základní skupiny - skupina A
01.10.2009 21:05 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FC Temešvár - Dinamo Záhřeb 0:3, v hlavní roli Badelj

Především díky skvělému záložníkovi Milanu Badeljovi se Dinamo Záhřeb ve velkém stylu oklepalo z úvodní porážky od Anderlechtu. Rumunský Temešvár se ani doma neubránil ohromné útočné síle soupeře.

Za vším stál nadmíru povedený vstup do utkání. Už v osmé minutě totiž Badelj perfektně zužitkoval Sivonjičovu přihrávku a otevřel skóre. Tentýž hráč, který mu v téhle situaci asistoval u gólu, pak měl na své kopačce brzké rozhodnutí, s jeho ranou si však Pantilimon poradil. Temešvár hrozil zejména prostřednictvím osamoceného útočníka Bucura, který také okamžitě mohl vyrovnat. Nepochodil ovšem ani s hlavičkovým pokusem, ani se svou střelou po Ionescuově rohu. Ještě blíže spasení rumunského celku pak byl Goga, s jehož křižnou bombou si brankář Loncarič poradil jen pomocí vskutku heroického zákroku.

Když už to vypadalo, že by po pauze mohli domácí stáhnout hubený náskok soupeře, přihlásil se o slovo opět Badelj, tentokráte s brilantním pasem na skórujícího Sammira. A vrchní dispečer zaúřadoval znovu hned po chvíli, a to tak, že bylo okamžitě v 59. minutě po zápase. Z jeho práce pro změnu těžil Morales. Závěr už Dinamo poněkud vypustilo a dovolilo soupeři trochu vzdoru. Parks to ovšem v jednom okamžiku přehnal s razancí své střely, přičemž Nibombé pro změnu jen provětral Locaričovy rukavice. A jelikož záhy na opačném konci hřiště neuspěl ani Morales, záhřebští si před těžkým výletem do Amsterodamu dodali sebevědomí "pouze" výhrou v poměru 3:0.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele