Tipy Libora Boučka

04.05.2012, 09:57
Tipy a analýzy
Týden utekl jako voda a máme tu již předposlední jarní díl naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat populární televizní a rozhlasový moderátor Libor Bouček. Jeho protějškem bude redaktor EuroFotbal.cz Tomáš Daníček. Pro čtenáře máme samozřejmě přichystané závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

NEWCASTLE - MANCHESTER CITY
LIBOR BOUČEK: Newcastle bojuje o Ligu mistrů a o poháry. Během týdne naprosto fantasticky obral Chelsea, ale myslím, že Citizens budou nad jejich síly. Konečně se ukazuje papírová síla Manciniho výběru a bitvu s United zvládli obdivuhodně. Myslím, že se budou maximálně soustředit a odvezou si z Newcastlu dost možná rozhodující vítězství.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Newcastle si proti Chelsea sáhl na dno, po výsledkové stránce minimálně. A proti lídrovi tabulky se mu to už nepovede. Jakkoliv se Magpies dál překonávají i v téhle složité koncovce, jsem toho názoru, že si už ManCity titul za žádnou cenu nenechá uniknout. Bohužel.
Tip: 2
LIVERPOOL - CHELSEA
LIBOR BOUČEK: Zdecimovaná Chelsea bude bojovat o pohárovou naději, ale myslím, že ten boj výrazně přenesli spíš do Allianz Areny. Navíc na stadionu Liverpoolu je to vždy horká půda. I když se budou chlapci snažit sebevíc, myslím, že to skončí plichtou.
Tip: 0
Tomáš Daníček: Liverpool podává doma obdivuhodně strašidelné výkony, Chelsea stejně jako on nemá o co hrát, navíc může být buď v pohárové euforii, nebo chvilkové depresi. Nečekám pěkný fotbal ani přílišné množství branek.
Tip: 0
ATLÉTIKO MADRID - MÁLAGA
LIBOR BOUČEK: Atletico se chystá na finále Evropské ligy a tenhle team je mi nesmírně sympatický. Ostatně v téhle sezoně mi přijde, že La Liga přeskočila Premier League. Zde nebudu váhat a volím 1.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Atleti si minule řádně zkomplikovali boj o Ligu mistrů a teď mají stoprocentně poslední šanci zabrat, navíc v přímé konfrontaci se čtvrtým. Zase následuji sympatie a chtíč vidět v příštím ročníku LM nejlíp oba madridské kluby.
Tip: 1
INTER MILÁN - AC MILÁN
LIBOR BOUČEK: Nechápu, co se s Interem děje. Tenhle team by měl být logicky hodně vepředu. Na druhou stranu AC Milan nahrála ztráta Juventusu v týdnu a scudetto ještě nemusí být ztraceno. V tomto derby AC neprohrají.
Tip: 02
Tomáš Daníček: Z milánských klubů, a skoro i obecně těch italských, mi bylo vždycky nejblíže AC. A vzhledem k srdíčku, lednovému výsledku i koneckonců vysněné destinaci mistrovského titulu musím "označit" dvojku.
Tip: 2
BRÉMY - SCHALKE 04
LIBOR BOUČEK: Minule se doma loučil fenomenální Raul a Schalke má jistý start v základní skupině Ligy mistrů. Werder se ještě může poprat, ale v tomto kole už vlastně o nic nejde. Troufám si tvrdit, že přijde hodně gólů a neprohra domácích.
Tip: 10
Tomáš Daníček: V Brémách musí mít z posledních (ostudných) výsledků plný šatník. Hlavně doma se po ztrátách s týmy druhé poloviny tabulky potřebují revanšovat a já mám takové tušení, že by jim to proti uvolněnému Schalke mohlo závěrem vyjít. Stejně jako alespoň párminutové Marinovo adieu...
Tip: 1
STUTTGART - WOLFSBURG
LIBOR BOUČEK: Pro Wolfsburg s Petrem Jiráčkem stěžejní duel o účast v Evropě. Dají do toho všechno a VfB porazí. Nebo to skončí debaklem.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Jsem v tomhle trošku "jiný", protože "za Marcelinha" jsem si Wolfsburg oblíbil a jako kdejakého neodborníka se mě tenhle postoj k Vlkům drží i navzdory dalšímu vývoji. Také vzhledem k tomu, že ta motivace zde bude u hostů daleko vyšší, uchyluji se k tipu atraktivní výhry Wolfsburgu.
Tip: 2
PŘÍBRAM - OSTRAVA
LIBOR BOUČEK: Českou ligu se mi ani nechce komentovat. Příbram hrála dobře, ale Baník potřebuje vyhrát.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Přiznám se, že česká liga mi za poslední dva tři roky úplně sešla z očí. Nicméně o ostravské krizi nejde nevědět; a já se k ní stavím zhruba tak, že si nedokážu představit, jak se o Baníku bavím jako o druholigovém mančaftu. Už jen z toho důvodu si přeji dvojku - a tu také tipuji.
Tip: 2
MLADÁ BOLESLAV - PLZEŇ
LIBOR BOUČEK: Po tom, co jsem viděl proti Slávii a jak znám naturel Plzeňanů, myslím, že vstoupí rázně do boje o titul.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Poslední zápasy napovídají, že se střetnou dvě zlepšené a momentálně špičkové obrany. Čistě slepě by se teda asi dala čekat taktická bitva s výsledkem 0:0, maximálně 1:1. Já bych nicméně tu remízu - s přihlédnutím k nedávným přestřelkám těchto soupeřů (4:3, 3:1, 3:2) - viděl v trochu jiné dimenzi. Třeba 3:3.
Tip: 0


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 5.5. v 15:20 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (93)

Přidat komentář
smazaný uživatel

8x 1

Reagovat
forma

spíš 8x2

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

11212212

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to dal všechno na domácí

Reagovat
minoLFC

"Zdecimovaná Chelsea bude bojovat o pohárovou naději, ale myslím, že ten boj výrazně přenesli spíš do Allianz Areny. Navíc na stadionu Liverpoolu je to vždy horká půda."

expert

Reagovat
smazaný uživatel

Ste tam hrali dvakrat a uz je to vas stadion, to je priserny

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono ho to svádí, když je tam napsáno Premier League.

Reagovat
tomasinho

V úterý s nimi hrajem ligu, takže je to tenhle zápas.

Reagovat
minoLFC

tak to jo potom

Reagovat
smazaný uživatel

Počka, ale to je docela rozdíl. V FA Cupu bych Liverpoolu věřil, ale v lize už ani náhodou. Aji když tak o tom přemýšlím, tak v lize Chelsea už bude hrát na půl plynu.

Reagovat
k0udy

Taky by mě zajímalo jestli je to FA Cup? Nebo liga? Ale ta se hraje až v útery a tipovačka vždycky končí v pondělí

Reagovat
fantomas

Je tam snad jasně napsáno, že je to PL, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

samé 2

Reagovat
FCSL

Českou ligu se mi ani nechce komentovat. Příbram hrála dobře, ale Baník potřebuje vyhrát.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nám to Příbram prosá stejně jako Bohemce, tak nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

2 2 2 2 2 1 1 2 co rikate?

Reagovat
naheCZ

mám podobně akorát mám jen jednu jedničku a to na Atlético Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se tu fanoušků z BL - jakej je Schurrle? Měl by na základ CFC? Mluví se o přestupu, částka cca 14-15 mega.. Jak hraje? Co jsem pochopil, tak je to nejvíce LW, takže že by nám nalevo vznikala německá dvojka s Marinem...

Reagovat
Mr.Jindros

Fantomasi, co to má znamenat?

Reagovat
fantomas

Nemáš bejt tak zlej na Arsenal.

Reagovat
tomasinho

Fantomasi, jeden velký palec za Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Snad mu hned ten první nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

pome Libore

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo doufám že to Baník zachrání

Reagovat
Puskas

Reagovat
niflheim

Tak to bude 7 nebo 0

Reagovat
smazaný uživatel

co si myslite o 2 2 1 X 1 2 X X

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico se chystá na finále Evropské ligy a tenhle team je mi nesmírně sympatický. Ostatně v téhle sezoně mi přijde, že La Liga přeskočila Premier League. Zde nebudu váhat a volím 1. MÁŠ MŮJ PODPIS LIBORE

Reagovat
smazaný uživatel

2,5 miliardy na posily! Barcelona chce po sezoně utrácet za hvězdyBarcelona se chystá ovládnout přestupní trh. Ve svých plánech počítá s tím, že utratí na transferech neuvěřitelných 100 milionů eur. To je v přepočtu zhruba 2,5 miliardy korun! Koho všechno nakoupí?

Sportovní ředitel Andoni Zubizarreta a nový trenér Tito Vilanova nebudou při nákupech nových hráčů ničím omezeni. Podle španělského deníku Sport dostanou od vedení klubu 2,5 miliardy na útratu.

Oba zmínění již diskutovali nad seznamem případných posil, což jen potvrzuje, že kádr Barcelony dozná výrazných změn.

Kdo přijde? Konkrétní jména zůstala utajena. Ví se jen to, že Katalánci chtějí posílit posty levého beka, středního obránce a útočníka.

Dlouho se spekuluje o Garethu Baleovi (Tottenham) či Davidu Luizovi (Chelsea). Kouče Vilanovu hodně fascinují Fernando Llorente (Bilbao) a Robin van Persie (Arsenal).

Změny se budou ovšem týkat i odchodů. K prodeji prý budou nabídnuti Ibrahim Afellay, Seydou Keita a překvapivě také Dani Alvés. Toho krajan Roberto Carlos láká do Machačkaly, která je schopna brazilskému bekovi nabídnout lukrativní kontrakt.

Kdo může posílit Barcelonu:

David Luiz (Chelsea)

Gareth Bale (Tottenham)

Jordi Alba (Valencia)

Fernando Llorente (Bilbao)

Robin van Persie (Arsenal)

Hulk (Porto)

Nicolas N'Koulou (Marseille)

Mats Hummels (Dortmund)

Étienne Capoue (Toulouse)

Kdo může odejít:

Dani Alvés (Machačkala, AC Milán)

Ibrahim Afellay (Juventus, Inter, Liverpool)

Seydou Keita (Liverpool)

Gerard Piqué (Manchester City)

Reagovat
smazaný uživatel

Reálných je 5 jmen,tenhle seznam snů mě vždycky rozesměje.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by měli odchazetGerard Piqué a Dani Alvés ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle španělského deníku Sport, tak u toho bych přestal číst a přestal řešit zbytečné fantasmagorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dejte nám 2/3 té sumy a Luiz je váš...

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
tomasinho

Šup s tím Afellayem teda.

Reagovat
zelda

David Luiz? To by byl hodně špatnej nákup. Dělá fakt hodně chyb v rozehrávce

Reagovat
kiwwi

8x0...dufam ze vysledok nebude matematicky spravny

Reagovat
Ligter

Doufám, že teď tipování srdcem vyjde. Tedy hlavně u Magpies.

Reagovat
cubinho

Těžké kolo. Bude složité zopakovat 8 b. z toho minulého Hlavně ať vyhraje Baník a Plzeň.

Reagovat
fantomas

Hm, takže rozhodnou jen ty jeho připosraný dvojtipy a Plzeň...myslim, že sem favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojtipy su alibisticke

Reagovat
niflheim

Newcastle neprohraje

Reagovat
Ligter

Reagovat
jv

Ale přál bych si, aby Magpies minimálně bod ukopali.

Reagovat
fantomas

To i já no..

Reagovat
smazaný uživatel

02,2,02,2,02,2,0,0

Reagovat
Liquid

Příbram doma vyhraje

Reagovat
m.sali

the only thing that matters - Newcastle = 10

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojky AC, Plzeň a Chelsea. Zbytek jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

0,1,2,1,2,0,0,2

Reagovat
cepinzcegamy

sedmkrát 0, jinak to nezachránim

Reagovat
salami

tentokrát pokořim magickou desítku

Reagovat
smazaný uživatel

1,2,1,2,1,2,1,2

Reagovat
smazaný uživatel

To je dement ten Bouček ne? Proč píše team?

Reagovat
ryzskej

Ty budeš taky pěknej dement, když si říkáš Uli_Hoeneß.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opět ta slavná televizní hvězda

Reagovat
cubinho

Vůbec ho neznám. V životě jsem ho v TV ani nikde jinde neviděl... Čím se tak proslavil, že tu tipuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Moderoval nějákýho slávika nebo týty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké ty reality show na Primě a pak ještě cosi na Joju nebo Markíze

Reagovat
AjaxFans

Mě připadá,že je skoro furt někde idiot.

Reagovat
C-M@ster

Sem-tam napíše dlouhej článek, co nikdo nepřečte.

Reagovat
stas87

Tomáš Daníček: V Brémách musí mít z posledních (ostudných) výsledků plný šatník. Hlavně doma se po ztrátách s týmy druhé poloviny tabulky potřebují revanšovat a já mám takové tušení, že by jim to proti uvolněnému Schalke mohlo závěrem vyjít. Stejně jako alespoň párminutové Marinovo adieu...

to je zasa kec werderu chybalo hracov vela,preto prisli domace zavahania,mainz treba werder vybrejkoval a preto vyhral,ostuda to ziadna nie je,ale chapem ze autorova priorita je PL

Reagovat
fantomas

Njn, neměl sem čas, nad každym tipem strávit dvě hodiny, abych řádně zanalyzoval všechno, co je potřeba.

Reagovat
fantomas

*bez první čárky

Reagovat
stas87

v pohode ja len ze vidis werder asi len podla vysledkov,werder konsoliduje a buduje kader,stred tabulky je maximum na co zatial werder ma...

Reagovat
fantomas

Ok, budu si pamatovat.

Reagovat
jv

Fakticky vzato je to ale pravda. Prohrát doma s Norimberkem nebo Mainzem a remizovat s FCA a Hoffe, prostě ztráta je. Hlavně Werder by je měl i v tom stavu v jakým je porážet, bez debat. Často mi ale přišlo, že ani hráči nemají chuť/motivaci s tím něco udělat... To byl velkej rozdíl, třeba oproti derby s Hannoverem a nebo HSV.

Reagovat
homeles8

samý 2, akorát Milán 0

Reagovat
Honza Matoušek

Tak to tě vidím tak na 2 body max

Reagovat
smazaný uživatel

"...Tenhle team..." vou vou vouu

Reagovat
smazaný uživatel

Inak škoda, že som ti minule zabudol natipovať. To už by bol víťaz jasný

Reagovat
t0mmy33MCFC

prej bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doufám liga ten zápas LFC-CFC?

Jinak 4 výsledků jsem tipl podle přání (CFC, MC-NEW, BOL-PLZ, PŘÍ-OST) a 4 jsem odhladl. Třeba to vyjde líp než když nad tím přemýšlím

Reagovat
smazaný uživatel

Ropa ztratí s Atlety a účast Valncie v dalším ročníku LM po výhře nad Villarealem bude jistá.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím 4 ze 4 bodů, pokud je teda ta Premier League opravdu Premier league a ne FA cup :D

Reagovat
fantomas

Hm, pojebaný tři minuty v Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počkat to je Premier League ta Chelsea? mam dvojku

Reagovat
forma

určitě je to liga A já měl za to že je to FA Cup ... Na ligu bych vsadil 01 ... Takhle sem vsadil 2ku

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 2 body

Reagovat
forma

5,5 bodu ... Spokojenost

Reagovat
C-M@ster

6/7 pokud dobře počítám, uvidím, co ten Liverpool.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele