Sázkové tipy na víkend (13)

28.04.2012, 15:21
Tipy a analýzy
Tipy na zápasy v Mexiku vycházejí, jeden tedy zkusíme i tentokrát, v posledním kole tamní ligy. V Gambrinus lize se sice naopak nedaří, ale věříme, že tentokrát už to opět vyjde.

Dosavadní statistiky:
Tipy: 13 OK - 2 void - 11 KO
Vklady: 75
Výběry: 82,48
Zisk: 7,48
ROI: 9,97%
Mexiko: Toluca - San Luis (neděle 19:00)

Mexická liga má tento víkend na programu poslední kolo tohoto ročníku a já si zkusím i tentokrát tipnout na počet gólů v zápase. Podíváme se na zápas, kde se proti sobě postaví týmy Toluca a San Luis.

Toluca se nachází momentálně na 11. místě tabulky a na postupové, tedy 8. místo, ztrácí 5 bodů. Bilance z posledních pěti zápasů je katastrofální. Tým dokázal jen jedinkrát bodovat, když uhrál remízu s Queretarem (2:2) a ani ten jeden bod být nemusel, nebýt odpískaného ofsajdu pro Quertaro. Jinak byl ale tento zápas pastvou pro oko fanouška, za nejkrásnější gól lze určitě považovat první trefu Tolucy, kdy si útočník Alonso dokázal obhodit protihráče a z 12 metrů zakončil nechytatelnou střelou pod břevno. Domácí Queretaro živilo naděje na zisk všech bodů do 61. minuty utkání, kdy opět Alonso využil zaváhání domácí obrany a srovnal hlavičkou po centru na konečných 2:2. Toto konečné skóre bylo dle mě zasloužené a diváci si jistě přišli na své. Ovšem opět se potvrdilo, jak zranitelná je obrana Tolucy - v 16 utkáních inkasovala 26 gólů, z toho 16 na domácím hřišti. Naproti tomu útok si vede poměrně dobře, táhne ho především nejlepší střelec Alonso, který se na celkovém počtu 22 gólů podílel hned 12 trefami. Tým je jistě zklamán z nepostupu do další fáze sezóny, nicméně by se v nedělním utkání chtěl s domácím publikem rozloučit výhrou.

Soupeřem domácímu týmu bude San Luis, jenž je na tom ještě hůře, než Toluca. Z posledních pěti zápasů má stejnou bilanci, v tabulce se nachází až na 16. místě. Celkem inkasoval 28 gólů (15 venku), ani v tomto případě se tak nedá mluvit o pevné obraně. Na druhé straně ani útok není nic moc, síť v brankách soupeřů rozvlnili hráči San Luis 14krát (8krát venku). Nejlepším střelcem týmu je Moreno (14/5) následovaný Aguirreem (15/4). V letošním posledním domácím zápase San Luis prohrál s Tijuane 0:1. V prvním poločase měli hosté herní převahu a jen díky skvělým zákrokům domácího brankáře a netrefení branky ze tří metrů nevedli. Bezbrankový stav vydržel až do 74. minuty, kdy si do té doby aktivněji hrající domácí nedokázali pohlídat hostujícího hráče Riascosa, který vsítil vítězný gól. hráči San Luis se sice snažili alespoň vyrovnat, ale chybělo jim i trochu štěstí, když střelu z pěti metrů vykopával z brankové čáry obránce. I tak ale domácí tým předvedl, že fotbal hrát umí a nebýt smůly, mohl nějaký bod z tohoto zápasu brát.

Novinkou v klubu San Luis je to, že má nového, zatím neznámého majitele. Více podrobností bude známo příští týden, nicméně je jasné, že budoucnost by měla být v tomto týmu zajištěna.

Nedělní zápas se odehraje na stadionu Nemesie Diez, který má kapacitu 27 000 míst a rozhodovat jej bude jako hlavní arbitr Miguel Ortega. Mé důvody k sázce na over 2,5 jsou takovéto:
- oba týmy mohou hrát uvolněně, v letošní sezóně už o nic nehrají
- špatné obrany
- vzájemné zápasy (1:5, 1:1, 2:3, 1:2, 1:2, 5:1)
- poslední vzájemný zápas z pohledu San Luis (5:1)

Tip: over 2,5
Důvěra: 2/5
Kurz: 2.04 (Pinnacle)
Tipér: camejko


Česko: Bohemians 1905 - Příbram (neděle 17:00)

Ve 27. kole Gambrinus ligy se utká trápící se Bohemka (14) s naopak příjemným překvapením sezóny Příbramí (7). Jak už bylo v médiích mnohokrát rozebíráno, Bohemka se na jaře velmi trápí. Získala v deseti zápasech pouze jeden jediný bod! Ani v posledním kole se jí nevedlo a prohrála v Olomouci 0:4. Bohemka sice hlavně na začátku předvedla poměrně sympatický výkon, nicméně kvalita v útočné fázi a hlavně v zakončení byla jasně na straně Sigmy. Ani poslední domácí zápas Bohemka nezvládla, prohrála 0:3 s Mladou Boleslaví. Byl to její typický jarní zápas, dopředu byla dlouhou dobu naprosto neškodná a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí soupeř. Boleslav se prosadila třikrát a až poté měli dvě šance i domácí, ty ale zůstaly nevyužity. Bohemce by měl chybět pouze mladý záložník Nerad (2-0), připraveni by naopak měli být obránce Žižka (16-0) a záložník Budínský (23-0).

Jak už jsem psal, Příbram je v této sezóně příjemným překvapením, a to jak předváděnou hrou, tak i velmi dobrým umístěním, které z toho plyne. Navíc její výkony jsou poměrně vyrovnané. Trenér Vavruška tak dokázal, že i s týmem, který nemá na papíře velké hvězdy se dá hrát ofenzivní i účelný fotbal. Minulý zápas ale určitě nedopadl, tak jak si příbramští představovali, když doma podlehli Budějovicím 1:2. V prvním poločase Příbram držela častěji míč, ale nedokázala se prosadit do zatažené obrany Budějovic, naopak soupeř z jediné šance skóroval. Hned po poločase přišla druhá rána, když si domácí dali vlastní gól. Příbram poté Budějovice ještě víc zatlačila, vytvořila si dost šancí, ale víc než jeden gól se jí vstřelit nepodařilo. Poslední venkovní zápas přinesl přestřelku 4:4 v Olomouci, v poločase sice Příbram vedla 3:2 a následně i 4:3, ale Sigma asi zaslouženě vyrovnala. I Příbrami se po karetních trestech vrací do sestavy dva záložníci - T. Pilík (24-2) a Pleško (23-4). Mimo hru by měli zůstat pouze obránce Hejda (19-2) a dlouhodobě zraněný Tarczal.

V tomto zápase očekávám, že trápení Bohemky bude pokračovat. Ačkoliv motivaci konečně vyhrát mají určitě velkou, na hřišti to vidět moc není, v útoku je to obrovské trápení jak s vytvářením šancí, tak i s jejich proměňováním. Bohužel pro Bohemku ani obrana není nic, na co se může spolehnout. Naopak Příbram může hrát v pohodě, určitě se bude snažit hrát útočně, v kombinaci by soupeře měla přehrát a určitě se bude snažit odčinit troch smolnou domácí prohru. Je pravda, že jednou už Bohemka musí mizernou sérii protrhnou, ale myslím, že to bude spíše s týmem, který není příliš silný v útoku, což o Příbrami rozhodně neplatí. Kurzy na Příbram už také různým tempem padají, například u Fortuny z 2,75 na 2,30. Já nakonec do čisté 2 nejdu, protože Příbram i dost remizuje, ale kurzy na sázku bez remízy nad 1,9 jsou dobré. Samozřejmě už nedoporučuji sázet Příbram v kurzech pod 2,4; případně DNB pod 1,8.

Tip: 2 DNB (sázka bez remízy)
Důvěra: 2/5
Kurz: 1.97 (188Bet)
Tipér: TomBP007


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když už vyberete 2 tipy na víkend, tak by to mělo být za důvěru 5/5 ne? Tahle důvěra je směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

směšnej jsi akorát tak Ty. Je vidět, že o sázení nemáš nejmenší páru.

Reagovat
smazaný uživatel

Až se tě na něco budu ptát, tak to sem napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší argument, jak zakrýt svou hloupost, je odvést řeč od tématu, to by ti šlo Klasická ukázka uživatele, který sám nikdy nikde nic neprezentoval, ale na všechno je odborník tak velký, že bez jakéhokoliv věcného argumentu označí něco za blbost. Ale v pohodě, takových jako Ty je všude dost, proto to tady v tom státě tak vypadá. končím s Tebou debatu, jen napíšu, že díky tipům, které jsou tady prezentovány jsem v solidním +, ostatně statistiky nahoře mluví jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

10% je neskutečný zisk. To je fakt.

Reagovat
Erdovec

to je, bral bych to

Reagovat
smazaný uživatel

je videt ze o sazeni moc nevis

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě, ale z vložené 1000 udělat 1100 ? To mi nepříjde jako nějaký zázrak.

Reagovat
Erdovec

ach jo

Reagovat
Kongo

A na to si přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

10% zisk, tak jsem uvedl příklad na 1000 kč

Reagovat
smazaný uživatel

sazeni neni zazrak, bud zabava, nebo tvrda prace

Reagovat
Miguel19

http://www.sdilejhned.cz/sport/index.php

Poukázka na 100Kč u bet-at-home

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý! Tak mě ale napadá, že pokud má někdo 10 mailů, tak si docela nahrabe ne?

Reagovat
Miguel19

Na jedno konto jde jenom jedna poukázka. Takže by sis asi musel založit více kont

Reagovat
smazaný uživatel

Hele tak mne napada neni uz nelegalni sazet u zahranicnich pobocek ? Nebo jak je to?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych šel hned regnou na nějakou japonskou pobočku ... pěkně Gambrinus ligu s kurzama 2.5, 3.0, 2.2 na všechny zápasy sázet

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko... To je jak kdyby ti zakázali nakupovat v zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Reklamy na zahraniční sázkovky jsou zakázané..

Reagovat
Mustang™

poukázka to sice je a když z té 100 uděláš víc, tak to stejně nejde vybrat...tzn že to je jen na zkoušku a chtějí tě nalákat abys tam vložil pravý peníze.

Reagovat
Miguel19

Fakt jo? Já si myslel, že v tom bude háček. A to už sem z toho udělal 120 Kč

Reagovat
smazaný uživatel

V pravidlech píšou, že to můžeš vyzvednout, až prosázíš trojnásobek hodnoty poukázky...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mustang™

Ze 100,-kč jsem se dostal teď na 568,01kč. celkově jsem ta na 77 tiketech otočil 942,17kč a stejně to nemůžu vybrat. Tak kde je chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak - vyzvednout si to můžeš, až to prohraješ

Reagovat
Mustang™

prohraju svých virutálních 560,- a až vložím svoje pravý, tak pak je budu moct vybrat? :D fakt výhodný

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, že to má nalákat, ale když prosázíš trojnásobek, tak to můžeš vybrat. Většina sázkařů to ale stejně hned projede...

Reagovat
One-Real

resp staci se dostat na 300, ty pak vsadit a kdyz vyhrajes tak to muzes vybrat? nebo musis vkladat

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tomu říkají obrat. Tzn. uzavřít sázky celkem za 300 a je jedno, jestli to tam budeš točit po desetikorunách nebo to tam vždycky pošleš celý. Ale sám sem ještě nevybíral, takže nevím, zda si nepřipraví, ještě nějaký překvápko. Neměli by. Podobný promo akce jsou dnes u sázkovek už samozřejmostí.

Reagovat
Mustang™

a kolikrát ti to předtím nevyšlo?

Reagovat
off-olda

Vsadil jsem poprvé na Torrese. Dneska jsem se prostě vzbudil a když jsem vlezl na fortunu, svitlo mi, že vsadím na Torrese. Náhoda jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

mexico opat OK v 66 min 2:1 ..

Reagovat
smazaný uživatel

Čr bohužel zase KO 2:0 Jinak dneska na webu analýzy, která včerejšek snad odčiní

Reagovat
smazaný uživatel

*analýza (moje)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele