základní skupiny - skupina D
01.10.2009 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Ventspils - SC Heerenveen 0:0

Ventspils bere i ze druhého zápasu základní skupiny bod. Po remíze s Herthou se taktéž smírně rozešel s Heerenveenem. Nizozemci měli místy až drtivý tlak, jenže nedokázali vstřelit gól.

Hosté začali aktivně, jako první dal o sobě vědět český záložník Michal Švec. Větší šance brzy měl Henrique, ale nedokázal vstřelit branku ani z mnoha nadějných pozic. Heerenveen se v první půli spíše rozjížděl, až po přestávce zápas ovládl.

Ventspils čekal, co mu soupeř dovolí, a tak se v první pětačtyřiceminutovce hlavně bránilo, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Domácí se dostali do dvou šancí, brankář Vandenbussche vychytal Zigajevse i Gauracse.

Po přestávce rozjel Heerenveen ofenzivu naplno. Elm v stoprocentní šanci poslal Beerensův centr přímo do Kolinkovy náruče, Losada s Janmaatem netrefili branku vůbec. Ve spalování šancí však pokračoval hlavně Henrique, a tak ho trenér raději ze hřiště stáhnul.

Jenže ani jeho spoluhráči si nevedli lépe. Domácí brankář Kolinko byl v permanenci, ovšem míč za svá záda ani jednou nepustil. Všem týmům ve skupině tak utekl Sporting, který je na šesti bodech.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
AjaxFans

0 : 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele