Tipy Horsta Siegla

21.09.2012, 11:01
Tipy a analýzy
Ve druhém dílu rubriky Tipy osobnosti komentuje a tipuje zápasy bývalý český reprezentant a nyní asistent trenéra arabského klubu Bani Yas Horst Siegl. Proti němu se postaví z naší redakce Dominik Zezula. Pro čtenáře je samozřejmě přichystáno závěrečné třetí kolo třídilného cyklu tipovačky.

LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED
HORST SIEGL: Liverpool stále čeká na první ligovou výhru a proti United to asi opět nezvládne. Ďáblové rozprášili Wigan, vyhráli v Lize mistrů a v tomto šlágru získají bod. Tipuji remízu 1:1.
Tip: 0
Dominik Zezula: Liverpool je jedním z mých nejoblíbenějších klubů, a tak mi nezbývá než přát jim, aby konečně prolomili sérii špatných výsledků, svého úhlavního rivala porazili a odstartovali podobnou renesanci, jaká se naposledy povedla podobně tápajícímu Juventusu. Manchester je však momentálně jednoznačně silnějším týmem, a proto tipuji remízu: domácí půjdou do zápasu vyburcovaní vědomím, že případná výhra by jim pořádně nabudila sebevědomí, ale na tři body to stačit nebude.
Tip: 0
MANCHESTER CITY - ARSENAL
HORST SIEGL: Toto utkání bude asi vyrovnané, protože oba týmy mají zatím podobnou bilanci. Arsenal vstoupil dobře i do Ligy mistrů, zatímco City se asi zbláznilo a totálně nezvládlo závěr utkání v aréně snů, San Bernabeu. Přesto si myslím, že si v lize napraví chuť a zdolají Gunners 2:1.
Tip: 1
Dominik Zezula: Asi nejtěžší zápas v nabídce. Oba týmy mají za sebou slušný start do sezony, v lize posbíraly stejný počet bodů, a jelikož mají ty nejvyšší cíle, nemohou si dovolit ztrácet. Jejich vzájemné souboje bývají hodně vyostřené (alespoň podle počtu červených karet), a tak očekávám tvrdý souboj - i proto, že v těchto utkáních poslední dobou nepadá mnoho branek, a oba celky letos dobře brání. Citizens sice doma body rozhodně nerozdávají, ale rozdílná nálada po úvodních utkáních Ligy mistrů a lépe fungující záložní řada rozhodnou ve prospěch Arsenalu. Bude to však velmi těsné.
Tip: 2
ATHLETIC BILBAO - MÁLAGA
HORST SIEGL: Málaga odstartovala novou sezónu skvěle a momentálně se drží na druhém místě. Bilbao se krčí na 15. místě a v domácím utkání potřebuje a bude naplno bodovat. Vyhraje po boji, těsně 1:0.
Tip: 1
Dominik Zezula: Španělská liga není mojí parketou, proto se musím spolehnout na statistiky, intuici a aktuální formu - a vše se momentálně přiklání na stranu hostů z Málagy, kteří jsou v lize průběžně druzí a v Lize mistrů zvládli těžký duel se Zenitem s grácií zkušených mazáků. Athletic je velmi sympatickým celkem a přál bych mu, aby špatný vstup do sezony prolomil a zabojoval o Ligu mistrů, ale Málaga, tažená novou posilou Javierem Saviolou, mu to prozatím neumožní.
Tip: 2
UDINESE - AC MILÁN
HORST SIEGL: Udine zatím získalo jeden z devíti možných bodů a další se pokusí vytrhnout ze spárů AC Milán. Hosté jsou však stále velkým favoritem (i když nevyhráli v Lize mistrů) a byť nevyhrají, získají bod. V utkání tipuji remízu 1:1.
Tip: 0
Dominik Zezula: Tak tohle je pořádný oříšek. Oba týmy se potřebují zvednout, začátek sezony je zastihl v hrůzné formě a kýžené čelo tabulky je momentálně povážlivě daleko. Udine jsem viděl v předkole Ligy mistrů proti Braze a jejich výkon mě velmi zaujal, ale mám pocit, že jsou příliš závislí na střelecké formě Di Nataleho, která si zatím dává na čas; na druhé straně Milánu zatím nevyšlo vůbec nic a trenér Allegri dost možná bude hrát o angažmá. Já si každopádně tipnu, že AC dodrží svoji letošní "houpačkovou" formu a ke dvěma dosavadním domácím prohrám přidá druhou venkovní výhru.
Tip: 2
SCHALKE 04 - BAYERN MNICHOV
HORST SIEGL: Schalke se letos bude rvát o špici tabulky, ale v tomto utkání nezastaví mašinu jménem Bayern Mnichov. Hosté jedou jako rakety a i tentokrát se budou radovat z plného bodového zisku. Bayern vyhraje 2:1.
Tip: 2
Dominik Zezula: Bayern má za sebou vynikající vstup do sezony a Bundeslize kraluje s plným počtem bodů a průměrem čtyř vstřelených branek na zápas. Může ho vůbec Schalke zastavit? Domnívám se, že ano - bavorský velkoklub zatím nezajížděl na hřiště těžšího soupeře a Königsblauen zahájili podzim jen o něco méně impozantně; na druhou stranu je nutno podotknout, že Bayern posledních několik let z Veltins Areny celkem pravidelně vozí všechny body. Něco mi však říká, že Robben a spol., kteří doposud procházeli všemi soutěžemi jako nůž máslem, nyní poprvé narazí.
Tip: 1
BRÉMY - STUTTGART
HORST SIEGL: Který z týmů se posune ven ze dna Bundesligy? Já přeji domácím, protože za ně hraje Gebre a navíc je jejich hra sympatická. Brémy prostě musí a když někdo musí, tak musí. Stuttgart odjede s prázdnou, domácí zvítězí 2:0.
Tip: 1
Dominik Zezula: Pro Brémy mám zvláštní slabost, a jelikož přání je otcem myšlenky a já si přeji, aby letos skončily na pohárových příčkách, tipuji jedničku. Stuttgart loni pořádně zabral až na jaře a i letos je úvod sezony v jejich podání bída - jediný bod za domácí remízu s Düsseldorfem skutečně příliš respektu nebudí. Nepochybuji o tom, že se Švábi dříve nebo později zvednou, ale teď to ještě nebude; Brémy si připíšou druhé domácí vítězství.
Tip: 1
PSV EINDHOVEN - FEYENOORD ROTTERDAM
HORST SIEGL: Klasická paráda v nizozemském fotbale. Dva velcí rivalové se utkají v boji o body. Feyenoord mně letos prostě "neštimuje", a tak si myslím, že body zůstanou doma. PSV vyhraje 3:1!
Tip: 1
Dominik Zezula: Feyenoord je sice v tabulce o jeden bod a jednu příčku výše, ale po 6. kole se pozice obou klubů obrátí. Ještě stále mám v živé paměti zápas před dvěma lety, kdy Eindhoven rozprášil svého soka 10:0; Feyenoord sice od té doby urazil obrovský kus cesty, ale PSV doma často neprohrává a naposledy pěti brankami zničilo ambiciózní Alkmaar, zatímco hostům chybí výrazný střelec a jejich ofenziva silně pokulhává. Tady žádné překvapení neočekávám.
Tip: 1
BRNO - JIHLAVA
HORST SIEGL: V Gambrinus lize nás čeká střetnutí nováčků. Zbrojovka je schopná vyhrát, ale také dostat debakl. Pro mě těžký tým na tipování. Naštěstí se mohu opřít o Jihlavu, která ani tentokrát nepozná hořkost porážky a oloupí domácí o bod za remízu 1:1.
Tip: 0
Dominik Zezula: Oba nováčci si zatím vedou nad očekávání a s deseti, respektive jedenácti body okupují střed tabulky. Konzistentnější formu vykazuje Jihlava, která letos v soutěžním utkání ještě neprohrála; naproti tomu odhadovat výsledky Brna je slušná sázka do loterie, protože tento tým je schopný vyhrát v Plzni a následně ve dvou zápasech inkasovat devět gólů. Očekávám vyrovnaný zápas, ve kterém se hosté dost možná vrátí na svoji srpnovou šňůru výsledků 1:1.
Tip: 0


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 22. 9. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (118)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kašlu nato,8 remíz

Reagovat
smazaný uživatel

Nekasli na to z toho budou tak 2-3 body vic tech remiz nebude , lepsi je to trochu odpalit dat spis same 1 ci 2 a vetsinou z toho je vic bodu..

Reagovat
smazaný uživatel

nejmín 5

Reagovat
smazaný uživatel

co čekat od hradečáka

Reagovat
smazaný uživatel

jen mně ser

Reagovat
smazaný uživatel

musel sem tě trochu štípnout.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe dnes má pohřeb Brzobohatý? Vůbec nevím,že umřel? Tak to je mazec ! R.I.P. konfidente Bláho.

Reagovat
smazaný uživatel

už minulej týden bohužel no,co naděláš

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle víkend je to slušná nabídka. Liverpool - MU, City - Arsenal, PSV - Feyenoord... 2, 1, 0, 1, 2, 1, 2, 2

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zabere a uhraje minimálně remízu a arsenal taky neprohraje..

Reagovat
smazaný uživatel

samé 1

Reagovat
Shevchenko

Jenom Jihlava 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak flákáš Fantu...

Reagovat
madridcan

A Dejwa nejak flaka vysledky...esteze si uz sam viem vyratat kolko mam bodov. Stale bez prehry

Reagovat
smazaný uživatel

a Bayern 2

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně luxusní souboje ve všech ligách... 0 2 2 0 2 1 0 0

Reagovat
Filip12

to je Siegl vypadá úplně jinak

Reagovat
Milan.B

ale je to legenda ne?

Reagovat
Filip12

Sparty

Reagovat
PaulinhoTheGunner

zestárl jak sviňa

Reagovat
Feind

2 1 2 1 2 1 2 02

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně obtloustlej ten náš sigi

Reagovat
niflheim

To teda dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

jedničky, Arsenal 0, Man United 2

Reagovat
smazaný uživatel

Horst Siegl,Horst Siegl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel že to bylo "Siegl hraj!"

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze mas pravdu

Reagovat
C-M@ster

To bylo na Patrika.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle fotky bych spíš čekal tipy na nějakou dobrou restauraci.

Reagovat
smazaný uživatel

no co své si odkopal žádný tintítko nikdy nebyl tak at si ted dopřeje dobrého lídla a pití

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

0, 1, 2, 1, 2, 1, 0, 2. :-) 8 bodů ?

Reagovat
miky10

4 jedničky, 4 dvojky, jedinou plichtu uhrajou Siegl s domingem.

Reagovat
smazaný uživatel

...jsem si ani nevšiml, že Horst odešel z Blšan

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. Myslel jsem, že se tam kolem toho pořád nějak motá

Reagovat
miky10

Mimochodem - Vamos Wat!

Reagovat
Swarley

už teď jsem na něj stáhl ty dva potřebné body...on dal určitě na Liverpool (minimálně plichtu) a já mám naši výhru - to je jeden bod...a určitě tam naivně něcou zkouší s Arsenalem, že by tam aspoň remízu uhrát mohl...to já mám ostrou výhru City...takže už jsme na stejno a teď záleží na tom zbytku

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: byl sem teď týden pryč a proto sem nestihl Real vs City... nemáte někdo link, kde bych tehle zápas stáhnul v koukatelný kvalitě? + by byl anglickej,českej,slovenskej komentář

Reagovat
Pospovič
Reagovat
Hafna

6 jedniček :)

Reagovat
salami

nemůžu se soustředit na tipování, když na mě kouká ta ovarová hlava

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to se nesmíš furt prohlížet v tom zrcadle.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele EF vybral tento vikend osobnost

Reagovat
smazaný uživatel

jo skvěle ! Jdi s nim do prdele!

Reagovat
smazaný uživatel

To vis ze jo chachare

Reagovat
madridcan

Dominga

Reagovat
smazaný uživatel

To je redaktor, samozrejme mam na mysli legendu Sparticky Horsta Siegla.

Reagovat
madridcan

aha...tak to je tvoj problem no

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam zadny problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno to bude cudne ale tento vikend manchester bude mat na konte 0 zo 6 bodov :) Arsenal ide ako stroj hraci maju formu , a liverpool zaknihuje prvu vyhru, bude to pribeh ako z romanu Danielle Steelovej

Reagovat
madridcan

Pisem si do dennicka ,,Kalginovi sa v nedelu vecer o siedmej vysmiat!"

Reagovat
smazaný uživatel

je to tvoje slobodne rozhodnutie :D ale co ked budem mat pravdu? dobry pocit nie?

Reagovat
smazaný uživatel

pišem do deničku vysmát se madridcan že se chtěl vysmát kaigino

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy kto sa bude smiat na konci

Reagovat
domingo

Tohle asi prohraju, ale aspon jsem odvaznejsi

Reagovat
smazaný uživatel

odvážnější, když tipneš výsledek, který nevyjde?

Reagovat
domingo

Ale vyjde, Horst se boji dvojek

Reagovat
smazaný uživatel

možná Arsenal a Malaga, ale pak si myslím, že tě dožene v zápasech Udine - AC a S04 - Bayern (kde se dvojky bojíš ty )

Reagovat
domingo

Ja se ji nebojim, ja si ji nepreju

Reagovat
smazaný uživatel

necháš se řídit emocema a proto to mezi váma skončí plichtou

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=vc_8njQG7-8 jeden z nejdulezitejsich golu Horsta ve Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

no ježííš, ten se nám ale pěkně spravil

Reagovat
fantomas

domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik až na Athletic.

Reagovat
minoLFC

ten pribral

Reagovat
Xavi

Chudák Siegl, jestli to tady čte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi.

Reagovat
domingo

Jinak doufam, ze Brno pomsti Svitavy, moje bydliste musi drzet pospolu

Reagovat
Wat

Booo, Svitavy.

Reagovat
domingo

No dovol.

Reagovat
Wat

Nedovolim, jsou jako Man City, akorát ty hráče kradou "od nás" z Poličky.

Reagovat
domingo

Jsi z Policky jo? To ti gratuluju, tam to mam mnohem radsi. Letos jsem tam byl asi 5x a vzdycky naprosto epicka akce, toho se v SY moc nedockas..

Reagovat
Le Gunner

Za slovo epická

Reagovat
Wat

No, z Poličky přímo ne, ale hrál jsem tam 6 let fotbal. A na akce tam jezdím taky normálně, letošní Kyvadla a 555 byla úžasná. A když k tomu připočítám Sádek, tak se Wings může jít zahrabat.

Reagovat
JozkokozleJ

Dobre pivo

Reagovat
Wat

Reagovat
C-M@ster

Brno výhra.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

tito byvali fodbalisti ked skoncia s karierou, pohybom a dopingom rapidne menia svoju vizaz.

dve brady, hlava na 10 tanierov studena a pneumatika okolo pupka.

este ze som nebol profik a som stale stihly, pekny a vsetky peknie dievcence sa okolo mna krutia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Přemýšlím, jestli dát Málaze čistou dvojku.

Reagovat
Trapper

dej

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava... 2

Manchester City - Arsenal FC... 1

Liverpool FC - Manchester United... 2

Werder Brémy - VfB Stuttgart... 2

Schalke 04 - Bayern Mnichov.... 2

PSV Eindhoven - Feyenoord Rotterdam... 1

Athletic Bilbao - Málaga CF... 2

Udinese Calcio - AC Milán... 1

Žádná remíza

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím.

Reagovat
C-M@ster

ani já

Reagovat
smazaný uživatel

já už vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Já už totálně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nema nejmensi sanci, dostane 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, vidím, že väčšina ľudí tu nevie, ako prebiehajú zápasy MC - AFC. Ok, uvidíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš,že vyhrajete? Vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček !

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako? ?

Reagovat
smazaný uživatel

narážka na ty tvé včerejší výžblechty

Reagovat
smazaný uživatel

Tušil sem to od tebe. Ale stejně ZASE a OPĚT vedeme 2:0 a .... Nechápu fakt ! 3 body z Librce by byly přímio božííí. Ale bod za takového stavu ? Jako neviděl sem nic,že bo sem byl v práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale nemohl sem si to odpustit. Hele, před zápasem bych ten bod bral všemi deseti, po konečným hvizdu to bylo takový trpký, zvlášť po těch echt šancí, co jsme měli. Hlavní je, že zas umíme dávat branky, ne jako v minulé sezóně. Teď už jen zapracovat na obraně. Hlavní je teď porazit Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapracovat by se mělo i na psychice si myslím. Je to už mnoho zápasů takhle zbytečně projetých ! Mě to už sere ! A to chci na jaře začít jezdit na výjezdy... po letech. To zas budu zuřit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, s tou psychikou to není špatný nápad. Jako by se až lekli, že vedou a pak to neudrží. Škoda, že nehrál Davor, věřím, že ten by nějaký ten brejk proměnil. Každopádně nemám o Baník strach, věřím tomu, že záchrana letos bude v pohodě, zvlášť až se uzdraví svěrky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jinak známý četl ty naše "půtky" včera ohledně Vítek a smál se. Prý co je to za trotla ten trevor? Co má proti Vítkám? A pod. Tak sem mu vysvětlil,že si v pohodě týpek A řekl mi,že viděl mnohokrát Svěrkyho,Lukeše a spol. na hokeji a že Vítkám fandí a vadí jim,že někteří fans FCB nesnáší TJV. A navíc spousta fans FCB chodí na hokej,ale já zase vím,že i hodně jich chodí do Třince jen z principu aby byli proti TJV. Nechápu. By mě zajímalo jestli by se porvali ,kdyby se potkali v incidentu. 1 z kotle co fandí Třinci a 2 co fandí TJV.?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já vím, že chodí. Moji známí z Těšína čas od času zajdou na Třinec. Ale na druhou stranu, to bývalo, na Vítky chodí vandráci a šašci, co sem měl tu čest vidět a ta rivalita tu krapet je, už jen z zeměpisného měřítka (Baník-Slezsko, Vítek-Morava).

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne,ale ta rivalita samosebou byla,jenže to je tak dávno,že už to pamatujou snad jen fosilní lidi....jako já atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilu jdu na fotbal !!! Válcovny,Válcovny

Reagovat
Puskas

by Vás měl trénovat Plíšek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Puskas

Válcovny plechu může trénovat jedině Plíšek

Reagovat
smazaný uživatel

jo tááák. Dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Siegla jsem nepoznal!

Reagovat
smazaný uživatel

Marek kývl Jihlavě

Reagovat
Elliasson

vítězství Zbrojovky Brno

vítězství Manchesteru City

vítězství Manchesteru United

vítězství Stuttgartu

vítězství Bayernu Mnichov

vítězství Feyenoordu Rotterdam

vítězství Malágy

vítězství Udinese Calcia

Jako fanoušek Feyenoordu doufám, že mi vyjde tip na zápas nizozemské ligy. Je to sice nereálné, ale nebudu sázet na tým, kterému nefandím. Kord když nejde o peníze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele