základní skupiny - skupina B, 1. kolo
25.10.2007 18:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Panathinaikos FC - Aberdeen FC 3:0

Panathinaikos splnil proti skotskému Aberdeenu roli favorita a po gólech Goumase, Papadopoulose a Salpigidise vyhrál jasně 3:0.

Domácí fotbalisté byli od začátku aktivnějším týmem a dokázali toho využít ve svůj prospěch, jelikož už ve 11. minutě otevřeli skóre. Obránce Goumas nedal hlavou po centru Ivanschitze brankáři hostů šanci zabránit jasnému gólu. I po tomto okamžiku Panathinaikos dominoval hře a vyrobil si několik slibných šancí, ty však zůstaly nevyužité. Proto poločasový stav zněl 1:0.

Největší šanci zápasu si Aberdeen vypracoval během úvodních minut druhé půle, konkrétně Scott Severin a Christopher Clark, ovšem domácí obrana dokázala jejich slibně rozvíjející akci zastavit a zabránit tak dalšímu nebezpečí. Vedení pojistil v 73. minutě kanonýr Papadopoulos, který skóroval po skvělé přihrávce od Ivanschitze. Neuběhlo ani pět minut a výsledek se opět měnil a byl u toho zase Ivanschitz. Kapitán rakouské reprezentace donutil svým přímým kopem Lancfielda vyrazit míč před sebe, nicméně přímo k nohám Salpigidise a ten pohodlně zakončil.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Domácí jsou jasný favorit, Skotové můžou pouze překvapit, maximálně remízou. Tip 2:1.

Reagovat
HOST*bary72

Tak jasný jsem to zase nečekal. Překvapila mne taky malá návštěva, na ligu chodí na místní určitě víc a Aberdeen není zase takový neznámý mužstvo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele