základní skupiny - skupina D, 3. kolo
29.11.2007 20:15 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

SK Brann - Dinamo Záhřeb 2:1

Až ve třetím utkání skupiny dokázal Brann Bergen zvítězit. Tři body do tabulky a zachování naděje na postup zařídil proti oslabenému Dinamu Záhřeb zkušený Eirik Bakke.

Na výhru domácích to dlouho nevypadalo. V prvním poločase totiž na hřišti dominovali hosté, kteří si také vytvořili tři vyložené šance. Dinamu však nepřálo štěstí – Mandžukič nastřelil břevno a Modrič tyč. Další nadějný pokus Pokrivače zase skončil těsně nad. Bergen se osmělil až v závěru půle a stálo to za to. Hostující obraně utekl Hestad a Schildenfeld ho zastavil jen za cenu červené karty. Domácí navíc kopali penaltu a tu Bjarnason proměnil.

Oslabený chorvatský tým se však nevzdal. Čtyři minuty po přestávce položil Modrič centr na hlavu Vukojeviče a bylo vyrovnáno. A byli to oslabení hosté, kteří záhy málem vstřelili vedoucí branku. Agilní Mandžukič se dostal k nebezpečné hlavičce a vyznamenat se musel brankář Opdal. Další hlavička nakonec celý zápas rozhodla. V 72.minutě se do Husekleppova centru položil Bakke a zajistil domácím šťastné vítězství.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brann hraje už jen v pohárech a tak je těžké odhadovat současnou formu. Dinamo by rádo nějaký bod a tak se zrodí plichta. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele