Tipy Ondřeje Lípy

28.10.2011, 09:54
Tipy a analýzy
Do sedmého dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali sportovního komentátora České televize Ondřeje Lípu. Jeho konkurenta bude dělat člen redakce EuroFotbalu Filip Horký. Tento víkend vyvrcholí čtenářská tipovačka, kterou čeká závěrečné třetí kolo.

CHELSEA - ARSENAL
ONDŘEJ LÍPA: Arsenal sice po posledních výsledcích stoupá tabulkou vzhůru, ale je pro mě v poslední době dost nečitelný tým, a proto věřím víc Chelsea. I vzhledem k tomu, že tým Petra Čecha po minulém kole tentokrát doma "musí" a určitě má letos vyrovnanější tým. Pro Arsenal může být důležitý návrat Vermaelena do sestavy.
Tip: 1
Filip Horký: Tenhle zápas je útokem na osobní sympatie. Stejně těžká volba, jako vybrat si mezi Terezou Maxovou a Taťánou Kuchařovou. Každý chlap by chtěl obě. V tomto případě však favorizuji Chelsea, která na Stamford Brigde neprohrává. Byl bych nejspokojenější, kdyby dal Tomáš Rosický hattrick a Blues vyhráli 4:3, protože ti mají větší šanci sesadit z čela tabulky týmy z Manchesteru, které já tuze nerad.
Tip: 1
OSASUNA - LEVANTE
ONDŘEJ LÍPA: Levante je sice překvapením španělské soutěže, ale protože je to tým, který umí vyhrávat i venku, myslím si, že mu to ještě nějakou chvíli vydrží. Osasuna by musela mít svůj den a tomu nevěřím.
Tip: 2
Filip Horký: Zajímavý zápas. Tipuji vítězství hostů, které ještě nepřejde euforie ze startu sezóny. Mají zajímavě poskládaný tým, porazili v úvodu soutěže Real a i v posledních zápasech proti Villarealu a Sociedadu dokázali svou kvalitu. I když Osasuna je letos doma ještě neporažena, tipuji výhru Levante.
Tip: 2
AS ŘÍM - AC MILÁN
ONDŘEJ LÍPA: 11 gólů AC v posledních 3 zápasech je pro Řím výrazné varování, takže tenhle zápas podle mě bude hlavně o hře AS. Pod Luisem Enriquem se snaží přiblížit stylu jako má Barcelona, ale to ještě bude nějaký čas trvat a jak je dobře známo, AC na tenhle styl umí reagovat. AS chybí góly, ale tentokrát jim pomůže i domácí prostředí, protože rosoneri venku tak silní nejsou.
Tip: 10
Filip Horký: Asi ani v jednom z táborů se u ohně nevypraví historky o povedeném vstupu do sezóny. Motivaci tak mají určitě oba. Osobní sympatie v tomto případě hrají pro domácí, jenže pokud bude mít, jindy znuděný, Zlatan Ibrahimovič den, může pomoci milánské dotlačit k vítězství. Řekl bych, že před tímto utkáním je hodně neznámých, které ho mohou na poslední chvíli ovlivnit. Tipuji remízu.
Tip: 0
INTER MILÁN - JUVENTUS
ONDŘEJ LÍPA: Tady si dovolím trochu zariskovat, Inter sice nezačal ve velkém stylu, ale v posledním zápase hrál dobře, takže se teď chytí. Hlavně, aby se už vrátil můj oblíbenec Diego Forlán. Juventus poprvé v sezoně prohraje.
Tip: 1
Filip Horký: V Itálii to bude velký svátek. V Turíně vystavěli kromě nového stadionu i sebevědomí svého týmu. Interu se letos vůbec nedaří, ale právě proto by se měl dokázat na silného soupeře dostatečně namotivovat a minimálně bod urvat. Tomu nasvědčuje i statistika výsledků Juventusu v letošní sezóně. Vždyť nejčastěji se v ní objevují remízy. Proto i v tomto utkání bude můj tip neutrální.
Tip: 0
STUTTGART - DORTMUND
ONDŘEJ LÍPA: Další ostrá dvojka, protože Dortmund je zjevně zpátky ve formě z uplynulé sezony a Lewandowskimu to "lepí".
Tip: 2
Filip Horký: I kdybych nechtěl, musím prostě napsat, že Borussia vyhraje. Úvod sezóny, tedy kromě velkého zážitku v zahajovacím utkání Bundesligy, se v Dortmundu vůbec nepodařil. Jenže Lewandovski s Kagawou se začínají pomalu probírat a s nimi i celý tým. Robert nasázel Augsburgu hattrick, Kolínu dva góly, teď by si mohl něco podobného zopakovat.
Tip: 2
MAINZ - WERDER BRÉMY
ONDŘEJ LÍPA: Brémy mají v téhle sezoně problém s týmy, které umějí dávat góly (ostatně jako obvykle). To ale o Mohuči neplatí, zvlášť na domácím hřišti, takže tady to Pizzaro a spol. zvládnou.
Tip: 2
Filip Horký: Za Bayernem je to na čele tabulky dost napěchované. Brémy daly zapomenout na nemastnou - neslanou sezónu a letos se jim daří. Chvíli byly i druhé, teď sice o kus spadly, přesto jim jednoznačně věřím. Navíc Mohuč doma hraje všechno, jen ne fotbal pro fanoušky. Dokázala porazit Leverkusen, jenže to bylo v prvním kole, kdy Bayer ještě pospával spánkem mezisezónním. Teď na tento úspěch rozhodně nenaváže.
Tip: 2
SLOVÁCKO - SLAVIA
ONDŘEJ LÍPA: Zápas, který podle mého názoru definitivně rozhodne o tom, jestli Slavia půjde nahoru nebo ne. Slovácko po příchodu Doška a Trousila vyřešilo svoje problémové posty a hraje v obrovské pohodě, navíc na pražská S se vždy dokáže motivovat víc. Na druhé straně Slavii by mohla pomoci přemíra sebevědomí domácích.
Tip: 0
Filip Horký: Slovácko je doma nepříjemné. Dostalo tam sice příděl od Příbrami, naopak dlouho trápilo Spartu, se kterou zápas mohl skončit všelijak. Z Uherského hradiště si neodvezl bod ani Jablonec. Uvidíme, jestli v týdnu proběhne tataráček ve tvaru loga slováckého klubu. Každopádně František Straka ukázal, že tým nabudit umí. Že to nebude fungovat dlouhodobě jsem si skoro jistý. Ve Slavii je však teprve třetím týdnem, a tak v jeho metody ještě částečně věřím.
Tip: 0
SPARTA - MLADÁ BOLESLAV
ONDŘEJ LÍPA: Tady bude otázka, kdo si lépe nastudoval hru Liberce ze vzájemných zápasů s tímto soupeřem. Oba týmy totiž dostaly od Slovanu nadílku. Sparta už zřejmě od začátku postaví Kweukeho, takže rozhodne jeho pohoda, když se mu nebude dařit, má Boleslav šanci.
Tip: 10
Filip Horký: Boleslav je týmem velkých jmen, průměrných výsledků a občas slabých výkonů. Vše hodně často záleží na tom, jak se kluci ze středních Čech vyspí. Kvalitou na vítězství určitě mají, jenže to by museli chtít. Jestli to přijde zrovna v zápase proti Spartě, tím si nejsem jistý. V co však věřím, je kvalitní výkon letenských, kteří si jednoduše nemohou dovolit znovu propadnout a vyhořet jako proti Liberci. Tipuji aktivitu Sparty úvodních 40 minut, její dva góly a zbytek zápasu udržovaná.
Tip: 1


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 29.10. v 13:45 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (261)

Přidat komentář
FCSL

Sympaťák

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Lípa takovej šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
trepka

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska docela lehký

Reagovat
Mr.Jindros

Lípa je dno českých komentátorů.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako že je ještě pod Čapourem? Jednou z něj bude legenda...

Reagovat
smazaný uživatel

i když horší je ten funivej ze sportu1

Reagovat
Mr.Jindros

Slepička je alespoň zábavný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, neni to žádná extra klasa, ale takový Čapoun, nebo ten skvělý redaktor co většinou na čtyřce dělá poločasové rozhovory, nevzpomenu si teď na jméno, a občas něco komentuje ze záznamů. A pokud je něco absolutní dno, tak jsou to "komentátoři" z TV Nova

Reagovat
C-M@ster

Slavo Jurko a Viktor Blažek byli borci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodnotím Nova Sport, ten ani nesleduju - měl sem spíš tady na mysli Poulíčka, Tittelbacha (nebo jak se to píše). To byla vždycky šaráda.

Reagovat
C-M@ster

To sou klasici. Patří k ceskymu komentatorskymu folkloru.

Reagovat
Mr.Jindros

Kozohorský je lepší (neříkám dobrý).

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nebál říct, že je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta Vlášek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, nemyslím Kozohorského ani Vláška - ale takového toho trochu obtloustlého a s hodně řídkými vlasy. Vážně si nevzpomenu na jméno....

Reagovat
fantomas

Jílek?

Reagovat
fantomas

Nebo Zamazal...ale ti fotbal snad nekomentujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek dělá myslím hokej, i když ty kritéria taky splňuje

Reagovat
fantomas

No dyt jo, ani Zamazal fotbal nedělá, ale fakt mě nenapadá nikdo jinej, kdo by komentoval fotbal a splňoval tyhle kritéria.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalous? Mejtský?

Reagovat
asenagio

Jmenuje se David Kalous. Jo ten je opravdu tragickej. Není schopný sestavit otázku a z těch jeho rozhovorů se člověk nikdy nic nedozví.

Reagovat
smazaný uživatel

Bingo Kalous, no jo mě to trkne když to jméno až někde vidím

Reagovat
Kongo

Ty myslíš nejspíš Kalousa.Ten je nejhorší

Reagovat
Čivrss

to není pravda...já napříkald v pátek na fotbal vydržím koukat max 1 poločas, ty kecy na Nova Sport jsou nesnesitelný. Faul jak kráva, komentátor řekne: " Jasný faul, zeptáme se našeho odborníka Roberta Hena, co na to říkáš Roberte?"...A náš "odborník" řekne: " Naprosto očividný faul, rozhodčí rozhodl správně"...hrozná šaškárna...

A proto jestli je Lípa dno, tak komentátoři na NS jsou pod povrchem zemským

Reagovat
delfin

jj nulovej přehled, navíc ultra nesympatickej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

má velkou konkurenci...minimálně Vlášek mu dává s přehledem na prdel, ale ten si jede svojí paralympiádu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl, treba na MS 10 byl z nasich komentatoru nejlepsi. Mozna ne nejlepsi na poslech, ale v pripravenosti na zapasy vsechny predcil.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

No ale mluvit absolutně neumí, přehled má taky maximálně právě "naučenej" jako na tuhle jednu akci (jinak ho málokdy prokazuje)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma chut se zlepsovat a pracovat na sobe a za to mu treba nedostatky v projevu odpustim. Ja sem radsi, kdyz se dozvim neco novyho, Capek s Bosakem rikaji porad to samy a experti typu Karocha nebo Bejbla tomu pridaji nulovou hodnotu a mluvit neumi ani cesky, natoz zajimave.

Reagovat
fantomas

Bejbl má teda pro mě jako komentátor stokrát větší přínos než Lípa. To samý třeba Drobný.

Reagovat
Godwinson

Vtip?

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
Godwinson

Pak

Reagovat
fantomas

Tak tihle kluci aspoň uměj popsat, co se děje na hřišti. Hlavně teda Drobný. Bejbl se mi konkrétně líbil jednou naposled, ale je možný, že je jinak tragickej (taky si ho tak pamatuju z dřívějška), na český přenosy běžně nekoukám...každopádně Drobný mě už několikrát utvrdil, že situaci na hřišti, i neortodoxní, dokáže vystihnout přesně i zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drobny se poslouchat da, ale Bejbl fakt ne, ten se neumi ani vymacknout, hlavne jako spolukomentator prenosu byl to nejhorsi, co sem mel kdy moznost slyset. Nema zadnou slovni zasobu, jen dycky drmoli o necem, co je stejne vsem davno jasny, ale musis si na to minutu pockat, nez ti dojde, co chtel rict

Reagovat
fantomas

To bylo dřív, na MS...teď sem ho nedávno slyšel znova a zaujal mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si ho budu muset nekdy zase poslechnout, treba me taky zaujme necim novym, napriklad, ze dokonci smysluplnou vetu

Reagovat
fantomas

A to by mě zajímalo, jak se od něj konkrétně v tomhle směru odlišuje Lípa.

Reagovat
smazaný uživatel

Lipa se nezadrhava jak Bejbl A taky se odlisuje znalostma, Bejbla si dycky pozvou na spanelskej klub jako byvalyho hrace PD a pak se zjisti, ze jediny, co vi, je, kolik ma PD kol

Reagovat
fantomas

Nezadrhává, má zas jiný neduhy.

Reagovat
miky10

Reagovat
dakri

nebo byl i na Euru na Primě... jestli se nepletu

Reagovat
fantomas

Jojo, tam si snad odbýval premiéru.

Reagovat
Counter

Bejbl je příšerný.

Reagovat
Rssa

Hmm, Srníček se ti taky líbí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nevim, jestli sem ho někdy slyšel.

Reagovat
Rssa

Poslechni, je to zážitek plný krásných slovních obratů a věcných odpovědí . Bonusem je jeho účes, ten ti nedá spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, to bylo maso s tím Srníčkem minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Drobny je hodne dobry a Bejbl, co jsem ho minule slysel, taky celkem v poho. Lipu si nejak nevybavuju, co komentoval.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než on je podle mě pouze Bosák. Taky si myslím, že hodně podceňovaný je Štěpán. Ten je určitě daleko lepší komentátor i reaktor než Kalous s Mejtským. Nechápu, proč ho nenechají odkomentovat nějaký zápas EL...

Reagovat
miky10

Bosák už dobře komentuje akorát golf

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to společně se Zárubou jednoznačně nejlepší komentátor sportovních přenosů v ČR i na Slovensku.

Reagovat
miky10

Mě už teda při komentování fotbalu moc nebaví, pořád je to dá se říct špička našeho komentování (fotbal) spolu s tím Lípou, ale už to není ono. Věnuje se spíš golfu a v tom je společně s Lorencem skvělej. Stejně je ale hokej zdaleka nejlíp obsazenej u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná. Záruba s Dusíkem jsou perfektní, Pospíšil s Hostákem a Antošem jsou taky skvělí spolukomentátoři. No a třeba takový Vichnar ve studiu taky není špatný. Ve fotbale je jen Bosák, trochu Lípa se Štěpánem a jako spolukomentátor se mi trochu líbí Drobný. Jinak si myslím, že je mnohem lepší, když do studia příjde Hřebík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz teda chudak Hrebik, kdyz ho tam pozvou jako velkyho experta a on pak musi odpovidat na otazky Kozohorskyho, jestli hracum vadi, kdyz maji hrat v desti

Reagovat
miky10

Mně teda Antoš upřímně moc nesedí, ale s tím zbytkem určitě souhlasím, Dusík šel za poslední dobu hrozně nahoru a i Zárubu, Hostáka a Pospíšila mám hrozně rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych pridal Csaplar a Leveho jako hosty ve studiu. Ty me opravdu bavi poslouchat, hlavne Csaplar ma zajimave nazory a dobre mluvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že to Levý dělá špatně, ale mi tam prostě moc nesedí. Csaplár je velmi dobrý, ale hodně mu škodí, že pořád dokola opakuje jedny a tytéž názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na golf je skvelej, tam ma vic casu na svoje vtipny glosy a Cenek Lorenc tomu prida taky strasne moc, ma vyborny znalosti i pamet

Reagovat
miky10

Viz hned nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja sem rad, ze davaji primy prenosy z tolika turnaju, za to mam Bosaka porad v oblibe, kdybych to bral jen podle fotbalu, asi bych ho taky kritizoval

Reagovat
miky10

Taky to sleduju, baví mě to teda tak jako tak, ale ti dva to děkají dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se taky trochu ucim to hrat, takze se obcas snazim i neco okoukat Ale bavi me se na to divat, kdyz tomu clovek rozumi, treba od lonskyho Ryder Cupu jsem se nemohl odtrhnout, to bylo uzasny drama Ja tak obecne dost tihnu k evropskym hracum, takze jsem to dost prozival

Reagovat
miky10

Já taky, hraju to půl roku a mám handicap 35,7 Ryder Cup byl úžasnej, taky jsem fandil Evropě. Hodně rád mám Rose, Garcíu, Donalda, McIlroye a Westwooda, zato z Američanů snad jen Mickelsona a Dustina Johnsona. Ale třeba European Tour na Nova Sport nesleduju vůbec, to není tak prestižní a komentátoři tam nejsou nic moc, obrovskej rozdíl oproti PGA Tour na ČT4.

Reagovat
hefy

Nechtěl bych Maxovou ani Kuchařovou. Obě jsou vyumělkované modelky a ani jedna neni nějak extra hezká. Maxová se svým přísným a nepřijemným pohledem mi přijde dokonce nesympatická.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsou tady od hodnocení ženských jiní než ty... ale rozumím 100 lidí 100 chutí, nicméně kdyby tě chytla za jestřába, tak by sis asi říct nechal

Reagovat
hefy

To sotva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem jsi gay

Reagovat
hefy

Protože nemam rád nepřirozené modelky? Achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas mě Maxová neni taky kdovíjak sympatická. Kuchařová je celkem pěkná ženská, ale nejhezčí ženská na světě to pro mě určitě taky neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná nejsou nejhezčí baby na světě, ale já potkat Kuchařovou a mít možnost se jí jen dotknout, bych byl šťastnej...Je to atraktivní ženská a myslím, že každej chlap by využil situace, kdy by si mohl užít s takovou šťabajznou jako je ona

Reagovat
smazaný uživatel

já ne,mi se nelíbí,ty její přebarvené vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

a Maxová má škaredý nos

Reagovat
smazaný uživatel

To v žádném případě, proti gustu....nicméně tvoje odpovědi na to, co borec před tebou napsal prostě a jednoduše nevěřím...pokud jsi normální chlap

Reagovat
fantomas

Tak ono je docela irelevantní se tady zamejšlet nad tim, co by hefy udělal, kdyby "ho chytla za jestřába".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

A každopádně by pro mě případnej výběr nebyl moc těžkej - furt u mě jasně vede Kuchařová.

Reagovat
hefy

Jojo, z tutoho souboje je výběr jasnej, ale kdybych měl volnou roku, tak nevolim ani jednu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s tím taky souhlasím

Reagovat
asenagio

Kdybych měl volnou ruku, tak mi ten můj malej kamarád asi upadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Maxová blbě čumí a Kuchařová je umělá jak bárbína

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi nelíbí tyto 2

Reagovat
smazaný uživatel

aha a vlastně je to v tomto přiléhavé přirovnání ,protože Chelsea ani Arsenalu taky nefandím

Reagovat
C-M@ster

Díky redaktorům, že to sem dali tak brzo, bál sem se, že to nestihnu než odjedu do té Plzně na Kometu♥.

Reagovat
smazaný uživatel

Lipa je v pohode.. horsi je Vlasek se svym krecotivym humorem a hlavne Capek,ktery mne vzdycky svym projevem otravi a uspi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo používá termín ROSSONERI, měl by si nejprve zjistit jak se to píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě narážím na Lípu. Jako člověk mi nevadí, ale říct, že zrovna Zlatan by měl AC dotlačit k vítězství? Měl by si zjistit, kdo momentálně v AC dává góly...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

0,1,2,2,2,0,0,0

Reagovat
smazaný uživatel

0,1,2,2,2,0,0,0

Reagovat
smazaný uživatel

0,1,2,2,2,0,0,0

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou to sem napiš.

Reagovat
smazaný uživatel

sory ale to samo podívej se na čas

Reagovat
C-M@ster

tyvole ten čas je stejnej

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

jj, se občas stane

Reagovat
smazaný uživatel

Mně hlavně, když posílám z mobilu...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:kdyz hraju ve fante rozestaveni 3-4-3 a dam jako prvniho nahradnika zaloznika a do obrany dam obrance,co vubec nehraje a nebude hrat,tak se mi bude pocitat ten zaloznik,ikdyz to to rozestaveni 2-5-3 nejde... nebo se mi bude pocitat automaticky az nahradni obrace,ktery je 2? chapete ne? proste chci obejit tim nehrajicim obrancem rozestaveni,aby se mi pocitalo 2-5-3

Reagovat
smazaný uživatel

to nejde, šoupne ti to tam obránca...

Reagovat
vocasisko

2,1,1,2,1,2,2,2

9 bodů, nazdar

Reagovat
miky10

Všechno 1, Dortmund 2

Reagovat
Godwinson

Lípa Jeden z našich nejlepších komentátorů.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
FCSL

Reagovat
Carrick

ten zrovna

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

rozhodně patří do top100 sportovních komentátorů u nás

Reagovat
fantomas

Reagovat
BrainBlender

top100 tolik jich ani neni... v top 100 jsem možná i já

Reagovat
10

Reagovat
centos

To Brain tam máš omylem, ne?

Reagovat
Godwinson

U nás bude tak v top3, jsme holt malým písečkem.

Reagovat
Kenneth

To ale není kompliment, jen díky tomu že ostatní jsou ještě větší břečka.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ale jo . Spolu se Štěpánem (?) mi vyhovuje daleko nejvíce. Čapek jako nezakrývající se sparťan, moralizující Bosák, ultramimózní Vlášek, funivý Slepička, Radotínský apod., ti jsou o dost horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpána teda nemám rád už vůbec. Nemám rád to jeho moderování nočních BVB, kdy hraje každým tělem a z jeho sdělení mám pocit, jako by to byla ta nejdůležitější věc na světě.

Reagovat
Rssa

Právě to je zajímavé, projev má zajímavý. Mě zaujal na MS, kdy komentoval snad každý zápas NIzozemců a byl výborný. Snad kromě jeho neustálého Van der Vijů

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán komentoval nějaký zápas na MS?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
dakri

některé zápasy byly totiž komentovány z pražského studia - takže byli využiti fotbaloví redaktoři...Kalous, Štěpán, Kozohorský...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavni je, ze na sobe porad pracuje a pomalu se posouva mezi ty nejlepsi. Nakonec ta konkurence kolem fotbalu neni nijak velka.

Reagovat
asenagio

Pro ně jsou v současnosti nejlepší ti dva, co komentují na českém Eurosportu 2 německou Bundesligu (jejich jména si ale nepamatuji).

Reagovat
Godwinson

Souhlasim, tolikrát jsem je neslyšel, ale byli výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Jen Štěrba ze Sport 1 a Hrdlička z Nova Sport se dají poslouchat. Zbytek našich fotbalových komentátorů je bída.

Reagovat
fantomas

"ale je pro mě v poslední době dost nečitelný tým, a proto věřím víc Chelsea. I vzhledem k tomu, že tým Petra Čecha po minulém kole tentokrát doma "musí" a určitě má letos vyrovnanější tým. Pro Arsenal může být důležitý návrat Vermaelena do sestavy."

To mi připomnělo IT Crowd: TEAM TEAM TEAM! I even love saying the word "team"!

Reagovat
smazaný uživatel

You probably think that's a picture of my family. No, it´s the A-Team

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

http://www.youtube.com/watch?v=pGFGD5pj03M

Ten šéfík je nejlepší postava z celého seriálu napříč všemi sériemi. I ten jeho odchod po oznámení finančních machinací ve firmě a vyšetřování policií je stylový. http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xLeZJkJrLzE

Reagovat
fantomas

Jojo, jak vyskočil z okna, to sem napoprvý dostal hroznej záchvat smíchu. Celkově mě ti šéfové - i jeho syn - bavili vždycky konstantně na rozdíl od ostatních...

Reagovat
fantomas
Reagovat
Rssa

Jen jak ukazuje, co je Internet

http://www.youtube.com/watch?v=UTBsm0LzSP0

Reagovat
Rssa

Tady jde krásně vidět, jak každá řada je čím dál horší. U té poslední jsem se zasmál snad 1x. Šofové jsou supr, ale ten otec je lepší .

Reagovat
smazaný uživatel

a zase dokola, aneb soutěž tref se do svého komentátora. většina zdejších pubertálních rádoby odborníků ani neumí pořádně mluvit, ale věčně něco kritizovat jim jde

Reagovat
miky10

Aneb až dokážeš to, co dokázal on, tak ho teprve kritizuj

Reagovat
Ligter

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Á, někdo si tu hraje na bruce.

Reagovat
Ligter

Všichni, kteří kritizují, jsou puberťáci.

Reagovat
smazaný uživatel

To jó no, tak nás nekritizuj.

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
maras93

0,1,2,0,1,2,0,2

Reagovat
Ligter

Arsenal musí.

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Lipa je dobrej komentator nevim co porád melete

Reagovat
sajty

vi nekdo,podle ceho se vybiraji zapasy na tipovani?o vikendu se hraje Derby du Rhône,ale zapas Slovacko - Slavia nebo Mainz - Bremy je zrejme zajimavejsi...

Reagovat
Kenneth

Těžké zápasy, jedničku mám jen u Sparty,Chelsea a Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Experti tak kolik zas toho chytnete

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli získám bod jsem dobrej

Reagovat
forma

Lípa je super Navíc umí docela slušně kopnout do meruny

Reagovat
smazaný uživatel

Lípa je jeden z mála těch sympatických komentátorů pro mě, když to řeknu upřímně nemá příliš poslechovej a mluvnej hlas, ale jak říkám jeden z mála, kterej mi nevadí, když se dívám na fotbal v televizi

Reagovat
Mr.Mike

SPARTA!!!

Reagovat
miky10

Já taky, hraju to půl roku a mám handicap 35,7 Ryder Cup byl úžasnej, taky jsem fandil Evropě. Hodně rád mám Rose, Garcíu, Donalda, McIlroye a Westwooda, zato z Američanů snad jen Mickelsona a Dustina Johnsona. Ale třeba European Tour na Nova Sport nesleduju vůbec, to není tak prestižní a komentátoři tam nejsou nic moc, obrovskej rozdíl oproti PGA Tour na ČT4.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To mame hodne oblibenych hracu spolecnych Ja mam nejradsi McIlroye, pak Rose, G-Mac, Westwood, Poulter A z Evropy vlastne skoro vsechny, ze zbytku sveta mi taky nikdo moc nevadi, az na vyjimky, z US mam ale rad jen Bubbu Watsona, Furyka a Mickelsona

Reagovat
miky10

Jo, na Poultera a McDowella jsem zapomněl, ty mám taky rád Pak mě napadá ještě Casey a ze zbytku světa Schwartzel, toho jsem si za minulou sezonu dost oblíbil, jinak mi obecně taky nikdo nevadí, snad jen Singh. A z USA samozřejmě ještě Stricker, to je velkej sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

A golf na NS mi nevadi, v posledni dobe jsou na European Tour lepsi hraci, nez na americke ture, kdyz se hraje soubezne Je to teda hlavne diky tomu, ze zebricek ted Evropani naprosto ovladli, ale i tak je to fajn, videt tri nejlepsi hrace podle zebricku na evropskym turnaji, za to by se ti pred 3 rokama kazdej American vysmal. Stejne tak za to, kdybys mu rekl, ze 6 majoru po sobe vyhraji hraci mimo US

Reagovat
miky10

Jj, jsou, ale stejně mi to nějak nesedí, nepřijde mi to tak zajímavý, pořád se radši podívam na PGA. Já tak trochu doufám, že v příští sezoně tu nadvládu zbytku světa přeruší Dustin Johnson, to je podle mě asi nejtalentovanější golfista na světě a moc se mi líbí jeho agresivita, ale všechno to má v hlavě. Přál bych mu major, to by mu strašně pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten mi taky nevadi, ma hezky styl Bylo mi ho hodne lito po te diskvalifikaci, jak zalozil do vyslapane cesticky a rozhodci to oznacili za bunker a prisel tim o vitezstvi

Reagovat
miky10

Reagovat
stas87

borussia rozhodne nie je jasna dvojka vfb sa dost zlepsilo,maaza si sefuje obranu a hlavne maju silny stred pola,remizovy zapas

Reagovat
Losinho

Podle mého náš druhý nejlepší komentátor po Bosákovi, jsem rád, že se tu objevil. Takového Čapka (mimochodem cpaného na každý druhý zápas) si dává s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě jsou největší slabinou fotbalu na ČT spolukomentátoři. Bejbl se neumí vymáčknout a nechápe Bosákovi vtipy, trapnější dvojici komentátorů jsem snad ještě neslyšel. Naštěstí je Bosák takový profesionál že se to dá alespoň trochu poslouchat. Táborský radši mele furt to samý a nechce moc kritizovat (už se mu to jednou vymstilo ) Zelenka není úplně marný, ale příjde mi že občas moc drmolí. Karoch mele furt ty svoje fráze (asi má jako vzor Čapouna) a furt se ze sebe snaží dělat až moc profesionála. Možná tak Němec se dá poslouchat a není to úplně nejhorší. Když se kouknu třeba na hokej kde jsou Hosták, Pospíšil, Antoš, Králík (kdyby se naučil líp mluvit) Moravec apod. tak je to fakt neporovnatelné (i když tam to vynahrazuje asi permanentně zfetlý Zamazal )

Reagovat
homeles8

já dal samý dvojky

Reagovat
Losinho

4 body

Reagovat
homeles8

seru na body. Ale skoro všechny hostující týmy mám radši, než domácí, kromě Arsenalu, ale toho je mi líto, takže chci aby vyhrál. Nevsázim, ale tipuju.

Reagovat
Losinho

Tak podle sympatií vládnou hosté skoro všude, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav a Arsenal ti nemuzou v zivote vyjit. U Slavie bych se hodne divil. Zbytek je dost realnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole pose*te se uz z tech komentatoru , snad kazdy zapas LM nebo jakejkoliv jinej co vysila CT4 tak v diskuzi jsou nazory na to jak je ten komentator spatnej. Nevim me je to docela jedno je to jenom takova kulisa ktera je naprosto vedlejsi proti tomu co se deje na hristi.

Jinak to ze jsou u nas vsichni komentatori nic moc je asi bohuzel pravda , ale zrovna Lipa mi z nich prijde spis ten lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, největší šašek je Vlášek, ty jeho vtípky a on si asi ještě myslím, že je vtipný....

Reagovat
smazaný uživatel

Největší katastrofa je, když sestřihy po hlavním zápase LM komentuje Mejtský a zdatně mu v tom sekunduje Kalous. Mejtského řeči typu: " A tady je lodivod Genku - dvaapadesátiletý rozhodčí z Nizozemska Marco Been," jsou vážně legendární.

Reagovat
frankiefcb

No pravda Mejtský je solidní humáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No co neni diskuze kde by nebylo neco o Capkovi a spol. kdyz se to vysila tak se na to divejte jinde nebo si vypnete zvuk ja nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

To není řešení, to je uhýbání před problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to chces z pozice televizniho divaka resit ?

Me by jen zajimalo proc to pulce osazenstva Eurofotbalu tak strasne vadi ze to musi neustale zduraznovat , kdyz me nebo x jinych lidi to vubec netrapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Televizní divák, který platí koncesionářské poplatky, to může řešit tak, že si postěžuje. To je jeho svaté právo a že ty ho nevyužíváš, neznamená, že je to trapné a nemělo by se to dělat.

Zdůrazňovat? Ať to zdůrazňují, mají právo na svůj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rada, ze se konecne nekdo ozval, uz jsem mela sto chuti to taky zde zverejnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rada, ze se konecne nekdo ozval, uz jsem mela sto chuti to taky zde zverejnit.

Reagovat
frankiefcb

Náhodou Lípu mám z fotbalových komentátorů po Bosákovi nejradši. Akorát, že Bosák stagnuje, tak Lípa jde nahoru a ještě má pro mě osobně velmi příjemný hlas. Jinak nejlepší komentátoři na ČT jsou jednoznačně Záruba a Dusík. Ale Záruba je pan komentátor. Kdo je naprostý odpad, tak to je Zamazal. Poslouchat jím komentovaný florbal je opravdu humáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vždycky uculuje do kamery a vedle něj stojí Skružný, který ani nehne brvou. Vždycky smíchy málem padám z gauče.

Reagovat
frankiefcb

jj ten jeho úcul je pro mě moc. Ale hlavně už se mu říká Ondra tatran Zamazal. Bo on tak nepokrytě fandí Tatranu, že to až bolí. Nebo jeho nutnost neustále zmiňovat Jedličku jako fantoma play-off. Minulou sezónu Tatran hrál bez Jedličky play-off, ale v každém zápase Tatranu Jedličku zmínit musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě vždycky dostává: "Pichlavá rána" nebo "přišpendlil balónek pod horní tyčku." A další jeho otřepaná klišé.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Slovácko

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vocasisko

200. pro konec trapných výrazů jako "český Messi" je to naprosto stupidní a debilní

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já jsem rád, že to zrovna tobě nevyšlo. I když máš svým způsobem pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čistě náhodou jsem měl puštěný ty jejich sportovní zprávy na nově, a nějakej idiot tam o Pilařovi mluvil místo o ''plzeňskym'' jako o ''barcelonskym''. Takže to znělo nějak takhle: ,,Barcelonský Messi, Václav Pilař, dnes díky dohodě klubů nemůže nastoupit.''

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Kvitova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
dakri

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ten Lípa nepřijde až zase tak tragickej... Má docela přehled o jednotlivých hráčích či mužstvech, myslím, že je do fotbalu docela zapálenej, určitě je alespoň trochu inteligentní a nepokládá tak debilní otázky jako např. Kalous Nevýhodu má v tom, že jeho hlas je trošku monotónní a že není tak vtipnej. Ale pro mě je lepší než třeba Čapek, toho jsem měl rád, ale poslední dobou je otřesnej, ty jeho přeřeky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nejhorší jsou suverénně Kalous a Vlášek, to je pro mě nejhorší fotbalový komentátor v ČR, už od pohledu vypadá jako pako a když komentuje EL, tak to je katastrofa a nechápu, jak takovej exot může dělat do fotbalu...Na jeho hlášku ze zápasu EL Lazio-Sporting "tento centr měl na dlouhou hlavu" nikdy nezapomenu ...Naopak Štěpán je mi sympatickej, je docela vtipnej a má dobrej hlas:)

Reagovat
smazaný uživatel

foto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Oproti spousty ostatních si Lípa nemůže stěžovat.

Reagovat
centos

Jako že je krásný?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Spíš ta fotka nevypadá zle (jako třeba u těhotného Vacka nebo sjetého Horvátha).

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle komentátora rád nemám. Je to lamka.

Reagovat
smazaný uživatel

co se stane když uložím tipy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ulozi se?

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
Arne

Reagovat
Puskas

Reagovat
JozkokozleJ

Tato rubrika ma zvlastne caro. Nuti trotlov prispiet do diskusie osobnostnym hodnotenim tipujuceho.

Reagovat
fantomas

Ježiši, to bude zas provar.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, nakonec jedinej bod budu mít za Arsenal, a to jsem to dal jenom z klubismu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ti, Lípo, ten tip na AC asi nevyjde Nebo jak říkáš roSonero

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mazec, vypada to, ze z peti zapasu budu mit asi jen 1 bod. Tak to je fakt tragedie. Ze ja se neponaucim a nedavam u nekterych tutovek opak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera, tak ja fakt koncim s 1 debilnim bodem

Reagovat
Didier Drogba

to zas bude...

Reagovat
risk je zisk

To co bylo odehrané tak mám 1 jedinej nejjedinější bod vůbec nechápu teďka ty titovky jsou nějaký opačný .

Reagovat
smazaný uživatel

mi se daří nad poměry,už mám 2 bodíky

Reagovat
Biozdenda

nesnáším Levante. uz mi ztratili tolik bodu..

Reagovat
smazaný uživatel

takže 4 bodíčky jsou doma a celkově 4+2+4=10

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, Levante, Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele