základní skupiny - skupina G
05.11.2009 21:05 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Levski Sofia - Red Bull Salzburg 0:1

Salzburg pokračuje v královské jízdě skupinou G, ve které ani po čtvrtém zápase neztratil jediný bod. Levski Sofia byla několikrát blízko překvapení, nicméně hlavička v páté minutě nastavení zabalila všechny body do rakouského kufru. Domácí tak přesně naopak na první alespoň poloviční úspěch nadále čekají.

Do zápasu přišel s chutí hostující Janko, ten hned ve druhé minutě prověřil z vápna Petkova. V jedenácté minutě pak dokonce stejný hráč rozezvučel břevno domácího brankáře. Po úvodní fázi, kterou ovládli favorizovaní hosté, začali převládat na hřišti bulharští hráči. Jenže Yovov zblízka branku netrefil a další pokusy též postrádaly přesnost. Až devět minut před koncem připravil Yovov dobrou pozici pro Tasevskiho. Ten tak ztroskotal na brankáři Gustafssonovi.

Druhý poločas opět nenaznačoval větší převahu hostů, ovšem pouze do doby, než v 62. minutě musel za cenu vyloučení faulovat Sarmov Slováka Šventa. Do té doby minimálně vyrovnaní hráči Sofie začali postupně ztrácet kontakt a první branka byla pouze otázkou času.

S postupem času se však zdálo, že rakouští hráči odpověď nenajdou. Až pět minut po řádné hrací době se k hlavičce po dlouhém pasu dostal Franz Schiemer a skoro jistě poslal své spoluhráče do dalších bojů v Evropské lize.

Autor: Josef Gvoždiak / uefa.com, soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plychta 2.2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

vic jak dva goly nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
didosh

Humus výsledek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele