Sázkové tipy na víkend (15)

12.05.2012, 11:13
Tipy a analýzy
V minulých týdnech jsme s bilancí moc nepohnuli ani jedním směrem, vždy to byla mírná ztráta nebo mírný zisk. Dnes přinášíme analýzy na tři zápasy, konkrétně v Česku, Švýcarsku a opět Mexiku.

Dosavadní statistiky:
Tipy: 15 OK - 2 void - 13 KO
Vklady: 84
Výběry: 92,35
Zisk: 8,35
ROI: 9,94%
Česko: Sparta - České Budějovice (sobota 17:30)

V posledním ligovém kole přivítá třetí Sparta desáté České Budějovice. Sparta v minulém zápase pouze remizovala na Dukle 1:1 a ztratila tak možnost hrát o titul, měla sice během zápasu velký tlak, ale nedokázala si z něj vytvořit více šancí a po vstřeleném gólu se zbytečně zatáhla. Této chyby Dukla využila a potrestala ji vyrovnávacím gólem z rohu. Sparta se poté sice snažila srovnat, ale žádná střela už se neujala.

Jediní hráči, nad kterými visí otazníky pro poslední zápas, jsou Kweuke (26-11) a Kadlec (14-3). Budějovické Dynamo v posledním utkání poměrně překvapivě porazilo celek Mladé Boleslavi 1:0, Boleslav byla v zápase mírně lepší, ale nedokázala Budějovice více přitlačit, a tak v samotném závěru zápasu domácí celek využil přesilovku 10 na 9 hráčů a vstřelil vítězný gól. Chvíli na to hlavní rozhodčí srovnal stav hráčů na 9 na obou stranách. Ano, v zápase opravdu padly 4 červené karty, ačkoliv to nebyl nijak vyhrocený a tvrdý zápas.

Budějovická obrana tak pro příští zápas dozná dalších změn. Mimo bude Lengyel (26-2), jeho náhradník Brezinský (14-0), dále Riegel (10-0), krajní obránce Machovec (21-0) a pravděpodobně i druhý hlavní stoper Řepka (16-0)! Naopak vrací se útočník Řezníček (11-2).

Sparta sice na jaře nehraje příliš pohledný fotbal a přišla o titul, nicméně stále má šanci alespoň na druhé místo, pokud Plzeň zaváhá. A předpokládám, že doma si nedovolí nic vypustit. Budějovice se na Letné budou chtít určitě taky vytáhnout, nicméně jejich taktika bude spíše obranná a v tom může být problém. Jejich zadní řady jsou dost prořídlé a pokud nebude moci nastoupit ani Řepka, budou trenéru Ciprovi chybět hned 4 nejlepší hráči na tomto postu! Tím pádem by musela nastoupit zcela nová dvojice, pravděpodobně slepená z hráčů, kteří na stoperu běžně nehrají. Toho by domácí Sparta měla využít i přes ne úplně dobrou formu pohodlně zvítězit a rozloučit se tak s nepovedenou sezónou.

Tip: Sparta -1 (handicap)
Důvěra: 3/5
Kurz: 1.95 (Betsson)
Tipér: TomBP007


Švýcarsko - Challenge League: Aarau - Delémont (sobota 17:30)

Fotbalisté Aarau se dnes pokusí zadupat komplex jménem "poslední minuty s Delémontem" a pokud vyhrají, tak nejméně do zítřka půjdou v tabulce na druhou pozici před Bellinzonu. Proč je řeč o posledních minutách? Jde o poslední tři vzájemné zápasy s tímto soupeřem.

14.11.2010 - Aarau vede doma v 89. minutě nad Delémontem 2:1. Hostující Marcio Barbosa nejprve v poslední minutě základní hrací doby vyrovnává a ve druhé minutě nastavení přidává vítěznou branku.

27.2.2011 - Aarau vede na hřišti Delémontu v 84. minutě 3:1. V 85. minutě hry snižuje Germann na 2:3 a ve druhé minutě nastavení vyrovnává Michael Rodriguez.

29.8.2011 - Aarau vede na hřišti Delémontu 2:0 v poločase. Ještě v 94. minutě drží nadějné vedení 2:1, ale v 95. minutě vyrovnává Ital v dresu domácích Anthony Sirufo.

Dost zvláštních událostí provází vzájemné zápasy těchto dvou soupeřů, ale sobotní zápas by do dramatické koncovky dospět neměl. Delémont se topí v sestupových vodách a mimo vlastní hřiště je neškodný a bezzubý. Venku prohrál šestkrát v řadě při nelichotivém skóre 1:22 a celkově má z venkovních utkání bilanci 1-2-10 při skóre 6:36. Aarau prohrálo doma dvakrát v řadě (Bellinzona 2:3, Will 1:2) a třetí zaváhání si nemůže dovolit. Obzvlášť ne s Delémontem.

Já každopádně volím over. Nejméně čtyři branky k vidění budou

Tip: počet gólů v zápase nad 3,5
Důvěra: 2/5
Kurz: 2.25 (Paddy Power)
Tipér: Miguel


Mexiko - playoff: Monterrey - Club América (neděle 04:00)

Před několika dny odstartovaly další semifinálové boje v Mexiku. Na programu je druhý zápas mezi kluby Club América a Monterrey. První duel těchto týmů skončil překvapivě 0:0. Pojďme se nejprve podívat, jak se oběma celkům dařilo v základní části a ve čtvrtfinále.

América se v lize umístila na 3. místě se ziskem 32 bodů, skóre 30:18 a bilancí 9-5-3, doma 4-2-2, venku 5-3-1. Gólově se jí více dařilo překvapivě venku (skóre 17:9). Obecně lze říci, že América hrála po celou dobu pohledný a hlavně útočný fotbal a já věřím, že tento způsob hry nezapomněla. V týmu má nejlepšího střelce celé ligy Beniteze, který nastřílel 14 gólů. Ve čtvrtfinále se América střetla s týmem Pachucy a ve venkovním zápase lehce vyhrála 3:1, když dva góly vstřelil Bermundez. Druhý zápas, pravděpodobné i vzhledem k výsledku prvního zápasu, byl na góly mnohem chudší, vyhrála jej Pachuca 1:0. I v tomto zápase se potvrdilo, že América je především týmem, který umí zahrát na hřišti soupeře a nastřílet venku více branek.

První semifinále proti Monterrey skončilo 0:0, skóre je překvapující tím, že zápas nepostrádal spoustu útočných akcí, hrálo se celkem ofenzivně a tak je velkým překvapením, že se ani jeden z týmů nedokázal prosadit. Na obou stranách se ukázali výborní brankáři, který mnohokrát zachránili svůj tým před inkasováním, i toto bylo důvodem konečného skóre. V závěru zápasu přišla América o obránce Aguilara, který musel předčasně do sprch poté, co obdržel druhou žlutou kartu. Bude tedy v odvetě chybět.

Co se týče Monterrey, tak tento tým se umístil na celkovém 2. místě se stejnou bilancí a bodovým ziskem, jako América, jen s o trochu lepším skóre 32:15. Doma má výbornou bilanci 7-2-0 a skvělou obranu (jen pět inkasovaných branek), venku pak 2-3-3. O nastřílené góly se postarali hlavně hráči De Nigriz (14/9) a Suazo (13/7). Na rozdíl od týmu Américy je u Monterrey útočná síla více rozložena.

Jeho cesta v play off začala v Tijuaně. První zápas skončil 2:1 pro Monterrey. Tijuana si vysloužila během zápasu i červenou kartu, ale i tak se jí podařilo skórovat, když v 88. minutě upravil skóre na konečných 1:2 Enriquez. Druhý zápas těchto týmů byl opět ofenzivní přestřelkou, konečné skóre se zastavilo na remíze 2:2, která poslala do semifinále Monterrey. I tentokrát se červenalo, a to hned třikrát.

Vývoj prvního zápasu semifinále jsem popsal již výše, podle slov trenéra Monterrey je jeho tým s bezgólovou remízou spokojený. Samozřejmě v odvetě se bude chtít jeho celek prosadit i gólově a vyhrát.

Půjde o všechno, o postup do finále, samozřejmě ani jeden nechce končit. Nevěřím, že se celý zápas bude bránit, pokud by padl rychlý gól, neměl by být jistě tím posledním. Na obou stranách je několik hráčů, kteří gól vstřelit dokáží. Hřiště by mělo být mírně podmáčené a možnost červené karty nebo odpískaného pokutového kopu je zde opět vyšší.

Mé důvody k sázce:
- prestiž a hlavně důležitost zápasu
- América bez důležitého obránce Aguilara
- zápas play off
- oba celky považuji za ofenzivní mužstva
- na obou stranách výborní střelci
- poslední zápasy Monterrey

Tip: počet gólů v zápase nad 2,5
Důvěra: 2/5
Kurz: 1.92 (12Bet)
Tipér: camejko


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
ryzskej

Ta sparta je tutovka

Reagovat
ryzskej

Ahá, že vyhraje o víc jak branku. Tak to v tom případě vůbec.

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
prevadec spojitosti

ukazkovy priklad jak deli ,,tutovka,, a ,,v tom pripade vubec,, jeden gol

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

ta Sparta neni spatnej tip ale ani dobrej, 1. Plzen @ 2,6, 2. Bolka @ 2,05, 3. Pribram-Slovacko oba gol @ 1,66, 4. Slavka @ 1,57, 5. Sigma-Dukla oba gol @ 1,66

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec - Plzeň 2

Reagovat
smazaný uživatel

tip na náhodu

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám: Slavia - Bohemians 2.5 -

Libe - Plzeň 1.5 +

Dortmund - Bayern 1.5 +

Betis - Barca 1.poločas 2

Yankees - Seattle 1

a pak na Lakers

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to vypadá, jako že jsem generálem po bitvě, ale ty tipy Slavia vs Bohemians- v tomhle zápase už o nic nešlo, takže si oba týmy mohly dovolit útočit

Liberec vs Plzeň- tady šlo naopak o všechno, bylo jasné, že se Slovan nebude cpát do útoku a Plzeň bude muset dobývat

Dortmund vs Bayern- tady očekávám opatrnou hru a maximálně jeden gól

V MLS se vůbec neorientuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na poslední zápas v Mexiku, dnes zatím moc pěkný zisk, díky pánové z qpuntera :)

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit ten handicap? Proč je to -1.0 Sparta hrála 3:0 a vyšlo to. Myslel jsem, že to znamená, že vyhraje o jeden gol. Co pak znamená +1.0?

Reagovat
smazaný uživatel

Doorn,

když je to hendikep, znamená to, že Sparta musela vyhrát minimálně o dva góly. Kdyby vyhrála jen o jeden gól, byla by ta sázka prohrávající. Hendikep na Spartu -1 prakticky znamená, že Sparta od začátku zápasu prohrává 0:1. Kdyby vsadil na hendikep +1 na Spartu, tak by Sparta od začátku (aniž by vstřelila branku) vedla 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri vyhre o gol pri handicapu -1.0 je snad void, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi na tom u koho to mas vsazene, myslim, ze nektere sazkovky vypisuji i 1:0 a moznost sazky na remizu. Tzn pokud zapas skonci vitezstvim onoho celku pouze o jeden gol, pak vyhrava sazka +1 -> remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny

Reagovat
smazaný uživatel

záleží jestli je to asijský nebo evropský handicap, toto byl klasický evropský, takže musela být výhra o 2 góly a více. Při asijském by to byl void.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím Dortmundem proti Bayernu jsem se slušně sek

Reagovat
smazaný uživatel

Vadil jsem podle tebe za 350 :D Původně jsem chtěl na Dortmund, ale neva, za dnešek jsem pořád 1300 v plusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 3:0 OK Naprostá dominance Sparty, klidně to mohl být ještě výraznějších rozdíl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele