Synot liga - souhrn 21. kola

11.03.2016, 19:27, aktualizováno 13.03.2016, 16:58
Komentáře a souhrny
Sparta veze tři body z Olomouce a zůstává na druhé příčce za Plzní, která si poradila s Bohemians 1905. Liberec uspěl v Příbrami a dotáhl se na Mladou Boleslav, která veze z Teplice jenom bod. Slavia si poradila se Zlínem, v boji o záchranu si hodně polepšila Jihlava...

Sigma Olomouc - Sparta Praha 0:2

13.03.2016 15:00

Góly: 57. Lukáš Mareček, 90. Lukáš Juliš

Sparta zvládla těžké utkání v Olomouci a po výhře 2:0 zůstává ztráta na čelo neměnná. Letenští se prosadili až po změně stran, kdy se nejprve trefil Lukáš Mareček a v závěru pečetil vítězství Lukáš Juliš.

Iniciativy se v úvodu utkání chopili spíše Sparťané, ovšem zakončení Dočkala bylo nepřesné. Také ve 26.minutě netrefil branku sváteční zakončovatel Brabec a po půlhodině hry se konečně výrazněji přihlásila o slovo i Sigma. Navrátil potáhl míč až k šestnáctce, rozdělil ho na Ordoše, který centrem našel hlavičkujícího Mahmutoviče a toho v nepřehledné situaci nevychytal Bičík, nýbrž Vácha! Středopolař Sparty měl správně vyfasovat červenou kartu a navíc se měla kopat penalta, nicméně situace nebyla úplně přehledná a ani na trávníku nikdo neprotestoval.

Před koncem poločasu si vytvořili šance jak Sparta, tak i domácí Olomouc. Stejně jako proti Laziu zkoušel štěstí Frýdek, branku ale netrefil a na druhé straně nesedla rána Aidinu Mahmutovičovi. V nastavení se pak předvedl golman Buchta, když zmařil šanci Lafatovi.

Jak Sparťané zakončili první poločas, tak začali ten druhý, tedy velkou šancí. Sám na Buchtu postupoval Šural, ale olomoucký brankář výborně zasáhl. Sparta se konečně dočkala v 57.minutě. Váchovu střelu za hranicí šestnáctky tečoval do protipohybu olomouckého brankáře Lukáš Mareček a Letenští vedli 1:0. Domácí ale mohli okamžitě srovnat, ovšem Ordoše vychytal spolehlivý Bičík. Sparťané po zbytek zápasu kontrolovali hru a Sigma se ani v závěru na nic nezmohla, naopak definitivní tečku za utkáním udělal v nastaveném čase střídající Juliš.

Svěřenci trenéra Zdeňka Ščasného ztrácejí nadále na první místo šest bodů, mají však ještě jedno odložené utkání s Duklou k dobru.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 2:0

12.03.2016 20:15

Góly: 36. Michal Ďuriš, 56. Michal Ďuriš

Viktoria Plzeň vzdala hold plzeňským hrdinům stylově. Doma před zaplněným publikem zvítězila 2:0 a přerušila sérii Klokanů bez porážky, aby sama tu svojí prodloužila. Jediným střelcem utkání se stal Michal Ďuriš alias policista Karel Krosnař, který vstřelil obě branky.

Utkání doprovázel charitativní účel a také poděkování plzeňským hrdinům z řad obyčejných lidí. Hráči oblékli dresy se jmény hrdinů, navíc výtěžek z prodaných piv na stadionu šel rovněž na charitu.

Plzenští se chopili role favorita tak, jak se od nich očekávalo, tedy větší aktivitou. Před brankářem Fryštákem začínalo být čím dál více horko, ve 13. minutě musel brankář Klokanů zasahovat po ráně Hrošovského a o pár minut později zase po stoprocentní šanci Rajtorala. Kovaříkův centr ve vápně propadl a osamocený Rajtoral napálil jen povyběhnutého Fryštáka.

Také Bohemka si připsala obrovskou šanci. Po chybě Limberského rozkmital své rychlé nohy Schick ale v blízkosti Kozáčika nedokázal dostat míč do sítě. Viktoriáni nicméně nadále kombinovali a ve 25. minutě si připsali další šanci. Na Kovaříkův centr si naskočil Hubník a překonaného Fryštáka zastoupil na zadní tyči kapitán Krch! Bohemians se úspěšně bránili až do 36. minuty, kdy domácí poprvé skórovali. Kovařík z levé strany poslal na malé vápno milimetrový centr a Michal Ďuriš se zblízka nemýlil - 1:0 pro Viktorii. Nejlepší střelec aktuálního ročníku Synot ligy mohl ještě do poločasu zvýšit, ale další společnou akci s Kovaříkem nejenže zakončil vedle, ale ještě k tomu byl odmáván ofsajd.

Viktorka chtěla ve druhém poločase utkání co nejrychleji rozhodnout a v 56. minutě se jí to v podstatě podařilo. Obraně Pražanů utekl střídající Petržela a postupoval sám na Fryštáka, nehamounil však a nabídl čtrnáctý ligový gól pro Michala Ďuriše - 2:0. Gólově se mohli prosadit i jiní. Například Kovařík si pohrál s hostující obranou, nikoliv však s Fryštákem, který jeho zakončení vytěsnil na břevno. Každopádně to byla krásná fotbalová akce, která by si proměnění zasloužila.

Ve zbytku hrála Plzeň v naprosté pohodě a zápas v podstatě dohrávala. Bohemce se nepodařilo utkání ani zdramatizovat a ze západu Čech odjíždí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 0:1

12.03.2016 17:00

Góly: 41. Herolind Shala

Důležité vítězství na půdě soupeře zaznamenal Slovan Liberec. Hosté z pod Ještědu udolali jedinou brankou Shaly Příbram, která nejenže znovu prohrála, ale dokonce opět nevstřelila ani gól.

Příbram už potřebovala zabrat, ale na stadion U Litavky přijel ambiciózní Liberec. Svěřenci Pavla Tobiáše nevstřelili branku už dlouhých 366 minut a po tomto utkání se dostali už na metu 456 minut!

Příbram byla na začátku utkání o něco nebezpečnějším týmem a hrozila zejména po standardkách Vošahlíka. Obrana Liberce v čele s brankářem Koubkem však odolávala, a tak nejzajímavějším okamžikem první půlhodiny bylo žluté napomenutí Bakoše, jenž ostře zajel do Bednáře. Přestože se v prvním poločase mnoho šancí neurodilo, měnilo se skóre. Ve 41. minutě našel Mačucha nadýchaným centrem Shalu, který si nejprve zpracoval balón na prsa a následně tvrdě a neomylně zakončil - 1:0 pro Liberec.

Domácí museli po změně stran přidat a pomoci k tomu měl nově příchozí David Štípek, ale i s ním v sestavě to Příbrami moc nešlo. Až po hodině hry měl obrovskou příležitost Mudra a hned po něm Bednář. Oba jmenované dokázal vychytat výborný gólman Koubek. Hosté se spíše než na ofenzívu soustředili na držení těsného výsledku a to se jim dařilo. Příbram nebyla schopná vytvořit si stoprocentní šanci, natož jí proměnit a nakonec nejenže prohrála, ale opět nevstřelila ani gól.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Vysočina Jihlava 0:1

12.03.2016 17:00

Góly: 62. Lukáš Hroššo (vl.)

Překvapivé vítězství 1:0 si z Julisky odváží Jihlava. Rozhodla o tom hrubá chyba brankáře Hrošša, kterému nepochopitelně míč vyklouzl z náruče a skončil ve vlastní síti.

Dukla chtěla potvrdit vítězství z Ostravy a posunout se do první poloviny tabulky, na druhé straně zase hodlali Jihlavští zopakovat dva roky staré vítězství na Julisce a přilepšit si v boji o záchranu.

Do první velké příležitosti se překvapivě dostali hosté, jmenovitě Voltr, jenž po přihrávce Vaculíka nevyzrál na gólmana Hrošša a neuspěl ani z dorážky. Na druhé straně vyslal směrem na branku Hanuše nepříliš přesný pokus Vašíček. Byly to ale ojedinělé pokusy, na Julisce se hrála vyrovnaná partie, která v prvním poločase branku nepřinesla.

Ve druhém poločase byl jako první nejblíže vstřelené brance Šulek, který dostal pobídku od Hronka, avšak vyznamenal se reflexivním zákrokem Hroššo. O pár minut později nepřesně hlavičkoval Gorkšs, ale nakonec to byli přeci jenom hosté, kdo se ujal vedení a to doslova za tragických okolností Lukáše Hrošša. Brankář Dukly sice lapil střelu Vaculíka, ale míč mu vypadl a to rovnou do vlastní sítě.

Pražané chtěli pochopitelně co nejrychleji vyrovnat, ale vůbec se jim nedařilo. V jejich hře byla patrná nervozita i křeč a Jihlava těsné vedení v celku bez problému hlídala. Až v nastaveném čase to zavánělo vyrovnáním při rohových kopech, ale i to Jihlava přežila. Na Julisce se tak zrodilo překvapení, domácí podlehli Jihlavě 0:1.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 2:1

12.03.2016 17:00

Góly: 45. Marek Havlík (pen.), 82. Tomáš Košút - 66. Michal Škoda

Jihomoravské derby mezi Slováckem a Brnem vyznělo lépe pro domácí celek. Ten se díky Havlíkově penaltě ujal vedení už v prvním poločase, ale ve druhém dějství dokázal srovnat Škoda. Rozhodující okamžik přinesla 82. minuta a úspěšná hlavička Košúta, jenž dal na konečných 2:1.

Na velké šance se nemuselo dlouho čekat. Nejprve se v 8. minutě dostal do zakončení Biolek, ale netrefil branku a vzápětí na druhé straně pořádně prověřil Heču Lutonský a z dorážky pak orazítkoval břevno Zavadil! Slovácko se z brankové konstrukce poučilo, přidalo plyn a mohlo několikrát skórovat. Civič už dokonce překonal Melichárka, ale toho zastoupil Buchta, krátce na to přestřelil Sadílek a tím akce Slovácka ještě nekončily. Po dobrém centru se propracoval k hlavičce kdo jiný, než Libor Došek a když sám nebyl úspěšný, připravil šanci pro Daníčka, s jehož střelou měl Melichárek jisté problémy. Ve 38. minutě vyzněl souboj Doška s Melichárkem znovu pro brněnského brankáře a skóre se tak opět neměnilo.

Slovácku nakonec k prolomení soupeřovy obrany pomohla penalta. Před koncem poločasu byl ve vápně faulován Šumulikovski a rozhodčí Ardeleanu foukl do píšťalky. Kdo očekával, že se penalty chopí Libor Došek, byl zklamán. Veškeré otěže si na svá bedra naložil Marek Havlík a nekompromisní penaltou do protipohybu zajistil Slovácku důležité poločasové vedení.

Brněnský kouč Václav Kotal se rozhodl pro oživení ofenzívy až osm minut po začátku druhého poločasu, ale ani příchod Michala Škody k okamžité větší aktivitě nevedl. Brno se dostalo do solidní příležitosti až v 62. minutě, kdy Zavadil z rychlého protiútoku našel Řezníčka, jehož pokus skončil na Hečovi. Střídající Michal Škoda však svůj úkol splnil, v 66. minutě dostal od Lacka přetažený centr a střelou z první nachytal Heču - 1:1.

Domácí se však s remízou nespokojovali a osm minut před koncem si vzali vedení zpátky. Centr Havlíka z rohového kopu našel hlavu Košúta a ten zblízka překonal Melichárka - 2:1 pro Slovácko. Na tahu bylo Brno, ale čas kvapil rychle. V nastavení se Zbrojovka dostala k několika rohovým kopům, ovšem kýženého vyrovnání se nedočkala. Jihomoravské derby tak ovládlo domácí Slovácko, které zvítězilo 2:1.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 0:0

12.03.2016 17:00

Góly: -

V Teplicích sice za devadesát minut branka nepadla, ale nehrál se vůbec špatný fotbal. Spousty šancí zejména na domácí straně však ke kýženému gólu nevedla. S konečnou remízou 0:0 mohou být spokojenější spíše hosté, i když i pro ně je to v bojích o poháry ztráta.

Hodně ambiciózní Mladá Boleslav před rokem v Teplicích prohrála 0:5, což se podle slov trenéra Karla Jarolíma již nesmělo opakovat. Forma byla jasně na straně hostů, domácí tak mohli a hlavně chtěli překvapit.

Už v 5. minutě propadl balón v pokutovém území hostí tak, že se do stoprocentní šance dostal Vachoušek, jenomže místo gólu trefil jen bránícího protihráče. Teplice každopádně vstoupily do zápasu aktivněji, ve 20. minutě se předvedl proti Fillovi Šeda. Boleslav postupně srovnala krok a také ona začala být nebezpečná. Chramostu v první šanci na poslední chvíli odzbrojil Ciskaridze, ve druhé si už útočník hostů s bránícím protihráčem poradil, ale Chudý ho skvěle vychytal. Utkání kolem třicáté minuty gradovalo a k vidění byly další šance. Lukáš Magera si zkoušel nafilmovaným pádem vykoledovat penaltu, ovšem sudí Proske se nachytat nenechal. Fillo zase další svojí příležitost rozbil o Šedu a Chramosta trefil jen boční síť. Vzrušení tedy na obou stranách, nicméně skóre se za prvních pětačtyřicet minut neměnilo.

Mladá Boleslav sáhla hned o přestávce k prvnímu střídání. Kouč Jarolím nejspíše nebyl spokojen s výkonem Jana Chramosty a na hřiště poslal Milana Baroše. Překvapit brankáře Šedu se pokoušel z otočky Vachoušek, o několik minut později zase obrana Teplic odvrátila nebezpečný centr mířící na Baroše. Zhruba 3 500 diváků vidělo velmi vyrovnanou partií, navíc se šancemi na obou stranách.

V 75. minutě chyboval brankář Šeda, tomu vypadl míč z rukavic a po lehkém závaru Fillo napálil míč do břevna! To byla vůbec největší příležitost Teplic v utkání. Domácí tým trenéra Vavrušky měl v tu chvíli už velkou převahu a v posledních minutách si vytvořil další šance. Mladá Boleslav se však s vypětím všech sil ubránila a z Teplic si vede alespoň bod.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Fastav Zlín 1:0

11.03.2016 20:15

Góly: 6. Tomáš Souček

Nejtěsnější vítězství 1:0 si na své konto připisuje Slavia, která doma přehrála Zlín. O jedinou branku zápasu se už v šesté minutě postaral Tomáš Souček, jenž zároveň gólově navázal na předchozí vystoupení. Zlín tak pokračuje v jarním trápení, navíc už čtyři zápasy nedokázal vstřelit gól.

Pražané se museli na lavičce obejít bez kouče Dušana Uhrina mladšího, takže kormidla se chopil jeho asistent Petr Čuhel. Souboj Slavie se Zlínem byl hned v několika ohledech zajímavým. Slavia se chtěla revanšovat za výkon v Boleslavi, Zlín chtěl zase prolomit jarní trápení a také vstřelit branku, což se mu tři zápasy v řadě nepodařilo.

Slavia se do Ševců pořádně obula a už po pěti minutách mohl rozjásat poloprázdný Eden Milan Škoda, ale jeho akce ještě skončila rohovým kopem. Nicméně Hušbauer už z rohového praporku našel volného Tomáše Součka, který přesnou hlavičkou zajistil domácím vedení! O to sice vzápětí mohli přijít, ale Pavlenkův špatný výkop Diop nepotrestal. Slavia následně měla několik velmi dobrých příležitostí a v podstatě hned v úvodu zápasu mohla Zlínu odskočit. Škodu obrana hostí na poslední chvíli zablokovala a po ráně Kenii se zatřáslo břevno!

I na začátku druhého poločasu byla aktivnějším týmem Slavia, která chtěla zápas co nejrychleji rozhodnout ve svůj prospěch, ovšem do zakončení se nedostala. Zlín toho v prvním poločase příliš nepředvedl, ale ve druhé půli už dokázal být nebezpečný. Nejprve musel Pavlenka likvidovat hlavičku Vukadina Vukadinoviče a poté i šanci Diopa, kterýho na přední tyči nepřekonal.

Domácí výběr nehodlal těsné vedení jen bránit, o čemž svědčí příchod Mešanoviče, na druhé straně zase posílil ofenzivní řady Fantiš. Šance se ale nerodily a Slavia ani Zlín si v závěru tlak nevytvořili. Výsledek 1:0 se až do závěrečného hvizdu nezměnil.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Baník Ostrava 1:1

11.03.2016 17:30

Góly: 36. Martin Doležal - 30. Lukáš Vraštil

Velmi překvapivým výsledkem skončil první zápas 21.kola Synot ligy. Favorizovaný Jablonec doma nedokázal porazit poslední Baník a jen remizoval 1:1. Domácí prohrávali po brance Vraštila, pak sice Doležal srovnal, ale Tecl ve druhé půli neproměnil penaltu a Ostrava plichtu dotáhla do konce.

Stejně jako se Zlínem, Slávií a naposledy Duklou, šel i tentokrát Baník do překvapivého vedení. Jablonec sice začal dle předpokladů aktivněji, ale ze svého tlaku krom nebezpečné střely Hübschmana a pokusů Hybše a Rossiho nic nevytěžil. Místo toho přišel šok! Přesně po půlhodině hry si na centr ze standardní situace naskočil Lukáš Vraštil a Baník vedl 1:0. Nelichotivý průběh zápasu pořádně namíchl jabloneckého kouče Frťalu, který už v 35. minutě sáhl k dvojímu střídání. Odešli Hübschman a Wágner a jejich pozice zaujali Pospíšil a Doležal. A přineslo to své ovoce. Hned za minutu totiž Tecl našel přihrávkou Doležala, který z otočky na malém vápně překonal golmana Chmiela - 1:1.

I nerozhodný stav byl pro domácí nepřijatelný a Jablonec se hned v úvodu druhého dějství snažil strhnout vedení na svojí stranu. V 51. minutě k tomu měl ideální příležitost, po faulu v pokutovém území odpískal sudí Královec pokutový kop, jenomže Tecl z desítky orazítkoval tyč a výsledek 1:1 tak zůstal v platnosti. Na druhé straně vyslal nepříliš razantní pokus Ožvolda, Bárta však schoval míč do rukavic.

Jablonci se v ofenzívě vůbec nedařilo, Baník dobře bránil a jedenáct minut před koncem mohl dokonce udeřit. Hosté zachytili rozehrávku, Mondek našel De Azeveda, který těsně minul Bártovu svatyni! Každopádně pak se hra znovu přesunula před Chmiela, Jablonec si vytvořil tlak, ovšem ke koncovce se nedostával. V nastaveném čase ještě hlavičkoval Pospíšil, ale překvapivý výsledek 1:1 už se nezměnil. Pro Jablonec je to velká ztráta, naopak Baník přerušil dlouhou sérii porážek na hřištích soupeřů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň21172244:1453
2.Sparta Praha20152343:1247
3.FK Mladá Boleslav21116446:2739
4.Slovan Liberec21116434:2339
5.Slavia Praha21106530:1836
6.1. FC Slovácko2193928:3530
7.Zbrojovka Brno2184922:2928
8.FK Jablonec2169635:2727
9.Dukla Praha2067728:2625
10.Fastav Zlín21731123:3524
11.FK Teplice21651028:3523
12.Vysočina Jihlava21651022:3723
13.Bohemians Praha 190521410723:2922
14.1. FK Příbram21631223:3821
15.Sigma Olomouc21371117:3516
16.Baník Ostrava21221718:448

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (617)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bod super. Kluci zase výborně odmakali zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Petrželova juniorka Děkujem

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kalla

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Baník Předměstí

Reagovat
off-olda

Galasticos jsou dobře v prdelce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

My máme bod z venku Hezky kluci

Reagovat
REPLIKATOR

První bod z venku

Reagovat
frankiefcb

Poctivý, odmakaný výkon a remíza spravedlivá. A herně ve středu hřiště taky super. Až na hrubku Kaši v obraně taky fajn. S bodíkem jsem nadmíru spokojen a jen tak dál.

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně tak, trocha štěstí bylo potřeba, ale i předměstí 2x zatrnulo když střílel Ožvolda z penalty a Azevedo těsně nedosáhnul na centr

Reagovat
ZB 07

Pěkně Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání v prvním poločase To byli tak hrozní?

Reagovat
frankiefcb

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozní, nebo jste je zesměšnili?

Reagovat
paver

Byli tak hrozní, že je i Baník zesměšnil

Reagovat
frankiefcb

Je třeba říci, že v první půl hodně jsme byli lepší ve středu hřiště Vágner nepodržel snad žádný balón.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam musí padat hlavy! Jak si muže dovolit sudí tak odfláknout zápas! Má přeci nějaký notý, který jsou předem daný!!! Bravčoku s prasnicí a prasetem z Stb - anulujte zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Sabaton se vrátil Baník nesestoupí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

a to si myslím, že se měla pískat ještě jedna penalta pro Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kalla

Reagovat
HorajzmAmmann

Kroos z formy no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Má na víc.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
patas92

Proč by chodil do horšího

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem rikal..

Reagovat
Uwe háže buly

Že se líbíš gayům.

Reagovat
smazaný uživatel

No a dalsi pravda..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ale o Kantém jsem to tady psal už v týdnu a sklidil jsem jen výsměch.

Reagovat
db18

...jo a dolar teď ne, viď?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté ok

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Naposledy jsem byl minulej rok, ale kozy na pódiu jsem už u nich viděl. A zrovna tyhle vypadají o hodně líp než ty s kterýma jsem měl tu čest.

Reagovat
Posledni Kovboj

prave

Reagovat
Blasphemer

Ale zase to byla větší prdel. Ta holka je nejdřív s nadšením ukázala, a pak bylo super sledovat narůstající zděšení v jejím obličeji, když si uvědomila že ze sebe udělala tupou kurvu. Urychleně je schovala a zbytek času na pódiu už jenom čuměla do země, než jí Řezník poslal do piče.

Reagovat
Posledni Kovboj

to to bylo tak hrozny?

Reagovat
Blasphemer

No, pěkná nebyla. Vlastně mi docela připomíná tu holku vlevo na fotce (postavou).

Reagovat
Kang & Kodos

Ale tak aspoň náznak sebereflexe

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
taws

zítra má koncert u nás

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, pockam si na ty kozy

Reagovat
Znalec

pak sem hoď dojmy

Reagovat
Kang & Kodos

A když tam jsem já, tak tam vyleze ten největší odpad.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
exse

Potěšilo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hodnota 7 mega jo? sem cekal tak 2-3. ale vtipny to teda moc neni protoze skauti klubu jako je real maj pod lupou treba 200 hracu a ze se jim tam zatoulal darida no tak asi nadchnul vytrvalosti a par docela fajn golama. do realu urcite nepude ale strop ma vejs nez je hertha- one season team...

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt hraje jak wesly sniejder

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte co je pravdy na tom,že stadion Jablonce chce odpoupit NASA? Prý je to jediný místo bez atmosféry nebo tak něco.

Reagovat
paver

Reagovat
smazaný uživatel

"odpoupit"? To je něco jako "deflorovat"?

Reagovat
Hiko

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mouser

Reagovat
Neon

Reagovat
HorajzmAmmann

hodně starý, hodně trapný... i na Jablonec.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

ten byl

Reagovat
Blasphemer

Líp by ten vtip podala snad i Bubílková.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to viete, že štadión v Jablonci chce skúmať Nasa? Vraj je to jediné miesto na Zemi bez atmosféry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to musí být fajn žena.

Reagovat
meno

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
hefy

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jediný

Reagovat
smazaný uživatel

Ta základní sestava Jablonce Frťala betonuje už i proti Baníku

Reagovat
Gryphonheart

Jabko kopalu penaltu? Nevěřim!

Reagovat
HorajzmAmmann

zasloužená, každopádně to dneska trefoval Tecl jak Charvátová...

Reagovat
Gryphonheart

Kouknu na to teprve ze záznamu, ale je fakt že dneska to ani moc překvapivý není, když hráli s posledním. Ale Baník hraje poslední zápasy dobře, škoda, že to tak nešlo i na podzim..

Reagovat
pawelFCB

Pavlenka zas ve "formě"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tu jednu nebo dvě školácké chyby se čas najde vždycky.

Reagovat
pawelFCB

Jako mám ho rád, ale on to dělá podle mě nějak moc často. Ale je ještě mladý, pořad se může zlepšit. Každopádně podle mě je Chmiel lepší a Jirka nějak moc nechybí,.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Chmiel lepší nevím (nechci ho soudit po dvou zápasech), ale se zbytkem souhlasím.

Reagovat
ZB 07

Slavia hraje skvěle zatím

Reagovat
Hokaido

Ale tolik by toho za poločas nespálil ani Bob Marley.

Reagovat
smazaný uživatel

Deli s prstem v nose

Reagovat
Znalec

proto ho má takovej rozpláclej

Reagovat
kalla

Škoda se vrátil do své obvyklé formy. Jendou dřevák pořád dřevák

Reagovat
Adalberto.Littleoak

pan reprezentat

Reagovat
smazaný uživatel

Upřimně,že se budu takto bavit a divit se jak atraktivní může naše liga být zrovna u zápasu Slavia - Zlín,tak to jsem nečekal.

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda > Lafata

Reagovat
Kepy_FCB

Sokolov-Vlašim zítra na ČTsport

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna takový zápas

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu po ránu úplná paráda, ač je pravda, že Třinec se Znojmem by byla asi lepší volba.

Reagovat
ZB 07

Znojmo je odložený

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tuty? Tak pak není o čem. Jinak to plánují vysílat každý týden nebo jak je to napadne?

Reagovat
ZB 07

Jojo, i Karviná..to máte ve Slezsku tak špatný počasí? Jinak myslím, že by měli vysílat jen pár zápasů, takže to asi nebude pravidelně..

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusně je, ale že by se kvůli tomu musely odkládat zápasy mi teda nepřijde, u nás snad zítra se má v pohodě hrát. Škoda toho, myslím, že i ty zápasy druhé ligy nějakou tu sledovanost budou mít

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Vlašim má peníze...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kepy_FCB

Tak Olomouc nejhorší útok v lize po dnešku

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někde Kuča vlákno k novým událostem? Mám popcorn.

Reagovat
smazaný uživatel

Slaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Co zas? Jak si zamknul profil, tak ho nějak nevnímám

Reagovat
smazaný uživatel

Jak šel na kofolu s Biancou Johnson a pak mezi nima vznikl internetový fight.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

Já tě teď prostě rozmrdám

Reagovat
smazaný uživatel

"posíláš jím péra do zpráv"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ríli, sirjsly?

Ja te pomlouvam? Mas to jak dokazat ty zasrany debilni smardlavy uchyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nazdar čuráci a 3 fanoušci

Reagovat
Kang & Kodos

Musel jsem si jí vygooglit a upřimně, rozhodila mi čakry. Ale hodí se k sobě.

Reagovat
Blasphemer

Neznáš Biancu? Něco jako Leo Beránek: Travesti Edition.

Reagovat
Kang & Kodos

No teď už znám. Svět už nebude jako dřív

Reagovat
Blasphemer

Nejlepší je jak se s ní tahá Štěpán Turek předělanej na ženskou.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Kang & Kodos

Ne, to už hledat nebudu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stavka dydzeju vole

Reagovat
Posledni Kovboj

taky jsem se zas neco priucil. Ale narozdil od nej ma aspon kozy

Reagovat
Blasphemer

Nene.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tu reakci Kuči jsem ani neviděl, to je fakt trapas už ale.

Reagovat
Kang & Kodos

Co to má s vlasama? Teda spíš už zase nemá.

Reagovat
Posledni Kovboj

Pravda...je ale opacna.

Pico to je drama.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

https://youtu.be/5b-UhPBgYzE

Ty vole, on tam s sní jel(a) Štěpán Turek.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny... a ten transformer... more za chvili budou lidi hazet na net jak serou nebo rovnou rozmazavaj hovna po objektivu vubec to k tomu nema daleko.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Kuča aspoň není normální, ale ta holka

Reagovat
smazaný uživatel

takovy videa uz na netu davnou sou

Reagovat
smazaný uživatel

Extrém

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Auschwitz gym

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Znalec

Reagovat
centos

Tomáš Kuča včera

+Sandra podle vás je každý kdo individuálně trénuje ve volném čase trapák? takže i Jardu Jágra označujete za trapáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Český internet je neobyčejně bizarní místo. A tak to máme rádi.

Reagovat
DerekZoolander
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Ten fanoušek Plzně

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Noco, ten prej fandil i před rokem 2009

Reagovat
db18

Já koukal na Herthu a dodělával sestavu na FUTko, tak nevim o co jde...

Reagovat
Kang & Kodos

Co Darida? Vykopal si ten Real?

Reagovat
db18

U prvního gólu měl tuším předposlední přihrávku a u druhé přímou asistenci, takže na tom pracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

FUT, a já nic jo? hm?

Reagovat
db18

Musel jsem dokončit jeden projekt.

Reagovat
Rarášek

Projekt

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

...už na to seru, první zápas jsem vyhrával 6:1 a vyhodilo mne to ze hry - načež další zápas o sebe klasicky hráči zakopávali atp. a prohrál jsem 0:9

Reagovat
Rarášek

FUTKO JE BLBOST, vůbec mě to nebavilo.

Reagovat
db18

Jo? Já se v článku dočetl, že chodí asi posledních 5 let, tak nevim... Ale asi 30 let fandí jeden vozíčkář, který taky jezdí na výjezdy (i po Evropě)

Reagovat
Rarášek

Ono vám fandí celkem dost postiženejch lidí, ne?

Reagovat
Rarášek

třeba dolar

Reagovat
Rarášek

ne shit, seru na to, jdu spát

Reagovat
pawelFCB

Nebo Oblamov, ten má taky Plzeň v oblíbených...

Reagovat
ZB 07

Byl tam rozhovor s nějakým slepým pravidelně chodícím fanouškem Plzně a musím říct, že takový lidi obdivuju.. a Hejda teď bude mít proti Bohemce i jeho příjmení na dresu..

Reagovat
db18

Jo aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Mimochodem Bohemka má taky slepýho fanouška, mam pocit, že i chodí daleko dýl.

Reagovat
Kang & Kodos

Na Bohemce se navíc může rychle stát z handicapu přenost. Za Hoftycha byl jedinej, koho z předváděný hry nebolely oči.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

O tom už jsem taky slyšel..kéž by takových lidí bylo víc..

Reagovat
smazaný uživatel

snad radši ani ne

Reagovat
ZB 07

Blbě jsem to napsal, no.. Ale myšleno to bylo tak, aby stále více lidí s podobným postižením dokázalo žít pokud možno plnohodnotný život..

Reagovat
Znalec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Preh "Uhrin na Spartu umí" Naposled na Letný dohrával v devíti

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Tu stránku jsem chvíli sledoval...ale pak mi došlo,že to tam vede nějaký zakomplexovaný Slávista,co chce za každou cenu najít něco špatného na Spartě a ze Slavie tam dělá chudáky,jak je proti nim každý nespravedlivý.

Reagovat
Blasphemer

Josef Macháček No, tak teď ten výkon rozhodčího v Bolce dává smysl, zbavit se před derby Uhrina, který na Spartu umí

To se mi líbí · Odpovědět · 10 · Včera v 17:16

Jo, ty výhry nad Spartou pod ním si dodneška každý v Plzni pamatuje.

Reagovat
kalla

SKS Plačky

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas v Edenu nádhera,druhej odpornej.

Reagovat
mario23

Tak vůbec ten rozhodčí netlačil Slávku... Katastrofální výkon rozhodčího.

Reagovat
ZB 07

Asi bych chtěl moc, aby v český lize byly oboustranně atraktivní oba dva poločasy..

Reagovat
Kang & Kodos

Já se ke konci docela bavil

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dobrý výkon jejich útočná snaha byla ukázková, škoda že to pokazili tou hrubicí v šesté minutě.

Reagovat
Blasphemer

#FDF

Reagovat
Kang & Kodos

Proč tam proboha furt cpe toho Pitáka? Aby vykrátil Hubáčka?

Reagovat
mario23

škoda, že ten rozhodčí byl takovej mentos, že mu nedal redku.

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň bude příští tejden zase ready

Reagovat
Wat

Reagovat
Blasphemer

Rozhodčí se rozhodl Slavii před derby oslabit.

Reagovat
mario23

Týpcy z ČT přicházejí každým rokem o práva v LM, SL a EL, tak to vykompenzujou tím, že budou vysílat 2. ligu.

Reagovat
Kang & Kodos

Přístí týden pro vás sice neodvysíláme derby pražských S, ale zato se můžete těšit zítra dopoledne na utkání Sokolov-Vlašim

Reagovat
mario23

Prestižní utkání 2. ligy týmů s ambicemi udržet se v lize.

Reagovat
Uwe háže buly

to fakt řekli?

Reagovat
Manik...

Reagovat
db18

...já to náhodou vítám.

Reagovat
mario23

já taky, ve Vlašimi jsou nějaký Sparťani, tak asi mrknu, ale jinak je to fakt bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

je to ústupek Moravě, jelikož za 2 roky po sestupu Ostravy a Olomouce z letoška nastane sestup u Zlína a Brna a schválně teď vybrali souboj Sokolov-Vlašim, aby Moraváci viděli jakým směrem se mají ubírat

Reagovat
Blasphemer

to je dobrý vědět

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Uwe háže buly

To zní rozumně.

Reagovat
Wat

Co by ne, je to příjemná změna, aspoň se bude vědět trochu i o hráčích z nižší ligy a budou jakž takž na očích.

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Koreš i v pátém jarním zápase uhájil pozici nejhoršího hráče Zlína v poli.

Reagovat
Liquid

po faulu Pitáka a ponechané výhodě jsem z gauče volal, uteč v té 92.minutě do kabin ať tě sudí nevyloučí.... jako jasná červená....

Reagovat
naheCZ

Rozhodčí nechával výhodu kvůli času. Nejsem si tím úplně jistý, ale buď ho musí vyloučit hned nebo po skončení výhody dát jen žlutou.

Reagovat
monty25

OT: USK PRAHA!!! HOLKY DĚKUJEM!!!

Kdybyste náhodou měli zájem, tak teď běží na ČT Sport záznam. Hlavně 2. poločas doporučuju.

Reagovat
Blasphemer

Ne, raději knihu.

Reagovat
monty25

Podruhé za sebou mezi 4 nejlepšími týmy v Evropě... "Nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má?"

Reagovat
Kang & Kodos

Hokejisti třeba. Nebo florbalisti. Nebo tenistky. Nebo florbalistky.

Reagovat
monty25

V klubech? Hokejisti v LM asi těžko a ostatní snad evropské poháry ani nemají...

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Kde se bude hrát Final Four?

Reagovat
monty25

Asi v Istanbulu. V Praze to letos nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni bod z venku? dle meho i tech predchozich 7 bylo z ciziho hriste penalta byla/nebyla?

Reagovat
db18

Pořádně to vidět nebylo, ale Vraštil nejspíš poslal Masopusta k zemi pěkným low-kickem

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasna

Reagovat
Coutinho10

tak hrozna bida dneska, hrozna zima, ale aspon sou 3 body + Soucek ve Fanlize diky divoky karte

Reagovat
monty25

Já to měl naopak: Super zápas a v hale strašný vedro. Jenom to vítězství máme společné.

Reagovat
Coutinho10

tak aspon tak jinak zacatek u nas nebyl spatnej mohlo to bejt 3-4:0 po 30 minutach...ale neumime strilet a dost to tam drbali..akcicky ala barcelona bez zakonceni takze muzem bejt radi za 1:0

Reagovat
monty25

Jo, to jsem slyšel po zápase od Čuhela...

BTW: Jak už jsem psal, tohle kolo mám ve Fanlize předem prohraný...

Reagovat
Coutinho10

tak treba se ti to este povede zvratit, ale Kazi je taky dobrej souper...koukam ze zatim v poho jede na cisty konto vzadu

Reagovat
monty25

Tak já tam ani nemám nastavená střídání. Určitě bych tam dal Deliho a já ho mám právě jenom na střídačce...

Reagovat
Coutinho10

j jinak Deli hral uplne luxusne..sice parkrat mi pri jeho klicce, prehozeni a ruznych paradickach zatrnulo, ale zvladnul to bez chyby

Reagovat
monty25

Dvakrát 1:0, v obou zapásech gól ze standardky. Ale stačí...

http://abload.de/img/tiketxhbmb.jpg

Jinak ještěže byl Zlín tak marnej, protože slávisti hráli ve 2. poločase tužku. Díval jsem se od 53. minuty, když jsem přišel z basketu...

BTW: Jediná špatná zpráva je, že jsem byl dneska tak zaneprázdněný, že jsem si zapomněl nastavit Fanligu...

Reagovat
taws

pro ostatní návštěvníky diskuze je to ovšem skvělá zpráva

Reagovat
Coutinho10

to bych se mohl zpatky dotahnout ...ale Urbis bude i tak tezkej souper

Reagovat
smazaný uživatel

no zatím vedeš Koho máš ze Sparty?

Reagovat
C-M@ster

A celkově seš v sázení spíš v plusu?

Reagovat
monty25

Nějakou dobu si vedu statistiky a od roku 2012 jsem 897 v mínusu, ale letos zatím 550 v plusu. To sázení akovek po dvou zápasech je teď moje nová taktika. Nesnažím se sázet každý den, ale podívám se, co se hraje třeba během týdne za zápasy a z toho vyberu dva, kterým věřím nejvíc. Jediná podmínka je, aby daly dohromady aspoň kurz 2.

Reagovat
F.Torres

Dám ti radu, vyse* se na to, zbytečně plýtváš časem. Kdybys místo toho času co trávíš výběrem zápasu a vsázením makal někde třeba jen za 50 na hodinu, tak můžeš chodit každý týden "zadara" na pivo.

Reagovat
F.Torres

dobrá haluz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

srry když to blbě řeknu..ale tohle je jednou za život

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda rada do života :D

Reagovat
F.Torres

řekl gambler a skončil na ulici... jako dělás si srandu, ale sázkovky nejsou založeny na tom, aby rozdávaly lidem prachy. Jejich zisky mluví naprosto za vše. Ano, občas někde někdo vydělá, ale to i u sportky. Dalších 99% prodělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? To jsi mi řekl novinku. Nicméně monty to má podle všeho jako zábavu, proto je ten tvůj argument s makáním místo zábavy dost směšnej.

Reagovat
F.Torres

proto tam třeba píšu, že si může radši zajít s někým na pivo, než sedět doma a vybírat zápasy, ale to ti asi nedošlo jak tak pozoruju

Reagovat
smazaný uživatel

ne, píšeš, že má místo chodit makat, aby měl na pivo...

Reagovat
F.Torres

a když bude chodit na pivo tak se to nedá brát jako zábavu? nehledě na to, že dost možná mu to za ten týden zabere víc času jak jednu hodinu, takže ten volnej čas tam bude tak jako tak, kde to pivo si může s někým dát

Reagovat
smazaný uživatel

Ceho timhle vlaknem chces docilit??

Reagovat
F.Torres

ničeho, jen že je lepší si ty prachy užívat, než je cpát do sázkovky, což je jasný hned od začátku, nevím s čím má dauda problém

Reagovat
vanGomm

Když bude makat za 50 na hodinu.Tak bud na to pivo stejně mít nebude.To by musel makat alespoň 20 hodin denně,aby na to pivo pak měl a takovej idiot snad ani nikdo být nemůže.Souhlasím s Daudou,že to sázení má monty25 jako zápavu.Hraji to tak nějak podobně ročně jsem v plusu kolem 4 000 hraji to 10 měsíců v roce a časově to pořídím za 2 hodiny týdně.Takže tu stovku,děkuji nemám zájem.Tu nechám podobným vydřiduchům,jako F.Torres co by platili lidem za práci 50Kč na hodinu.Alespoň budou mít ted na zaplacení daní.

Reagovat
F.Torres

ježiši, to jsou zase dedukce

Reagovat
vanGomm

Pouze názor.Ty hlavně neposílej nikoho do práce za 50 kč za hodinu.Nejlepší uděláš,když necháš na každém co kdo si každý bude ve svém volném čase dělat.

Reagovat
F.Torres

porozumění textu 0/10

Reagovat
monty25

Taky ti dám radu: Starej se o sebe.

Reagovat
F.Torres

To se starám, proto už jsem se na to dávno vyprdnul, třeba taky k tomu jednou dojdeš a budeš litovat toho času a nervů co jsi s tím doslova zabil.

Reagovat
monty25

Čas mě to nestojí skoro žádnej a ty nervy k tomu prostě patří...

Reagovat
smazaný uživatel

Já beru sázení jako zábavu. Pak mě zajímá mnohem více zápasů a třeba každý den se mám čím zabavit. Samozřejmě je otázka, kolik do toho člověk dá.

Reagovat
F.Torres

samořejmě, částečně to je závislost, částečně zábava, dokud to tak nějak vychází. Taky jsem se tím "zabavoval" dřív, než mi došlo, že z toho stejně nic nemám a zabavím se mnohem líp a bez nervů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to ani nemusš z toho mít nic. Jaký je rozdíl, mezi tím, když si vsadíš a máš z toho nadšení, očekávání zápasu a pak prostě prožíváš ten zápas a návštěvu fotbalového zápasu? KDe taky za ty prachy nic nedostaneš.. Ale taky to bereš jako formu zábavy.. Prostě každý má něco, co ho zabaví a do toho hodlá dát určité množství peněz. Pokud to nepřehání, tak proč ne.

Reagovat
F.Torres

Pokud máš rád fotbal, tak k okořenění nepotřebuješ si na to vsázet. Navíc za návštěvu dostanu lístek a můžu být přímo na místě, za sázku nedostanu víceméně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostaneš lístek. ZA sázku můžeš dostat výdělek ze sázky. Nebo mi snad chceš říct, že tě baví sledovat např. 1.estonská liga? Mě ne, ale když si na ní vsadím, tak i takový zápas jsem schopen sledovat.. Je to všechno o tom, kdo má jaké potřeby a jaký užitek z toho má..

Reagovat
monty25

Reagovat
F.Torres

to nevidíš ten rozdíl? Na stadáku dostaneš vždy to, za co si zaplatíš. U sázkovky dostaneš jen příježitost, ne výdělek a to je rozdíl přeci.

Sleduji to co mě zajímá, každopádně i sázkař, pokud chce něčeho dosáhnout, by se měl zaměřit na ty ligy co ho zajímají, takže pokud bych se rozhodl sázet na nějakou ligu, tak už ji budu mít nasledovanou předtím. Takže ano, když bych tam chtěl sázet, tak bych ji sledoval, ale to znamená, že bych ji sledoval už dávno předtím, než bych tam začal sázet.

No jen mi přijde užitek ze sázky takovej, nehmatatelnej, nehledě na to, že za to dostaneš buď tu výhru, nebo prohru, z který moc velký užitek není, ale koukám, že to nemá cenu. Klidně sázejte, mně to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nevidíš, že jde skoro o to samé? Chceš mi říct, že ty si snad platíš za to, že uvidíš holomajznu? Kdyby ti někdo řekl, že fotbal bude odporný, fandit se nebude a vedení ti bude házet klacky pod nohy, tak si stejně ten lístek koupíš? Myslím že ne. Prostě já si koupím lístek, a pak doufám, že náš tým vyhraje. Jinak z toho nic nemám, zvláště když prohrajeme po špatném výkonu. Když si vezmu konkrétní příklad, když jdu na hokej, taky pak lituju těch peněz, pokud vidím tragický výkon a třeba debakl.

Takže si nemyslím, že by v tom byl takový rozdíl. A co se týče z toho užitku, když jdeš po fotbale domů nasraný, tak ti to taky moc užitku nepřineslo.

Reagovat
F.Torres

koukám, že tady to nemá s tebou cenu, vůbec asi nechápeš rozdíl, to pak je těžký no.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi zase tvrdohlavy osel, co nepripusti jiny nazor.. Takze s tim ze to nema cenu souhlasim..

Reagovat
F.Torres

ne no, o malý kousek níž uznávám názor db18, ale já jsem tvrdohlavý osel, spíš ty budeš osel a nedokážeš mít pádný argumenty a meleš blbosti, ale proč hledat chybu u sebe, radši napíšu, že ten druhý je osel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale db18 napsal něco víceméně bokem. Já nedokážu mít padné argumenty, já melu blbosti.. Jasně Já měl argumenty celou dobu a nesnažil se ukončovat diskusi s tím, že to nemá cenu.. Prostě ty si myslíš něco, tak to tak musí být.. A to není poprvé v těchto diskusích.. Takže mě to ani nepřekvapuje..

Reagovat
F.Torres

a? uznaljsem argumet? Uznal, ale koukám, že se ti to nehodí do krámu, tak zase meleš věci bokem.

Nemusí to tak být, proto jsem uznal argument, ale koukám, že máš problém s porozuměním textu, ale tak každej sme nějakej. Ty prostě když jsi v koncích, tak kopeš kolem sebe.

Opravdu to nemá cenu, dál s tebou distutovat nebudu, tak si tady piš pro mě za mě co chceš

Reagovat
Kang & Kodos

Wow, tak dlouhá debata o hovně. Kterej z vás je masopust?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z tradičních diskusních taktik. Docházejí mi slova, ukončím debatu ale napíšu to tak, ať vypadám jako moudrý. Prý, že já jsem v koncích. Já tu diskusi končit nechtěl.. Dál nediskutuj, jinak by už někteří snad mohli mít i pocit že jsme v PD sekci..

Reagovat
db18

Za sázku mám možnost sledovat na tipsportu zápas... a když napíšu analýzu, tak se mi vrátí vklad i když to poseru.

Reagovat
monty25

Reagovat
F.Torres

jo, konečně dobrej argument, to beru

Reagovat
db18

Reagovat
Wat

Kua, tak žeby Zlín šel ještě dolů vodou? Vůbec bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

az za rok, marnejsi nez sigma byt nemuze a banik to uz nestihne

Reagovat
vanGomm

Jaký tlak na Boleslav?O 1-2.místě je rozhodnuté.Být 3 nebo 4.je v podstatě jedno a podle obsazení v našem poháru to vypadá,že se půjde s velkou pravděpodobností i z 5.fleku.Na druhou stranu chápu,že se o něčem psát musí.

Reagovat
Uwe háže buly

3. tým ligy jde do 3. předkola EL, čtvrtý tým jde jen do druhýho, takže rozdíl tam je..

Reagovat
vanGomm

Pro týmy jako Boleslav,Liberec a Slavia opravdu velké dilema hrát 2.nebo 3.předkolo.Vždyť každý z nich by byl rád i za 1.předkolo

Reagovat
C-M@ster

Aby si pohár nepohlídal Pelta s Horníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pane rozhodčí, budete prosím dneska pískat rovinu?

https://www.zonerama.com/banicekcom/Photo/1250104/45386150

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Kukec zase viděn na zápase Baníku.. Asi mu fakt chybíme nebo dělá Teplicím špiona

Reagovat
Mouser

OT: Nevíte pls, co to je za song v tý upoutávce na ČT na Plzeň s Bohemkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Darude - Sandstorm

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
vanGomm

Slavia-Zlín necelých 6 700 diváků.No hrát v pátek a koukat na fotbal ještě v půl desáté večer není v tento čas asi dobré řešení.Je zajímavé,když se pak hraje za letního počasí jsou ty začátky zápasů odpoledne od 15:00,nebo 16:00.Asi v tom mají nějaký systém.

Reagovat
db18

Jo, v létě nemusí dávat hokej.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
salami

ZLín sympatickej výkon, my ale taky, hlavně v první puli to vypadalo dobře, konečně se hrálo zase na jednoho utočníka a bylo to znát, v tenhle střed zálohy jsem přesně doufal: Hušbauer se Součkem a Keniou, je to dobře vyvážený, navíc každej má něco, až se kluci sehrajou, tak by to mohlo bejt super, Deli je jednou nohou v zahraničí, občas to trochu přehání, ale kvality má nesporný, zoufalej výkon předvedl Mikula, kterej byl nejslabší na hřišti, Zmrhal taky bída a měl jít dolu mnohem dřív, Škoda měl sedět a jít tam v průběhu aby se trochu probral, ted v derby je to blbost, ale měl by se nějak dát dohromady, ale celkově jsem s tim zápasem spokojenej, hrálo se dopředu, bylo tam nasazení a dalo se na to koukat, a jasně se ukázalo, že ve 4-4-2 to moc nešlape, s odchodem Keniy a Hušbauera šla hra zálohy uplně do háje

Reagovat
Losinho

Do derby je 4-5-1 skoro jistý, Škoda se měl prodat, ale tak nějaký jméno si udělal a nebude problém ho střelit v létě. Kenia, Deli a Souček nejlepší na hřišti, spokojenost i s Hušbauerem a Jablonským.. Mikula je příšernej, potřebujeme nutně Bořila a v létě dalšího beka a Mikulu poslat do háje.. Pavlenka skoro bez práce a stejně pos*al co šlo, ty jeho odkopy byly fakt směšný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, odkopy nikdy neuměl

Reagovat
vrabejka

Výhra v derby to se vždycky počítá. 1. poločas jsme ovládli, ve 2, to bylo vyrovnanější ale Košút nám vystřelil 3 body. Oproti bídnému podzimu zatím prožíváme snový start. Osamostnili jsme se na 6. místě, 2 body na Brno, 3 body na Jablonec. Not bad. Zvládli jsme proazit všechy týmy které jsme dát měli a potrápili jsme Plzeň. Snad to zvládneme i na Bohemce a poté potrápíme Sraltu.

Reagovat
frankiefcb

Habanec je prostě borec, co s Vámi každý rok dokáže hrát. Jak je to s financema do budoucna, jestli je tam nějaká vize hrát o poháry a případně investovat do kádru.

Reagovat
vrabejka

to netuším no. V létě končí došek a nevim jestli Kone je dostatečná náhrada. Zbytek postu máme pokryté. Nechci si dělat naděje, ale jestli Slavia rupne v derby a my dáme Bohemku, bude ztráta jen 3 body na pohárové 5.místo Hned by byly finance na posily Ale ne to 6.místo na konci sezony by bylo super.

Reagovat
Mimalu

S financemi je to dlouhodobě na Slovácku velká bída a zlepšení je asi v nedohlednu. Prakticky doteď to celé sám táhne Zemek, ale v posledních letech vyplouvají na povrch zprávy, že se mu v podnikání tak úplně nedaří. Nějaké problémy v železárnách, taky je jeho jméno spojováno s fotovoltaickou elektrárnou a ziskem neoprávněné licence. Valenta sice něco přispíval na mládež, ale ani to se pravděpodobně navyšovat nebude.

Habanec tu odvádí úžasnou práci a já jen doufám že tu vydrží co nejdéle, ale to je spíš otázkou toho, jestli mu někdo nenabídne něco ambicioznějšího než je boj o střed tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hroššo je fakt fenomenální tragéd

Bazal je fakt špatný, nulový přínos, to i Kukol dneska udělal víc. Voltr celý zápas neviditelný až na jednu šanci, kterou zazdil. Takové posily jsou fakt na dvě věci, to ať radši hraje Fulnek s Klímou.

Reagovat
pingla

Snad nejhorsi golman posledni 2-3 sezony v lize

Reagovat
Wat

Bazal zase teda nic, jo? V tomhle je mi fakt líto Fulneka, že nehraje, ten si to zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Herolindek

Reagovat
Blasphemer

Shala ve fanlize

útok Řezníček, Bakoš, Berger ve fanlize

Reagovat
noustres

Jihlava...Hrdinové kola.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
raduinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Dneska ve Sportu psali, že už deset zápasů se mezi Teplicemi a Boleslaví čeká na remízu. Tak to přišlo dneska a dokonce 0:0, což by po těch posledních gólově bohatých zápasech asi málokdo tipoval.

Troufám si říct, že ve druhé půli byly Teplice lepší a nemůžu si pomoct, ale Potok měl hrát od začátku. Budu zvědav, co řekne Vavruška na tiskovce nejen k zařazení Vachouška na hrot, ale taky k Vondráškovi v juniorce... Na jednu stranu je to ztráta doma, ale zase konečně Teplice bodovaly s někým ze špičky. Přesto doufám, že už co nejdřív vyhrajou, protože střádat body po jednom není nic moc...

Reagovat
Greny

Vondrášek na tréninku skandoval: David Vavruska nema cur*ka

Reagovat
monty25

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agnar

No udajně, ho vyřadil, když se šel opít u příležitosti narození své dcery (kdo to neudělal?). A na adresu že v neděli půjde za béčko, se vyjádřil, že nemůže, poněvadž musí do nemocnice pro manželku. Tak mu na to Vavroch odvětil, že at si jede autobusem, nebo at si to zařídí, že on prostě bude na "juniorce" ;-). tolik k našemu Mourinhovi..

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to pravda tak je to naprosty curak

Reagovat
db18

Když má malýho, tak on musí být o to větší

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to až tak hrozné nepřijde, pokud nejevil snahu se nijak domluvit a jen to oznámil, tak bylo z profesního hlediska jednání Vavrušky v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frank

Na druhou stranu trenéři, kteří mají s hráči dobrý vztah a komunikují s nimi, by měli v takových případech sami volno hráči nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych to v té situaci hráče asi neřešil. Nějaké zapíjení mi přijde jako rozmazlenost a zbytečnost a vyzvednutí z nemocnice mi taky nepřipadá jako nějaký zásadní životní okamžik. (Tím nemyslím aby ji tam nechal, ale že ji může vyzvednout rodinný příslušník).

Reagovat
Miguel19

Co zase provedl Šáššo?

Reagovat
Wat

Chytal balón ze vzduchu na malym vápně, ale jak dopadal, tak ho nějak pustil po střetu s obráncem do brány a už ho nestihl vyloupnout ven.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
db18

Reagovat
partaS

Toml první zápas v lize

Reagovat
partaS

můžete u něj opravit rok narození, je to 96ka

Reagovat
Rarášek

Jsem si ani nevšiml, že jsme ho střelili Bolce..

Reagovat
partaS

to snad ne, podle mě jen hostovačka

Reagovat
Rarášek

přestup

Reagovat
papanegra

Hroššo je hroznej tragéd

Reagovat
papanegra

Hroššo je hroznej tragéd

Reagovat
Blasphemer

Hippo

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, poradíte mi prosím jak koupit lístky na Plzeň? :)

Rád bych 5 lístků na Plzeň vs. Brno 16.4. .. byl jsem na stránkách viktorky, a to mě přesměrovalo na plzeňskouvstupenku.cz ale tam se dalo koupit jen na dnešní zápas s bohemkou... to se jako nedá kupovat takhle měsíc dopředu lístky nebo jak se to dělá?

díky

Reagovat
ZB 07

Achjo.. Proč nemůžeme hrát stejně doma i venku? Ne snad, že by to dnes byla úplná katastrofa, ale zase jsme venku bez bodu. První gól z vymyšlený penalty, Kuba dnes zahazoval tutovky a Zavadil neumí kopat rohy..Jinak náš počet dobrej, až na ty, co tam dělali bordel. A celkem mě překvapilo, že počty domácích fanoušků mají poslední dobou takovou sestupnou tendenci.

No nic..teď to chce doma bezpodmínečně porazit Duklu a věřit v zaváhání týmů nad námi..ovšem poháry se nám notně vzdalují..

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak sestup asi Olomouc, Ostrava

2. liga bude zajimava

Reagovat
ZB 07

Nejlíp, kdyby letěla Příbram..

Reagovat
pawelFCB

To Starka jen tak nedovolí...

Reagovat
Wat

Bohužel.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

5 kol před koncem to zase příbramská klasika.

Reagovat
ZB 07

To jak potopili Znojmo jim nikdy nezapomenu..

Reagovat
Manik...

Reagovat
F.Torres

to ne, za tu mládež si zaslouží hrát SL.

Reagovat
ZB 07

S mládeží mohou pracovat i ve druhé lize..kromě ní mi na nich není sympatické vůbec nic..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Ne, nemůžou. Nikdo jiný šanci v lize někomu v 16, 17 letech nedá...

Reagovat
ZB 07

Spíš jsem to myslel tak, že mít je v lize jen kvůli mládeži, fakt nepotřebuju..

Reagovat
Aldeano

Ale český fotbal ano. Krom toho, Starka je jen takový symbol. Podle majitele vyřazovat z ligy, tak se liga možná ani nehraje, určitě ne v 16

Reagovat
ZB 07

Starka je jen 50% toho, proč jim ten sestup "přeju"..

Reagovat
HorajzmAmmann

Dukla má historii, Příbram mládež. Ale raději je uvidím v 2. lize

Reagovat
HorajzmAmmann

Tým, který má návštěvy 600 lidí na ligu tu ligu hrát nemůže...

Reagovat
ZB 07

Jak vidíš, tak může Ale je fakt, že mít v lize třeba Opavu na úkor Dukly, by bylo skvělé..

Reagovat
pawelFCB

No, Příbram s tou návštěvou taky netrhá rekordy. Pro mě to jsou oba kluby celkem nezajímavé celky...ale to nás teď nemusí trápit, v druhé lize to bude ještě horší...

Reagovat
ZB 07

Myslím, že se máte na co těšit. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že některé sektory hostí (pokud to tak vůbec lze označit) tam jsou opravdu nářez

Reagovat
pawelFCB

Vzhledem k tomu,že já byl se sestupem smířený snad už od toho pohárového utkání s Rýmařovem, tak už se pomalu i "těším". To je tam fakt tak strašné? Ale minimálně utkání s Opavou bude zajímavé, že to snad dají i do Tv, když dnes dali Sokolov. Ale to je snad tak jediné plus té druhé ligy, že bude po dlouhé době slezské derby. Pokud tedy nepostoupí Vítkovice

Reagovat
ZB 07

Tak především tam v 90% utkání nebudete mít žádnou konkurenci (samozřejmě, co se týče aktivity fanoušků soupeře) a k těm sektorům - moc jsem tam toho neodjezdil, ale třeba - Pardubice, Třinec, Vlašim, Táborsko...všechno v pohodě srovnatelný s divizí..

Reagovat
Aldeano

Zase Táborsko je v přírodě...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Pořád doufám,že konkurenci moc nebudem mít i v lize. Více jak dvě sezóny bych tam strávit nechtěl. Ačkoliv se toho trochu bojím, nebude to nic lehkého,dostat se zpátky. Ale po fans stránce bychom byli jednoznačně první. Konkurence jen u Opavy a možná Olomouce, pokud sestoupí taky. Ale Petržela má zkušenost z druhé ligy a ty týmy snad přečtené, tak by nemělo hrozit, že někoho podcení. A ptoto se celkem divím tomu, proč by Bazaly nemohly splňovat podmínky pro druhou ligu, když se jsem dnes viděl v Tv ten stadion Sokolova a to je snad jeden z toho lepšího. I když to ještě není úplně jasné a doufám, že Bazaly dovolí...vždyť by to byl v té lize snad nejlepší stadion...

Reagovat
ZB 07

Kdyby Bazaly nedovolili, tak by to byl maximální výsměch..proti některým stadionům je to jak Old Trafford Jinak co se týče hry, tak to rozhodně nic lehkého nebude..zápasy děsné kvality mnohdy hrané uprostřed lesa a proti vám obránci odkopávající balony na tribunu, resp. na pole za stadionem...hodně štěstí

Reagovat
pawelFCB

Zatím žádné stanovisko ohledně Bazalů nebylo, řešit se to bude asi v létě, před začátkem druhé ligy. Ačkoliv údajně bylo majiteli řečeno, že nesplňují ani druhou ligu, což mě fakt rozesmálo. (http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2015-16/260008/majitel-baniku-brabec-o-tunelovani-rade-od-kretinskeho-i-bazalech.html) Jako Vítky špatné nejsou,dá se na to zvyknout...ale když je možnost se vrátit domů, proč toho nevyužít. Hm, to nezní moc dobře, ale snad to nebude na dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

v létě už tam bude Tesco , a jaké domů? Bazaly patří magistrátu, ne baníkovským bezdomovcům

Reagovat
pawelFCB

Inteligence Opaváka se opět projevila. Fajn, už můžeš zas usnout..

Reagovat
ZB 07

Mě by fakt zajímalo, jaké podmínky přesně Bazaly nesplňují..jako SL bych ještě pochopil, ale aby se tam nemohla hrát ani druhá liga? Tomu popravdě moc nerozumím..

Reagovat
smazaný uživatel

Vítkovice jsou na Moravě výmastku

Reagovat
pawelFCB

No a? Já píšu o derby. A nebylo by to snad derby? A Opavou slezské, s Vítkovicemi ostravské....tady to zas někdo nepochopil a dělá chytráka, přičemž z toho vyzní jako debil...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu výjezdy do Opavy, Olomouce, F-M, Pardubic nebo Třince budou super

Reagovat
pawelFCB

Ty Pardubice bych fakt vynechal. Jinak souhlas.

Reagovat
HorajzmAmmann

pardubice na cestování snad úplně nejlepší... nasedneš do vlaku a jseš tam bez přestupů...

Reagovat
pawelFCB

To ano, ale co se týče stadiónu...

Reagovat
HorajzmAmmann

pro 2. ligu ne

Reagovat
Manik...

Olmík nééé

Reagovat
vanGomm

A byla by ta 2.liga zajímavější,kdyby se ta 1.snížila npř. na 12 týmů.Těch 16 resp.32 je moc.Pak jsou neustále problémy všeho druhu,které se každý rok opakují.Dva sice spadnou,ale na jejich místo půjdou řekněme Znojmo,Hradec Král a zase vše nanovo.Ono je vlastně v tomto ohledu úplně fuk kdo z té 2.ligy postoupí. Můj názor 1 a i 2.liga o 12 týmech.V našich podmínkách ještě možná až dost.

Reagovat
HorajzmAmmann

14

Reagovat
smazaný uživatel

Málo zápasů. Nebo naopak hodně

Reagovat
Aldeano

Přesně tak.

Reagovat
Gryphonheart

Hroššo do repre! (díkybohu né do naší)

Reagovat
Wat

Tak zápas jsem sice nestihl, ale výsledek potěšil neskutečně! Dvořák tentokrát ani na lavičce, nevím, co to má být za signál. Zahrál si Bazal, zajímalo by mě, jak se prezentoval, to stejný Voltr, jestli se zas o kousíček posunul...

Podle rychlýho sestřihu bylo vidět, že tam zase byl problém s balónama vzduchem, což nechápu, stopeři vždycky byli ti, od kterejch to lítalo do pryč bez pardonu. Doufám, že si Hipp troufne aspoň na jeden zápas posadit Krejčího, nejspíš by to potřeboval.

A Hroššovi jsem vždycky věřil, dneska nás podržel! A nula na naší straně je taky paráda, navíc na Dukle před klasicky vyprodanym stadionem! Teďka hlavně nepodcenit další důležitej domácí zápas a zkusit ten menší trhák dokonat!

Reagovat
partaS

Plzeň by bez Kovaříka byla úplně marná

Reagovat
vinetou

a ještě na něj někteří nadávaj.

Reagovat
db18

...vždyť je to náš Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň by bola úplne márna bez Hollwega

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Toho hráče nebo rozhodčího?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Teplice vs. Bolka? Další kanonáda!

https://www.tipsport.cz/clanek/3633-teplice-vs-bolka-dalsi-kanonada

Tohle několik dní svítilo na stránkách Tipsportu. Oni tam snad schválně dávají takovéhle analýzy, o kterých ví,že nemají moc šanci na úspěch

Reagovat
C-M@ster

Já bych řekl, že jo.

Pokud chceš poradit, zkus dát dneska remízu na Zlín s Třincem. Stav série je 2:2 a v žádném zápase nebyl rozdíl větší než 1 branka. A včetně téhle série 5 z posledních 8 zápasů Třince skončilo remízou. Přesto je kurz u Tipsportu 4,2.

Netvrdím, že to stopro vyjde, ale kurz je rozhodně nadhodnocenej.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta penalta Slovacka? ..a korunu tomu nasadil komentator: reknu to jednim slovem....prisna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

hodne divna no..

Reagovat
pawelFCB

Tak hlavně řekl dvě slova...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta hodně divná, ale jak znám naše, určitě se tam najde nějakej pakůň, co se zase přizná i k tomu co neudělal. Ale to je jedno. Zatím nám rozhodčí doma připískávají a venku řežou. Klasickejch 20% pro domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

policista Karel si maze hejtry dal

Reagovat
smazaný uživatel

skopky, charita tak to ma byt kurva Pilsen

Reagovat
Miguel19

Jdu si dát chleba namazaný Ďurišem...

Reagovat
ZB 07

Spíš Ďuriš si dá chleba namazaný hejtry..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to byl nehorázný grc. Mrázka bych poslal do Baníku, neuvěřitelný nýmand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z Detroitu do Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Detroit už nic nezachrání

Reagovat
smazaný uživatel

A čo návrat Lidströma a Osgooda?

Reagovat
F.Torres

proč Osgooda? Když Mrázek je očividně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

dela frajera ze zna drivejsi esa pritom je nikdy nevidel v televizi protoze v ty dobe byla na slovensku jenom markiza a internet akorat v bratislavskym hotelu salas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Milan.B

a u tvojej materi este, tam sme chodili na internet

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si ku nej chodil zaprcať.Mne dala vždy

Reagovat
Blasphemer

Máte fetiš na cikánky, hoši?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Milan.B

preco? mozes neake odporucit?

Reagovat
Blasphemer

Jeho máma je cikánka. Ale to přece víš, když za ní chodíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím

Reagovat
smazaný uživatel

az nastane tvuj cas a prijedes do prahy prosit o vzdelani nebo o praci tak ocekavej kopacku na hubu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

A k té kopačce dostane i to vzdělání a kolej na rozdíl od našinců.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

od koho? teba? ti tu nohu odkusnem a dostanem vzdelanie zadara

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
božský John
Reagovat
frankiefcb

lakatoš je lepší http://milujipraci.cz/#00

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemužu dočkat,až zase budou rudí brečet jak se pomáhá Plzni

Reagovat
Kang & Kodos

To je hrozný, jakou mrdku hrajeme každej venkovní zápas. Ale podstatný jsou body, na zbytek se vyser

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Kang & Kodos

Konečně

Reagovat
Aldeano

Ale to je protest jen proti jedné starně ne?

Reagovat
Aldeano

*straně

Reagovat
ZB 07

Ty zápasy Sparty na hřištích soupeřů jsou strašná bída..a stejně to vždy se štěstím ukopou

Reagovat
goodbay

To není pravda. Podívej se na podzim. Vyhráli jen 2x a to nevyhráli ani v Jihlavě. Zase měli bodovat v Plzni a v Liberci. S Jabloncem dostali gol až na konci atd....Je to prostě taková česká klasika, když vedeš, tak polevíš.

Reagovat
ZB 07

Tak dnes jste polevili ještě dřív, než jste se vůbec dostali do vedení Ale teď máte za sebou sérii tří venkovních utkání na hřištích outsiderů a ani jednou ten výkon nebyl ideální a přesto jste vyhráli..

Reagovat
goodbay

Myslíš Zlín, Olomouc a? Krasnodar?

Reagovat
ZB 07

Měl jsem na mysli ligová utkání, tedy Olomouc, Zlín a Baník

Reagovat
goodbay

Tak to potom jo, to souhlas.

Reagovat
Chlupatá máma

Si děláš kokot, že jste měli uhrát body u nás?

Reagovat
goodbay

Pokud nemyslíš ted ten pohár, tak na podzim určo ano. Sparta byla lepší. To si říkej co chceš.

Reagovat
Hokaido

To jsou perličky dneska.

Reagovat
goodbay

?

Reagovat
smazaný uživatel

to asi myslel tak, že se to očekávalo, ne že na to Sparta v tom zápase měla

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak ne no

Reagovat
goodbay

A neměla? Podle mě na podzim si zasloužila bodovat. Delarge se trefil ani nevěděl jak. Jedinná chyba a hned gol.

Reagovat
smazaný uživatel

no bodovat možná jo, vyhrát nevím

Reagovat
goodbay

Však celou dobu píšu, že bodovat, nevím co máte všichni s výhrou.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, já tam nechtěl dát smajlíka, nevím kde se tam tenhle vzal

Reagovat
db18

Jako ta jedna střela na bránu vám měla zajistit bod?

Reagovat
Bex5

u nás jste mohli zabodovat možná tak v Pamele po zápase .... takový losery nám sem dlouho nepřivezli. V Liberci možná.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

máš recht no, skoro jako Plzeň, jenže ta takovou tužku hraje i v domácích zápasech a stejně vždycky vyhraje

Reagovat
HorajzmAmmann

Vacha, Brabec, Kasa a Machovec spolu asi nepujdou na kafe

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Olomouc nehrala uplne spatne

Reagovat
Kang & Kodos

Je super, že zaberou proti nám a Plzni, a s Jihlavou na to mrdaj.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako my

Reagovat
db18

...a to vám ještě takticky zařídili, aby Hála nemohl nastoupit až proti vám...

Reagovat
goodbay

Uff, důležitý jsou 3 body tady (jak říkával Bony). Ale vyklepanej jsem byl až do druhého golu. Sparta prostě lépe hrát nebude. A to nestřídání Ščasného už mi začíná taky pěkně sr.át. Jinak Marečkovo gol byl krásnej gól z půlky. Byl to takovej typickej gol pro hráče, co nestřílí moc golů.

Reagovat
goodbay

Jinak ještě 10 výher, pojď.

Reagovat
Kang & Kodos

Co nestřídání, ale tři dny po meganáročnym zápase s Laziem neudělá žádnou změnu. Lafata mohl klidně sedět, když celej zápas ještě nedá. Dočkal taky. Zahustel taky nevypadal úplně fresh. Hlavně, že máme tak zasraně širokej kádr

Reagovat
Aldeano

Reagovat
goodbay

Až na Zahustela souhlasím, tam prostě stejně nemáme koho. A Jiráčka mi začíná být celkem líto. Zase to není takovej looser, aby si nezasloužil pravidelnou dávku minut na hřišti. Zvlášť když je Matějda zraněný a Dočkal z formy.

Reagovat
Kang & Kodos

Mareček na beka a Jiráček do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček patři tak maximálně do koše.

Reagovat
goodbay

V tomhle bych zase moc neexperimentoval, když oba hrají stabilně dobře na svých postech.

Reagovat
db18

Hrál Šural

Reagovat
Tigerinho

...a Lazio 9 změn

Reagovat
db18

Protože se jim 8 hráčů zranilo a gólmani se točí pravidelně...

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

A fanoušci Sparty ještě udělaj chudáčky ze sebe a ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

jediný kdo tu ze sebe dělá chudáka jsi ty

Reagovat
smazaný uživatel

Já chudáká,ty pacienta.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slusnej komplex

Reagovat
smazaný uživatel

Odpuštěná rudá a penalta, to se proti Spartě prostě nepískne

Reagovat
Uwe háže buly

Proti Olomouci taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Na derby snad bude fit Matějovský, protože v lize spolu Vácha a Marec hrát prostě nemůžou, ani jeden z nich není konstruktivní záložník a pak ta hra vypadá tak těžkopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická venkovní bramboračka, ještěže jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

komedie český fotbal a zápas Olomouce se Spartou to dokazuje.....hnus

Reagovat
Liquid

Vácha by tedy měl za tu neudělenou červenou dostat od disciplinárky trest a měl by přijít o derby když kvůli oprávněné kritice sudí dostal Uhrin dištanc dokonce nteradičně na 2 zápasy

Reagovat
Kang & Kodos

Teda, bát se zrovna Váchy..

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Na jakm základě by měl dostat Vácha dodatečný trest?

Reagovat
Azazelo RD

V rozporu s pravidly ovlivnil výsledek zápasu a tím, že se nepřiznal, se dopustil nesportovního chování. Škoda, že za tohle distanc nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela smutný, jak ti přijde směšný, že by někdo měl být potrestán za záměrné hrání rukou ve vlastním vápně

Reagovat
Azazelo RD

Jo no, je k smíchu očekávat nějakou kulturu od dnešního fotbalu. Je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

když se trestá dodatečně za červenou za faul, která se neudělí v zápase, tak proč by se nemělo trestat za další prohřešek, kterou tou kartou končí, trest je to jen jako za to co sudí měl vidět a vyloučit ho a kde by ten 1zápasový trest nastal tak jako tak

Reagovat
Noke

To by musel existovat záběr, na kterym je vidět, že hrál rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem z opodstatnenejch duvodu zapas nevidel..nejaky objektivni zhodnoceni?

Reagovat
smazaný uživatel

holomajzna

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Klasika venkovních Sparťanských zápasů. Podobná té na Baníku. Se Zlínem jsme aspon druhý poločas hráli dobře. Teď Sparta po prvním golu zalezla a čekala. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

typický sparťanský výkon, kdy bez pomoci rozhočího by sparta jela domu s brekem

Reagovat
Uwe háže buly

Ve všech ohledech jsme byli lepší, ale nedokázali jsme si moc vytvářet gólový šance. Nejlepší na hřišti byl Vácha s Krejčím. Dočkal s Šuralem se snažej hrát všechno na jeden dotek, jednou se to povede, 3x ne. Obrana hrozná, krom Frýdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky vsem,takze klasickej venkovni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha Karma doufám zaůřaduje v odvetě EL

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsší je, jak ti sparťanští rudí psi nechápou, že je každej nesnáší.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze prave to vetsina z nas miluje,protoze nic neni zabavnejsiho nez zakomplexovany,prskajici senochrupove

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

tvl senochrupove

Reagovat
Posledni Kovboj

krasnej vyraz, cestina boduje proste

Reagovat
smazaný uživatel

Na Moravě to není nešlo by nam to přes jazyk.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

pytložvejci taky nejsou k zahození

Reagovat
smazaný uživatel

To je odvozeno z čeho?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak proč je teda furt řešíte?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

definuj kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta klasika,tomu se nejde divit doufám že je aspon Lazio vyřadí Evropské ligy Plzen titul ideální scénář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Jo, že Plzeň je křišťálově čistá....

Reagovat
smazaný uživatel

Já Plzni nefandím mě je naprosto jedno jestli vyhraje titul Plzen,Liberec,Boleslav ci Zlin hlavně at to není Sparta....

Reagovat
Coutinho10

Lazio klidne at vyradej, ale titul pro tento rok do Plzne

Reagovat
Rarášek

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kepy_FCB

FC Zličín stávkuje za odstoupení 2 a půl chlapa

snad se přidají další...

Reagovat
smazaný uživatel

..kdyz nad tim premyslim,tak k zapadnuti do ceskeho,cestneho prostredi chybi jenom,aby dal Vacha v derby gol a oslavil to poradnou volejbalovou smeci..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Uwe háže buly

To by bylo skvělý

Reagovat
Azazelo RD

Při jeho vzrůstu, please.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Ty vole, Dohráno uvádí Vlášek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba ho degradovali, a komentovat bude Čuhelová.

Reagovat
db18

Ty bláho!

Reagovat
Uwe háže buly

Konečně to má nějakou úroveň.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Montyho "Slavná poslední slova" RIP

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Bednářova slovní zásoba

Reagovat
goodbay

Tak ona se začala FNL vysílat v TV. Super, aspoň něco pozitivního.

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
Coutinho10

tak koukam na vysledky Fanligy a s Urbisem zatim remiza 168:168 snad zejtra po dopoctu ze souboju a nakych bonusovych bodu mi to bude stacit na vyhru

Reagovat
monty25

Já jsem to včera ani nehodnotil, jak obvykle dělávám. Tohle kolo to nemělo cenu... Teď koukám, že mám 148 bodů, což není až takovej propadák. Na Kaziho bych asi stejně nestačil, i kdybych to stihnul nastavit. Ten má 196 bodů, nejvíc ze všech v minilize... Příští kolo s ním hraju zas, tak se musím víc snažit.

Reagovat
Coutinho10

jj..no a ja zase s Urbisem

Reagovat
Coutinho10

no twl 180:181

Reagovat
monty25

Takže mám pořád tříbodový náskok. Ten urbis bude ještě kousat...

Reagovat
Coutinho10

nejhorsi co muze bejt...i tu remizku bych prekousknul ...aspon by nerozhodovalo v nasem souboji o titul skore, kdybych mel o bod vic ...no nic....Urbis jeste nerekl posledni slovo a pristi kolo snim hraju znova a po druhy uz nesmim ztratit uz takhle to je komplikace, kdyz sem mohl vyuzit tvyho zavahani ...no musim si pockat na vzajemnej zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele