Tipy a analýzy

Tipy Pavla Hoftycha

Ve třetím dílu víkendové rubriky Tipy osobnosti bude tipovat trenér prvoligových Bohemians 1905 Pavel Hoftych. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Josef Gvoždiak. Pro čtenáře je připraveno třetí a zároveň i závěrečné kolo jejich tipovací soutěže.

Pavlína Ščasná v tipovačce těsně prohrála

Pouhý půlbod rozhodl o vítězi druhého dílu tipovačky. Fotbalistka Pavlína Ščasná správně trefila tři zápasy, na výhru to ale nestačilo. Právě o půl bodu za dvojtip na derby byl lepší "vanj", vítěz předchozí čtenářské tipovačky.

Tipy Pavlíny Ščasné

Druhým dílem pokračuje víkendová rubrika Tipy osobnosti. Tentokrát bude poprvé tipovat žena! Je jí mnohanásobná česká fotbalistka roku Pavlína Ščasná. Soupeřem jí bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou vanj. Všichni návštěvníci budou mít samozřejmě možnost tipovat, pro ně je připravené druhé kolo.

Martin Vozábal v tipovačce remizoval 3:3

První kolo tipovačky bylo ve znamení remíz. Celkem jich bylo šest z osmi zápasů. Patem skončil i souboj mezi fotbalistou Martinem Vozábalem a redaktorem EuroFotbalu Tomášem Daníčkem. Každý měl správně tři tipy. Přinášíme i pořadí čtenářů po prvním kole.

Tipy Martina Vozábala

Po reprezentační přestávce se o slovo hlásí kromě ligových soutěží v Evropě také nový ročník Tipů osobnosti. Do prvního dílu jsme pozvali známého fotbalistu Martina Vozábala, který v současnosti hraje za divizní Strakonice. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček.

Favoritem skotské Premier League je Celtic

Skotská nejvyšší soutěž klepe na bránu nového ročníku a všechny týmy se pokusí opět dosáhnout co nejlepšího výsledku. Cílem je rozhodně také uspět v pohárové Evropě, v té totiž skotský fotbal pomalu a jistě upadá. Fanoušci se opět těší na souboj o titul mezi Celticem a Rangers

David Svoboda v tipovačce vyhrál 4:2

Naše tipovačka za sebou má poslední kolo letošní sezony a v něm uspěl David Svoboda. Český moderní pětibojař porazil Petra Zajíce 4:2...

Tipy Davida Svobody

A máme tu pro letošní sezonu poslední díl rubriky Tipy osobnosti. Dnes tipuje český moderní pětibojař David Svoboda. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Petr Zajíc. Čtenářům v tomto kole také vyvrcholí jejich tipovací soutěž. Tentokrát je nabídka zápasů mimořádně pestřejší. Ke čtyřem ligovým zápasům přibyly i finále národních pohárů či Ligy mistrů.

Petr Mikolanda v tipovačce prohrál 3:5

Alex Mironov se stal dalším vítězem naší tipovačky, když porazil bývalého českého reprezentanta do 21 let a v současné době trenéra dorostu FK Viktoria Žižkov Petra Mikolandu 5:3...

Tipy Petra Mikolandy

Je tu předposlední díl rubriky Tipy osobnosti. Dnešním hlavním tipérem je bývalý český reprezentant do 21 let a v současné době trenér dorostu FK Viktoria Žižkov Petr Mikolanda. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbalu Alex Mironov. Pro čtenáře také pokračuje druhým kolem tipovací soutěž.

Jarek Nohavica v tipovačce těsně vyhrál

Známý písničkář Jarek Nohavica správně tipoval pět zápasů z osmi a v dalším kole Tipů osobnosti se raduje z výhry. Jeho soupeř, vítěz čtenářské tipovačky "Luki425", byl v těsném souboji o jeden bod horší.

Tipy Jarka Nohavici

Čeká nás májový víkend a s ním i další díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje populární český písničkář Jarek Nohavica. Proti němu se postaví další slovenský vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Luki425. Pro čtenáře tím pádem startuje další nový cyklus tipovací soutěže.

Martin Vozábal v tipovačce prohrál 4:5,5

Další díl naší tipovačky se stal kořistí Pavla Mašlaně. Redaktor našeho portálu porazil Martina Vozábala o jeden a půl bodu. Záložníkovi druholigového Zlína nepomohly ani čtyři přesné tipy.

Tipy Martina Vozábala

S novým víkendem je tady i další díl Tipovačky. Dnešním hlavním tipérem je fotbalista druholigového Zlína Martin Vozábal. Jeho soupeřem bude člen redakce EuroFotbalu Pavel Mašlaň. Oba se shodli až v šesti zápasech, rozhodovat se tedy bude v italském Palermu a španělském Getafe. Pro čtenáře také o tomto víkendu vyvrcholí další cyklus tipovací soutěže.

Jan Suchopárek neriskoval a v tipovačce prohrál

Vicemistr Evropy z roku 1996 Jan Suchopárek v tipovačce neuspěl, s redaktorem EuroFotbalu Ondřejem Holzmanem prohrál 3:5. Oba tipéři si byli ve svých odhadech hodně podobní, proti Suchopárkovi rozhodla skutečnost, že se spoléhal na dvojtipy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele