Škoda základ života aneb Události 6. kola FORTUNA:LIGY

21.08.2019, 12:28
Aktuality
Šesté ligové kolo bylo pro trojici týmů prvním po vypadnutí z evropských předkol. Každý si s novou situací poradil jinak. Zatímco Sparta proti rivalovi z Ostravy bez větších potíží zvítězila, Plzeň a Mladá Boleslav se radovat nemohli. Západočeši pouze remizovali v Teplicích a Středočeši prohráli o několik desítek kilometrů severně, v Jablonci.

Tyto tři týmy se nachází mezi čtvrtým a sedmým místem, spolu s nimi tam je i Zlín, který uspěl v Opavě. Čelo tabulky má trochu nečekanou podobu. Za Slavií, která dobrým výkonem uspěl v Českých Budějovicích, a zmíněným Jabloncem se nachází Slovácko. To si poradilo proti Příbrami.

Podrobněji si můžete níže přečíst o vítězství Bohemians s Olomoucí, posledním nezmíněným duelem je souboj na chvostu tabulky, v němž Liberec horko těžko překonal Karvinou. V pořadí střelců se nic nezměnilo, žádný ze čtyřgólových kanonýrů se neprosadil a na trojici Kanga, Sýkora, Mešanović se ani nikdo jiný nedotáhl.

Zápas kola


Bohemians - Olomouc

Nepříjemné deja vu. Tak by asi olomoučtí hráči shrnuli to, co se jim stalo proti Klokanům. Není tomu ani rok od doby, kdy proti stejnému soupeři neudrželi poločasové vedení a prohráli, nyní se do dvoubrankového trháku zásluhou Plška dostali až po hodině hry. Prakticky ihned však odpověděl Podaný, záhy skóroval i Hůlka a v samotném nastavení dokonal obrat Bartek.



Gól kola


1. Lukáš Kalvach (Plzeň)

Viktoriáni nemají v posledních dnech a týdnech příliš důvodů k radosti, spokojeni nemohou být ani s výsledkem zápasu v Teplicích. Parádní otevírací trefa Lukáše Kalvacha jim však alespoň dočasně radost udělala, lépe to snad d pětadvaceti metrů trefit ani nelze.



2. Nicolae Stanciu (Slavia)



3. Jakub Hora (Teplice)



Jedenáctka kola



Brankář - Filip Nguyen (Liberec)

Nejdůležitější hráč Slovanu na cestě za vítězstvím v Karviné. V první půli se vytáhl zejména proti Ba Louovi a Hanouskovi, v samotném závěru, když už Liberec hrál v desíti, reflexivně zneškodnil Smržův pokus.

Pravý obránce - Petr Reinberk (Slovácko)

Kromě udržené nuly ukázal i své ofenzivní dovednosti. Několika centry vyzval spoluhráče k zakončení, po standardce dokonce hlavičkoval sám. Nejdůležitější však bylo založení druhé gólové akce, trefa se totiž zrodila po jeho centru.

Střední obránce - David Hovorka (Slavia)

Asi nejlepší dosavadní ligový výkon Slavie měl své základy v pevné a na míči jisté obraně. Obnovená stoperská dvojice Hovorka-Kúdela si vedla dobře, hlavně první jmenovaný k solidní defenzivní činnosti přidal i vyvážení míčů a rozehrávku.

Střední obránce - Dávid Hancko (Sparta)

Ve svém druhém ligovém duelu v dresu Sparty byl možná nejlepším hráčem na hřišti. Čisté konto ani tak není jeho zásluhou, neboť moc práce neměl, svou dobrou rozehrávkou a jistotu na balónu ale zastínil i mnohé kolegy záložníky.

Levý obránce - Jakub Podaný (Bohemians)

Podruhé v sezóně skóroval z přímého kopu, čímž se podílel na velkém obratu proti Sigmě. Mezi nejviditelnější hráče ale patřil po celý zápas, například po jeho centru musel Vodháněla vychytat až Reichl

Pravý záložník - Milan Petržela (Slovácko)

Zatímco jeho bývalí spoluhráči z Plzně se trápí, Petrželovi se daří a v tabulce s před ně dokonce vyšvihl. Vítězství proti Příbrami navíc oběma góly zařídil. Po pauze si poradil se dvěma obránci i gólmanem, v šedesáté minutě zase Boháče prostřelil mezi nohama.

Střední záložník - Nicolae Stanciu (Slavia)

Předvedl typický "stochovský" výkon. Zejména v první půli pálil o sto šest, v první půli se ale blýskl zejména parádním pasem Coufalovi do šance. Ihned po přestávce se konečně branky dočkal - a byla to povedená trefa, míč totiž zakroutil nártem na zadní tyč.

Střední záložník - Martin Hašek (Sparta)

Dvěma trefami zařídil rudým vítězství ve vypjatém duelu proti Baníku. V desáté minutě přízemní střelou na bližší tyč překonal Budínského poprvé, aby ho před pauzou pokořil i hlavou. Mohl završit i hattrick, do třetice si však na gólmana nepřišel.

Levý záložník - Jakub Hora (Teplice)

Viktoriány ohrožoval zejména svými náběhy na zadní tyč. Napoprvé se mu hlavička nepovedla, podruhé už jeho nádherný volej zaplul k tyči Hruškovy brány. Krom toho nebyl daleko od fantastické trefy z přímého kopu.

Útočník - Tomáš Poznar (Zlín)

Poslední z hráčů, který skóroval hned dvakrát. V nastavení první půle otevřel skóre, když využil Fendrichova zaváhání a dopravil míč do odkryté klece. Jeho gól zakončil i druhý poločas, to zase trefil balón z vápna ke vzdálenější tyči.

Útočník - Milan Škoda (Slavia)

Odehrál jen zhruba patnáct minut, vidět byl však pořádně. Po Traorého centru zvyšoval hlavou ve čtyřiaosmdesáté minutě na 0:3, stejnou částí těla rozvlnil síť i v nastaveném čase. To mu ale gólovou radost sebral (opět) VAR.

Co by vám nemělo uniknout


Jubilejním 150. duelem na lavičce při ligovém utkání byl ten na Letné pro ostravského trenéra Bohumila Páníka.

Gól Milana Škody na 0:4 nebyl uznán po zásahu VAR, a to z důvodu, že míč předtím překročil brankovou čáru. Tím předtím je myšleno zhruba minutu před trefou. Vrátili byste se k tomuto momentu, nebo byste gól nechali uznaným? Inkriminovaný moment v čase 2:57



Se sápáním na rozhodčího to už ve vyhecovaném zápase mezi Opavou a Zlínem přehnal ve svém 250. ligovém startu domácí kapitán Pavel Zavadil. Ten si za své nepříliš kultivované protesty vysloužil dvě žluté karty během pár vteřin.



Vše ještě pokračovalo i později, od času 3:13 můžete vidět, jak po předčasném ukončení utkání museli být sudí do šaten odváděni ochrankou.



Liberec sice v Karviné dohrával v devíti, spokojen ale i tak může být díky vítězství. Na obou zmíněných věcech se podílel Kamso Mara, který v nastaveném čase vyfasoval červenou za stažení unikajícího protivníka.

Zachyceno na sociálních sítích


Petr Ševčík dostane privilegium nosit dres pro Krále asistencí. Odměna, nebo trest?

Padesát dva a půl!

Pase je tam Pááável Vrba, Pááável Vrba, Pááável Vrba.


Dnes máte poslední šanci si objednat.


Už ten Baník zase řežou!!!


Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha651011:116
2.FK Jablonec641113:513
3.1. FC Slovácko64027:812
4.Viktoria Plzeň63219:711
5.Sparta Praha631212:810
6.Fastav Zlín63036:49
7.FK Mladá Boleslav530210:99
8.Baník Ostrava63039:89
9.Bohemians Praha 1905621310:117
10.Sigma Olomouc62136:87
11.1. FK Příbram62136:97
12.Slovan Liberec62045:76
13.SFC Opava62044:116
14.Dynamo České Budějovice61235:95
15.FK Teplice51224:85
16.MFK Karviná60244:82

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (162)

Přidat komentář
naheCZ

Anketa

Reagovat
Kily

anketa, u které je hned od začátku jasné, která možnost bude mít nejvíc hlasů

Reagovat
smazaný uživatel

V domácí odvetě zase fanoušci udělaj průser, vyhoděj je,u Kluže se zjistí finanční problémy a olaláá, máme tam ten Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, máme stopera v sestavě kola! To je snad poprvý

Reagovat
jackinho10

...a naposled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že mě to překvapilo ještě víc než chybějící grafika sestavy kola

Reagovat
Posledni Kovboj

cekam pristi zapas lavici

Reagovat
kilobyte

A po dlouhé době nejsme v zápasu kola. Ten Baník hrál ale sračku.

Reagovat
Kang & Kodos

Tam jsme vždycky, když ztratíme body

Reagovat
kilobyte

Ale s Příbramí za tři body. Ale stejně mě Baník sere, že nám svojí připosraností pokazil takovou pěknou šňůru.

Reagovat
Losinho

Ševčíkův dres

Reagovat
wwwx

Je fakt hnusnej. A navíc to žlutý číslo...

Reagovat
Y.N.W.A

přesně, já bych mu dal zlatou helmu

Reagovat
smazaný uživatel

Příště bude mít červený pro největšího bojovníka etapy

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dobu uvažoval nad tím, proč by měl Ševčík dělat Královi nosiče...a navíc ještě nosiče dresu

Reagovat
Skleepy

Ginzel ven. Vypadá jak Zelinka a píská ještě hůř.

Reagovat
Spalovač šancí

U toho Kalvachova góu je nutné především vyzdvihnout, jak kvalitně míč přeskočil Hloušek. Rozhodující podíl na gólu

Reagovat
smazaný uživatel

On si nekdy nekdo stezoval, ze nas rezou nebo co ma znamenat ten posledni prispevek?

Ze ma autor problem ci dokonce mindrak z Baniku se da dlouhodobe vycist z diskuze. Ale tahat to i do clanku? To je takove...No, kazdy at si udela obrazek sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

O tobě určitě

Reagovat
HorajzmAmmann

čuráci

Však redky úplně jasné a každý chachar to uzná...

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja jsem si ho teda udelal https://i.imgur.com/exR5BFh.jpg

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju, bezpochyby to bude jeden z tvych nejvetsich zivotnich uspechu... I kdyz ta originalita je na bode nula. Tohle tady "bavilo" lidi tak dva roky zpatky.

Reagovat
Posledni Kovboj

diky, sedim

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mindrak z nejakeho Baníku, z takovyho veleuspesnyho velkoklubu

Reagovat
verv

Taky sem si nevšiml, že by Baníkovci nějak výrazně brečeli, že je rozhodčí řežou. To je tady spíš výsada těch, kterejm fandí i sám autor.

Reagovat
mistr129

Nemyslím si, že by Banikovci obecně breceli, ale jaký je teď (od fanoušků napříč kluby) ticho po pěšině oproti tomu, co se dělo po jarních zápasech Baníku se Spartou a Plzni

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť to je takhle vždycky. Každopádně Kuzmanovič to klidně mohl udělat omylem (aspoň to vychcaně zamaskoval) a u toho faulu Procházky si ani nevzpomenu, o co šlo.

Reagovat
verv

Jak Sparta mohla jít do přečíslení 2 na 1 kousek před vápnem a Procházka fauloval Sáčka, jasná druhá žlutá. Ale spíš nechápu že se neřešila ta Smolova prasárna na Trávníka, to bylo o nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Žid si potřebuje kompenzovat svou malost a jeho nohsledi jakbysmet. Dyť je to jediné jejich povyražení

Reagovat
smazaný uživatel

Antisemito zkurvenej

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Bakary3

Taky jsem nezaznamenal nejakej vas plac, je to proste jen dalsi ze zaplavy nejakyho paka s twitterem.

Co se mi ale libi, za jakoukoliv debilitu dokazete posunout na novou uroven, jak je videt na tvym prispevku.

Ale tak co, zamumlal sis cosi o zidech, to je tvoje jediny povyrazeni, snad ti to zlepsilo den.

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna ty zas kážeš o srandě, hehe...

Ale tak nějak sem si již zvykl, že tu máte nějakou svou "bandu", jenž čeká na každou příležitost, aby si mohla kopnout do FCB, i když je to křečovité, viz. jeden z rabínů, jenž dělá tenhle souhrn.

Ty ale mi to i baví, je vidět, že vám ležíme v žaludku, v pořádku. Žiďáčku :-*

Reagovat
Bosko

Mne prijde, ze Banik mezi klubama je to, co Francie mezi staty. Francie si porad hraje na neco vic, porad si mysli, ze muze udavat, chce porad ostatnim neco diktovat a jeji obyvatele jsou neskutecne namysleni. Mysli si proste, ze jsou velmoc, ackoliv vzdycky, kdyz to meli dokazat, tak selhali. Jsou proste k smichu. Banikovci si taky mysli, ze jsou takova (v ramci CR) velmoc. Fakt je ten, ze jsou casto akorat k smichu, prave kvuli lidem jako jsi ty. Proc byste nam meli leuet v zaludku, kdyz my hrajem o ligu mistru a vy se muzete chlubit akorat tim, ze vas jezdi hodne na vyjezdy, protoze vetsina z vas zkratka nema nic lepsiho na praci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše, už sem to psal výše, viz.: "jenž čeká na každou příležitost, aby si mohla kopnout do FCB, i když je to křečovité, viz. jeden z rabínů, jenž dělá tenhle souhrn. "

Pokud by to tak nebylo, tak není ta připomínka, nejsou křečovité reakce v diskuzích na FCB apod.

A propo, aby sis nemyslel, nemyslím tím celou obec, to jen tyhle exempláře čekajíc na konečnou dávku plynu...Naopak znám slávisty, kteří to narozdíl od nich mají srovnané v hlavě a dá se s nimi kupodivu i normálně bavit

Reagovat
lichna.

"vás jezdí hodně na výjezdy, protože většina z vás zkrátka nemá nic lepšího na práci"

Ty budeš taky pěkný kretén co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jezdíte po evropských destinácích, protože nemáte nic lepšího na práci dle tvé logiky Přeci je super v zemi, kde není tolik týmů, které mají fanoušky, kteří jezdí podporovat svůj klub po ČR, že vůbec někdo jezdí, ne?

Tady na Ostravsku Baník prostě hrdost znamená, tak se s tím smiř a ano, může to působit nadřazeně, jako třeba ta Francie, jak jsi napsal, ale tak to prostě je. Fanoušci Sparty a Slavie jsou taky takoví...

Reagovat
Bakary3

O srandě? A kážu? Nevidím kde.

A nemyslím si, že by si někdo potřeboval kopnout, většinou jsou to jen reakce na vaše výblitky.

A že "nám" jako Baník leží v žaludku? Ty bavíš

Mně, a věřím, že i ostatním, je Baník úplně šumák.

Jak píše Bosko, svým vystupováním tady jste jen k smíchu (čest těm rozumným), a je víc než komický, jak si myslíte, že jste nějakej nadklub, který všichni řeší.

Přirovnal bych to asi k patnáctkám, který si na facebook a všude věší statusy "proč mě musí všichni řešit OMG", "haters gonna hate" ...... ikdyž nikoho nezajímaj.

Reagovat
smazaný uživatel

To vidím, že je Baník šumák, skoro vždy, hlavně když se oroduje za Páníka a bla bla bla

Hele, své sem si k tomu napsal. Tady s vámi je to zabitý, ještě, že existují i normální SKS, jenž nežijí v nějaké své bublině, víc k tomu nemám co dodat, ciao.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je klasicky (nejen) on. Nevi, nezajima ho, je mu to jedno, nechce resit... Ale ma tu vic komentaru o Baniku nez o svoji Slavii.

Reagovat
Bakary3

Zase lžeš, jo? Nedá si pokoj...

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledni tri dny tady je o SKS 9 clanku a komentar mas, teda vlastne nemas... a ted se podrz... ani u jednoho. 9 clanku o tvem tymu a 0 komentaru. Jestli tady nelze nekdo jiny...

Tady o nas uz mas tri a urcite jeste par pridas. Takhle my te nezajimame

Reagovat
Bakary3

Možná budeš překvapenej, ale mám i jinej život a jiný aktivity, teď bohužel nestíhám sledovat zápasy, pak nemá význam něco psát. Poslední týden jsem byl úplně mimo dění.

A pak je třeba rozlišovat komentáře čistě fotbalový - zrovna jsem měl čas a viděl jsem Ova - Baník, kde jsem oba chválil. Takže mi tak asi Baník v žaludku ležet nebude....

A komentáře tak nějak "osobní", kdy spíš reaguju na vás konkrétně, to nemá s Baníkem, přiznám, moc společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ova-Baník? Hm, hezký....

Je hezké, že máš své jiné priority, což bez urážky je super, snad by si to vzalo k srdci více lidí...Nicméně pak příjdeš a začneš tu hned do nás jebat a snažit se křečovitě zesměšňovat a reagovat na nás. Pak kdo komu leží v žaludku...

Takže zase null zu null. Ty Honzo Musile

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to me docela i tesi, ze si v casovem presu udelas cas radeji na mou osobu nez na vlastni klub, kteremu fandis od mala. Az sem musel malem zamacknout slzu.

Ale radeji to, prosim te, omez jen tady na EF. Nerad bych te nekdy videt stat pred bytem...

Reagovat
Bakary3

Víš, jak jsem naznačil, když píšu sem, je to "zbytkovej čas", na nic si čas nedělám.

Zápasy jsou v pevný čas a to prostě nestíhám. Asi tak.

Snad už nemá cenu to víc vysvětlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Cas venovany nam si mohl vyuzit treba ke shednuti zaznamu. A pak se tady s nami dodatecne podelit o sve postrehy. O Baniku sice vis hovno, ale u Slavie by to tak spatne byt nemuselo.

Ale tak chapu, priorita je tady v diskuzi ukazat jak te nezajimame... posbirat souhlasne reakce,smajliky...

Reagovat
Losinho

Že tě to s těma zoufalcema ještě baví

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Bakary3

Jako... Mě ty jejich nesmysly a jejich vlastní svět i svým způsobem baví... Asi jako když jsi nacamranej a pustíš si nevim... Honzu Musila a směješ se, jak je to hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

Vod tebe to sedí, Lukýňo

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
rufus

Vždyť je to z obou dvou stran stejný. Když se s nima bavit chceš, tak to jde. Jinak je ovšem hrozně komický nebo spíš někdy trapný tu situaci tady sledovat, jak tu navzájem na sebe útočí dvě skupiny a obě dělají, jak jsou hrozně nad věcí.

Reagovat
lichna.

Reagovat
lichna.

Neříkám, že jsme nějaký nadklub. Ale naše trapasy, prohry apod. se tady prostě řeší hodně, na podobné úrovni jako třeba u vás.

To si nemusím na nic hrát, ale je to tak. A je jedno, jestli je to kvůli tomu, že hodně z nás tady budí emoce nebo z jiných důvodů. Není to o nějaké namyšlenosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje autor v diskuzi?

Reagovat
smazaný uživatel

mistr129

Reagovat
jackinho10

Presne napr. po finale mol cupu si nestezoval ani jeden banikovec, taky nechapu proc to tady taha

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych teda po finale cekal od fans Baniku stiznosti vic...ze nemeli ani strelu na branu

Reagovat
smazaný uživatel

VAR Pěkná práce v Budějovicích. Góly vidět nechceme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Papra

Nepochopil jsem ten dres, o co jde ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápe asi nikdo. Oni prostě toho, kdo dá za měsíc nejvíc asistencí, vyhlásí králem asistencí a „za odměnu“ bude v jednom zápase nosit takhle hnusné žluté číslo. Wtf? A ten, co dá nejvíc gólů, nemá nic, prostě vyhlašují jen krále asistencí. Proč? Navíc Ševčík to vlastně dostal jen za jeden povedený zápas. No ještěže nehrál a nevyužil tuhle „odměnu“.

Tahle akce je snad ještě méně pochopitelná než žluté klobouky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane Opava trest?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná tabulka. Ukončit ligu

Reagovat
ondrasch77

Klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika faulů z nedělního zápasu Sparta - Baník 6:27, tedy fotbal vs MMA, proč jste raději nedali do článku tohle než tu hloupou narážku? Myslíte, že z toho, že ty chyby rozhodčích v náš prospěch prostě jsou v této sezóně máme radost? Určitě ne .

Reagovat
jackinho10

Jako zase na obranu baniku, tam ten novy rozhodci byl docela posera a piskal kazdy kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zase na obranu fotbalu, tam ten "ambiciózní" tým z východu republiky by se neměl posrat z takové Sparty a snažit se hrát fotbal, kombinovat, soubojové chování strašné...Ano, Plavšič si tam trochu zalítal, ale aspoň to udělal chytře, takového Reitera jsem viděl na rozcvičce a potom při střídání...Trochu fotbalový byl snad jen Azevedo a i tak to bylo zoufale málo. Za mě ten zápas od Baníku neskutečná ostuda, která by neměla být zapomenuta...

Reagovat
jackinho10

To je taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

hele, někdo si lehce rejpne, ještě poměrně vtipně a slušně, a vy se z toho můžete posrat ... trošku nadhledu místo toho brečení by tady fakt neuškodilo. tenhle souhrn má bejt zábavnej, ne nějaká vážná novinařina o situaci na blízkym východě a už to tady potkalo skoro každej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavné to být má, ale tohle mi prostě vtipné a slušné nepřišlo Nic víc...Možná jsem jen podrážděný z celé té sezóny, ale fakt v tom ten vtip nevidím...

Kdybych zkusil být objektivní, tak bych pro zasmání dal ten monstrózní rozdíl ve faulech, 6:27 (navíc bez Kangy) a napsal bych k tomu něco takového: "Opravdu mají takhle vypadat statistiky týmu, který chce hrát o poháry, pane Páníku?" a k tomu Bobovu fotku nebo něco v tomhle smyslu.

Reagovat
PlackaSKS

no jo, ale tady nejde o to bejt objektivní, tady jde o to si rejpnout slušné to určitě je, vždyť nikoho neuráží, je to prostě jen vtip. stejně jako byly třeba komentáře na tvrdíka nebo cokoli toho typu v předchozích článcích... vždycky a v každym táboře se najdou dementi co se kvůli tomu budou vztekat (viz o pár komentářů výš), tobě to vyčítám jenom proto, že mi nepřijde, že bys mezi ně patřil. takže si za to můžeš sám a to co píšeš s faulama by mi v zásadě přišlo podobný, ale zdaleka ne tak vtipný.. a o to tam jde hlavně.. navíc tady baníkovci dřív vážně brečeli jak se jim ubližuje nebo naopak jak se nadržuje spartě/plzni/Slavii/karviný/komukoli... prostě jen vtip, kterej mě pobavil stejně jako třeba ty tweety od tvrdíka. a nebejt těch uraženejch reakcí, tak se většina jen pousměje a dál si toho nevšímá..

Reagovat
smazaný uživatel

OK, beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipne to je asi jako Silvestry na Nove na prelomu tisicileti.

Reagovat
lichna.

Vole občas tam byly dobré scénky.

Reagovat
kilobyte

Mě poslední dobou nejvíce baví vtipy na Spartu a pak na Tvrdíka.

Reagovat
PlackaSKS

jsem na tom stejně, ale vrba a přirození mě taky pobavilo

Reagovat
kilobyte

Na Pavlíka bych málem zapomněl. Rozhovory s ním jsou vždy výborné.

Reagovat
KingMaster13

Tak Sparta prostě baví a Tvrdík se umí zase neskutečně vyfakovat nějakým jeho tweetem Ještě mě hodně poslední dobou taky baví vtipy na Kozáka ale to by možná mohlo být shrnuto v jedné velké kolonce s nápisem Sparta

Reagovat
kilobyte

Pak jsou ještě dobrý hejty od Švancary a spol na Kangu, ale to je taky v kolonce Sparta.

Reagovat
KingMaster13

Tomu se moc nesměju, protože mi to moc vtipný nepřijde možná tak Švancarovi jak je blbej

Reagovat
kilobyte

Třeba jak říkal, že je rasista, ale ne tak jak to vidí ostatní. Že on si to definoval jinak. Je teda pravda, že většina věcí, co řekne, je blbost. Ale do Tiki taka se hodí suprově. Akorát by to chtělo, aby tam nechodil jako expert/bývalý fotbalista, ale jako host že showbyznysu, aby nezabíral místo. Ideální složení by bylo jeden aktivní hráč, dva experti/bývalí fotbalisti a pak maskot Švancara. A občas bych pozval ještě jednoho extra hosta, který by si z něj dělal srandu. Třeba Suchánka.

Reagovat
KingMaster13

Naprostý souhlas. Švancara se mi do role experta taky moc nehodí a hlavně z téhle oblasti nemůže moc čím přispět

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Škola základ života - Čuřil, Holous.

Reagovat
Neon

Slávisti jsou saláti! ... Již staří Římané holdovali vozatajským hrám...

Reagovat
Kang & Kodos

Čínská mučírna!

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ratusek

Jaktože nečteš šejku Peterko. Ale to je asi v tom druhým díle.

Reagovat
Neon

jj, šejk Peterka je v tom druhém

Reagovat
smazaný uživatel

No, přeložte do latiny: Tuleň nese domovníkovi dýmku, zatímco vlk nese domovníkovi psaní... při tenhle scénce se vždycky kulám po zemi

Reagovat
Neon

Trudný život vlka, kterého nesvědomitý domovník nutí nosit poštu. To je prostě geniální

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

https://twitter.com/FCSlovanLiberec/status/1164114112558915584

Co by to bylo za venkovní zápas v týhle sezoně bez chyby proti nám

Reagovat
HorajzmAmmann

Už ten Slovan zase řežou!!!

Reagovat
PlackaSKS

přišlo mi, že se rozhodčí zlepšovali. pak odešel polák a druhou sezonu v řadě je to fraška podpořená varem... takže už člověk ani nemůže doufat, že to jsou jen neúmyslné chyby.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Spalovač šancí

Jak se chtěl pochlubit, že přišel o dva prsty

Reagovat
kilobyte

Jako kdyby po tom hodil fotku, kde by měl třeba jen 2 prsty, tak by všechny docela setřel.

Reagovat
DieFohlenBMG

Krabí lidé

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tlačí Kurvinou

Reagovat
Euphael

starej o FNL ty osle

Reagovat
smazaný uživatel

To se za rok budeš starat taky

Reagovat
ratusek

Příští rok možná znovu s něma v baráži

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla rarita hrát 3x po sobě přímý souboj o postup s tím samým klubem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Odpornej klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
ratusek

Když to píská ta piča Adámková, tak je to jasný

Reagovat
Rudnevs

Milan Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Totální sezóna zase pěkná Teď už jen poslední dva díly

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Finále! Není poslední díl?

Reagovat
KingMaster13

Má jich být 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Jelikož tam není pohár, tak určitě ne.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ještě budou 2 dily - finále poháru a oslavy titulu

Reagovat
smazaný uživatel

+ bonusová epizoda "Vířivka"

Reagovat
Losinho

Ale ta bude 18+, takže stejně nic pro tebe

Reagovat
wyqinac

podle me je toho teda zbytecne moc, kdyz si vezmu, ze prvni dil (jeste skoro nejkratsi) byl cely podzim..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni to ale vymysleli až v zimě, víš? Takže do dílu o podzimu jenom dali góly a pár věcí, co k tomu někdo řekl až dodatečně. Rozhodně to není zbytečně moc, jen ať je toho co nejvíc, protože ty záběry jsou moc zajímavé.

Reagovat
wyqinac

Jako me se to ve vysledku jako taky libi, ale kdyz je pak v kazdym dile 3x po zapasovy vyrvavani Kovyho v satne, tak jako je to pekny, ale kdyz to vidis po sesty, tak uz te to tolik nebavi.. Podle me to zbytecne prehani s tou delkou, ale nemuzu rict, ze bych v tech novejsich uz nektery pasaze nepretacel..

Reagovat
wyqinac

nehlede na to, ze uz ted tech 6 dilu ma 4.5 hodiny, takze bohuzel nepocitam s tim, ze na to krome tech premier a mozna toho dilu se Sevillou budu jeste nekdy koukat.. Byt na dva hodinovy dily, veslo by se tam vsechno podle me taky a v budoucnu bych si to nekdy pustil zas, takhle si nejsem uplne jisty..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda guma zivota

Reagovat
John Obi Mikel

*auto

Reagovat
Posledni Kovboj

autoguma zivota?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Posledni Kovboj

Skoda guma auto??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele