Tipy Jana Rejžka

30.09.2011, 10:27
Tipy a analýzy
Ve čtvrtém dílu bude prezentovat své tipy hudební a kulturní kritik Jan Rejžek. Jeho soupeřem bude šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Pro čtenáře jsme přichystali třetí a závěrečné kolo tipovací soutěže.

TOTTENHAM - ARSENAL
JAN REJŽEK: Můj druhý nejoblíbenější červenobílý klub začal sezónu skoro tak "dobře" jako Petroušovi klauni z Edenu, ale van Persie a spol. jistě vědí (na rozdíl od sešívaných), že třinácté místo nikomu nesluší. Jenže útočnou partičku s nadrženými vlčáky typu Balea, van der Vaarta a Adebayora to vůbec nebude zajímat, ani první vítězství soupeře v Lize mistrů, a slabou obranu Kanonýrů těžce zdeptá!
Tip: 1
Petr Starý: Tottenham se po nepovedeném vstupu do sezóny oklepal a vyhrál tři ligové zápasy v řadě, včetně čtyřgólového přídělu do sítě Liverpoolu. Arsenal se stále ne a ne zbavit početné marodky, forma není bůhvíjaká a pochybuji, že na WHL přijde nějaký zvrat.
Tip: 1
EVERTON - LIVERPOOL
JAN REJŽEK: Everton ve mně vzbuzuje důvěru asi jako Věci veřejné, navíc možná nevyužívaný Kuijt konečně chytí šanci za pačesy... A když ne, tak se zase trefí Suárez. Jasná záležitost.
Tip: 2
Petr Starý: Everton je zatím dost nevyrovnaný, na úvod výbuch doma s QPR, pak cenné body z Blackburnu, od té doby průměr, naposledy prohra na hřišti ManCity. O Liverpoolu se dá říct něco podobného, ve druhém kole vyhrál na Arsenalu, ale v posledních třech zápasech zaznamenal porážku od Stoke, již zmíněný debakl od Tottenhamu a naposledy hubená domácí výhra nad Wolves. Derby bude vyrovnané, dopadnout může jakkoli, zkusím remízu.
Tip: 0
ATLÉTICO MADRID - FC SEVILLA
JAN REJŽEK: Sevilla sice v posledním kole se štěstím vyhrála, ale taky jsem viděl, jak zoufale jinak sympatické Atlético čelilo tajfunu z Barcelony. Čili bych mu přál na oplátku tři body, byť jakkoliv vydřené.
Tip: 1
Petr Starý: Atlético se v tabulce španělské ligy krčí ve středu tabulky, ale doplácí trochu na těžký los - má za sebou prohry ve Valencii a Barceloně. Slušnou formu potvrzuje i v Evropské lize, kde má po dvou kolech v těžké skupině čtyři body. Seville se také celkem daří, v lize ještě neprohrála, zdolala Valencii nebo Malagu a přivezla bod z Villarrealu. Formou i kvalitou jsou na tom oba soupeři podobně, mohlo by tedy rozhodnout domácí prostředí.
Tip: 1
JUVENTUS - AC MILÁN
JAN REJŽEK: Stará dáma dočasně vede A Serii, ale že by nějak zářila...Ibrahimovic z vyprazdňujícího se milánského lazaretu už ví, kde se nachází hrdé město Plzeň, ale pochybuji, že by mu zase rozhodčí věnoval penaltu. Nečekám tedy žádné střelecké dostihy, spíš nudnou plichtu.
Tip: 0
Petr Starý: Juventus solidně nastartoval sezónu a myslím že má velkou šanci obrat o body konkurenta v boji o scudetto. Milán trápí zranění a pokud domácí uhlídají Ibrahimoviče, bez něhož by rossoneri měli co dělat i s Plzní, mají vyhráno.
Tip: 1
INTER MILÁN - NEAPOL
JAN REJŽEK: Neapoli si troufnu nevěřit po ztrátě bodů doma s Florencií, zvláště proti týmu "nového koštěte" Ranieriho, který půjde rychle do popředí tabulky, namlsán výhrou v Moskvě v Lize mistrů, k čemuž budiž nejen Forlán všestranně nápomocen.
Tip: 1
Petr Starý: Inter na začátku sezóny hodně tápal, ale zdá se, že léčba novým trenérem Ranierim zabírá - u kormidla stál ve dvou venkovních zápasech a oba modročerní vyhráli. Teď mu stojí v cestě Neapol, která zatím zvládá dělbu sil mezi ligu a LM obstojně, ale na Inter by stačit neměla.
Tip: 1
HANNOVER - WERDER BRÉMY
JAN REJŽEK: Hannover vždycky rád remizuje, Brémy vyhrávají jen s pomocí sudích, brankáři si můžou vybrat dovolenou. Dělba bodů.
Tip: 0
Petr Starý: Brémy se po zpackané minulé sezóně mohou letos soustředit jen na ligu a zatím se jim daří. Naopak Hannover příjemně překvapil, odměnou mu je start v Evropské lize a s ním spojená vyšší zápasová zátěž. I ta se podle mě projeví a koncentrovanější Werder si odveze všechny tři body.
Tip: 2
PSG - LYON
JAN REJŽEK: Měla by to být "řežba" prvních dvou mužstev se stejným skóre a body, leč pařížský klub se skvěle rozjel a nezastaví ho ani nepřetržitá střelecká slina Senegalce Gomise. Těsná výhra.
Tip: 1
Petr Starý: Pařížský tým se po letních nákupech pasoval na jednoho z favoritů Ligue 1. Lyon je kandidátem na titul vždy a ani letos to není jiné. A oba celky svou roli zatím potvrzují - dělí se o první místo. Sebevědomí domácích asi trochu nahlodá nezdar v Evropské lize, kde prohráli na půdě Athletiku, Lyon si v Lize mistrů připsal povinnou výhru nad Dinamem Záhřeb. V tomto duelu asi rozhodnou maličkosti, zkusím menší překvapení.
Tip: 0
SLAVIA - OLOMOUC
JAN REJŽEK: Jestli podle slov současného drzého esenbácko-mafiánského vedení má takhle vypadat cesta mé Slavie na výsluní, pak nevím, jak to musí vyhlížet v pekelné tmě. Hrůza, děs, mužstvo bez osobnosti, vedené ovšem nejlepším trenérem z celých Čelákovic. Olomouci jistě psychicky pomůže zrušení odpočtu bodů a je na koni. Po nedomyšleném Hubníkově odchodu do Polska však nemá vysloveného zakončovatele, přes bývalou úctu k Heinzovi. Proto aspoň remíza.
Tip: 0
Petr Starý: Těžký zápas dvou týmů, které mají do pohody hodně daleko. Slavia je v krizi, možná už ne finanční, ale herní určitě. V derby dělala Spartě tak akorát kompars, na výhru čeká už šest zápasů, v nichž dokázala dát jeden gól a vypadnout z poháru s divizním soupeřem. Olomouc zase neustále žije v nejistotě kvůli korupční aféře, odebrané body jí sice byly vráceny, takže ji dělí jen tři body od druhého místa, ale vrácení je to dost možná jen dočasné. Herní formu má ale Sigma mnohem lepší, z osmi ligových zápasů prohrála jediný a určitě má na to, aby uspěla i v Edenu.
Tip: 2


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 1.10. v 13:45 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (107)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vsetko remizy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

tak už po prvním zápase ne

Reagovat
niflheim

Celkem těžký...to zase bude dření dna

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

"ale pochybuji, že by mu zase rozhodčí věnoval penaltu"

Proč to furt všem proboha leží v žaludku? Ta penalta prostě byla, ať se nám to líbí nebo ne. Jasný, ruka byla nastřelená, ale míč po ní zásadně změnil směr a zabránil Ibrovi ve 100% tutovce. Tohle se prostě musí pískat, za chvíli bysme z toho měli volejbal

Reagovat
smazaný uživatel

*bránící hráč si na to prostě musí dávat pozor

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, českej mančaft po delší době v LM, tak se to furt řeší, přitom takovejhle penalt jsem viděl mraky.

Reagovat
smazaný uživatel

nemění nic na tom, že se jí teď dočkat nemusí...spíš to myslel takhle, jako že nebude mít štěstí kopat penaltu ve dvou utkáních po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

0,2,1,0,1,0,2,2

Reagovat
smazaný uživatel

"Jestli podle slov současného drzého esenbácko-mafiánského vedení má takhle vypadat cesta mé Slavie na výsluní, pak nevím, jak to musí vyhlížet v pekelné tmě. Hrůza, děs, mužstvo bez osobnosti, vedené ovšem nejlepším trenérem z celých Čelákovic. "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

0 0 0 2 1 1 0 0

Reagovat
smazaný uživatel

2,2,0,2,1,0,0,2

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koukám, že v těch tipech je jiné pořadí než v článku... takže podle článku: 1,2,0,2,0,2,0,2

Reagovat
dakri

pěkně se ty dvojky střídají s nulou

Reagovat
smazaný uživatel

Rejžkovy komentáře

Reagovat
Langi

"Nezastaví ho ani nepřetržitá střelecká slina Senegalce Gomise." ...Gomis je Francouz, dokonce se ve Francii i narodil

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo není dokonalý...

Reagovat
domingo

Remi je Senegalec, treba se mu to plete :)

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis má ale dvoje občanství - Francie i Senegalu.

Reagovat
Puskas

Vtipné, výstižné, s hlavou i patou

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvidim NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

O nič neprídeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, mám pocit, že to bude taký víkendový dýchanek.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň naňho nebudeš spomínať tak smutne ako tí Yidos, ktorí ho uvidia.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatické komentáře pana Rejžka, prostě Slávista

Reagovat
smazaný uživatel

5x1 a 3x0

Reagovat
Edgar Davids

dvojky na NLD.Zbytek jde mimo mě :)

Reagovat
smazaný uživatel

222 zbytek jedničky

Reagovat
Puskas

tebe to jako Sigmáka bude zajímat - možná to ale víš - Dreksa měl bouračku, má otřes mozku, nějaký čas bude stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra. Díky za informacu. Pár měsíců zpátky sem tady četl že prý jezdí jako blbec. Jestli za to može sám, tak má štěstí že to odnesl snad jenom on. V poslední době sem si všiml že vůbec nenastupuje.

Reagovat
Puskas

Nebyl ani na lávce, ale toto jsem četl včera na našem serveru.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze?

Reagovat
C-M@ster

Anglie, jediná liga co mi vychází a oni sem šoupnou 2 derby.

Reagovat
Puskas

Tak si vsaď na počet branek - v tom londýnském jich vesměs padá dost.

Reagovat
C-M@ster

No, já myslel v tipovačce...

Ale není špatnej nápad vsadit na počet gólů, omrknu kurzy.

Reagovat
Langi

ale hraje za repre Francie...takže je pořád víc Francouz

Reagovat
smazaný uživatel

Jste hodný, že tady toho Rejžka tak citujete, protože my si ten článek asi přečíst neumíme

Reagovat
smazaný uživatel

Výhry Lyonu a Interu, zbytek plichty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
homeles8

Neapol 2, GL 0, zbytek 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tezky kolo.... clovek si rika ze to jsou samy zapasy na remizy , ale ve vysledku ani vyhra hostu ci domacich by v zadnem z techto zapasu nebyla prekvapenim. Myslim ze budu rad za 3,5 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Hodně těžký kolo.

Reagovat
fantomas

Já tam plácnul samý nuly, nák mi to tak i vyšlo.

Reagovat
13

taky, protože většina těch zápasů je totálně vyrovnaná a může dopadnout všelijak.

Reagovat
fantomas

Jojo, sem na to dost zvědavej.

Reagovat
Losinho

Já mám 3, ale hlavně proto, že je dávám nerad - většinou mi nevycházejí.

Reagovat
fantomas

Mně snad spíš než cokoliv jinýho, mám pocit.

Reagovat
Losinho

Tak já je tam házím jenom když si nevím rady no.

Reagovat
ajurik

Jestli někdo tohle kolo natipuje za 8, tak je u mě pan tipér.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jasnovidec, protože tady ani tak nejde o kurzy ale o to jak to doopravdy dopadne. Většina těch zápasů může dopadnout jakkoliv. Jednička na Juventus je asi nejjistější, ale aji to je hop a nebo trop.

Reagovat
smazaný uživatel

0,2,2,2,1,10,02,2

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat , jak to vidíte s Tottenhamem,Atleticem a oběma Milaánskými celky .. jinak to mám clekem zmáklý

Reagovat
risk je zisk

Všechno na 1 až na PSG a Lyon tam jsem dal 2

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem tam osm remíz, tak snad aspoň něco nerozhodně skončí.

Reagovat
božský John

Sice mi je jinak docela nesympatickej, ale rozepsal se hezky, vtipně,věcně

Reagovat
Azza

Brémy vyhrávají jen s pomocí sudích

Reagovat
stas87

nj,z osmich zapasoch rozhodcovia pomohli werderu raz ale uz je to tradicia

Reagovat
smazaný uživatel

chudáci z Hannoveru, vytoužené remízy se v minulé sezoně dočkali jen 3x (btw. nejméně z celé BL) a v novém ročníku také nejde o nějakou převahu ale rovnocennost s výhrama

Reagovat
smazaný uživatel

zas taková mediální hvězda a televizní a novinářská legenda

Reagovat
smazaný uživatel

vsadil jsem na Starého,že vyhraje nad ,,Rýžkem"

Reagovat
smazaný uživatel

Rejžek, to je drak! Konečně pořádný host

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dadoprso

nejlepší komentáře měl stejně Honza Rosák

Reagovat
Al Capone

to musí být "práce", hudební a kulturní kritik

Reagovat
domingo

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

0,0,1,2,1,1,1,0

Reagovat
smazaný uživatel

Juve

Reagovat
fantomas

Co to je za klauni? Toho chlapa prostě nemám rád...

Reagovat
herbage

hehe, tak mi to smazali

Reagovat
fantomas

Co ti smazali?

Reagovat
herbage

že je to debil a pak následovalo dlouhé vlákno proč

Reagovat
fantomas

Snad se ho někdo nezastával.

Reagovat
herbage

prospero

Reagovat
fantomas

Zrovna kolega-politolog.

Reagovat
JozkokozleJ

A cudujes sa?

Ved to je vrchol trapnost pisat sem do diskusie o Rejzkovi, ze je debil. Nic na tom nemeni ani fakt, ze si tym chcel ukazat to, aky si intelektual.

Reagovat
fantomas

Co je na tom trapnýho?

Reagovat
JozkokozleJ

Skor by som rad vedel, co ti na tom trapneho nepride?

Reagovat
fantomas

Odkdy je vyjádření názoru na nějakýho člověka (byť negativní) automaticky považováno za trapnost? Fakt nevidim jedinej důvod to takhle vidět...

Reagovat
JozkokozleJ

"Odkdy je vyjádření názoru na nějakýho člověka (byť negativní) automaticky považováno za trapnost?" - to som pisal kde? Mimochodom to nebolo vyjadrenie nazor, to bola invektiva.

Trapne je proste zvolene miesto, sposob, forma... a podton celeho, ako som pisal vyssie.

Ale ak ti to trapne nepride, prosim... tvar sa tu dalej na vykvet chytrosti.

Reagovat
herbage

Jasný, nejlépe zvolené místo je kavárna Slávie, odkud se potácí ožralý Rejžek v 1 ráno po zavíračce a vmést mu to do ksichtu

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

jasně, tím že řeknu že je debil, tím jsme chtěl hrozně ukázat, jaký jsem intelektuál Zkrátka ho nemám rád a nerad vidím takové lidi v tipovačce, to je celé. Nechápu, proč by se to mělo mazat, ale ani mi to nevadí

Reagovat
JozkokozleJ

Najjednoduchsi sposob ako ukazat, ze sa rozumiem/vyznam je nieco/niekoho zkritizovat. Tuto jednoduchu metodu pouziva velmi vela ludi, zvlast v mladom veku. - takto som to myslel ohladom toho intelektualna.

Reagovat
herbage

tak přesně tohle dělá Rejžek a to už je důchodce a to je přesně to, proti čemu brojím. Ale máš recht, radši jsem si to měl nechat pro sebe

Reagovat
JozkokozleJ

... alebo Radek John svojho casu. Ludia ale na to letia - "Konecne ten, co sa nebal naplno povedat pravdu", a pritom casto nepovedia pravdu, ale uplnu kravinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pisálek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý názory, se kterýma se na 99 procent ztotožňuju

Reagovat
Tomanatura

Nejvetsi umeni je, kdyz je clovek vtipny a pritom nikoho neurazi. Pardon, ale rict o Bremach, ze vyhravaji jen pomoci sudich (ok, zrejme reaguje na posledni zapas), je urazka a vubec ne vtipna.

Reagovat
herbage

tak, tak. Stejně jako Pavel Novotný, skrývá svojí neznalost za urážky a rádobychteré kecy

Reagovat
smazaný uživatel

koho mi ti dva připomínají....

Reagovat
herbage

vím, kam tím míříš a sebekritiku snesu, takže se nebudu bránit

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho největším koníčkem je kritika minulého režimu jak už to u takovým kulturních osobností bývá většinou zvykem

Reagovat
smazaný uživatel

On a ti jeho ostatní kamarádi kritici z Katovny podle mě dokonale naplňují význam slovního spojení arogantní tupci... to i ten Novotný je snesitelnější

Reagovat
minoLFC

nemám ho rád

Reagovat
PJ

No to je mizérie, po šesti zápasech prohrávam 1:2... Ale na těch dvou to ještě můžu otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky,už mám 3 bodíky

Reagovat
adalbertus

ty vole mám jenom bod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele