základní skupiny - skupina C
05.11.2009 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - Celtic FC 0:0

Hamburg ani napodruhé neprohrál se skotským Celtikem. Diváci se v Nordbank aréně branky nedočkali, ačkoliv šancí bylo v zápase plno. Remíza 0:0 hraje do karet spíše domácímu HSV, který tak udržel druhou postupovou pozici. Celtic je nadále poslední.

Němci začali lépe a už ve 2.minutě utkání mohl vést, Berg měl gólovou příležitost, ale Zalusku v brance Celtiku nepřekonal. Na druhé straně se pokoušel o zakončení Robson, ale Berg měl před ním větší příležitost. Ve 31.minutě se dostal Mcdonald až před brankáře Rosta, jenže ten rychlým vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a šanci zlikvidoval. Utkání bylo vyrovnané, Zé Roberto napřáhl z dálky, ale míč do sítě neprocpal.

Na začátku druhého poločasu měl velice slibnou příležitost domácí Mathijsen, který nebezpečně hlavičkoval. Celtic pak měl štěstí i po dvou střelách Elii, a svojí šanci si schoval na 64. minutu, kdy zakončoval Samaras. Ačkoliv se nedařilo vstřelit úvodní branku, hrál se zajímavý fotbal plný šanci, svojí troškou do mlýna přispěl i David Rozehnal, který neúspěšně hlavičkoval. Hamburg i Celtic mohli v závěru zvítězit. Střely Zé Roberta a Berga v brance neskončili a totéž platilo i v nastaveném čase, kdy zakončovali Jarolím s Trochowskim.

Autor: Ondřej Linhart / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1a je to

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1-vlastňák Hamburku v 93 minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

omg mna porazi z toho hamburgu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele