9. kolo
21.10.2018 12:30 CET
3 : 3
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Empoli FC 3:3

Utkání mezi Frosinone a Empoli sice vítěze nepoznalo, zato se však diváci mohli těšit na obvyklé brankové hody. I potřetí za sebou totiž padlo šest branek! Skóre se přelévalo ze strany na stranu a nakonec se zastavilo na výsledku 3:3.

Na stadionu Benita Stirpeho ve Frosinone sice padlo šest branek a hrálo se krásné utkání, na druhou stranu je bod pro oba celky málo a nadále se pohybují v sestupovém pásmu. Začátek zápasu vyšel lépe domácím Kanárkům, kteří se ujali vedení už v 8. minutě. Jejich zpočátku pohledná akce se zdála býti už zahranou, jenomže Matías Silvestre lehký balón zmatečně poslal do vlastní sítě! Empoli si odpověď přichystalo po půlhodině hry, Antonelli ve vápně přihrál pod sebe na volného Mihu Zajce a ten překonal brankáře Sportiella - 1:1. K vidění bylo vyrovnané utkání a na další branky si diváci museli počkat až po změně stran.

Hned na začátku druhého poločasu dokázalo Empoli výsledek otočit a je ironií osudu, že se po rohovém kopu hlavou prosadil Matías Silvestre. Zkušený obránce tak dokonale odčinil předchozí dost nešťastný vlastní gól.

Ovšem ani vedení Empoli dlouho nevydrželo. O několik minut později došlo ve vápně Azzurri k penaltovému zákroku, který navíc ještě přezkoumávalo video. Daniele Orsato nakonec ukázal na značku pokutového kopu a Daniele Ciofani srovnal na 2:2.

O devět minut později zase vedlo Frosinone, po dobře rozehraném brejku se dostal ve vápně ke střele opět Daniele Ciofani a přesnou střelou k tyči přiblížil Kanárkům důležité vítězství. Jenže to se nakonec stejně nekonalo. V 79.minutě srovnal na konečných 3:3 Salih Ucan, který se z voleje opřel do odvráceného rohového kopu a překonal gólmana Sportiella.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele