Sázkové tipy na víkend (10)

07.04.2012, 12:48
Tipy a analýzy
Minulý víkend se příliš nedařilo, ze tří tipů vyšel jediný a výsledkem je přiblížení se k nule v celkové bilanci. Vylepšit jí se pokusíme dvěma tipy na českou Gambrinus ligu.

Dosavadní statistiky:
Tipy: 9 OK - 2 void - 9 KO
Vklady: 60
Výběry: 61,93
Zisk: 1,93
ROI: 3,21%
Česko: Příbram - Jablonec (sobota 16:00)

V 24. kole Gambrinus ligy se utká sedmá Příbram s pátým Jabloncem. Příbram se v minulém kole postarala o senzaci, když venku porazila do té doby vedoucí Spartu 2:0. Přestože hlavně v prvním poločase měla Sparta šest velkých šancí, hosté dokázali svou jedinou větší příležitost využít a po poločase vedli. Trenérův pokyn v kabině zněl, aby se pokusili přidat druhý gól a nesnažit se pouze bránit. Plán se jim nakonec vydařil, Sparta už tak nebezpečná nebyla a po chybě v rozehrávce ji soupeř dorazil druhým gólem. V posledním domácím utkání hrála Příbram s Duklou nerozhodně 2:2, když Dukla srovnávala v poslední minutě. I přes vysoké skóre zůstalo dost obrovských šancí nevyužito. I z těchto zápasů jde vidět obrovská změna, kterou Příbram oproti minulým létům praktikuje. Spíše než na obranu se nyní spoléhá na útok a zatím s touto taktikou slaví úspěch. Příbrami bude v tomto zápase nově chybět vykartovaný stoper Krejčí (21-1)

Jablonec si v minulém zápase připsal první jarní domácí výhru 1:0 proti Slovácku. Ani ta se ale nerodila hladce, přestože hostům chybělo šest hráčů. Hlavně v úvodu si mohl Jablonec oddychnout, protože přežil tři šance soupeře. Poté se Severočeši probrali a byli dopředu také nebezpeční, ale do kabin se šlo za stavu 0:0. Ve druhém poločase už Jablonec po většinu času kontroloval hru a výhru mu nakonec vystřelil kanonýr Lafata. Naopak poslední utkání jabloneckých venku (na Žižkově) by se dalo nazvat blamáží, sice se dostali do vedení už ve 4. minutě, ale potom stihli po hrubých chybách inkasovat hned tři góly do 18. minuty! A po dalších nebezpečných situacích nakonec mohl být Jablonec rád za poločasové skóre 3:1. Po přestávce sice bylo vidět zlepšení, ale více než prohra 2:4 z toho nebyla. Jablonec by měl být kompletní.

V tomto zápase očekávám hru na vítězství od obou stran, trenér Vavruška očekává utkání s mnoha šancemi a myslím, že se mu v tomto případě dá věřit. Od Příbrami se čeká pěkný ofenzivní výkon. Ani od Jablonce se nedá očekávat, že přijede bránit remízu, pokud chce ještě zaútočit na čtvrté místo. Ale hlavně obrana zatím na jaře působí velice nejistě a toho podle mě Příbram využije. Jablonec by naopak mohl využít absence důležitého stopera Krejčího (jen pro zajímavost, bez něj Příbram prohrála 1:3 na Slavii a 2:3 s Libercem). Za menší vklad si zahraju i over 3,5. Můj tip 2:2.

Tip: oba dají gól
Důvěra: 3/5
Kurz: 1.83 (Unibet)
Tipér: TomBP007


Česko: Hradec Králové - Baník Ostrava (neděle 17:00)

V neděli přivítá desátý Hradec předposlední Baník. Hradec hrál v minulém kole v Českých Budějovicích a po penaltě ve třetí minutě nastavení prohrál 0:1. V celém zápase byl horším týmem, nedokázal si vytvořit větší šance a hlavně v druhém poločase byl naprosto neškodný. V posledním domácím zápase Hradec porazil Boleslav 2:0, ale ani tento zápas nebyl příliš pohledný. Bylo to hlavně o množství soubojů ve středu hřiště bez větších šancí. Nakonec se ale Hradec po chybě obrany dokázal ještě do poločasu prosadit a snahu Boleslavi o vyrovnání v závěru utnul Dvořák. I z těchto zápasů lze vidět, že Hradci dělá velký problém vytváření šancí a s tím spojené střílení gólů. Proto je společně s Bohemkou nejhůř střílející tým soutěže, což potvrzuje i jejich statistika. Dali pouze 17 gólů za 23 zápasů. Do tohoto zápasu nemůže Hradec počítat kromě dlouhodobě zraněných Fischera, Klapky a Rezka pouze s vykarovaným střídajícím hráčem Malinským (12-0). Naopak do sestavy se vrací stoper Fukal.

Baník v minulém zápase doma podlehl Plzni 2:3. Po nevýrazném prvním poločase prohrával 0:2. Nebyla to sice hra na jednu branku, ale domácí nebyli schopni favorizovaného soupeře výrazněji ohrozit. Změna přišla po přestávce, když Baník postupně zvyšoval svou převahu. Ale po několika nevyužitých šancích dostal na 0:3. Přesto se Baník nevzdal a po obrovském tlaku dokázal skóre upravit na 2:3. Už sice neměl co ztratit, ale ukázal, že je schopen soupeře zatlačit a vypracovat si velké množství šancí. Myslím, že takto zatlačit Plzeň se mnoha týmům letos zatím nepodařilo. Podobný byl i minulý venkovní zápas na Slovácku. Baník sice prohrál 0:1, ale většinu času byl lepším týmem, dokázal si vytvořit dost šancí. Slovácko ale jednu ze svých celkových dvou využilo a ostravští tak odjížděli bez bodu. Do Hradce pojede Baník bez dlouhodobých marodů Šmejkala, Svěrkoše a Lukeše.

V tomto utkání očekávám, že Baník bude od začátku bojovat o vítězství, nabudit by ho mohl i výkon ze druhého poločasu s Plzní. Od Hradce očekávám, že bude spíš vyčkávat s čím přijde Baník a bude hrát spíše na brejky a bude se snažit vyhrát podobným stylem jako Slovácko. Pro hosty půjde o velmi důležitý zápas, pokud chtějí udržet naději na záchranu, musí předvést koncentrovaný a dobrý výkon. Hra šla na jaře výrazně nahoru, výsledkově sice zatím ne, ale myslím, že v Hradci mají velkou šanci na tři body. Nabudit by je mohla i páteční prohra Bohemky. Kurzy na Baník jsou příliš lákavé na to, abych je mohl odmítnout, pro jistotu volím sázku bez remízy, kdy se při nerozhodném skóre vrací vklad. GL!

Tip: Baník DNB (sázka bez remízy)
Důvěra: 3/5
Kurz: 2.375 (StanJames)
Tipér: TomBP007


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zdravím, dneska zkusím 4hry Brazílie+Velká Británie

Reagovat
smazaný uživatel

ze začátku to vypadalo slibně, ale ted už to nemá cenu, nemyslíte ? Myslím, že by to mohlo přestat, přeci jenom uspesnost je 50% a jsou tu dva zapasy takže statisticky vyjde jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že jsi vůbec nepochopil o co tady jde

Reagovat
Kaze

Pokud se nepletu, tak kdybys sázel podle nich a koukal na důvěru, tak bys vydělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Sparta 3 a více gólů

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

Cartagena - Celta 2 @1,95 // Sheffield - Bournemouth 1 @1,60 // Gateshead - Barrow 1 @1,65 // Las Palmas - Numancia 1 @2,10 // Tenčín - Nitra X @3,00

Reagovat
smazaný uživatel

Trenčin - Nitra bude 1

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Palmy sice vypadají na domácím stadecu slibně a PO chtějí urvat, ale na druhou stranu jim chybí tři hráči obrany. Takže buďto bude přestřelka se šťastným koncem, nebo pápá

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa @ 2,62, Napoli @ 2,7, Sevilla @ 3,00 // Zulte @ 1,9, Espanyol @ 1,72, Cercle @ 1,5, Stuttgart @ 2,00, Lille @ 1,75, Kodan @ 1,875, Mallorca @ 1,78.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jablonec bych dal DNB a banik X2, ale i s dnb vcelku souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

ale od pribrami osobne zadnej gol necekam, myslim ze Jabonec tam vyhraje 0:1 nebo 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

plichta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyslo pekne, Pribram dokonce vede

Reagovat
k0udy

Pokud Baník nebude mít smůlu, tak by to vyjít mohlo. Příbram bych spíše dával 1, Jablonec v poslední době nic moc.

Reagovat
mayday

Baník bych spíš řekl, že nevyhraje... Magera nedal ještě ani gól, i když to samozřejmě není jen o něm. Baník bych řekl plichta. I když bych si přál záchranu Baníku na úkor klokanů.

Reagovat
smazaný uživatel

rek bych ze nevis co placas

Reagovat
mayday

Jak myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

myslim hlavne ze resis banik jen podle toho kolik dal Magera golu

Reagovat
mayday

Napsal jsem, že to samozřejmě není jen o něm. Ale to, že Baníku nedávají útočníci góly je poznat z dlouhodobějšího hlediska... to samý Svěrkoš, takovej kopáč by měl bez pardonu dát víc než 3 branky za 20 zápasů. proto si myslím, že na to Baník dojede a bohužel spadne

Reagovat
mayday

Udine 1 - 1,77, Stuttgart 1 - 1,9, Genk - Gent 2,5 over - 1,73, Chelsea hcp 1 - 1,75

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden tip vam uz vysel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zajimavy ze kdyz tu nevysel ten tip Zizkov neda gol, tak tu bylo milion komentaru jak rychle to nevyslo ale kdyz vyjde jeden za 9 minut tak nikde nic

Reagovat
smazaný uživatel

jj počkej a ten druhej nevyjde, to se teprva objeví komentáře jinak hotovo po 9ti minutách super!

Reagovat
smazaný uživatel

Obě sázky jsou zajímavý, neříkám, že Baník u nás nemá šanci, uvedený kurs je slušnej. Ale většina sázejících u uvedený SK stejně nemá účet a např. fortuna má na sázku bez remízy na Baník 1,76 To mi za to riziko teda nestojí

Reagovat
adalbertus

bože moj

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram 4:3 OK předpoiklady se naplnily, no že to bude padat až tolik jsem nečekal, ale oba týmy mě velmi potěšili

Baník 0:1 OK zápas bez větších šancí, Hradec naštěstí potvrdil svou střeleckou nemohoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

*potěšily

Reagovat
PJ

Dobrý tipy Akorát palců moc nečekej, tady zas přijde jen výtlem, až další tipy nevyjdou

Reagovat
popltak

super, vsadil jsem podle Vás hned poprvé a podruhé tento víkend díky za tipy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele