osmifinále - 1. zápasy
06.03.2008 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Sporting CP 1:1

Domácí vedli od 26. minuty, ale náskok neudrželi.Simon Vukcevic vyrovnal v 69. minutě a vytvořil tak Sportingu mnohem lepší výchozí pozici do odvety.

Pro Bolton to ale neznamená konec nadějí, na hřištích soupeřů se mu relativně daří. Vyhrál už v Bělehradě a dvakrát remizoval, v Mnichově a Madridu. V odvetě však tentokrát bude muset vstřelit za každou cenu branku.

Domácí se dočkali nepříjemného překvapení už před zápasem, když se při rozcvičce zranila brankářská jednička Jussi Jaaskelainen. Do branky tedy musel reprezentant Ománu Ali Al Habsi a byl to teprve jeho pátý start od ledna 2006, kdy do Boltonu přišel.

Mužstvo Garyho Megsona se s tím však popralo dobře a v 25. minutě šlo do vedení. Heidar Helguson připravil pozici pro Matta Taylora, jeho ránu ještě stačila obrana Sportingu zblokovat, ale Gavin Mc Cann už dorážkou rozvlnil síť.

V poločase skoupém na šance střílel na druhé straně nebezpečně Joao Moutinho a za Bolton mohl zvýšit Taylor, ale jeho pokus šel těsně vedle. Krátce po přestávce zachránila Sporting branková konstrukce, to Helguson hlavičkoval po centru Kevina Daviese.

Pak se ale domácí začali až příliš spoléhat na obranu a v 69. minutě za to pykali. Střídající Leandro Romagnoli vystřelil do tyče a Vukcevic zajistil Sportingu výhodu do odvetného utkání.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bolton proklouzl do osmifinále docela se štestím, tady asi bude jeho konečná. Bolton předvádí hodně nevýrazné výkony.Tento zápas bych viděl remízový, Sporting pase po úspěchu (v portugalské lize je už bez šance na titul), pro dobrý výsledek udělají moc. Rovněž Sportingu Lisabon přeji, aby z tohoto souboje vyšel na postup. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Sporting Lisabon !!! Do odvety je to skoro ideální výsledek, důležité bylo, že Lvi z Lisabonu v Boltonu skórovaly. Věřím, že to nakonec přetaví v postup a vystaví Boltonu červenou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele