Serie A - souhrn 9. kola

20.10.2018, 16:54, aktualizováno 22.10.2018, 22:29
Komentáře a souhrny
Milánské derby, které bylo šlágrem 9. kola, ovládl gólem z nastaveného času Inter, jenž se tím posunul na průběžnou třetí pozici před rovněž úspěšné Lazio. Už v sobotu Juventus nečekaně ztratil body doma s Janovem za remízu 1:1. Neapol naopak přesvědčivě vyhrála v Udine a stáhla jeho náskok na čtyři body. AS Řím padl se SPALem a kouč Di Francesco to má pořádně nahnuté...

UC Sampdoria - US Sassuolo 0:0

22.10.2018 20:30

Góly: -

Žádná fotbalová hitparáda se na stadionu Luigi Ferraris nekonala. Sampdoria v dohrávce kola pouze plichtila 0:0 se Sassuolem, takže oba celky jsou víceméně na svém.

Motivaci na vítězství měly oba týmy, přeci jenom se hrálo o postup na pohárové příčky. V o něco lepší formě byla Sampdoria.

Bylo to zcela vyrovnané utkání, což dosvědčuje nejen konečný výsledek 0:0, ale také statistika držení balónu, střel nebo i rohových kopů. Mírně aktivnější bylo ze začátku Sassuolo, které se také po půlhodině hry dostalo do velké příležitosti. Zpoza vápna totiž zakončoval Bourabia a za Auderem zvonila tyčka. Tím jakoby se Sampdoria konečně probrala a tentokrát začala mít ona mírnější převahu, do konce prvního poločasu se ale prosadit nedokázala.

Ke zlepšení herního projevu na obou stranách nedopomohla ani změna stran. Námořníci navázali na závěr prvního poločasu a byli o trošku lepším týmem. Brankové příležitosti ale k vidění nebyly. Až čtvrthodinu před koncem si naběhl doprostřed vápna Saponara, na krásný Praetův centr, jenže trestuhodně ho volejí poslal nad. To byla obrovská šance, která domácí musela mrzet. Janovský celek už si další takovou šanci nepřipravil a doma se Sassuolem remizoval 0:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AC Milán 1:0

21.10.2018 20:30

Góly: 90+2. Mauro Icardi

Derby della Madonnina ovládl Inter Milán, takže město módy se zahalilo do modročerných barev. Už už to ale vypadalo na bezbrankovou remízu, která by možná oběma celkům slušela více, než v nastavení rozhodl Mauro Icardi. Více zajímavých okamžiků, včetně dvou neuznaných gólů Icardiho a Musacchia, nabídl první poločas, v tom druhém už oba celky vsadily na taktiku.

Vyprodaný stadion Giuseppe Meazzy sledoval v úvodu převahu fotbalistů Nerazzurri, kteří drželi častěji balón na svých kopačkách a obranu Milána výrazně vystrašili v 11. minutě, kdy se z ofsajdového postavení trefil Mauro Icardi. Argentincova branka však nemohla být a ani nebyla uznána. Milánské derby jako tradičně nepostrádalo patřičný náboj, oba celky si nedarovaly absolutně nic.

Mírnější převahu Interu poněkud pokazila událost ze 30. minuty utkání. Luciano Spalletti totiž musel už v prvním poločase nuceně střídat, neboť Interu se zranil bojovník Radja Nainggolan. Jeho místo zaujal španělský záložník Borja Valero.

Po půlhodině hry také přišla obrovská šance Interu a byl to znovu nepolapitelný Mauro Icardi, který dostal takřka na hranici malého vápna prostor a střelou z první orazítkoval brankovou konstrukci. Za další čtyři minuty pak stejný hráč nedosáhl na pas Vršaljka. Závěr prvního poločasu přinesl vzrušení na obou stranách. Nejprve na zadní tyči uklidil Susův centru do branky stoper Musacchio, jenže stál v ofsajdu a tudíž podobně jako Icardiho gól nebyla tato branka uznána. Vzápětí v obrovské příležitosti přestřelil Donnarummovu branku Matías Vecíno. Diváci i přes nerozhodný výsledek museli být s předvedenou hrou prvního poločasu spokojeni.

Kdo ale čekal, že i po změně stran budou milánské týmy bavit, ten byl zklamán. Inter rozehrál s Milánem spíše šachovou partii a vyložené příležitosti vlastně přestaly existovat. Jak Luciano Spalletti, tak i Gennaro Gattuso se pokusili rozproudit ofenzívu střídáním, do hry přišli Keita Baldé nebo Patrick Cutrone, ale kýžený efekt to nepřineslo. Milánské derby směřovalo k nerozhodnému konci a nejspíše i trenér AC Gennaro Gattuso s dělbou bodů počítal, jenže v nastavení se vynořil kat Mauro Icardi. Matías Vecíno vykouzlil u postranní čáry vskutku nádherný centr a Mauro Icardi mezi dvěma stopery překonal povyběhnutého Donnarummu. Chvilka nepozornosti a nedůslednosti nakonec AC stála celý zápas. Na San Siru propukla obrovská radost modročerných Tifosi, Inter dokázal znovu ovládnout prestižní Derby della Madonnina.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Cagliari Calcio 1:1

21.10.2018 18:00

Góly: 60. Jordan Veretout (pen.) - 70. Leonardo Pavoletti

Cagliari si připisuje velmi úspěšné utkání, protože veze z Toskánska bod. Ačkoli do vedení šla domácí Fiorentina, střídající Leonardo Pavoletti po devíti minutách na hřišti srovnal na konečných 1:1.

Fiorentina má za sebou několik velmi dobrých utkání, ale umí i nepříjemně překvapit své fanoušky. Dnes se opírala právě o jejich podporu, protože do Toskánska zavítalo Cagliari. V základní sestavě domácích nechyběla esa jako Lafont, Milenković, Veretout nebo Chiesa se Simeonem, šanci dostal mladík Gerson. Cagliari trochu překvapivě vynechalo Romagnu s Pavolettim, místo nichž hráli Pisacane a Cerri.

Mnoho šancí jsme na začátku utkání neviděli. První zajímavější střelu si vypracoval Filip Bradarić, před kterým se otevřel prostor ve vzdálenosti asi pětadvaceti metrů od Lafontovy svatyně. Střelu chorvatského záložníka ale domácí brankář chytat nemusel, protože mířila vysoko nad. Zajímavý pas do vápna brankáře Alessia Cragna měl na svědomí v poslední době obletovaný obránce Biraghi, tady však zasáhli obránci.

První gólovou šanci měl na svědomí mladý útočník Cagliari Alberto Cerri. Ten si před vápnem vyměnil míč s Pedrem, který mu balon vrátil. Cerri měl dostatek času a jeho kroucenou ránu musel brankář Lafont vyrážet! Fiorentina rozhodně nepůsobila zase tak dominantně, jak by si její fanoušci představovali.

První půle zůstávala za očekáváním a především ze strany domácí ekipy bylo na čem pracovat. Krátce před koncem prvního dějství se do vápna Cagliari prodral Edimilson Fernandes, jehož střela po několika kličkách postrádala přesnost. Na opačné straně postihlo to samé Federica Chiesu.

Stejný hráč měl na svědomí také první větší šanci ve druhé půli. Cristiano Biraghi odcentroval z levé strany výborně a ve vápně se dostal k hlavičce právě talentovaný Federico Chiesa. Jeho zakončení však mířilo těsně vedle tyče! Podobná akce byla k vidění také na druhé straně. Centrovaný balon do vápna hlavičkoval naskakující João Pedro rovněž mimo.

V 57. minutě se do vápna prodral Federico Chiesa a po krátkém kontaktu upadl, ale sudí nejprve penaltu nepískal. Po nápovědě od videorozhodčího ale změnil své rozhodnutí a kromě žluté karty pro Barellu udělil penaltu ve prospěch Fialek! K balonu se postavil záložník Jordan Veretout a spolehlivě proměnil - 1:0.

Cagliari reagovalo stažením Cerriho a do hry byl vyslán Leonardo Pavoletti. A bylo to zlaté střídání, protože právě Pavoletti po pouhých devíti minutách na hřišti srovnal. Paolo Faragò poslal z pravé strany přízemní pas do vápna Fiorentiny, kde Pavoletti zasáhl míč ve skluzu a Lafont byl krátký!

Takový výsledek samozřejmě Fiorentině vůbec nevyhovoval, takže do hry byli vyslání Eysseric s Mirallasem, ale do vývoje utkání zase tak moc nezasáhli. Sedm minut před koncem se do zakončení dostal Giovanni Simeone, který však neuspěl.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Turín FC 2:2

21.10.2018 15:00

Góly: 59. Federico Santander, 77. Arturo Calabresi - 14. Iago Falqué, 54. Daniele Baselli

Turínu se venku zatím poměrně dařilo, ale dnes musí být zklamaný. Hosté v Bologni vedli dokonce o dvě branky, jenže po změně stran dali domácímu týmu příliš mnoho příležitostí. Bologna se dokázala brankami Santandera s Calabresim dostat do hry a bere bod.

Bologna se zatím poměrně trápí a s novým trenérem Inzaghim nepředvádí takové výsledky, jaké by si fanoušci přáli. Dnes ji navíc čekal velmi zkušený a kvalitní soupeř. Turínští Býci začali velmi odvážně a jen za prvních deset minut si tři střely na branku připsal Iago Falqué. Jeho rány však dokázal brankář Łukasz Skorupski vždy vyrazit.

Ve 14. minutě už ale ani Skorupski nedokázal zasáhnout. Iago Falqué si navedl míč ke středu a Helander si jej nevšímal tak, jak by asi bylo zapotřebí. Toho Falqué využil a krásnou točenou střelu poslal přesně k tyči - 1:0 pro Turín!

Bologna se nenechala zastrašit a snažila se přijít s něčím konstruktivním. Riccardo Orsolini působil velmi dobrým dojmem, jenže kromě Santandera se k němu nikdo ze spoluhráčů nepřidával. Deset minut před koncem první půle si zajímavou akci připsal na své konto Andrea Belotti, kterého parádním pasem našel Álex Berenguer. Belotti se ocitl sám před Skorupskim, jenže nakonec mu chyběl krok, aby na míč dosáhl.

První půle se Bologni moc nepovedla a vypadalo to, že ani druhý poločas nebude lepší. V 54. minutě se totiž Turín dočkal další branky. Kousek před vlastní bránou byl o míč připraven Ádam Nagy a Iago Falqué našel ve vápně skvěle si nabíhajícího Daniele Baselliho. Ten se tvrdou ranou nemýlil a Turín vedl o dvě branky! To ale nebylo všechno.

Bologna se poté trochu oklepala a jen pět minut jí trvalo, než dokázala snížit. Rohový kop mířil na přední tyč a právě od ní se balon odrazil k Federicu Santanderovi, který už měl hodně snadnou úlohu. Bologna náhle ožila a patnáct minut před koncem srovnala! Povedený protiútok táhl Orsolini, na hrot se vysunul obránce Arturo Calabresi a po nahrávce do uličky už měl volnou cestu. Ranou pod břevno srovnal a Bologna slaví aspoň bod.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Atalanta Bergamo 1:5

21.10.2018 15:00

Góly: 84. Valter Birsa (pen.) - 25. Marten de Roon, 28. Josip Iličić, 50. Josip Iličić, 52. Josip Iličić, 72. Robin Gosens

Takovou premiéru si Gianpiero Ventura snad ani nezasloužil. Chievo v jeho prvním zápase zcela propadlo a Atalantě Bergamo doma podlehlo vysokým výsledkem 1:5. Hattrickem se blýskl Josip Iličič.

Stadio Bentegodi je známe tím, že zde moc branek nepadá a to většinou platí pro obě svatyně. Opatrný zápas s menším množstvím brankových příležitostí a branek samotných se očekával i v tomto případě, zvláště když Chievo a koneckonců i Atalanta potřebují body.

A byli to hosté z Bergama, kdo začal utkání výrazně lépe. Ve 13. minutě poprvé rozvlnil síť Josip Iličič, ale kvůli ofsajdu nemohl být gól uznán. Krátce po něm protáhl Sorrentina Hateboer. Snaha hostů nakonec zaslouženě vedla k první brance. Ve 25. minutě se zpoza vápna opřel do balonu Marten de Roon a Sorrentino se za jeho střelou k tyči natahoval marně. A než se Chievo stačilo vzpamatovat, prohrávalo už o dva zásahy. Z možná ještě o trochu delší vzdálenosti tentokrát napřáhl Josip Iličič a nádhernou ranou pod břevno nedal Sorrentinovi šanci. Zkázu domácího celku završil v prvním poločase Federico Barba, který za zbytečný faul uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Atalanta měla utkání skvěle rozehráno a ve druhém poločase neponechala nic náhodě. V 50. minutě zvýšil na 3:0 další povedenou střelou Josip Iličič a stejný hráč o dvě minuty později zkompletoval hattrick, když se postavil k zadní tyčce a dorazil do branky Gosensovu přihrávku.

Sám Robin Gosens se čtvrthodinu před koncem rovněž zapsal do střeleckých análů, když z úhlu propálil Sorrentina. Giampiero Ventura musel sledovat naprostou bezmoc jeho svěřenců, kteří nakonec dokázali alespoň vstřelit čestný úspěch. Rána Valtera Birsy šla ještě do tyče, ale slovinský záložník šest minut před koncem proměnil nařízený pokutový kop a udělal tečku za tímto utkáním.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - SS Lazio 0:2

21.10.2018 15:00

Góly: 81. Ciro Immobile (pen.), 90+4. Joaquín Correa

Parma statečně bojovala a Laziu byla hodně nepříjemným soupeřem, ale její obrana nakonec nevydržela. Římané vyloupili stadion Ennio Tardini díky skvěle zvládnutému závěru, protože během posledních deseti minut se trefili Immobile s Correou.

Parma byla odhodlaná získat maximum bodů a překvapit silnějšího soupeře, což se jí už několikrát v sezoně povedlo. K tomu jí měli pomáhat hráči jako Bruno Alves, Roberto Inglese nebo Luigi Sepe. Hosté se chtěli dobře připravit na důležité utkání Evropské ligy s Marseille a trenér Inzaghi k tomu využil všechny své opory.

Utkání začalo poměrně loudavým krokem a od prvních minut Lazio pečlivě budovalo svou převahu. Kombinovalo kolem vápna a soupeře moc k míči nepouštělo. Parma soupeři jeho útoky ulehčovala, protože kdykoli se dostala k balonu, rázem o něj často velmi snadno přišla. Delší kombinační nudu ukončil ráznou střelo Senad Lulić, který však mířil nad bránu.

Parma hraje na protiútoky a tento styl má skvěle secvičený. Lazio si muselo dávat pozor po dvaceti minutách, když si na nákop dopředu naběhl rychlík Roberto Inglese a přesprintoval Acerbiho v roli posledního hráče. Po několika kličkách ve vápna však Ingleseho rána mířila vedle. O chvíli později fauloval Lucas Leiva u vápna a Leo Štulac vyslal z následné standardní situace dobrou střelu, ovšem těsně vedle.

Ke konci první půle se Lazio ještě pokusilo dvakrát zahrozit. V prvním případě ránu z bezprostřední blízkosti likvidoval brankář Luigi Sepe, následně se dva hráči Lazia srazili při pokusu dostat míč do brány. Parma měla rovněž velké štěstí, protože Lazio dnes trápila koncovka. To dokázal například Ciro Immobile, který se pět minut po změně stran dostal ke střel z úhlu, ovšem minul.

Tempo hry se zvyšovalo a přispěla k tomu i Parma. Nejprve musel brankář Strakosha likvidovat šanci Siligardiho a v 55. minutě mu pomohli obránci. Antonio Barillà skvěle zpracoval míč a nůžkami vrátil před branku, kde byl Antonio Di Gaudio. K němu ale na poslední chvíli přispěchali obránci a nenechali ho zakončit podle představ.

Dnes nevýrazného Luise Alberta vystřídal v 57. minutě mladík Joaquín Correa, který vnesl do hry Lazia více techniky i překvapení. Correa hledal u vápna spoluhráče Patrica, který si míč zpracoval a dokonce i vypálil, ovšem mířil jen těsně vedle tyče! V 80. minutě už mělo Lazio víc štěstí. Střídající Valon Berisha byl ve vápně faulován a sudí nařídil pokutový kop. K němu se postavil Ciro Immobile a ranou pod břevno proměnil!

Tři minuty před koncem se po kombinaci s Correou Immobile dostal opět do zakončení, ale v tomto případě jej brankář Sepe vychytal! V opačném gardu už to bylo lepší. Ciro Immobile místo střely nahrával na špatně obsazeného Correu, který v 94. minutě upravil na konečných 2:0 pro Biancocelesti.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Empoli FC 3:3

21.10.2018 12:30

Góly: 8. Matías Silvestre (vl.), 54. Daniel Ciofani (pen.), 63. Daniel Ciofani - 32. Miha Zajc, 48. Matías Silvestre, 79. Salih Uçan

Utkání mezi Frosinone a Empoli sice vítěze nepoznalo, zato se však diváci mohli těšit na obvyklé brankové hody. I potřetí za sebou totiž padlo šest branek! Skóre se přelévalo ze strany na stranu a nakonec se zastavilo na výsledku 3:3.

Na stadionu Benita Stirpeho ve Frosinone sice padlo šest branek a hrálo se krásné utkání, na druhou stranu je bod pro oba celky málo a nadále se pohybují v sestupovém pásmu. Začátek zápasu vyšel lépe domácím Kanárkům, kteří se ujali vedení už v 8. minutě. Jejich zpočátku pohledná akce se zdála býti už zahranou, jenomže Matías Silvestre lehký balón zmatečně poslal do vlastní sítě! Empoli si odpověď přichystalo po půlhodině hry, Antonelli ve vápně přihrál pod sebe na volného Mihu Zajce a ten překonal brankáře Sportiella - 1:1. K vidění bylo vyrovnané utkání a na další branky si diváci museli počkat až po změně stran.

Hned na začátku druhého poločasu dokázalo Empoli výsledek otočit a je ironií osudu, že se po rohovém kopu hlavou prosadil Matías Silvestre. Zkušený obránce tak dokonale odčinil předchozí dost nešťastný vlastní gól.

Ovšem ani vedení Empoli dlouho nevydrželo. O několik minut později došlo ve vápně Azzurri k penaltovému zákroku, který navíc ještě přezkoumávalo video. Daniele Orsato nakonec ukázal na značku pokutového kopu a Daniele Ciofani srovnal na 2:2.

O devět minut později zase vedlo Frosinone, po dobře rozehraném brejku se dostal ve vápně ke střele opět Daniele Ciofani a přesnou střelou k tyči přiblížil Kanárkům důležité vítězství. Jenže to se nakonec stejně nekonalo. V 79.minutě srovnal na konečných 3:3 Salih Ucan, který se z voleje opřel do odvráceného rohového kopu a překonal gólmana Sportiella.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SSC Neapol 0:3

20.10.2018 20:30

Góly: 14. Fabián Ruiz, 82. Dries Mertens (pen.), 86. Marko Rog

Neapol si zcela jednoznačně poradila s Udinese a domů se vrací se třemi body. Ty jí zaručil především výtečný závěr utkání, neboť právě během posledních deseti minut se trefili Dries Mertens a Marko Rog.

Neapol se dnes musela po dlouhé době obejít bez hlavního esa, útočníka Lorenza Insigneho. Místo něj se na hrací ploše objevil Dries Mertens, pod trenérem Ancelottim trochu nevyužívaný. Prostor dostali i hráči jako Verdi, Callejón, Karnezis, Malcuit nebo Allan. Udinese spoléhalo na Behramiho, Pussetta, Fofanu, Lasagnu nebo Samira se Scuffetem.

Neapol se už ve 4. minutě musela vypořádat s pořádnou nepříjemností, neboť se jí zranil útočník Simone Verdi. Zkušený Ital musel střídat už záhy a trenér Carlo Ancelotti vsadil na Fabiána Ruize. S první pořádnou střelou se snažil docílit vedení José Maria Callejón, který pořádně zaměstnal brankáře Scuffeta. Ten ale včas zasáhl a míč ukryl do náruče.

Po 14 minutách už se měnilo skóre utkání. Udinese tomu hodně pomohlo, neboť ztratilo míč u vlastního vápna a balonu se zmocnil záložník Fabián Ruiz. Ten nejprve obešel prvního protihráče a následně technickým pokusem nedal brankáři Scuffetovi žádnou šanci zasáhnout - 1:0 pro Partenopei.

Ani Udinese zcela nerezignovalo na ofenzivní snažení a první zajímavou ránu po dvaceti minutách musel brankář Orestis Karnezis krýt. Neapol dál kombinovala kolem vápna svého soka a působila hodně dominantním způsobem. Musela si ale dávat pozor na chyby v obraně, které by Udinese mohlo trestat. Jednu takovou málem využil Kevin Lasagna, který postupoval na brankáře Karnezise. Zkušený gólman se ale proti jeho pokusu vytáhl.

Ani Udinese nedohrálo první poločas v původním složení, protože po pětatřiceti minutách se zranil Troost-Ekong a na jeho místo se dostavil stoper Opoku. První půli uzavřel nepříliš razantní hlavičkou polský kanonýr Arkadiusz Milik.

Druhý poločas zahájil velmi dobrým sólem José Callejón, jehož šanci ukončila až rázná obrana Zeber.Domácí ekipa se dopředu příliš nehrnula a nechávala aktivitu spíše na bedrech Partenopei. Ti nepolevovali, ale tempo utkání příliš vysoké neudržovali. Kevin Lasagna na hrotu Udinese působil zajímavě, jenže jeho zakončení hlavou z 60. minuty chyběla přesnost.

V 78. minutě podnikla Neapol další zajímavý atak, který po straně táhl Malcuit. Mladý obránce si všiml nabíhajícího Callejóna, kterému adresoval pas, jenže jeho střelu rukou srazil obránce Opoku. Sudí ještě věnoval krátkou kinematografickou chvilku videu, ale posléze nařídil pokutový kop. K němu se postavil Belgičan Dries Mertens, který svou střelu umístil k pravé tyči!

Belgický veterán o pouhé tři minuty později táhl atak Neapole a kombinoval s Markem Rogem. Mladý Chorvat byl na hřišti sotva minutu, když se k němu dostal míč a Rog jej napálil mimo dosah brankáře Scuffeta - 3:0 pro Neapol!

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 1:1

20.10.2018 18:00

Góly: 18. Cristiano Ronaldo - 67. Daniel Bessa

Série Juventusu bez porážky sice nadále pokračuje, bez ztráty kytičky ale nikoliv. Italský šampión až v 9.kole poprvé ztratil, když doma nečekaně remizoval s CFC Janovem 1:1. Vše se přitom vyvíjelo ve prospěch Staré dámy, která ovládla první poločas Ronaldovo brankou, avšak za Janov srovnal Bessa a na více už se Juventus nezmohl. Vydařený návrat na lavičku Grifů přitom prožil trenér Ivan Jurič.

Chorvatský lodivod Ivan Jurić nahradil odvolaného Davida Ballardiniho, jemuž se stalo osudným prohrané utkání s Parmou, a nejde o neznámé jméno. Naopak, v klubu už několikrát jako trenér působil a to v poměrně krátké době.

Trenérská rošáda ale v tomto případě zabrala, i když utkání se pro Janov vůbec nevyvíjelo dobře. Juventus se dostal do rychlého vedení a to zásluhou obrovského nedorozumění hostující defenzívy s brankářem Raduem. Cancelův centr poskakoval na malém vápně a Piatek ani Radu ho nedokázali nějak zpacifikovat, takže Ronaldo jako na zlatém podnose uklízel do prázdné branky. Ve 24. minutě mohl v náběhu opět zvýšit Cristiano Ronaldo, ale jeho přízemní střelu tentokrát Radu výborně vyrazil. Juventus byl sice nebezpečnější, ale Janov nehrál vůbec špatně a i když prohrával, do druhého poločasu byl stále v kontaktu.

V 55. minutě měli Grifové první vážnější příležitost, ale střelu Piatka schoval do rukavic Szczesny. Stará dáma nebyla směrem dopředu příliš aktivní a za svojí pasivitu byla potrestána. Kouamé využil nepozornosti obrany Bianconeri a na malé vápno poslal načechraný centr, který hlavou zatloukl do sítě Daniel Bessa!

Remíza 1:1 Juventusu v žádném případě nevyhovovala a šance domácích na rozhodující gól na sebe nenechaly dlouho čekat. A největší nebezpečí opět hrozilo od Cristiana Ronalda. Jeho hlavičku zpacifikoval Radu a střela střídajícího Paula Dybaly skončila těsně vedle. Juventus se v závěru tlačil do pokutového území Grifů, ale hosté skvěle odolávali. Janov remízu 1:1 udržel a stal se prvním týmem v sezoně, který dokázal Juventus obrat o body. Allegriho svěřenci však ligu nadále vedou, pouze jejich náskok se ztenčil.

Více informací k zápasu

AS Řím - SPAL 2013 0:2

20.10.2018 15:00

Góly: 38. Andrea Petagna (pen.), 56. Kevin Bonifazi

Řím dnes padl a oproti očekávání si všechny tři body odváží SPAL. Domácí pálili jednu šanci za druhou, zatímco SPAL se dostal do vedení po brankách Petagny s Bonifazim.

Římany čeká velmi náročné utkání v Lize mistrů a naladit se na něj chtěli doma proti SPALu. Problémy trenéru Di Francescovi způsobovaly především absence, kterých měl požehnaně. Chyběli mu hráči jako De Rossi, Kolarov, Schick nebo Karsdrp s Perottim, což byly velké ztráty. Proti SPALu dostal šanci mladíček Luca Pellegrini, zatímco v barvách hostí bojovali s obranou AS Petagna, Valoti, Paloschi nebo Lazzari.

AS začalo doma aktivněji a s první ranou přispěchal na bránu Milinkoviće-Saviće Cengiz Ünder. Střela se mu ale příliš nepovedla a mladý Turek mířil mimo. Mladšího bratra opory Lazia Řím vyzkoušel pořádnou ranou z otočky také střelec Edin Džeko, který však pálil jen do dobře postaveného brankáře, jenž míč reflexivně vyrazil. Římané působili mnohem aktivnějším dojmem, ale nedokázali proměnit své šance.

S další z nich přispěchal opět Edin Džeko, který po sérii několika delších nahrávek utekl svému obránci po křídle a z úhlu vyzkoušel pozornost brankáře SPALu, který však byl dostatečně hbitý. Velkou šanci měl na svědomí také domácí kapitán Alessandro Florenzi. Mladý obránce AS střílel z ostrého úhlu po zemi ke vzdálenější tyči, avšak hostující gólman včas balon ukryl do náruče.

Deset minut před koncem první půle hosté šokovali Stadio Olimpico. Lazzari totiž podnikl náběh do vápna za míčem a upadl po souboji s mladíkem Lucou Pellegrinim. To sudí Pairetto viděl jako faul a okamžitě pískal penaltu pro SPAL! K míči se postavil kanonýr Andrea Petagna a zvolil opačnou stranu než brankář Robin Olsen - 1:0 pro SPAL!

AS bylo šokováno špatným skóre, ale nedokázalo si vytvořit větší šanci. Stejný průběh měl také poločas druhý. Vlci měli své šance, jenže hrubě je nevyužívali. Stephan El Shaarawy například skvěle naservíroval míč před bránu na Edina Džeka, který ale sám před brankářem špičkou kopačky usměrnil míč mimo! A SPAL opět trestal.

Po chvíli jednoduché kombinace hosté zahrávali rohový kop, na nějž si naskočil mladý obránce Kevin Bonifazi. S ním na přední tyči nikdo neskákal a Bonifazi snadno hlavou překonal brankáře Olsena!

To už byl pro Vlky hodně těžký oříšek, se kterým Vlci neuměli nic dělat. Po hodině hry se Andrea Petagna dostal k dalšímu míči a z otočky pálil pod břevno, ale Robin Olsen na poslední chvíli jednou rukou vyboxoval míč nad bránu! Trápení Římanů pokračovalo. Lorenzo Pellegrini krásnou ranou nastřelil jen břevno.

Římané dostali šanci na zlepšení výsledku v podobě vyloučení brankáře Milinkoviće-Saviće, který inkasoval dvě žluté karty v krátkém sledu. Jenže ani to marnivým Vlkům nepomohlo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC981019:625
2.SSC Neapol970218:1021
3.Inter Milán961213:619
4.SS Lazio960313:918
5.UC Sampdoria943212:415
6.ACF Fiorentina942315:714
7.AS Řím942316:1214
8.US Sassuolo942315:1414
9.Turín FC934211:1113
10.Parma Calcio941410:1113
11.Janov CFC841313:1513
12.AC Milán833215:1112
13.SPAL 201394058:1012
14.Cagliari Calcio92437:1010
15.Atalanta Bergamo923414:129
16.Udinese Calcio92258:138
17.Bologna FC92256:128
18.Empoli FC91358:136
19.Frosinone Calcio90276:242
20.Chievo Verona90277:24-1
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (129)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Paralympiáda je späť chlapci

Reagovat
rezba

Od někoho, kdo tu paralympiádu předváděl sedm sezón s daleko větším rozpočtem to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, zajtra vám ukážeme ako sa to robí O 2 je málo!

Reagovat
REPLIKATOR

AS

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci - to je ten, ktorého tu niektorí pred prestupom do AC Miláno pasovali za najlepšieho stopéra na svete?

Reagovat
Shevchenko

Váš odchovanec no

Reagovat
Pinturicchio

To poznamená každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked som teraz uvidel vysledok, nevedel som, ci sa mam smiat alebo plakat. Prehrat doma so Spalom je uz ine kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa šetrili na utorok, na CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som im dal take setrenie, ze by sa z toho posrali. V ruskej zime sa budu len motat po ihrisku

Reagovat
Elliasson

No právě. Bojím se, že proti CSKA zazáříte, hlavně CSKA bez Igora.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosrat si sezonu už prakticky po 9 ligových zápasech je celkem extrém. Di Francescova hra je o ničem, nikdo vlastně neví co hrát. Bral bych Wengera všemi deseti, věřím, že u nás je materiál na to, aby ta hra nějak vypadala a měla svůj řád a systém. A zrovna ten Wengerův se mi líbí, jen mu nedávat další pravomoce, jako měl v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím bych i souhlasil a věřím tomu že by vaše hra vypadala dobře a pozvedl by vás o další level

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ho bude platit?

Reagovat
Azazelo RD

Zaplatí se na dlouhých bundách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Priemer bodov trénerov AS na Olympiku od príchodu Amíkov:

Spalletti (2,52)

Garcia (2,23)

Andreazzolli (2,12)

Luis Enrique (1,84)

Di Francesco (1,7)

Zeman (1,63)

Hmm, pekne, v súboji titánov dokázal hipsta poraziť Zemana, klobúčik

Reagovat
cresposuper

2,52

Reagovat
Shevchenko

Aspoň neděláte trapas v LM jako vždycky.

Reagovat
10

chybí osobnosti, je tam hodně mladých a nových hráčů, pak to prostředí Olimpica logicky hraje svojí roli...

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď minulú sezónu bol v domácich ligových zápasoch len o niečo lepší - 1,84 a to aj s Naingollanom, Strootmanom či Alissonom.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Rugani, ten nedostane šancu nikdy (ani proti Janovu), ale keď on spraví chybu, tak hneď sedí. Bonucci to je katastrofa a ešte ho dá Allegri ako kapitána. Dúfam, že odíde Rugani, nemá to význam, aby zostával, príde o miesto aj v repre (už aj prišiel).

Reagovat
Yanek

Berem

Reagovat
Euphael

Proc by sel do take mrdky? Ten ma na top tymy a ne na prumerny Milan

Reagovat
Yanek

Zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co vám Bonnuci udělal ale mě přijde, že je to nejlepší stoper Juventusu. Samozřejmě to zdřímnutí před tím gólem bylo na facku ale kdo mohl čekat, že se ta mrdka stočí do hřiště.

Reagovat
cresposuper

Najlepsi stoper Juventusu je Chiellini, o tom snad ani nemoze byt debata.

Reagovat
smazaný uživatel

Přece jen už má svůj věk.

Reagovat
cresposuper

Prave s vekom sa podla mna zlepsuje.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Bonucci je, dost možná, nejhorší stoper v Juventusu.

Reagovat
ED91

Hmmm, ale jemu sa to túto sezónu stalo už 4x.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
raduinho

FORZA FERRARI!!!

Reagovat
travis joe

Hrozná sračka ten fotbal. Aspoň Kimi vyhrál.

Reagovat
Rip

Inter krása ... Snad Radja bude proti Barceloně ready jinak to je v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem maľovať čerta na stenu, ale ja budem rád, ak bude hotový na Janov

Reagovat
Nuno čomes

Naštěstí to Mauro zachránil. Odešel Radja, odešla dynamika. Bez nej to bude na Barceloně strašná trapicka, protože Valero se hodí maximálně má posledních deset minut. Měli jsme je ale rozbit více než slaboučkých 1:0. To jde za Spallettim, strašná střídání. Navíc mě sere, ze je pět minut do konce a oni si prihravaj na polovině jakoby ani nechtěli vyhrát. Dnes to naštěstí ale vyšlo.

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - AC - takto prehrat zapas jedna nocna mora ! Icardi klobuk dole, cakal az do poslednej minuty a dal to, chuj jeden Bonaventura aj Hakan som mal pocit ze ani nechcu nahrat golovku pre Pipitu , strasne ako riesili niektore situacie. Zase to nezmyselne striedanie Bakayoka za jedneho z naj bojovnikov AC Donaruma nech ide het do riti cely zapas neisty az na ten jeden kvalitny zakrok co mal. Vobec nevie hrat nohami debilko. Do takeho zapasu by som dal Reinu jednoznacne! Striedanie Abateho som tiez nepochopil chce to nejaku zmenu a raznu! forza AC

Reagovat
Yanek

Oproti už klasické frustraci dnes cítím spíš apatii. Defenziva rozklepaná, útočná fáze absolutně nulová a k tomu x hráčů, kteří hráli laxně a nekoncentrovaně. Chybějící kvalita a individuální chyby už nikoho nepřekvapí. Soupeř byl všude dříve a nejsem si jistý, jestli i Gattuso připravil tým adekvátně.

Reagovat
smazaný uživatel

S Gatutusom ako trenerom to bude iba o tom, ze AC sa bude snazit hrat pekny futbal ale aj tak stale prehra. Myslim, ze uz ukazal maximum kde su jeho hranice. Stale robi blbe striedania ku koncu zapasu a takticky uz nema kde posunut muzstvo. Alebo ho neberu ako autoritu ?! Vykonom prekvapil Musachio Biglia a Kessie tiez ok. Pipita chudak ani nemal moznost nieco ukazat, nemal mu kto nahrat. Mna najviac sklamali Jack a Hakan

Reagovat
smazaný uživatel

sorry s Gattusom

Reagovat
LesyJePan

+ tie striedania 0 bodov

Reagovat
Pipo123

Ako keby Gattuso nevedel čo chce hrať, ten team má svoju kvalitu, podľa mňa Gattuso nie je tréner pre AC, respektívne na AC ešte nemá. Mohli by ste skúsiť ukecať De Zerbiho, ten už dve sezóny ukazuje svoje kvality, takého progresívneho trénera si viem v silnom klube predstaviť

Reagovat
Hristo Stoichkov

Di Francesco se taky ještě nedávno jevil velmi zajímavě, ne?

Reagovat
Pipo123

Toho som nikdy moc nemusel, jeho Šašoulo ma nebavilo, vlastne ani nebolo nijak atraktívne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rino mě zklamal. Hráli jste velmi špatně, dal se vystřídat prakticky kdokoliv a zkusit něco nastartovat, třeba změnou rozestavení, nabízelo se posunout Cutroneho k Pipitovi, což už párkrát zafungovalo. On se místo toho drží pouze jednoho nefungujícího plánu, udělá vyloženě pasivní střídání (Cutrone na křídlo , Bakayoko a Abate) a modlí se za ušmudlenou remízu. Asi už je na čase začít silně uvažovat o jeho náhradě.

Reagovat
Yanek

Je to nekonečný kruh, změn bylo už příliš mnoho. RIno na jednu stranu přinesl svěží vítr, hráči za ním stojí. Když ho teď odepíšou, vznikne ještě větší chaos a nikdo nemá jistotu, že se věci zlepší. Podle mě ještě zůstane, možná i do konce sezony, ale bude to z toho klasický výsledek. Je to smutné období, protože pozitivní signály nikdy nevydrží.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dost věřím tomu, že Paqueta dokáže zvednout nekreativní zálohu o level, ale bude to asi pořád málo... Defenziva mi přijde celkem v pohodě, ale jinak ten tým vůbec nedokáže dostat míče k Higuaínovi, což je obrovský problém, záloha je sotva průměrná. Ti by museli běhat jak nadopovaný Kloppův Liverpool, aby to mělo nějakou naději na úspěch.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe bych svůj momentální fanouškovský stav nepopsal. Je to takové, že po každé sezóně si člověk řekne, že teď už se to zvedne, zase se vrátíme. No při téhle už ani nejsem smutnej z těch výsledků. Prostě už to je realita. Nadšení vyprchalo a takovéhle zápasy už to jen korunují...

Reagovat
Ragazzo d'oro

bohužel

Reagovat
lnterista

Nadhera...ale to stridani o(

Delej si to jak chces ale davej tam Lautara

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia cesta ako vyhrať derby!

Reagovat
noustres

91 minut naděje na odměnu a pak? 1 hřebík v kapse tě bodne přímo do stehna. Typický pracovní den.

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak jsem si dal tu namahu a podival se na slagr serie a. Jako WTF oznacuji Rodrigueze, ty vole, to je jaky traged? Ten by nemel hrat fotbal jelikoz je nebezpecne prisernej. Hyperummu bych nechal u sebe hrat leda zadarmo, golman co nechyti centr, to je jaky expert? + v poslednich sekundach... Jinak snad Gattusa podrzej, prijde mi jako vhodna osoba pro AC, jen to chce mu dat lepsi material, napriklad v tom tymu nema zadne kridelni motory. To tam musi hrat upocenej Calhanohonolulu a Suso, kterej by mel by spise nejakej podhrot. Maurovi gratulka.

Reagovat
smazaný uživatel

Gatusso nevie udržať nulu, krídla aj má ako Castillejo ale radšej tam dá Cutroneho lebo sakra môže. Ten Brazilec čo ho AC kúpilo to trochu pozdvihne ale obrana na čele s Rodriguezom a Donnaggumov stále robí chyby, ani si nepamätám kedy udržali naposledy čisté konto. Gatusso tipujem že zostane do komca tejto sezóny a potom bye bye.

Reagovat
REPLIKATOR

Du na ruma opět potvrdil své (ne)kvality

Reagovat
Nuno čomes

Raiola je král, protože vyjednat 6 mega, neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle kádr je fakt mzdově druhý nejdražší v lize? To je hodně smutné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Škriniar?

Reagovat
cresposuper

Bezproblemovy vykon, pozbieral vela lopt okolo polky a az na jednu zlu prihravku, z ktorej ale nic nebolo, nechyboval. Ale Higuain a spol. hrali strasne, takze moc prace nemal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že tragéd neurobil riadny kix...

Reagovat
cresposuper

Kto tvrdil, ze je traged?

Reagovat
smazaný uživatel

šovinisti

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
frankiefcb

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa hodnotenia fanúšikov je druhým najlepším hráčom zápasu po Icardim Podal veľmi dominantný a istý výkon

Reagovat
rossoneri89

Gratulácia Interu ... oni chceli vyhrať o tom niet pochýb ... A my sa môžme ísť tak maximálne hanbiť do kúta za takýto trápny výkon hlavne od Hakana, Bonaventuru, Kessieho, Donnarummu a Gattusa ... Absolutne nepripravene mužstvo na derby

Reagovat
Kaka14

Absolútny súhlas .... Inter nás do ničoho nepustil a Asamoha úplne vygumoval Susa. Striedanie Abateho som skôr pochopil ako keby kamarad Gattuso ho poslal si zahrať naposledy derby..... pritom na lavičke sme mali ešte Laxalta a Castillejo, ktorí by to vedeli po tej ľavej strane ešte rozhybat

Reagovat
10

Ten gól jde z hlavní části za Donnarummou, ale co tam předváděl Romagnoli? Jak může v 92. minutě takhle propadnout, hlavně teda na pozici levýho beka? AC by se mělo začít modlit ke Caldarovi, protože bez stopera s jeho důrazem a kvalitou ve vzduchu ta obrana nikdy fungovat nebude, Musacchio je totální softík, co může hrát možná tak v PD...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Totální souhlas s Musacchiem, ta jeho měkkost byla včera do očí bijící. Snad už bude priste Caldara ready a Rino ho postaví.

Reagovat
Pipo123

Musacchia nechápem, v PD patril k najlepším obrancom, odoberanie lopty, pozičná hra, všetko na jednotku a v AC sa to všetko vytratilo. Pritom kvalitu určite má, neviem či sa mu nedarí lebo hraje v nefunkčnom AC, alebo mu proste nesadla liga ako píšeš ty.

Reagovat
10

podle mě je PD pro stopera úplně jiná soutěž, tam míče vzduchem skoro nechodí, útočníci tam mají často pod 180 cm a od obránců se hodnotí kladně hlavně poziční hra u vysokýho presingu...Musacchio by možná vedle stopera jako Chiellini dokázal líp prodat svoje přednosti, ale s Romagnolim je to stejně špatně složená dvojice jako byl s Bonuccim

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zhruba tak no, obecně španělští stopeři (i Ramos s Piquém) by měli v Itálii obrovský problémy, platí to i naopak třeba o Chiellinim, který by se prosadil v Atléticu, ale v Barce či Realu by mu vyčítali slabou kreativitu a to, že by nestíhal hrát vysokou linii.

Reagovat
Pipo123

Nevadí, do Lazia sním, do trojčlennej obrany by sa hodil viac AC potrebuje tvrdého stopéra tak výmena Musacchio a Wallace

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co vůbec stálo za tou výsledkovou mizérií Atalanty? Je pro stěží pochopitelný, že tak kvalitní a dobře vedený tým má takovou sérii bez výhry, zvlášť poté, co na začátku sezóny vypadali výborně a na ASku i s béčkem mohli úplně v pohodě vyhrát.

Reagovat
olis

asi hlavne nepostup do EL

Reagovat
10

jak píše Olis, ten neuvěřitelně smolnej nepostup (doma 27:2 na střely, u nich 21:11) je dost ovlivnil, z těch všech vyjádření dávali do EL hodně nadějí...zároveň ta smůla pokračovala i v lize, kdy třeba v zápasech s Torem, Cagliari nebo Dorií byli jednoznačně lepší, ale nedávali góly a soupeřům většinou stačila 1 akce, potom by měli 14-15 bodů v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nehrál Tummigól !!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Výkon byl naprosto šílený.. Jediný, kdo stoji za zmínku, byl Alessio, který ale zas u gólu bránil jak v divizi.. Křídla uplne mimo, ze zálohy trochu obstál jen Biglia..

Svůj dil viny na tom nese nepochybně i Rino. Pozdní střídání, tvrdohlavě držení se 4-3-3 i kdyz nas 4-4-2 už několikrát zachránilo.. Bohuzel se ukazuje, že ta série tri výher v řadě byla z velké části diky stesti a tragickým obranná soupeřů.

Neodpustim si jeste dvě veci:

1) jak mohl Lucas dostat žlutou, kdyz ho Radka zaslapl? K čemu je VAR??

2) komentátor Digi je zápas od zapasu vic mimo. Jak muže byt placeny za kecy typu “Inter má dnes v hledišti převahu..”?!?

Reagovat
cresposuper

Vsak sme hrali doma, mali sme v hladisku prevahu

Reagovat
Ragazzo d'oro

No právě..

Reagovat
Votas

Romagnoli se jevil dobře...dokud jste bránili v 10 na vápně. Na to jste si ale mohli nechat Palettu.

Reagovat
10

a zrovna v 92. minutě je napadne od toho způsobu bránění upustit a Romagnoli odběhne z vápna presovat až do prostoru levýho beka, to je pech

Reagovat
lnterista

A brankar utikal do satny o minutu driv...a takovy detaily kdyz se sesly tak z toho byl krasnej vecer. Dekujem

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Rip

Ten Vecino často ho kritizujeme, ale vypadá to, že je pro Inter důležitější než si myslíme.

Reagovat
smazaný uživatel

presne! Nabeha vela KM, pokryva fakt velky priestor a tak isto odobera lopty velmi dobre. Momentalne on a Brozo jednoznacne dvojica

Reagovat
Jajinek

Vecino letos rozhodně v TOP 3 hráčů Interu. Třeba proti Spurs byl vynikající

Reagovat
cresposuper

Za mna Skriniar, De Vrij, Icardi, Handanovic, Asamoah a az potom Vecino. Stale toho vela pokazi v medzihre a zahadzuje x sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je vzdy top sledovat :) https://www.youtube.com/watch?v=zzgLeNc-HAg

Reagovat
10

se docela divím, že Crudeliho v 75 letech ještě nekleplo

Reagovat
Eldarion

Môj taký menší sumár derby :

1. Bolo to derby a samozrejme obrovský tlak na hráčov ktorý keď sú mladý a neskúsený robí im problém udržať tlak takže chyby sa proste stanú vždy. Inter napr. má druhý najstarší káder v lige a AC jeden z najmladších.

2. Z pohľadu mentality je Inter samozrejme inde ako toto mladé AC, vstup do sezóny mali velmi zlý ale tie "vyhaluzené" výhry v závere s Tottenhamom a Sampdoriou ich dosť nakopli a kvalitu na to majú aby to dokázali využiť hlavne teda pod Spalettim.

3. Ďalšia vec je, že môžme byť radi, že to bolo len 1:0 aj keď gól v závere o to viac nepríjemný. AC je po tom chaose v lete od číňanov atď stále vo fázi prestavby a táto sezóna bude určite stále pilotná. Projekt Interu je naopak o krok pred nami ak nie dva.

4. Gattuso na to nemá. Je skvelý "prievozník" a vedenie to podľa mňa dobre vie a preto ho aj nechajú túto sezónu dotrénovať celú a stabilizovať to. Určite vie tímu vštiepiť niektoré vlastnosti a vybudovať v nich pomaličky mentalitu ktorú má on za tie roky z AC ale jedna vec je mentálna príprava a druhá kvalita vedenia tímu. Striedanie Kessie-ho za Bakayoka wtf? Hovoril, ževraj má Calhanoglu osobné problémy posledné mesiace a preto nie je vo forme tak prečo ku*va ho tam dá aj tak od základu? Lebo sa zázračne vylieči keď od začiatku sezóny je horší než Iturbe? Dalšia vec Higuain potvrdil, že počas svojej kariéry vo veľkých zápasoch zlyháva ale aj tak bol posraný ho dať dole a dať tam Cutrone-ho ktorý z lavičky by nemal dať problém gól ani obrane na čele s Baresim a Maldinim.

Obrana zúfalo potrebuje Caldaru. Romagnoli bol takmer bezchyby celý zápas až na ten záver ale bolo to len tak tak. Musacchio proste je typ ako Romagnoli ktorý potrebuje toho "kosiča" akým vie byť Caldara.

Donnarumma nech si aj so svojími 6 mega zbalí tlsťocha Raiolu s jeho bratom a nech ide preč. Minulú sezónu priemer tento rok ešte väčší a bodaj by nie veď komu by sa chcelo v 19 rokoch s platom riaditela korporátnej firmy makať?

Posledná vec potrebujeme nutne top kvalitu do zálohy. Bonaventuru mám ho rád ale je kvalitou priemerného tímu v tabulke ktorým aj sme posledné roky čo je vizitka. Záloha je motor a srdce tímu, môže byť vpredu aj Pelé s Eusébiom a Maradonom na kokaíne a v obrane hybrid Maldiniho s Beckenbauerom, keď je záloha tragická tak je aj celý tím.

Reagovat
Yanek

Reagovat
doshcz

na San Siru, první poločas dobrej fotbal, druhej už docela holomajzna, atmosfera super, zima jak svině

Reagovat
Inter Eterno Amore

ta veterná smršť prišla akurát ako sme nás pustili cez brány štadióna

Reagovat
doshcz

sezení uplně nahoře tomu taky moc nepřidalo

Reagovat
Inter Eterno Amore

bez toho sme *

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nám to po tom derby poriadne dopadlo Radja mimo na niekoľko týždňov, Brozovič a Perišič sú taktiež otázni. No na druhej strane máme aj alternatívy a dalo by sa to poskladať takto: Handanovič - Vrsaljko, Škriniar, De Vrij, DAmbrosio - Vecino, Asamoah - Politano, Valero, Baldé - Icardi Teoreticky by sa to dalo hodiť aj na 4-4-2 a vyzeralo by to takto: Brankár a obrana bez zmeny, Politano, Vecino, Asamoah, Baldé - Lautaro, Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy hral vubec naposledy Inter vyloženě 4-4-2?

Reagovat
cresposuper

Pradidelne naposledy za Ranieriho.

Reagovat
cresposuper

Politano a Keta v 4-clennej zalohe su teda paradny napad

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som len na scénku v 1:35, nikdy nesklame.

https://youtu.be/Gqt27J3Cdqc

Reagovat
Inter Eterno Amore

Spallettiho dobre paroduje

Reagovat
smazaný uživatel

On i reálně ten úsměv je celkem creepy https://youtu.be/Ya4MoxV-ktw?t=165 Asi už trénink na Halloween

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru

Reagovat
Inter Eterno Amore

2krát som šiel na Meazzu, 2krát Inter vyhral, 2krát dal Icardi víťazný gól .. chcelo by to permanentku

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem naposledy na toto... https://www.youtube.com/watch?v=km__Rpon8Es teď jsem zjistil, že už to je skoro 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

ja naposledy na jar s Neapolom 0:0

Reagovat
Inter Eterno Amore

No veľa nechýbalo ani teraz a mal by som to bez gólov zlatý Maurito

Reagovat
Rip

Moje první 2 zápasy Interu skončili 0:0 (proti AS a AC). Pak konečně přišly i zápasy kdy jsem si mohl zařvát gol.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tiež som bol na AS a AC

Reagovat
Nuno čomes

Super, já zatím jen Inter - Udine 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - Genoa 1:1 (2012)

Inter - ACM 2:2 (2017)

Inter - Toro 1:1 (2017)

Za 2 týdny se chystám na Inter - Barca ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja som práve váhal medzi derby čo bolo teraz a Inter Barca, nakoniec zvíťazilo to prvé .. tak remízu by som bral určite

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele