9. kolo
21.10.2018 15:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - Turín FC 2:2

Turínu se venku zatím poměrně dařilo, ale dnes musí být zklamaný. Hosté v Bologni vedli dokonce o dvě branky, jenže po změně stran dali domácímu týmu příliš mnoho příležitostí. Bologna se dokázala brankami Santandera s Calabresim dostat do hry a bere bod.

Bologna se zatím poměrně trápí a s novým trenérem Inzaghim nepředvádí takové výsledky, jaké by si fanoušci přáli. Dnes ji navíc čekal velmi zkušený a kvalitní soupeř. Turínští Býci začali velmi odvážně a jen za prvních deset minut si tři střely na branku připsal Iago Falqué. Jeho rány však dokázal brankář Łukasz Skorupski vždy vyrazit.

Ve 14. minutě už ale ani Skorupski nedokázal zasáhnout. Iago Falqué si navedl míč ke středu a Helander si jej nevšímal tak, jak by asi bylo zapotřebí. Toho Falqué využil a krásnou točenou střelu poslal přesně k tyči - 1:0 pro Turín!

Bologna se nenechala zastrašit a snažila se přijít s něčím konstruktivním. Riccardo Orsolini působil velmi dobrým dojmem, jenže kromě Santandera se k němu nikdo ze spoluhráčů nepřidával. Deset minut před koncem první půle si zajímavou akci připsal na své konto Andrea Belotti, kterého parádním pasem našel Álex Berenguer. Belotti se ocitl sám před Skorupskim, jenže nakonec mu chyběl krok, aby na míč dosáhl.

První půle se Bologni moc nepovedla a vypadalo to, že ani druhý poločas nebude lepší. V 54. minutě se totiž Turín dočkal další branky. Kousek před vlastní bránou byl o míč připraven Ádam Nagy a Iago Falqué našel ve vápně skvěle si nabíhajícího Daniele Baselliho. Ten se tvrdou ranou nemýlil a Turín vedl o dvě branky! To ale nebylo všechno.

Bologna se poté trochu oklepala a jen pět minut jí trvalo, než dokázala snížit. Rohový kop mířil na přední tyč a právě od ní se balon odrazil k Federicu Santanderovi, který už měl hodně snadnou úlohu. Bologna náhle ožila a patnáct minut před koncem srovnala! Povedený protiútok táhl Orsolini, na hrot se vysunul obránce Arturo Calabresi a po nahrávce do uličky už měl volnou cestu. Ranou pod břevno srovnal a Bologna slaví aspoň bod.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele