základní skupiny - skupina F
01.10.2009 21:05 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Dinamo Bukurešť - Panathinaikos FC 0:1

Dinamo hrálo kvůli nepřístojnostem diváků v předkole proti Liberci před prázdným hledištěm a ztráty domácího prostředí mohlo litovat. Panathinaikos totiž odvezl všechny body, jedinou branku vstřelil v závěru Karagounis.

Dvacet minut první půle bylo naprosto nezáživných, ani jeden z týmů se neodhodlal k jediné střele. Vytrhnout brankáře z nudy mohl poprvé v 25. minutě Karagounis, míč ale poslal z přímého kopu do středu domácí branky. Domácí v prvním poločase nepředvedli vůbec nic, Bostinova střela měla ke gólu hodně daleko.

Druhý poločas byl mnohem zajímavější. Už po deseti minutách si o gól říkala nebezpečná střela Salpingidise. Dinamo kontrovalo průnikem Torjeho, ten i úspěšně přeloboval brankáře, jenže balón se od břevna odrazil za branku.

Jedenáct minut před koncem se Panathinaikos dočkal jediné branky celého zápasu. Výbornou práci odvedl střídající Rukavina, který připravil palebnou pozici pro Karagounise a zkušený záložník se nemýlil.

Brankový účet ale nemusel být uzavřený, domácí měli skvělou příležitost vyrovnat. Dvě minuty před koncem fauloval Bjarsmyr Cristeu, jenže Niculescu poslal penaltu vedle levé tyče.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dinamo to rozjelo celkem pěkně a nevím nevím jak ten Panathinaikos

10

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze se Panathinaikos probere v poharech a aspon v te Bukuresti neco predvede,nejlepe si odvezt 3 body,ale nevim nevim...

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele