základní skupiny - skupina G
23.10.2008 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rosenborg BK - Club Bruggy 0:0

Duel norského Rosenborgu a belgických Brugg skončil nerozhodně 0:0. Zlomit remízový stav, se kterým po konci utkání zřejmě nemůže být spokojen ani jeden z týmů, byl nejblíže domácí Iversen, největší šanci zápasu ale neproměnil.

Lépe do zápasu vstoupili domácí a už po dvou minutách měli první šanci. Na kraji pokutového území vypálil pravačkou Konan a hostující brankář Stijnen měl co dělat, aby neinkasoval. Za dalších pět minut Stijnena zaměstnal opět Konan, tentokrát však již tolik nebezpečný nebyl. Z týmu nevýrazně hrajících hostů měl jedinou příležitost v první pětačtyřicetiminutovce Sonck, jeho ránu ale zneškodnil Jarstein. Největší šanci poločasu a potažmo i celého utkání měl ve 35. minutě Iversen, který se prosadil v pokutovém území, situaci, kdy byl sám před brankou, ale ke gólu nedovedl.

Po přestávce byl hra o něco vyrovnanější, další šanci měl ale znovu Trondheim. V 62. minutě si na Saparův roh naskočil Konan, Stijnen ale jeho hlavičku zlikvidoval. O chvíli později střílel na druhé straně Dirar a slušný zákrok si tentokrát připsal Jarstein. V poslední čtvrthodině pak přišla na každé straně jedna šance. Iversen nejprve opět ztroskotal na Stijnenovi, na druhé straně netrefila branku ani hlavička Simaeyse a tak oba týmy berou na úvod po bodu.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Hiko

Proti Bruggám si nezahraje dánský obránce Kris Stadsgaard, Švéd Michael Lustig, jenž má problémy s achillovkou, ani útočník Steffen Iversen. - blábol, všichni tři by měli hrát!

Rune Jarstein

Mikael Lustig - Kris Stadsgaard - Vadim Demidov - Mikael Dorsin

Per Ciljan Skjelbred - Alexander Tettey - Roar Strand

Marek Sapara

Steffen Iversen - Didier Konan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele