Tipy Martina Vozábala

28.09.2012, 11:53
Tipy a analýzy
Týden utekl jako voda a máme tu třetí díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát komentuje a tipuje zápasy asistent trenéra Českých Budějovic Martin Vozábal. Proti němu se postaví z naší redakce Jiří Vojík. Ten musel nahradit vítěze čtenářské tipovačky s přezdívkou jarmilprdell, který na náš mail nereagoval. Pro čtenáře je samozřejmě přichystán další třídílný cyklus tipovací soutěže.

ARSENAL - CHELSEA
MARTIN VOZÁBAL: Arsenal se výhrou může dotáhnout do čela tabulky, nebo spíše na čelo. Každopádně si myslím, že využije domácího prostředí a bude bodovat naplno.
Tip: 1
Jiří Vojík: Hned na úvod londýnský šlágr. Oba tradiční celky zvládly vstup do sezóny na jedničku a pohybují se na pohárových příčkách, Blues dokonce na samém čelu Premier League. Tady bych se však přiklonil na stranu sympatií a věřím, že se nebude na Emirates opakovat poslední bezbranková remíza.
Tip: 1
MÁLAGA - REAL BETIS
MARTIN VOZÁBAL: Málaga bude chtít využít domácího prostředí a držet se dál v popředí tabulky. Dle mého se to podaří v zápase, kde rozhodne stejně jako v Londýně domácí prostředí.
Tip: 1
Jiří Vojík: Souboj sousedů z vrchu tabulky, Málaga se po postupu do Champions League prezentuje spolehlivými výkony a nedává znát, že ji během letní přestávky postihl odchod hned několika opor v čele se Santim Cazorlou. Úvod sezóny ale zachytil i Betis, přesto si svěřenci Manuela Pellegriniho utkání na domácí půdě pohlídají a zaknihují další tři body.
Tip: 1
JUVENTUS - AS ŘÍM
MARTIN VOZÁBAL: Juve má výbornou formu již delší dobu, bude doma bodovat naplno a nadále vévodit Serii A.
Tip: 1
Jiří Vojík: Stará dáma se po letech útlumu vrátila v plné parádě a podobně jako minulou sezónu se hned od začátku drží neochvějně na čele. Výkony a především výsledky AS jsou i pod Zdeňkem Zemanem nadále divoké, tudíž bych následován statistikou vsadil do třetice na "jedničku".
Tip: 1
INTER MILÁN - FIORENTINA
MARTIN VOZÁBAL: Inter je od zisku poháru v LM takový mdlý. Nemyslím si, že Fiorentinu porazí, bude mít obrovské problémy a bude rád za bod.
Tip: 0
Jiří Vojík: Milánský Inter by se rád vrátil do nejprestižnější evropské klubové soutěže a nakročeno k tomu nemá špatně, avšak většinu bodů Nerrazzuri posbírali na hřištích soupeřů, na domácím poli obě vystoupení ztratili. Také výrazně posílená Fiorentina chce po letech vykročit ze svého stínu, na San Siru však úspěch slavit nebude.
Tip: 1
NORIMBERK - STUTTGART
MARTIN VOZÁBAL: Tak pro změnu budu v tomto utkání tipovat výhru domácích. VfB začalo sezónu strašně, neočekávám změnu v tomto zápase. Výhru o dva góly pro 1. FC beru (smích).
Tip: 1
Jiří Vojík: Stuttgart opětovně dusí již tradiční podzimní deka a osud dřívějšího zachránce Bruna Labbadii se začíná po pěti duelech bez výhry povážlivě kymácet, a tak hrozí, že by takřka dvouletá práce byla ponechána ladem. "Der Club" se mohl v úvodu sezóny spolehnout na schůdný los a formu Hiroshi Kiyotakeho, oboje však za poslední dvě kola vzalo alespoň částečně za své a nastoupený trend bude pokračovat i se Šváby, kteří už musejí bezpodmínečně zabrat.
Tip: 2
LYON - BORDEAUX
MARTIN VOZÁBAL: Lyon bude doma bodovat naplno, neočekávám jiný výsledek než výhru domácího týmu.
Tip: 1
Jiří Vojík: Dlouhodobě jedny z nejúspěšnějších francouzských týmů opět, po delší odmlce, poměří své síly v přímé konfrontaci o pohárové místenky. Také zde bych vsadil na sympatie a na nedobytném Stade de Gerland vsadil na pokračování lyonského zmrtvýchvstání. Girondins si budou muset na body počkat...
Tip: 1
OLOMOUC - BRNO
MARTIN VOZÁBAL: Sigma získává postupně lesk, Brno naopak není venku tak silné jako doma, dle mého jasná jednička
Tip: 1
Jiří Vojík: Přiznám se bez mučení, že českou fotbalovou scénu už zdaleka nesleduji tak intenzivně jako před lety. Hanáci jsou však na Andrově stadionu tradičně silní a v kombinaci s výhrou na Spartě a venkovní formou Brna, věřím i v moravském derby domácí straně.
Tip: 1
SLAVIA - SPARTA
MARTIN VOZÁBAL: V tomto derby není favorit, ale dle mého rozhodne nějaká maličkost ve prospěch Slavie. Každopádně to bude vyrovnané derby bez favorita.
Tip: 1
Jiří Vojík: To nejlepší na konec. Jakkoliv už Gambrinus ligu pravidelně nesleduji, na Slavii si alespoň občas chvíli najdu a jako mnoho dalších slávistů tak prožívám nekončící červenobílé trápení... Sparta je momentálně v krizi, největší derby se však SKS v Edenu prostě nedaří a vyjma pohárového klání zde ještě nepoznalo chuť vítězství, maximem zůstávají dvě remízy a k té bych svolil i za současné konstelace hvězd.
Tip: 0


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená, že se začíná opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 29. 9. v 13:45 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Vzhledem k tomu, že mezi osmi vybranými zápasy je i zápas Olomouc - Brno, který se hraje již v pátek. Aby měli čtenáři dostatek času na tipování, tak jsme pro ně vybrali duel Osasuna - Levante. Děkujeme za pochopení.

Autor: David Křížka

Komentáře (39)

Přidat komentář
niflheim

Teď nebo nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si myslel, že oba dají u všeho 1

Reagovat
Hafna

souboj dvou nejmín sympatických týmů světa - Arsenal x Chelsea

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Hafna

Reagovat
Hafna

očekávám ty palce dolů :) ale Arsenal nesnáším řadu let a Chelsea hraje příšerně nudný fotbal... a není to jen o lonské LM... viděl jsem letos 3 zápasy Chelsea a je to prostě nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Si mimo kámo! Di se léčit dřív než bude pozdě!

Reagovat
Hafna

nelíbí se mi hra Chelsea, nemám rád Arsenal, fandím Liverpoolu a ve španělsku mám radši Barcu než Real... to je moje diagnoza a nestydím se za ni

Reagovat
smazaný uživatel

jasně,ale napsat 2 nejnesympatičtější týmy SVĚTA? To je jako třeba taková Příbram sympatičtější? Nebo Otelul Galati?

Reagovat
Hafna

tak jo, možná jsem to mohl specifikovat na dva nejmín sympatické týmy z top100 ve světě... i když i kdyby hrál Arsenal proti Galati nebo proti Colo Colo, tak mu nefandím ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne !

Reagovat
Hafna

tak to se shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže fandím 12 let Chelsea... takže neshodneme.

Reagovat
Hafna

já 11 let Liverpoolu :D od svých 9ti let, když jsem začal sledovat fotbal... Owen - Fowler mi učarovali ;)

Reagovat
smazaný uživatel

LFC mi neva.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl musel hrát Manchester United F.A.C.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea určitě

Reagovat
Counter

Cože? Co je na Arsenalu tak nesympatického, že se na celém světě nenajde nikdo horší?

Reagovat
smazaný uživatel

někdo to má prostě asi jinak

Reagovat
Hafna

Reagovat
Didier Drogba

...United-Barcelona

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

United - City

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Chelsea dvojky

Reagovat
Le Gunner

Kdo je Jiří Vojík?

Reagovat
smazaný uživatel

jv

Reagovat
smazaný uživatel

Jarmirprdel. Už to je známka inteligence.

Reagovat
miky10

CFC a Stuttgart dvoječky, jinak jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

jedina dvojka bude Sparta inak remiza fiore inter a osasuna levante, ostatne jedna dufam ze sa mi starky madridcan teraz nebude chciet vysmiat

Reagovat
madridcan

Ani netipujte. Jedine, ze ziskate v tomto cykle viac ako 15 bodov. 15 totiz ziskam ja!

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime kto sa bude smiat na konci

Reagovat
Pospovič

ok

Reagovat
Mr.Mike

SPARTA!!

Reagovat
smazaný uživatel

5x1 a 3x0

Reagovat
smazaný uživatel

21022000

Reagovat
justcall

jarmilprdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lojzah

00112111 a tři body jsou doma!

Reagovat
lojzah

Uhodl jsem!! Mám tři body!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele