základní skupiny - skupina D, 1. kolo
25.10.2007 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SK Brann - Hamburger SV 0:1

Hamburk nepřipustil v norském Bergenu žádné překvapení a nad outsiderem skupiny D vyhrál 1:0, přestože to neměl snadné. O výhře rozhodl až v 62. minutě mladíček Vincent Kompany.

Trenér hostů Huub Stevens nemohl do utkání poslat svou největší hvězdu a tvůrce hry - zraněného Rafaela van Der Vaarta, ale ani to neovlivnilo hru Hamburku natolik, aby nedokázal udávat tempo hry a vytvořit si několik dobrých příležitostí.

První půle nabídla poměrně vyrovnaný fotbal, ale přeci jen o něco aktivnější byl tým Davida Jarolíma. Jenže žádný z týmů si nedokázal vytvořit nějakou vyloženou příležitost. Především z dálky zkoušel několikrát štěstí reprezentant Piotr Trochowski, ovšem jeho střely moc úspěchů nezaznamenaly. Brankář domácích Hakon Opdal už jinak žádné složitější situace řešit nemusel a obdobně byl na tom také jeho protějšek Frank Rost.

Trenér domácích fotbalistů Mons Ivar Mjelde poslal do druhého poločasu třetího útočníka, ale to se mu moc nevyplatilo, jelikož se tak pro Hamburk mnohem více otevřela defenzíva a v 62. minutě přišel trest. Vincent Kompany napřáhl z 20 metrů a jeho dělovka doletěla až do brány. Vedení mohl za dalších deset minut pojistit Ivica Olič, jenže z dobrého místa mířil hodně nad. Zápas nakonec skončil zaslouženou výhrou hostů 1:0.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Fandím domácím!!! Už překvapili postupem přes FC Gruggy, ale HSV bude ještě těžší soupeř, šance na body tady ale určitě je, tip 1:1.

Reagovat
HOST*bary72

Škoda, těsná prohra o gól mrzí nejvíce !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele