Tipy Aleše Brichty

05.10.2012, 10:57
Tipy a analýzy
Máme před sebou další ligový víkend a s ním i čtvrtý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje zápasy známý rocker Aleš Brichta. Proti němu se postaví z naší redakce Ondřej Holzman. Pro čtenáře je samozřejmě přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

NEWCASTLE - MANCHESTER UNITED
ALEŠ BRICHTA: Chelsea se podařilo v prvním opravdu ostrém zápase vyhrát na Arsenalu a Manchesteru Utd. nezbývá než sbírat body i venku, chce-li zůstat v kontaktu.
Tip: 2
Ondřej Holzman: Manchester United bude chtít jednoznačně napravit poslední domácí prohru, a tak udělá všechno pro to, aby v Newcastlu vyhrál. Ten se však nedá lacino a ukope remízu.
Tip: 0
ATLÉTICO MADRID - MÁLAGA
ALEŠ BRICHTA: V případě domácích zápasů Atlética Madrid dávám jejich vítězství téměř jako tutovku.
Tip: 1
Ondřej Holzman: Souboj dvou ve formě hrajících celků rozhodne El Tigre. Pokud nastoupí, Atlético neprohraje, naopak bych si dovolil tvrdit, že zvítězí.
Tip: 1
FC BARCELONA - REAL MADRID
ALEŠ BRICHTA: Další El clásico. Přiznávám, že mám radši Messiho než šampónka Ronalda, takže vsadím podle srdce výhru Barcelony.
Tip: 1
Ondřej Holzman: Pokud chce ještě Real Madrid letos pomýšlet na titul, musí Barcelonu porazit. A musí Barcelonu porazit na jejím hřišti. To se mu sice v poslední době tolik nedařilo, ale nyní nemá na výběr. Pokud se Mourinhovi nepodaří jeho ovečky vyburcovat k velkému výkonu, bude mít zaděláno na problém. Já mu věřím, a proto ostrá dvojka.
Tip: 2
AC MILÁN - INTER MILÁN
ALEŠ BRICHTA: Další derby, což je vždycky ošemetné. Inter mi vždycky seděl méně, takže bych tipl těsné vítězství AC Milán.
Tip: 1
Ondřej Holzman: Kolísavá forma a prohry prokládané výhrami, to aktuálně symbolizuje oba milánské giganty. Derby je však zárukou toho, že ze sebe obě strany vydají maximum. Přesto se po gólech El Shaarawyho a Milita rozejdou AC s Interem každý s jedním bodem.
Tip: 0
MÖNCHENGLADBACH - FRANKFURT
ALEŠ BRICHTA: Těžko tipovat. Mönchengladbach se obrovsky zvedl už v poslední sezóně, ale Eintracht pro mě překvapivě letos řádí a je druhý za Bayernem. Věřil bych tomu, že dokáže vyhrát.
Tip: 2
Ondřej Holzman: Kdo by to byl čekal, že bude mít po šesti kolech nováček z Frankfurtu po šesti kolech o deset bodů více než loni čtvrtý Gladbach. Realita je ale taková a Hříbata budou mít na domácí půdě co dělat. Od prvního kola čekají na výhru a rozjetý Frankfurt jim ji ani nyní nedopřeje, z Borussia-Parku s prázdnou neodjede.
Tip: 02
MARSEILLE - PSG
ALEŠ BRICHTA: Tenhle zápas je pro mě naprosto nepředvídatelný. Zkusím remízu.
Tip: 0
Ondřej Holzman: Souboj o první místo, co víc si mohou ve Francii fanoušci přát. Marseille bude chtít odčinit poslední debakl s Valenciennes a nemůže dostat lepší příležitost než zápas PSG. Sedmou výhru v sezoně však Marseille nezíská, Pařížané odjedou ze Stade Vélodrome s bodem.
Tip: 0
MLADÁ BOLESLAV - OLOMOUC
ALEŠ BRICHTA: Boleslav je pro mě v lize zatím zklamání, Olomouc naopak překvapení. Při těch hromadách nerozhodných výsledků mi přijde, že letos nikdo nechce vyhrávat.
Tip: 0
Ondřej Holzman: Loni na jaře Sigma dokázala Mladou Boleslav po dlouhých pěti letech poprvé porazit, paradoxně na jejím hřišti, a není vyloučeno, že se něco podobného nyní bude opakovat. Mladá Boleslav zatím tolik nepřesvědčila, a tak je skutečně možné, že doma znovu padne.
Tip: 2
BRNO - LIBEREC
ALEŠ BRICHTA: Liberec jako obhájce titulu zatím tragický. Kdyby byl v pořádku Petr Švancara, věřil bych Brnu, takhle to vidím na další plichtu.
Tip: 0
Ondřej Holzman: Obhájce titulu se trápí a na hřišti svého souseda v tabulce to nebude mít snadné. Po lítém boji si oba rozdělí po bodu.
Tip: 0


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 6. 10. v 16:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (187)

Přidat komentář
cubinho

"ALEŠ BRICHTA: Další El clásico. Přiznávám, že mám radši Messiho než šampónka Ronalda, takže vsadím podle srdce výhru Barcelony. "

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další důvod,proč ho nemít rád

Reagovat
Pinturicchio

No jo, potřebuje tímhle šaškováním dokazovat, jak super-tvrdácký-prdácký rocker to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Je to hrozny vul.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se vždycky líbí, jak někteří dokážete z jedné blbé věty poznat, co tím chtěl ten člověk ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk nepotřebuje být génius aby poznal že když někdo škatulkuje podle povrchního názoru, a sám je chodící stereotyp, tak je buď pokrytec, nebo blbec.

Reagovat
centos

Chodící stereotyp

Reagovat
JM

Reagovat
domingo

Brichta je znamy dost..

Reagovat
clinger

nic zatím nehledej.prostě každej fanoušek Realu bude stát za kristýnou a kdo si do něj dovolí navážet bude označen za blbce atd.to je úplně normální .stejně jako by to bylo naopak třeba u Messiho

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Já nemusím být fanoušek ani barci ani realu a prostě mám radši Messiho, uznávám ROnaldovi kvality , je to skvělý fotbalista, ale tim jeho vstekáním když mu někdo nenahraje a třebas zazdí šanci a i jeho občasným nabíháním do hráčů ho prostě v oblibě nemám ale je to určitě jeden z nejlepších hráčů na světe.. on a messi jsou prostě uplně někde jinde než zbytek hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo se mu prostě nelíbí metrosexuálové..

Reagovat
clinger

asi tak

Reagovat
domingo

Problem je, ze pro nej je metrosexual zrejme kazdy, kdo neni manicka, Spartan, nepije tuny piv, neni hrdy Cech, neposloucha predpotopni hardrock a (dopln dalsi libovolny stereotyp)

Reagovat
clinger

nevím.neznám ho.ale tady u kristýny má pravdu

Reagovat
Pinturicchio

Nepřekvapuje mě, že s ním souhlasí zrovna člověk, který má potřebu používat pubertální výrazy jako "Kristýna".

Reagovat
clinger

tak tady je to úplně normální přezdívka.a na něj fakt sedí tomu se neubráníš,chlap co tráví před zrcadlem více času než většina bab si o tohle koleduje.nevím proč tě to tak štve.to že fandíš nějakýmu klubu snad neznamená že každýho hráče musíš bránit jak o život,ne

Reagovat
Pinturicchio

Na tom je něco špatného, když o sebe chlap dbá? A ne, nejsem fanoušek Realu.

Reagovat
clinger

nic se nemá přehánět.dbát a trávit hodiny před zrcadlem je snad rozdíl

Reagovat
Pinturicchio

OK, a tu míru určuje kdo? V čem se to měří?

Reagovat
clinger

ku.ňa tak snad podle toho jak je to běžný.což u chlapa jsou třeba desítky minut za den.né hodiny jak u Ronalda.na tomhle se snad všichni shodnem

Reagovat
Pinturicchio

To si myslíš, že Ronaldo je jediný chlap, který o sebe takhle dbá? Takových jsou na světě miliony a čím víc jich je, tím se to blíží tomu "normálu", průměrnosti, o které mluvíš ( když to budu brát podle tebe - čím víc lidí to dělá, tím je to "normálnější" )

Reagovat
clinger

jo ale furt to je pár procent

Reagovat
domingo

Norma je variabilni kulturni promenna, nevim proc tolik lidi trpi pocitem, ze norma je "mainstream". Vzdyt je to primitivni matematika - pokud dospejeme do okamziku, ze v CR bude statisticky 70 muzu ze sta kourit penisy, tak je to proste statisticka norma, nehlede na to, co rikaji "tradicionalisti".

S tim gelem atd. to mas podobny. Kdyz si vezmu soucasnou generaci decek kolem 16, tak je to proste normalni, protoze spolecnost do tohohle bodu dospela. Nelibi se mi to, kdyz vidim prumerny druhak nekde na stredni, tak bych se nejradsi vyvrhnul, ale co uz. Stejne tak je norma, ze patnactilete deti chlastaji. Muze za to pravdepodobne uchylna americka vychova ve stylu "ver sam sobe, vse ostatni je podruzne, nestarej se o to, co rikaji ostatni" (nic se nema prehanet a tady je hezky videt, jak to dopada, kdyz se neco prezene).., ale je to tak.

A ted je otazka, jestli ti lidi, co tak vasnive nenavidi Ronalda za to, jaky dela prvni dojem, opravdu nenavidi jeho (relativne uklidneneho profesionala s prikladnym pristupem a prakticky bez skandalu, ktery se akorat geluje a simuluje, coz je mu ale vytykano 100x vic nez podobne simulujicim, s nekolika vyjimkami), nebo ho berou jako zastupnou promennou pro celou tuto novou generaci

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se zaškatulkoval to takové té pozice "největšího metrosexuála".. A tak to dostává sežrat za všechny. Pro mě je to fakt takovej ten hnusnej příklad toho, co se z chlapa může stát

Reagovat
domingo

Hehe, u me je v podobny pozici Honza Blazek

Reagovat
smazaný uživatel

Z Liberce? Na toho mám pifku taky, ale to nejen kvůli tomu, jak vypadá, ale i jakej je to idiot..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně u Cristiana se tomu spíš zasměju, ale Blažek je prostě kretén, ten ve mně vyvolává akorát hnusný pocity.. Nerad bych, aby to vypadalo, že je pro mě Cristiano na podobný úrovni.

Reagovat
domingo

Reagovat
Mercury

Reagovat
Pinturicchio

1)

2) Souhlas. Okolní vliv - když máš 15-ti letého rappera, který v klipu chlastá, kurev má víc než kdejaká šejk a pičí a kurev plnou hubu, tak to ty děcka chtě nechtě ovlivní ( samozřejmě je těch vlivů víc )

3) U toho bych to viděl na to, o čem se tady bavíme celou dobu - vyhraněné životní styly / image. Je spousta těch, kteří o sebe dbají podobně jako Ronaldo, apod. Pak je ta druhá strana ( tady zastoupená burošem Brichtou ), která tohle nesnese.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak je tu třetí strana ktera to ma uplně ale uplně v piči

Reagovat
Mercury

A co je špatného na tom takové typy chlapů nemít rád? Jen proto, že se něco stává víc a víc běžným to přece nemusí být každému po chuti.

Reagovat
Azazelo RD

Nejdřív přeci musíš člověka poznat zevnitř, abys o něm mohl napsat, že vypadá jak nagelovaná buzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ty seš v kabině Realu a stopuješ mu to?

Reagovat
clinger

však tady byl o tom článek,ne?hráči Realu to sami říkali.jinak bych se k tomu nevyjadřoval přeci

Reagovat
domingo

A na traveni casu pred zrcadlem je konkretne spatny co? Ja jsem taky schopny oblikat se pred zrcadlem pul hodiny, kdyz jdu nekam, kde chci vypadat dobre, a do metrosexuala mam daleko asi jako do farare..

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, mám to stejně. Než někam vyrazím, tak jsem schopný třikrát-čtyřikrát úplně změnit oblečení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak to bych umřel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
j_mrazik

Proč to děláš? Já mám v hlavě pár variant a věci, který navzájem k sobě pasujou. Pak si řeknu, jestli chci/budu smrdět od kouře a podle toho se oblíknu.

Reagovat
Pinturicchio

Však já to mám stejně, jen ty varianty musím vidět na sobě, respektive v zrcadle.

Reagovat
j_mrazik

Teď jsi mi připomněl kamaráda, který má stejný problém jako ty a že mu všechno dlouho trvá a pak jsem ho potkal na vejšce s pruhovanýma kalhotama a kostkovanou košilí.

Reagovat
Pinturicchio

Módní polici na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo nevyjde ze šatny, aniž by se přečesal.. Tak je to pro někoho (troufnu si říct, že pro většinu lidí) zženštilost. Nedělá nic špatnýho, nikdo ho za to nezabíjí, ale lidem to bývá nesympatický..

Reagovat
Pinturicchio

Už to začíná, Hodina demagogie s Martym.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
domingo

Tak nekdo si treba rad pripada atraktivni..

Reagovat
smazaný uživatel

Však já mu to neberu.. Mně osobně se to nelíbí.

Reagovat
domingo

Mne se to taky nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Cristiano je snad největší metrosexuál, o kterým se ví, že není gay, kterýho vůbec znám.. Ani Becks mi tak moc nepřijde. Pokud y to tak bral, nemohl by mít rád Messiho, protože ten se taky rád oblíká podle módy, stejně tak by nemohl mít rád hráče Sparty, protože tam je taky každej druhej růžovoučkej.. Podle mě z tý jedný věty luštíte jak z kávový sedliny..

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě jdeš zase jedenkrát hlavou proti zdi, protože máš radši Messiho, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavou proti zdi jdete vy.. Hádáš hovadiny z jedný věty.

Reagovat
Pinturicchio

Ještě líp, z jednoho slova, ... a pak taky z toho, že vím, jak se Brichta prezentuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se prezentuje? Viděl jsi ho někdy nadávat někomu, kdo nosí košile?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Že máš pocit, že to je jeho postoj... že si tim něco potřebuje dokazovat, třeba se mu to prostě nelíbí.

Reagovat
Pinturicchio

Není tím pak trochu za blba, když, jak píše výš prospero, je sám chodící stereotyp máničky, která se zasekla někde v roce 1985-1990?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl být? Prostě se mu ten styl líbí a nelíbí se mu styl Cristiana..

Reagovat
Pinturicchio

Víš, kdy jsem tohle dělal? Tohle povrchní dělení lidí na základě těhle vnějších znaků ( oblečení, gel ve vlasech, atd. )? Řekněme, že ještě v době, než jsem byl na střední.

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě vnějších znaků si lidi hodnotíš pořád, vždy a všude.. Někdo je ti hned od pohledu sympatickej, někdo ne. Pak se to po kontaktu může změnit.

Reagovat
Pinturicchio

Ano, ale nejsem blb, abych o někom, kdo má třeba gel ve vlasech prohlašoval, že je šampon nebo třeba o někom, kdo má volné / volnější oblečení, že je hoper, nebo třeba o člověku, který má na sobě pruhovaný svetr a blond vlasy, že má na řiti vytetovaného Kura Cobaina.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vzhledem k tomu, co o Cristianovi víme, o něm nemůžeme prohlásit, že je metrosexuál?

Reagovat
Pinturicchio

Přečti si tu diskusi ještě jednou, ať víš o co v ní vlastně šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Že Brichta nemá rád Cristiana kvůli tomu, že je metrosexuál.. Vy mu za to nadáváte a mluvíte o tom, že takový postoj má kvůli pozérství rockera..

Reagovat
Pinturicchio

Skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tedy o čem? Co mi chceš dokázat? Že Cristiano není metrouš? Že Brichtovi se nesmí líbit tenhle styl, protože je to osmdesátkovej rocker? Nebo proč?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, že Brichta vypadá jako šašek, protože si vytváří názor podle vzhledu člověka. Hezky na to sedí tohle Domingovo.

"Problem je, ze pro nej je metrosexual zrejme kazdy, kdo neni manicka, Spartan, nepije tuny piv, neni hrdy Cech, neposloucha predpotopni hardrock"

Nesnáším tenhle typ lidí.

Reagovat
Azazelo RD

To na to právě vůbec nesedí. Brichta akorát označil za šampona nagelovaného Ronalda, což si myslí mnoho lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je na tom to zřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jde o hovno...

Reagovat
clinger

Reagovat
domingo

Mne je uplne jedno, koho ma Brichta radsi, ja mluvim o nem

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.. Ale tady nic takovýho neřekl, dokonce mluvil o tom, že má radši Messiho.. Kterej je taky opak té tvé definice.

Reagovat
domingo

Vubec bych se nedivil tomu, kdyby posuzoval "samponkovstvi" podle miry gelu ve vlasech - kdo je au naturel, ten si zaslouzi Brichtovu prizen

Reagovat
smazaný uživatel

No a co je na tom divnýho?

Reagovat
domingo

Je to asi tak stejne povrchni jako cely Brichta :))

Reagovat
smazaný uživatel

Každý na tebe nějak působí aniž by s tebou nějak promluvil.. Tomu se nevyhne nikdo.

Reagovat
clinger

Reagovat
domingo

To je fakt, treba Dani Alves na me pusobi jako Azazel

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
smazaný uživatel

hrdy Cech to jeste existuje? zadnyho neznam nastesti

Reagovat
smazaný uživatel

tak to musel oslavovat odchod Kušníra a posrat se z kreací Švejdíka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Snižuješ jeho úroven podle jedné věty, ale sám si se touhle větou dostal na stejnou úroven

Reagovat
Losinho

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hodjohn

většina stejná...Messiho radši, protože to je takové dítko, které by Vás nikdy nemohlo jako chlap ohrozit...kdežto Ronaldo by Vám vyfouk každou kočku, kterou byste chtěli ohnout přes plot ...jak jste zaslepení

Reagovat
clinger

hodně těžký kolo

Reagovat
RealC.F.

Tipy Aleše Brichy

Reagovat
RealC.F.

Brichty*

Reagovat
clinger

zas takovej úlet nejsou a klidně můžou vyjít všechny

Reagovat
Hafna

2 2 2 2 1 1 0 0

mám to pěkně rozdělený, nemůže nevyjít

Reagovat
Kenneth

Brichta to tipoval po 15ti pivech? To jsou žvásty.

Reagovat
clinger

co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom kvůli tomu, že nazval Ronalda šampónkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

ATLÉTICO MADRID - MÁLAGA

ALEŠ BRICHTA: V případě domácích zápasů Atlética Madrid dávám jejich vítězství téměř jako tutovku.

No nevím no, při současnej formě Malagy označit 1 jako tutovku, je bud bláznovství nebo neznalost...

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro starej dorbej Arakain

Reagovat
homeles8

všechno 2, akorát AC MiIán 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak třeba ti jeden zápas vyjde...

Reagovat
hefy

Brichta a jeho agrometal. Absoludní dno české hudby.

Reagovat
smazaný uživatel

Do absolutního dna ještě daleko, tam mu zahřívají pozici třeba Alkehol, ale tady jsme pořád v rámci hudby.

Reagovat
hefy

... Brutus, Extra Band, Aušuš, Argema, Doga, Harlej, Škwor a mohl bych pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vážně nemáš vkus

Reagovat
hefy

Já tě čekal.

Reagovat
fantomas

Argema.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Pinturicchio

I ty agrárníku.

Reagovat
fantomas

Jj, jak je někde v hospodě jukebox, tak to pouštíme a myslíme přitom na brambory.

Reagovat
Pinturicchio

Já když se namažu, tak pouštím Manowary, apod., a hrozím poctivě pravačkou na celou hospodu.

Reagovat
hefy

No, co ti na to mam říct. Písnička o pivu, burani v koženejch bundách. Na FB dáváš dááleko hezčí písničky. :)

Reagovat
fantomas

Ale však jo, nic o jejich stylu nebo tak...ale tohle si prostě vždycky ráda zapěje celá hospoda, to je jasný kouzlo.

Reagovat
Pinturicchio

Asi tak, ... pusťme si radši Opeth.

Reagovat
domingo

Smarja, tady je to samy fajnsmekr. Jeden posloucha Brichtu, druhy Argemu a treti to prebiji Manowarem

Reagovat
Pinturicchio

Stará alba jsou ok ( ale džisku nenosím, mám krátké vlasy )

Reagovat
fantomas

Poslouchat je kurevsky silný slovo...bože.

Reagovat
domingo

No jo

Reagovat
fantomas

Sem mluvil striktně o hospodskym prostředí, doma by mě ani nenapadlo si to pustit samozřejmě.

Reagovat
domingo

Jj, pro tohle mam vyhrazeny devadesatkovy pop punk :)

Reagovat
Pinturicchio

Hoď nějakou.

Reagovat
domingo
Reagovat
Pinturicchio

Dobré věci. Z tohodle ranku mám pro stavy opilosti nejradši American Idiot ( celou desku )

Reagovat
fantomas

Jé, tu druhou sem měl nejradši z toho playlistu NHL 04.

Za mě z podobnýho koše: http://www.youtube.com/watch?v=JGZODoQq2Xg

Reagovat
fantomas

Omg, nesnášim cenzuru písniček...bez toho "fuck you" to je hnedka o poznání slabší.

Reagovat
domingo

Cha, American Hi-Fi znam, ale nikdy me to tolik nebavilo

A Green Day jsou klasika, no. I na ty novy desce maji nejaky 3 fakt dobry veci..

Reagovat
fantomas

Já od nich znám jen tuhle no.

Reagovat
domingo
Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=9FrfC6ka6Qg

Jinak tahle je taky super.

Reagovat
domingo

To nejsou Sum 41?

Reagovat
Pinturicchio

Ne-e.

Reagovat
fantomas

Hm hm, fakt neznám. Ale tohle mě teda taky moc nebaví..

Reagovat
smazaný uživatel

Že při téhle písničce přijíždí Stifler v Prci, prci, prcičky 3 školním autobusem na Jimovu oslavu promoce se slovy: "No, tak to mě teda poser na moje holý záda."?

Reagovat
fantomas

Je to v prcičkách no, scénu si už nevybavim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsem si skoro jistý, že je to tahle. Hned se mi to vybavilo, i když je pravda, že jsem každý z těch osmi dílů viděl alespoň 3x a trochu mi splývají. Ty díly s původními herci možná i vícekrát...

Reagovat
božský John

jo

Reagovat
fantomas

Ty jo, ty Teenage Bottlerocket si asi taky oblíbim pro takový nálady.

Reagovat
PJ

Dobrej výběr, nemáš ještě nějaký podobný?

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo

Hromadu, neco ti poslu, ale ted tu mam slecnu a koukame na film, takze jsi odstaven na druhou kolej

Reagovat
PJ

tssss

Reagovat
fantomas

Pošli to sem pak..

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Hmm, moc hezký věci.

Reagovat
Trand

http://www.youtube.com/watch?v=VNWxDa_RS6c Nevím, jak moc je to známý, protože v mojem okolí tuhle skupinu dřív poslouchal úplně kadžej, každopádně na youtube moc neprorazili.

Reagovat
fantomas

Tak tu mi přesně moje okolí znechutilo.

Reagovat
Trand

Tohle je zrovna taky myslím z NHLka, ale nejsem si jistej.

Reagovat
fantomas

Jj, z jednoho z těch posledních na PC. U nás ale hlavně jela jako "neoficiální hymna" tábora, a to fakt skoro nepřetržitě..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

...tady fakt nikdo nemá vkus, když si stěžujete i na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gyöngyhaju lány-Omega

Reagovat
miky10

Hm, todle bude návrat ke klasickejm dvěma bodům.

Reagovat
homeles8

beztak je teplouš, protože nemá fousy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
Pospovič

wow ani jedna 1

Reagovat
Losinho

Takovej Straka český hudby.

Reagovat
Placebo

A příště bude duel mezi Krajčem a Markem Ztraceným

Reagovat
-Carles-

"šampónek"

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím mladého Felixe,že vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Anketa: Kdo bude úspěšnější? Brichta, redaktor, nikdo, bude plichta. Ta rýmovačka vznikla náhodou nebo úmyslně?

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Tuto rýmovačku jakoby vymyslel samotný Čapek

Reagovat
smazaný uživatel

Ani dábel neví jakou barvu mají oči Aleše Brichty

Reagovat
REPLIKATOR

Černou.

Reagovat
Liquid

Pouze 1 jednička ?

Reagovat
salami

místo tipování by zase mohl nadhodit nějaký jmeno do prezidentskejch voleb

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 5 bodíků

Reagovat
Aldeano

Jen 3 body Ale aspoň ten Real vyšel no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele