Sázkové tipy na víkend (14)

06.05.2012, 09:42
Tipy a analýzy
Dnes se v tipech zaměříme pouze na českou nejvyšší soutěž, i když tipy na ní nám poslední dobou příliš nevychází. Analýzy se dnes týkají zápasů Žižkov - České Budějovice a Teplice - Dukla.

Dosavadní statistiky:
Tipy: 14 OK - 2 void - 12 KO
Vklady: 79
Výběry: 86,56
Zisk: 7,56
ROI: 9,56%
Česko: Žižkov - České Budějovice (neděle 10:15)

V nedělním dopoledni se utká poslední a již definitivně sestupující Žižkov s 10. Českými Budějovicemi. Žižkov prováhal svou šanci na záchranu hlavně v minulém zápase na Baníku, kde v záchranářském souboji podlehl 1:3. Prohra to byla zasloužená, Baník soupeře jasně přehrál, vytvořil si dost šancí, naopak Žižkov byl dopředu naprosto neschopný a gól vstřelil po náhodném odrazu balónu za obranu Baníku. V posledním domácím zápase uhrál Žižkov překvapivou remízu s Plzní (0:0). Žižkovští do tohoto zápasu vstoupili s obrovským nasazením, Plzeň sice měla více ze hry, ale své šance nevyžila a hlavně v závěru měl pár dobrých příležitostí i Žižkov. Ten se dnes bude muset obejít bez útočníka Bálka (8-1) a brankáře Koláře (6-9OG).

Budějovice v minulém kole dostaly čtyřbrankový příděl od Liberce, ačkoli zpočátku se liberečtí nemohli prosadit, pomohla jim zbytečná penalta po Řepkově faulu. Ve druhém poločase už Liberec nepřipustil překvapení a také díky dvěma krásným gólům Bosančiče zaslouženě vyhrál 4:0. Budějovičtí si v celém zápase nebyli schopni vytvořit jedinou větší šanci. V minulém utkání venku se Budějovicím podařilo vyhrát v Příbrami 2:1. Byla to poměrně šťastná výhra, protože aktivnější byla Příbram, ale Budějovicím se podařilo skórovat hned z první akce těsně před poločasem. Navíc hned po přestávce si domácí dali vlastní gól. Příbram poté Budějovice zatlačila, nicméně více než snížit se jí nepodařilo. Budějovicím budou v dalším zápase chybět stoper Lengyel (26-2), útočník Řezníček (11-2), obránce Machovec (21-0) a brankář Daněk (10-10OG). Naopak vrací se Otepka (24-3).

Od tohoto utkání nečekám příliš pohlednou podívanou, přestože už oba týmy nemají o co hrát. Žižkov se bude určitě snažit vyhrát domácí utkání, nicméně těžko se dá očekávat tak velké nasazení jako v posledních zápasech. A že by Budějovice přijely hrát otevřenou partii, tomu také moc nevěřím. V posledních zápasech se navíc oba týmy velice trápily v ofenzívě a góly dávaly spíše se štěstím a díky 100% produktivitě, což taky nemůže trvat věčně. Fair kurz na under vidím někde kolem 1,70. Alternativní sázkou může být poločas 0:0.

Tip: pod 2,5 gólu
Důvěra: 3/5
Kurz: 1.93 (188Bet)
Tipér: TomBP007


Česko: Teplice - Dukla Praha (neděle 17:00)

V souboji dvou tabulkových sousedů přivítají šesté Teplice pátou Duklu. Severočeši v minulém kole uhráli bezbrankovou remízu se Slováckem a za přivezený bod mohou být velice rádi. Mohou děkovat brankáři Grigarovi a špatnému zakončení hráčů Slovácka, které bylo mnohem nebezpečnější. Poslední domácí zápas Teplic proti Jablonci byl ale úplně jiný a skončil 3:2. Domácí hlavně v prvním poločase Jablonec přehrávali a využívali velmi průchodné obrany, navíc slabší chvilku si vybral i brankář Špit, který pustil velmi laciný první gól. Teplice tak zaslouženě vyhrály poločas 2:1. S příchodem Jarolíma se Jablonec ve druhém poločase zlepšil, zatlačil soupeře a zaslouženě vyrovnal, domácím se ale nakonec podařilo v 82. minutě strhnout skóre na svou stranu. Teplicím bude v zápase s Duklou chybět stoper Lukáš (26-2) a velmi pravděpodobně i nejlepší střelec Mahmutovič (21-8), který v posledních třech zápasech nenastoupil.

Dukla v minulém zápase prohrála doma s Mladou Boleslaví 1:2. O výsledku dost napověděl první poločas, v němž Boleslav byla lepším týmem, dokázala využít šance a vyhrála ho 2:0. Ve druhé půli nechala Duklu tvořit, ta se pokoušela o dost střel z dálky, ty ale postrádaly přesnost. Snížit se domácím podařilo až v závěru, víc už ale nezvládli. Poslední zápas venku dokázala Dukla v Jablonci vyhrát 2:0. Jablonec sice v tomto zápase tvořil hru, ale nedokázal se prosadit. Naopak Dukla ho tvrdě trestala z brejků, když dva z nich dokázala gólově využít. Zmar domácích nejvíce vystihovala neproměněná penalta. Dukla by do zápasu v Teplicích měla odjet kompletní.

V tomto utkání očekávám, hlavně zpočátku, spíše opatrnější hru. Postupem času by ale domácí měli být odvážnější a hrát na výhru. Myslím, že Dukla bude spíše vyčkávat na příležitost, protože ví, že Teplicím dělá větší problémy, když musí v zápase tvořit. I proto jsou Teplice až na 10. místě v tabulce domácích zápasů. Přestože se dá očekávat, že Dukla bude spíše pasivnější, nečekám, že bude hrát vyloženě na remízu. Dukla se snaží i z těžších situací vykombinovat a ne pouze bezúčelně odkopávat, a věřím, že si několik dobrých šancí vytvoří a promění. Já osobně bych kurz na Duklu vypsal maximálně někde v rozmezí 3,0 až 3,2. Proto tento kurz rozhodně beru. Opatrnějším bych radil to pojistit sázkou bez remízy za 2,72 od Pinnacle.

Tip: 2
Důvěra: 2/5
Kurz: 3.85 (Betfair)
Tipér: TomBP007


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Btw zisk je 10% necelých, počítá se do toho manipulák?

Reagovat
PJ

U sázkovek, od kterých jsou tady kurzy, manipulační poplatky nejsou.

Reagovat
Riijkark

zahranicni sazkovky nemaji manipulaky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stínadlech smrdí 0.

Reagovat
smazaný uživatel

první

Reagovat
fantomas

Dukla.

Reagovat
PJ

O fous

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Hlavně - jestliže Dukla má důvěru 2/5, tak Teplice ovšem musí mít 3/5, ne? Potom mi výběr výsledku nedává smysl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

I když vlastně ještě remíza, tak dejme tomu...

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov 2:0 OK Naprosto zasloužená výhra Žižkova, celý zápas Budějovice přehrávaly, měly víc ze hry. Budějovice si první šanci vytvořily až v 87. minutě.

Dukla 4:0 KO tak toto byl totální propadák, bohužel hned jak jsem viděl sestavu Dukly, bez Lietavy a Gedeona plus další změny, jsem trochu znejistěl o motivaci Dukly. Bohužel už bylo příliš pozdě. Omlouvám se pokud se někdo inspiroval, tyto informace se ke mě nedostaly

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Liberec 2 1,9...Finsko - Švýcarsko FINSKO vyhraje o dva goly a víc (HCP) 1,9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele