základní skupiny - skupina F, 4. kolo
06.12.2007 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Aris Soluň - SC Braga 1:1

Aris Soluň i Sporting Braga zůstávají neporaženy, remíza 1:1 ze vzájemného zápasu dává šance na postup oběma týmům. Hosté brzy vedli zásluhou Linze, vyrovnání zařídil Guiaro Ronaldo.

Braga začala tlakem a velmi rychle se ujala vedení. Přímý kop Peixota ještě skončil ve zdi, ale v šesté minutě už měli hostující fanoušci důvod k radosti, když Peixotův centr z rohového kopu poslal volejem do sítě rakouský záložník Roland Linz.

Po gólu se situace otočila, domácí se probudili, dostali se do tlaku a ve 26. minutě bylo vyrovnáno. Dobrou práci odvedl Papadopoulos, odcentroval a další obránce, Guiaro Ronaldo, svou hlavičkou rozvlnil síť.

Ve druhém poločase to byli opět hosté, kdo měl blíže ke vstřelení vítězné branky, velkou šanci spálil kapitán Wender, když svůj volej zpoza malého vápna netrefil pořádně a mířil tak mimo branku. Jinak toho vyrovnaná druhá pětačtyřicetiminutovka mnoho nenabídla a utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

Před posledním kolem jsou karty rozdány jasně. Braga, která má dosud na kontě tři remízy, musí porazit Crvenu Zvezdu Bělehrad a aby se nemusela ohlížet na výsledek utkání Bayernu Mnichov s Arisem, měla by vyhrát o dva góly. Aris potřebuje k jistotě v Mnichově bodovat, postoupit však může i v případě prohry, to pokud Braga nevyhraje.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímavé srovnání řecké a portugalské ligy. Vsadil bych spíše na domácí Aris, zkusím ale tipnout remízu 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele