Serie A - souhrn 7. kola: Neapol ovládla šlágr s AC Milán

16.09.2022, 22:44, aktualizováno 18.09.2022, 22:46
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Neapole (© AFP)
Neapol ovládla šlágr kola s AC Milán a zůstává na prvním místě o skóre přes Atalantou, která porazila AS Řím. Udinese má skvělou formu a potvrdilo to vítězstvím nad Interem. V krizi je Juventus, Stará dáma selhala na půdě nováčka z Monzy a padla 0:1, problémy naopak nemělo Lazio...

AC Milán - SSC Neapol 1:2

18.09.2022 20:45

Góly: 69. Olivier Giroud - 55. Matteo Politano (pen.), 78. Giovanni Simeone

Dlouhá série neporazitelnosti milánského AC skončila na tradičně nepříjemném soupeři z Neapole. Hostům se v posledních letech na San Siru daří vyhrávat a povedlo se to i v neděli večer. Všechny góly večerního šlágru padly až po změně stran. Maignana nejprve překonal z pokutového kopu Matteo Politano a vyrovnávací branku obstaral z pohledu AC Olivier Giroud. Konečné slovo však měl střídající Giovanni Simeone.

Milánu citelně scházel vykartovaný Rafael Leão, ovšem na druhé straně platilo to samé o Victoru Osimhenovi. Navíc Partenopei byli i bez suspendovaného trenéra Luciana Spallettiho, takže hru z lavičky řídil jeho asistent.

Do první velké šance se dostali Rossoneri a Giroudovu střelu vytáhl konečky prstů na břevno brankář Meret. Bohužel to byl jeden z mála zajímavých okamžiků v prvním poločase. Oba celky dobře věděly o co hrají a nebylo divu, že předvedená hra byla svázaná taktikou.

Ve 27. minutě poslal před branku střílený centr Tonali a byl z toho rohový kop, po kterém hlavičkoval nebezpečně Krunić a Meret musel vyrážet. Neapol domácí svatyni prakticky neohrožovala a až v závěru prvního poločasu se postaral o rozruch Kvaracchelija, nicméně nikdo ze spoluhráčů na jeho přihrávku před branku nezareagoval. Večerní šlágr tak během první pětačtyřicetiminutovky branku nenabídl.

Skóre se měnilo až po přestávce. Nový muž na trávníku Serginho Dest podkopl Kvaraccheliju a hlavní arbitr po shlédnutí videa odpískal pokutový kop. Matteo Politano ho sice netrefil ideálně, ale Maignana překonal a poslal Neapol do vedení.

AC Milán tak musel směrem dopředu něco předvést a skutečně zatlačil na pilu. Po krásné akci De Ketelaereho s Messiasem vytasil pohotový zákrok brankář Meret. O chvíli později pak zatáhl balón do šestnáctky Theo Hernández a prudkou přihrávkou před branku našel volného Oliviera Girouda, který rozjásal San Siro.

Domácí v tu chvíli cítili šanci na zvrat a po další pěkné akci střílel nad Giroud. Když už to vypadalo, že Milánští mají navrch, přišla studená sprcha a další gól Neapole. Mario Rui poslal do šestnáctky parádní centr a Giovanni Simeone hlavou překonal Maignana. V tu chvíli Partenopei zase ožili, čehož mohl střelou využít Zerbin a Maignan musel balón pacifikovat.

AC druhá branka Neapole zaskočila a jejich předchozí nápor pominul. Přesto se Piolovi svěřenci nevzdávali a měli velkou šanci na opětovné vyrovnání. Pět minut před koncem pustil Giroud Hernándezovu přihrávku na Kalulua a jeho koncovka skončila ke smůle milánských fanoušků na břevně! Neapoli se dařilo bránit a přežilo i sérii rohových kopů v poslední minutě nastaveného času. Neapol znovu potvrdila, že v Miláně se jí dlouhodobě mimořádně daří.

Více informací k zápasu

AS Řím - Atalanta Bergamo 0:1

18.09.2022 18:00

Góly: 35. Giorgio Scalvini

Atalanta opět potvrdila, že ve Věčném městě si zpravidla ví rady. Vyhrála i dnes, v hodně emotivním utkání jí k tomu stačila jediná trefa. Brankáře Ruie Patrícia pokořil už v první půli mladý obránce Giorgio Scalvini.

Pro AS začalo dnešní utkání hodně smolně, protože ještě v rámci rozcvičky se zranil hvězdný útočník Paulo Dybala. AS s ním na hřišti nebo bez něj, to je obrovský rozdíl. A s Dybalou na hřišti se náhle zlepšují i výkony ostatních hráčů. Ani La Dea to ale neměla jednoduché, protože už v osmé minutě musel střídat brankář Musso kvůli zranění.

Jinak úvodním minutám kralovaly primárně obrany, činily se defenzivní zdi na obou stranách. První střelu na branku jsme proto viděli až po půlhodině hry, kdy se do šance probil obránce Roger Ibañez. Jeho ránu ale zlikvidoval náhradní brankář Marco Sportiello. A i díky tomu se Atalanta mohla ujmout vedení.

Deset minut před koncem první půle totiž mladý útočník Rasmus Winther Højlund obešel ve vápně stopera Ibañeze a naservíroval míč do druhé vlny. Tam si naběhl mladíček Giorgio Scalvini a krásnou ranou k tyči prostřelil zkušeného Ruie Patrícia.

Ještě do poločasu se AS snažilo srovnat, jenže Sportiello zakončení Abrahama z kroku vyrazil. Atalanta hodně faulovala a sudí Chiffi rozdal za celé utkání sedm žlutých karet - všechny hráčům hostí. Vyloučil ale Josého Mourinha, který hodně nelibě nesl neodpískání kontaktu ve vápně mezi Zaniolem a Okolim.

Chvíli poté Atalanta málem zvýšila. Obránce Çelik si málem dal vlastní branku a jen pozorný Abraham dokázal míč vykopnout z čáry. AS dnes postrádalo klid v koncovce, jak ukázal patnáct minut před koncem i Ibañez. Jeho hlavička po centru od Pellegriniho těsně minula tyč a AS doma padlo.

Více informací k zápasu

US Cremonese - SS Lazio 0:4

18.09.2022 15:00

Góly: 7. Ciro Immobile, 21. Ciro Immobile (pen.), 45+1. Sergej Milinković-Savić, 79. Pedro

Jaký to rozdíl oproti čtvrtečnímu vystoupení v dánském Midtjyllandu, po kterém se snesla na hráče Lazia vlna kritiky. Biancocelesti na to zareagovali tím nejlepším způsobem a v Cremonese zvítězili vysoko 4:0. Dvě branky vstřelil Ciro Immobile a po jednom gólu zapsali Sergej Milinković-Savić a španělský křídelník Pedro.

Lazio dalo zapomenout na čtvrteční kolaps v Evropské lize a v Cremonese nenechalo od počátku nikoho na pochybách. V 7. minutě vyslal Milinković-Savić kolmou přihrávkou Cira Immobileho, ten přesprintoval stínujícího Chiricheşe a neomylně zakončil. O několik minut později to už bylo 2:0, protože penaltu nařízenou za ruku Ločošviliho proměnil opět kanonýr Ciro Immobile.

Trenér domácích Alvini musel vzápětí střídat zraněného Chiricheşe a tím citelně zasáhnout do obranné řady. Lazio bylo díky rychlým brankám v laufu a těsně před odchodem do šaten zvýšilo už na 3:0. Zaccagniho střelu sice Radu dobře vyrazil, ale dorážejícímu Milinkovićovi-Savićovi nestálo nic v cestě.

Po změně stran pokračovala ofenzivní smršť Lazia a v 50. minutě odmítl završit hattrick kapitán Immobile. Po hrubé chybě defenzívy mu předkládal balón před prázdnou branku Anderson, jenomže Immobile vzácně selhal.

Lazio už nepotřebovalo nikam spěchat. Tříbrankový náskok se jevil jako dostatečný a po většinu druhého poločasu tak tempo hry opadlo. Až v 71. minutě se pokusil o akrobatické zakončení nůžkami domácí Valeri a Provedel musel reflexivně zareagovat. Biancocelesti se nakonec dočkali i čtvrtého zásahu. Immobile tentokrát v roli nahrávače posunul balón na Pedra a ten pečlivou střelou tyči nedal Raduovi šanci. To už byl pro Cremonese nepříjemný debakl, navíc do konce zápasu zbývalo ještě zhruba patnáct minut.

Svěřenci trenéra Maurizia Sarriho chtěli završit pro soupeře nepopulárního "bůra", ale stoper Romagnoli hlavičkoval po rohovém kopu jen do tyče. Nic dalšího už se v utkání nestalo a Lazio tak zapsalo očekávanou výhru, čímž si zároveň udrželo kontakt s vedoucí špičkou. Pokud jde o Cremonese, to zůstává s pouhými dvěma body v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Hellas Verona 2:0

18.09.2022 15:00

Góly: 13. Jonathan Ikoné, 90. Nicolás González

Nedělní odpoledne se vydařilo i Fiorentině, která na stadionu Artemia Franchiho hostila od tří hodin veronský Hellas. Branky nakonec padaly jen do hostující sítě a brankáře Montipá postupně překonali Ikoné a González.

Ve Florencii vydržel bezbrankový stav jen do 13. minuty, než si navedl balón do šestnáctky Jonathan Ikoné a střelou k tyči do protipohybu otevřel skóre. Violu vedoucí branka povzbudila a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Venutiho ránu z úhlu vyrazil Montipó a o chvíli později sudí odpískal ve prospěch domácích pokutový kop. Cristiano Biraghi však zvolil střelu přesně tam, kam skákal Montipó a ideální možnost na navýšení vedení tím nevyužil.

Vzápětí na druhé straně utekl Thomas Henry a jeho branka pro změnu neplatila kvůli ofsajdovému postavení. Hellas byl v závěru o něco lepší, ale vyrovnání se nedočkal.

I po změně stran se bylo na co dívat. Tvrdou ránu Bonaventury skvěle vyrazil Montipó a pokus Mandragory šel výrazně nad. Následovala zhruba půlhodinová pasáž hry, ve které se nic zásadního nedělo a až v závěru utkání se podařilo Fiorentině vstřelit druhý gól. Mandragora dal zpětnou přihrávku na Nicólase Gonzáleze a ten trefil poloprázdnou branku. Fiorentina zvítězila poprvé od 14. srpna a v tabulce si polepší. Pokud jde o Hellas, tomu se dál nedaří.

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - Juventus FC 1:0

18.09.2022 15:00

Góly: 74. Christian Gytkjaer

Velká euforie zavládla po 7. kole v Monze, kam zavítal slavný Juventus k vůbec prvnímu vzájemnému měření sil. Nováček soutěže do té doby v Serii A nezvítězil, ale dnes tuto sérii přerušil a Starou dámu udolal brankou Christiana Gytkjaera 1:0. Klíčovým okamžikem ale bylo vyloučení Ángela Di Maríi ve 40. minutě prvního poločasu.

Monza je nováčkem letošního ročníku Serie A a s Juventusem se nikdy předtím nesetkala. Diváci v ochozech tedy byli pořádně natěšení a nakonec své návštěvy stadionu U-Power nelitovali.

Domácí na začátku zápasu překvapili favorita aktivitou a zády k brance hlavičkoval nad v první šanci Izzo. Vzápětí na druhé straně pálil z ofsajdu těsně mimo Vlahović a střelecky se neprosadil ani po půlhodině hry Patrick Ciurria. Monza držela s Juventusem krok a její šance na překvapivý výsledek výrazně vzrostly ve 40. minutě.

Pět minut před přestávkou totiž přišla pro Juventus obrovská komplikace. Ángel Di María v souboji udeřil loktem protihráče do hrudi a od sudího Marescy vyfasoval rovnou červenou kartu.

Monza vycítila šanci na historický okamžik a pět minut po změně stran spálila velkou tutovku. Dany Mota zakončoval u pravé tyče trestuhodně mimo branku. O chvíli později zase hlavičkoval nad Gytkjaer a i tady si musela Stará dáma vydechnout.

Juventus se i v oslabení dokázal dostat do blízkosti Di Gregoria a po standardce Paredese hlavičkoval těsně mimo Danilo. Byl to důležitý okamžik, protože hned vzápětí Monza vstřelila vedoucí gól. Christian Gytkjaer využil vynikající přihrávky od Ciurrii a zblízka Perina překonal. Na U-Power Stadium vypukla nefalšovaná radost.

Hosté nepředvedli v Monze vlastně vůbec nic. Jediným světlým momentem byla šance střídajícího Keana, jehož hlavička skončila v náruči Di Gregoria. Juventus se v minulém kole přesvědčil, že i v závěru padají branky a proti Monze to málem zopakoval. Po rohovém kopu si málem vstřelil vlastence Rovella. Špatně hrající Juventus vyrovnat nedokázal a z Monzu se vrací bez bodu.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Inter Milán 3:1

18.09.2022 12:30

Góly: 22. Milan Škriniar (vl.), 84. Jaka Bijol, 90+3. Tolgay Arslan - 5. Nicoló Barella

Překvapivého lídra má minimálně na pár hodin italská nejvyšší soutěž. Fotbalisté Udinese znovu nezaváhali a tentokrát doma skolili favorizovaný Inter Milán 3:1. Zebry o svém vítězství rozhodly až v závěrečné desetiminutovce brankami Jaka Bijola a Tolgaye Arslana. Inter zaznamenal už třetí porážku v sezoně, naopak Udinese vyhrálo pětkrát po sobě.

Udinese se dostalo do úctyhodné formy a ke čtyřem výhrám chtělo přidat i pátou. Háček byl v tom, že hostilo vysoce favorizovaný Inter, který se Zebrami od roku 2017 ani jednou neprohrál. Nerazzurri navíc v úterý vyhráli v Lize mistrů nad Viktorií Plzeň, ale nedělní zápas jim nevyšel podle představ.

Přitom začátek byl podle plánu a v 6. minutě milánský celek vedl, když se krásnou střelou z volného přímého kopu prosadil Nicoló Barella. Kop to byl vskutku fantastický. Hosté se ale nechali uchlácholit a Udine nejenže převzalo iniciativu, ale ve 23. minutě srovnalo na 1:1. Po standardní situaci přilétl do šestnáctky Interu centr a stoper Milan Škriniar si nešťastně srazil balón do vlastní sítě.

Po půlhodině hry došlo k málo vídané události. Simone Inzaghi se rozhodl hned pro dvojí střídání a Inter tím znovu dostal impuls k aktivitě. Chvíli na to Džekova nebezpečná hlavička přelétla břevno. Gólem neskončila ani akce z druhého poločasu, při které pro změnu hlavičkoval od země nad branku Dumfries.

Hra ale byla vyrovnaná a do vedení mohli jít i domácí. V 64. minutě potáhl balón k šestnáctce Sandi Lovrić a přesně mířenou střelou k tyči pořádně protáhl brankáře Handanoviče. Ten se oproti zápasu s Plzní vrátil do branky. Inter se v závěru zápasu hodlal usadit na polovině Udinese, jenomže pět minut před koncem schytal studenou sprchu. Deulofeův centr od rohového praporku zasáhl hlavou ke vzdálenější tyči Jaka Bijol a Udinese vedlo 2:1.

Na vyrovnání už Inter neměl příliš času, a tak musel riskovat. Zebry toho v nastavení využily a třetí brankou definitivně rozhodly o svém vítězství. Deulofeu znovu čechral balón na zadní tyč a tam Tolgay Arslan hlavičkou pod břevno nedal Handanovičovi šanci. Udinese potvrdilo skvělou formu a vyhrálo už pátý zápas v řadě. Naopak problémy má Inter, pro něhož je to už třetí porážka od začátku nové sezony.

Více informací k zápasu

Turín FC - US Sassuolo 0:1

17.09.2022 20:45

Góly: 90+3. Agustín Álvarez

Na poslední možnou chvíli urvalo Sassuola cenné vítězství. V Turíně to byla po celou dobu takticky svázaná bitva s minimem šancí a nakonec to byli Neroverdi, kteří dokázali vytěžit maximum. Ve třetí minutě nastavení rozhodl hlavičkou Augustín Álvarez.

První poločas byl hodně svázaný taktikou a příliš gólových šancí k vidění nebylo. O něco aktivnější byli hráči Turína, kteří také před koncem první půle vstřelili branku, která kvůli ofsajdu neplatila.

Po autovém vhazování se dostal za obranu Sassuola Vlašić a těsně před Consiglim trefil tyčku, z následné dorážky pak rozvlnil síť Valentino Lazaro, ale veškerá radost byla pro zdvihnutý praporek zbytečná. O chvíli později zahrozilo i Sassuolo a těžký zákrok musel po patičce Frattesiho vytasit Milinković-Savić.

Bezbrankový stav pokračoval i hluboko do druhého poločasu, ve kterém to byla znovu spíše taktická bitva. Mírně aktivnější Granata si nedokázala s obranou Sassuola poradit a naopak ani Milinković-Savić nemusel řešit výraznější okamžiky ve vlastní šestnáctce. Zápas směřoval k remíze 0:0 a ta by byla zřejmě spravedlivá, jenomže v nastavení rozhodl o vítězství Neroverdi Augustín Álvarez.

Běžela už třetí minuta nastavení, když do šestnáctky přilétl centr a Augustín Álvarez ho hlavou poslal do sítě. Rozhodující branka přišel v momentě, kdy už Turín neměl čas na odpověď.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - UC Sampdoria 2:1

17.09.2022 18:00

Góly: 12. Jeison Murillo (vl.), 72. M'Bala Nzola - 11. Abdelhamid Sabiri

Sampdoria sice nad Spezií brzy vedla, ale všechny tři body nakonec zůstávají v La Spezii. Na nádhernou branku Sabiriho totiž zareagoval jeho spoluhráč Murillo vlastní trefou a ke konci utkání definitivně strhl vedení na stranu domácích Nzola.

Sampdoria zažívá hodně špatný vstup do nového ročníku, čehož chtěla využít domácí Spezia. Jenže ji čekalo hodně práce, protože ve 12. minutě inkasovala. A diváci byli u vytržení, protože Abdelhamid Sabiri si dovolil naprostou nádheru. Snad ze třiceti metrů vyslal krásnou ránu, která zapadla přesně pod víko za záda brankáře Dragowského! Jeden z gólů sezony.

Moc dlouho ale Sampdorii radost netrvala, protože jen o minutu později obránci Dorie neodvrátili centr ze strany a důrazný Nzola střílel. Míči ale do vlastní sítě pomohl nejvíc obránce Jeison Murillo, kterému byl gól také připsán.

Více ze hry měli určitě hosté, kteří se dostávali na dostřel k brankáři Dragowskému, ale ten jejich akce bez větších potíží likvidoval. Mnohem větší šanci si Doria připravila až po změně stran. Psala se 53. minuta, když se Ciccio Caputo zjevil na vápně zcela sám a zakončoval placírkou. Tu mu ale Dragowski fantasticky vyrazil!

Po hodině hry vypálil tvrdě opět Sabiri, jenže tentokrát minul tyč. M’bala Nzola už ale nezaváhal, protože patnáct minut před koncem poslal - zcela nehlídán - přetažený centr přímo do sítě! Sampdorii nezachránil ani nestárnoucí Quagliarella, kterého ke konci perfektně vychytal Dragowski.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Empoli FC 0:1

17.09.2022 15:00

Góly: 75. Filippo Bandinelli

Trenér Thiago Motta nezažil úspěšnou premiéru na lavičce Bologny, protože všechny tři body si odvezlo domů toskánské Empoli. Stačila mu k tomu jediná branka kapitána Bandinelliho ze závěru utkání, na kterou už domácí nedokázali reagovat.

Empoli v sezoně ještě nevyhrálo a dnes cítilo velkou šanci. Na půdě Felsinei navíc začalo aktivně, protože už v páté minutě musel brankář Skorupski do vzduchu, aby vyškrábl hlavičku Sama Lammerse nad břevno! Na opačné straně se o něco podobného pokoušel Soriano, ale na jeho ránu odpověděl ještě lepším zákrokem brankář Vicario.

Na Bologně byla znát horší souhra spojená s novým rozestavením kouče Motty. Přesto mohla jít domácí ekipa do vedení. Velkou příležitost měla v 59. minutě, kdy centrovaný míč zastavil ve vápně rukou Stojanović a obával se nejhoršího. Zachránil ho ale VAR, který odhalil, že celé akci předcházel jasný ofsajd.

Gólu jsme se nakonec dočkali v 75. minutě. Brankář Lukas Skorupski, který jen pár momentů předtím zachraňoval svůj tým po ráně Cambiaghiho, neudržel v rukou centr ze strany a nepokrytý kapitán Filippo Bandinelli mohl dorážet do prakticky prázdné brány - 1:0 pro Empoli a jeho první výhra v sezoně.

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - US Lecce 1:2

16.09.2022 20:45

Góly: 55. Joan González (vl.) - 43. Assan Ceesay, 83. Gabriel Strefezza

V páteční předehrávce se potkaly dva celky, které spolu nikdy předtím v nejvyšší soutěži nehrály a z první výhry v sezoně se zaradovalo US Lecce. Domácí se ujali vedení již v prvním poločase a znovu pak po změně stran vítěznou brankou Gabriela Strefezzy.

V prvním poločase mělo více ze hry hostující Lecce, jakkoliv bylo držení balónu spíše na straně Salernitany. Potíž však byla v tom, že domácí nedokázali ani jednou vystřelit na branku, zatímco Lecce se to podařilo třikrát. Poprvé zahrozilo po jedenácti minutách, ale Ceesay dobře rozvíjející se akci pokazil nepovedenou střelou.

Stejný hráč byl mnohem úspěšnější až před koncem prvního poločasu, kdy se také Lecce ujalo vedení. Hjulmand vyslal pas na rychlonohého Assana Ceesaye, ten obešel Sepeho kličkou a z úhlu trefil odkrytou branku. Série bez porážky byla v ohrožení.

Salernitana ale po změně stran zvýšila aktivitu a výsledkem byly nejen šance, ale především vyrovnání. Ve 48. minutě musel po Kastanosově střele zasahovat Falcone a po koncovce Piąteka zase vyrážel na rohový kop. Z něho následně Salernitana udeřila. Balón směřující na přední tyč si srazil do branky Joan González.

Dlouho se pak zdálo, že duel skončí remízou, ale tři body pro sebe nakonec ukořistilo Lecce. V 83. minutě se z hranice šestnáctky prosadil krásnou střelou Gabriel Strefezza a Sepe se jen ohlédl. Na vyrovnání měla Salernitana už málo času, přesto se ještě dostala do šancí. Gól však nepadl a tak si Lecce odváží tříbodovou odměnu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol752015:517
2.Atalanta Bergamo752011:317
3.Udinese Calcio751115:716
4.SS Lazio742113:514
5.AC Milán742113:814
6.AS Řím74128:713
7.Inter Milán740313:1112
8.Juventus FC72419:510
9.Turín FC73136:710
10.ACF Fiorentina72327:69
11.US Sassuolo72325:89
12.Spezia Calcio72237:118
13.Salernitana Calcio714210:87
14.Empoli FC71426:77
15.US Lecce71336:86
16.Bologna FC71337:106
17.Hellas Verona71246:135
18.AC Monza Brianza71154:144
19.US Cremonese70255:142
20.UC Sampdoria70254:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (134)

Přidat komentář
CubONE

Este len stvrty domaci zapas, ale zatial na kazdom navstevnost nad 70tisic. Radost pozerat.

Reagovat
Mönchengladbach

Inter taktéž, AS Roma každý zápas přes 60k... Čumím na ty návštěvy v Serii A, respekt.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Inter mal dlhé roky najvyššiu návštevnost a to sme mali dlhé obdobie temna 2013-2018

Reagovat
Dejwa

V té Sampdorii to dopracovali

Reagovat
Inter Eterno Amore

Každá lepší team, proti ktorému sme hrali vonku nás porazil

Reagovat
Inter Eterno Amore

*každý

Reagovat
M11

Gratulace domacim.. verim ze tohle Max uz neustoji..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Csaplárova past

Ještě je brzy. Ještě tak dva zápasy ...

Reagovat
10

četl si vyjádření Arrivabeneho? ten to řekl jasně

jediná šance je zásah Elkanna, kterej by ale musel vyměnit Agnelliho a celý vedení, což je dost nepravděpodobný...to bude dlouhá sezona

Reagovat
M11

Verim ze zasahne.. tohle je nedustojne

Reagovat
Whitemedia

Juventus CEO Arrivabene: “It would be completely crazy to sack Allegri right now. Allegri has a project here at Juventus to be developed in the next four years”. #Juventus

“We have a long term project here, I’m involved too as a CEO”.

Projekt Juve sestup?

Reagovat
Mönchengladbach

Je dobře, že zůstane ještě čtyři roky.

Reagovat
Gimme

Ze Série D na vrchol?

Reagovat
Panini Calciatore

Ale kroky vedenia pri mercate teda vobec nevyzeraju ako 4-rocny projekt

Reagovat
Salfovic

Ale v Monze teda nádhernej trávník, takovej jsem už dlouho neviděl

Reagovat
Csaplárova past

Chtěl bych vidět Pogbu v současném Juve hrát ten by se ani nerozběhl

Reagovat
Il Architetto

Ten už ze špitálu nevyleze.

Reagovat
bobis21

Neděle zatím výsledkově skvělá, tak snad to večer bude pokračovat

Reagovat
The Krupy

Ferrara, Del Neri, Pirlo hadr. Ak ho nebudú chcieť vyhodiť, pomôžu jedine masívne protesty, nech blonďáčik vezme Darinku za ruku a uteká pred fanúšikmi.

Reagovat
Alberto Aquilani

More, čo sa všetci serete do chuderky Darinky... odkopol ju cigáň a má krízu stredného veku. Darinka nemôže za to, že hráte pi.u

Reagovat
Juventus 14

Krízu stredného veku má především Méďa! A obávám se, že se to, mimo jiných problémů, promítá do vedení Juventusu. Ale vlastně máš pravdu. Darinka je obyčejná zlatokopecká fuchtle. Méďa je debil. Normální chlap v jeho postavení by si našel nějakou pěknou mladou Italku, on se nechá sbalit starou cigošskou vypípanou družicí

Reagovat
Salfovic

V dětském pokojíku měl její plakát nad postelí, to pak nemohl jinak.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
teenz

Reagovat
Panděvova ofina

Má dobri srce mrtki !!

Reagovat
The Krupy

Robí kuresfunk s Paľom a ten sa potom nekoncentruje na prácu

Reagovat
Blbos_Dlaha

Vyhodil niekedy Juve trenera pocas sezony? Oni sa prave v tomto ultra konzervativni nie? Nemyslim si ze je sanca ze by Allegri odisiel skor ako po sezone.

Inak Tammy hra takto hrozne stale? Dnes som videl AS po dost dlhej dobe a to bola hroza ved on je uplne drevo

Reagovat
10

naposledy v sezoně 2009–10...třeba Delneri pak následující rok přežil celou sezonu, přestože během ledna a února prohrál 7 zápasů a byl na 8. místě

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy je od prvního přípravného zápasu marný. Kéž by se točili Eldor a Gallo.

Reagovat
Houfi

bohužel to stejně jako v případě změny nefunkční dvojice Cristante Matić zůstane jen v rovině přání... Eldor se mi vždy líbí, je mi ho líto

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že Mou hraje ty dva s radostí, Mady na tom prostě asi je kondičně bídně, 40 minut nestačí.

Doufejme, že to dožene během pauzy, abychom už nemuseli trpět. To 5-3-2 je tak ploché díky statickému středu, že nás každý v pohodě přitlačí a je jen otázkou času, kdy dostaneme gól.

Reagovat
Dominator

je to sice uz trosku davnejsie, ale v roku 2001 vyhodili ancelottiho nie, ze iba pocas sezony, ale cez prestavku pocas zapasu

Reagovat
ED91

Reagovat
Panini Calciatore

Dnes vyrabujeme San Siro, Kvaradona bude hviezdit uvidite.

F O R Z A N A P O L I

Reagovat
Elliasson

Doufám!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Panini Calciatore

Minuta ticha je za Alzbetu?

Reagovat
Pettirosso

Juve management's views on the situation:

Nedved: Allegri sacked immediately

Arrivabene: Agree if there is a low-cost solution

Agnelli: Afraid of burning Montero as happened with Pirlo

Talks will take place tonight, Elkann can join this week.

@AntonelloAng

Pry ma vecer probehnout rozhovor s Monterem. Asi se neco fakt deje..

Reagovat
10

nic ve zlým, ale kam chodíš na tyhle pofiderní zdroje? už minule si sem dával nějakej nesmysl z fake účtu, tohle je další no name "novinář" a hlavně totální nesmysl, o kterým nikdo z těch relevantních lidí nic nepsal ani náznakem...

Reagovat
Zark

nějaký pofidérní insider

Reagovat
10

zrovna v tomhle Juve funguje dobře, s tímhle vedením neunikne ven nic, co sami neřeknou veřejně, to jsme viděli v létě...

Reagovat
Pettirosso

Nemyslím si, že je tohle fiktivní účet, je na TW od 2012. https://www.youtube.com/watch?v=cjKjB32VIUQ

Relevance zprávy může být jistě diskutabilní, zatím to nikdo prověřenější nepotvrdil, ale minimálně je pozitivní, že se spekuluje. Chytám se jakéhokoliv stébla.

Reagovat
10

tohle fiktivní jako ten minule není, ale spíš na mě působí jako fanoušek, kterej zkouší pozitivní vizualizaci

Reagovat
Pettirosso

Ta zpráva mi nepřijde úplně mimo. Pochybuju, že po další blamáži a v této situaci se všichni z vedení pokojně rozešli domů. Určitě něco interně řeší, co uvidíme v následujících dnech, ale Nedvěd se nikdy netajil tím, že není fanouška Maxe a on bude první, kdo ho bude chtít vyhodit. Řešení situace ala Montero by současnýmu Juve byla dost podobná.

Na TW mohou mít občas info i jiní (ahoj Momblano), než Schira s Romanem.. tím ale nechci říct, že je tento "fanoušek" relevantní.

Reagovat
Pettirosso

*současnýmu vedení, ne Juve.

Reagovat
10

vždyť tam třeba před hodinou psal, jestli by nebyl ta low cost varianta De Zerbi, kterej už podepsal s Brightonem

Reagovat
stuff

Lowcost riesenie je najhorsie, co sa nam moze stat. Vsetky kluby ukazuju, ze je to jediny post, kde treba nevyhnutne vrazit vela love. Najma, ked sa uvolnil Tuchel. Alebo zatlacit na Gaspa, Jurica, Tudora.

Lowcost riesenie ma este tu nevyhodu, ze ak by hoc aj bez taktiky zacali hrat hraci naplno po odchode Maxa, tak by nevyhnutne sa zlepsili vysledky, ale vo finale by nas to nikam neposunulo. Interim by dostal zmluvu a to, ze nic nevie by sa ukazalo az o rok.

Reagovat
Pettirosso

Stale to neni top zdroj, ale v necem potvrzuje toto vyjadreni. Kazdopadne Max zatim zustava. Rozhodne uz vsak nema pevnou pozici.

The defeat against Monza weakened the position of Allegri: for Arrivabene the change of coach would be madness, but in that case, an internal solution would emerge: Paolo Montero. [@GiovaAlbanese via @MatthijsPog] #Juventus

Reagovat
10

uvidíme, jak na tom budeme do tý pauzy na MS, to by případně byla možnost vyměnit trenéra

já tomu každopádně nedávám žádnou šanci, jsme zajatci Maxe, ten to moc dobře ví a na tiskovce se tomu všemu jen směje

Reagovat
Pettirosso

Pise se, ze jeho vyhazov by klub stal €36m v hrubym. Na druhou stranu v aktulni situaci dochazi k mnohem vetsi devalvaci na strane hracu, takovej Vlahovic ma aktualne tak polovicni hodnotu. Verim, ze je v klubu spousta chytrych ekonomu, co to vidi podobne. Spis nez po financni strance se bojim ze lidske. Max byl primarne Agnelliho volba, jeho predcasny vyhazov by znamenal i jeho hlavu na spalku. Proto mu chteji davat porad dalsi sance imho.

Bohuzel je otazka, kam az to zajde, podle spousty novinaru Max ztratil kabinu.. nic horsiho se trenerovi stat nemuze.

Jedina sance je intervence Elkanna a EXORu. A to kompletni

Reagovat
10

Právě, tohle už půjde i s prezidentem, kterej se od fiaska se Superligou k ničemu nevyjadřuje, jakoby nebyl, zásahem do vedení (Nedvěd out, Cherubini zpět o krok dolů a nahrazení pravým DS se zkušenostma a autoritou). Pak až je Max. Příští léto po 8. místě v lize možná.

Reagovat
sinter

stačí ked sa vyjadril k Ferrari, ... radšej mal ostať ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to jak když ho hráči chtěli odstřelit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady už přestává hovno smrdět

Reagovat
Whitemedia

Prostě twitter, taky to na mě zrovna vyskočilo a to jsem tam Juventus ani nikdy moc nevyhledával.

Reagovat
stuff

Hlavne mam pocit, ze ho chcu odpalit uz aj hraci. Isto je cast viny na Maxovi. Pokojne uznam, ze najvacsia. Ale ti hraci s tymi menami a platmi musia pokefovat monzu bez trenera a bez rozcvicky

Reagovat
10

to na mě působí stejně, že ho chtějí odpálit...nebylo by to poprvé ani naposledy

Reagovat
DelPiero137

nesuhlasim s takymto pristupom ale asi to inak nepojde. A trocha sa utesujem ze ti hraci nie su az tak zly

Reagovat
danko10

Po semifinále EKL som si z Ríma odniesol Tammyho dres a s ním aj jeho dušu, presne ako to urobili vtedy ufoni chudákom basketbalistom v Space Jame. On mal hrozné obdobie aj vlani, ale toto už je na vyšetrenie, či nemá náhodou ALS.

Reagovat
10

Reagovat
LesyJePan

To je taktika aby ho na konci sezony Chelsea neodkupila späť o rok zase začne hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně víme, koho vinit.

Reagovat
LesyJePan

Neapol to uhaluzila z dvoch šanci 2 goly. Škoda hlavne, že my sme svoje nevedeli využiť. Minimalne 1b sme si zasluzili.

FORZA MILAN

Reagovat
AngryPrd

veru tak pravda !

Reagovat
CubONE

To ide na Pioliho a neefektivitu. Hodit tam Desta, ktory nevie absolutne branit, fakt nebolo riesenie, Calabria Kvichu 3-4krat zastavil, potom to sice raz riesil na zltu, ale stale to bola vacsia istota.

Vpredu, co povedat, dve brvna, kopec sanci, dalo sa to vyhrat, Neapol dnes nebol nejaka neprekonatelna hradza. Skoda.

Reagovat
LesyJePan

Co to je vôbec za obrancu? Do zadu tragický do útoku nič moc. Čo on vlastne vie dobre? Ja som si zatial nevsimol u neho silnu stranku.

Reagovat
CubONE

Ja som teda nanho nikdy nic dobre necital ani v Barce, ani v Ajaxe Mal by byt rychly a dobry dribler, ale nevidim ani to.

Reagovat
Kaka14

Hlavne že má výkupku nastavenú na 20 mega

Reagovat
LesyJePan

Mne skor vadi jeho plat, ma skoro tolko co Theo, lebo mi je jasne ze tych 20 nedame, to ma netrapi

Reagovat
Kaka14

to vazne tak hadam neplatime cely plat ked je na hostovacke ....

Reagovat
fero_hora

má 21 a spravil jednu chybu. ešte je skoro ho odpísať. možno maldini skúsil na rok, že či sa z neho neukáže druhý theo

Reagovat
mastakillah

Lepší jsme rozhodně nebyli. Spíše šťastnější. Dokázali jsme vytěžit z minima maximum. Obrana dnes parádní a to včetně Mereta střed Lobo - Zambo opět excelentní a to to dnes neměli vůbec lehký. Vyrovnávací gól byl absolutně zbytečnej a stačilo neodfláknou návrat se svým hráč. Rozhodující akce byl nejlepší moment celého zápasu, kterej neměl semenší chybu. Od náběhu, přes centr k samotnému zakončení vše na jedničku. Cholito si tohle zaslouží

Reagovat
LesyJePan

Lobotka snad nestratil loptu, spolu s Anguissom super stred. Na druhu stranu si nemyslím, že obrana zahrala nejak skvele. Šancí sme mali dosť, nastrelili sme 2x brvno, keby sa šance popremieňali tak vyhráme.

Reagovat
mastakillah

Na to jak dlouho spolu hrají tak jsem spokojenej i s obranou My tam ty mezírky budeme mít vždycky a je jedno jestli tam je Koulibaly nebo Kim šancí jste měli spoustu, ale to zakončení bylo špatný

Reagovat
10

v italským komentáři o něm mluvili jako o Xavim...pak to upravili aspoň na "Davida Pizarra v dobách největší slávy"

Reagovat
Alberto Aquilani

Pizarro > Xavi

Reagovat
10

Lobotka mezi?

Reagovat
Alberto Aquilani

áno

Reagovat
Largo

Navíc Simeone tu akci sám rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AngryPrd

Skoda dnesnej prehry. Zapas bol krasny, Napoli dalo sa ponuklo. AC naopak premrhalo sance a preto dnes bez bodu. Prekvapilo ma ze Tomorimu usiel tak lahko Simeone

Nechapem striedanie ked dal dole za nepriazniveho stavu DeKetelaere a miesto neho prisiel trpaslik Diaz. Ku koncu by sa jeho vyska hodila ovela viac aj nahravky do goloviek mal krasne. Gratulacia do Neapolu. Forza Milan !!!

Reagovat
LesyJePan

Diaz siel namiesto Krunica a bol zapojeny do akcie na 1:1. Nehral zle ale potom vystriedal CDK za Adliho. Ten sa moc do toho nedostal. Najhorsie striedanie bolo podla mna Dest - Calabria ale ani to nam neprehralo zapas, skôr spálené šance, v klide mohol byt vyslodok 3:2, 4:2.

Reagovat
AngryPrd

Ano moja chyba, mas pravdu.

Reagovat
fRRR

Pres to vsechno z toho mam fakt radost. Ukazuje se, ze minulej rok nebyla nahoda a ze ty velky konkurenty v lize umime prehravat. Porazet je jeste konzistentne neumime

Efektivita Neapole

Reagovat
Pipo123

Od čias Marchettiho sme nemal v brane taku istotu akou je Provedel, chyta vyborne, vo vzduchu posobi suverénne. Maxi sa do brany tak lahko nedostane

Reagovat
El Matador

Na to, že byl až třetí volba, tak zatím paráda

Reagovat
Pipo123

Priznám sa že som ho vôbec nepoznal, až minulú sezónu som ho nejak zaznamenal v zápasoch proti Laziu. Pre mňa osobne obrovské prekvapenie, u našich brankárov bol vždy problém vo vyrovnanosti výkonov, Strakosha bol super na čiare, ale keď mal ísť von pre loptu, alebo do súboja vo vzduchu tak sa človek bál ako to dopadne. U Provedala ma človek obrovskú istotu že to zvládne, vždy ide na istotu, navyše aj nohami hraje výborne.

Zatiaľ super prestup a fajn príbeh pre neho, v 28 rokoch sa dostal po 1x do kvalitného klubu a všetkým dokazuje že na to má

Reagovat
Zark

přitom Maxi sám udělal půlku hypu z vašeho letošního Mercata

Reagovat
GEGE

Pioli není hlupák a Calabriu by jen tak o poločase nesundal... prý tam bylo svalové zranění... bohužel Dest to potom zajebal... ovšem i tak se to dalo vyhrát bohužel zakončení a predfinalka klasicky málo kvalitní a k tomu kus smůly...CDK tam má super momenty a jde vidět, že technicky je jinde jen to musí brát víc na sebe. Aspoň bod jsme si zasloužili...

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
Kaka14

Este by som dodal, ze Salamekers, Messiah a nehovoriac Adli pokazili toľko ľahkých prihrávok, ze na ich pozícii kľudne môže hrat Diaz, alebo aj Rebic keď sa uzdravy ….

Reagovat
Morgue

Presně tak. To byla opravdu tragedie.

Reagovat
Kaka14

Pioli : cez polcas som striedal Kjaera aby sa nevykartovala a Calabriu kvoli svalovemu zraneniu ....ten Kvaracchelija je dobre delo, takto nam odstavil dvoch obrancov za polcas a noveho hned na zaciatku vycvicil.... ked mu vydrzi zdravie tak bude podla mna patrit medzi najlepsich na svete

Reagovat
10

Gazzetta si to užívá, známky a hodnocení některých hráčů:

Di Maria 3: Allegriho chyby jsou fajn, ale když hráč se zkušenostmi jako Di Maria udělá tohle, znamená to, že jsou ty problémy hlubší. Kolektivní nemoc. Není jasné, co Di Maria přišel dělat, ale po dobu 40 minut hře jen škodil. KDE JE DYBALA?

Kostić 4: Jako Locatelli, Bremer, Paredes, Vlahović a další v předchozích klubech považovaní za velká jména při příchodu do Juventusu spadnou minimálně o 2 úrovně dolů. Neudělal nic dobře. Tohle má být všechno? No tak...

Vlahović 4: Žije osamocen na 300 metrech čtverečních, spoluhráče vidí jen dalekohledem. Vždy zády k bráně. Haaland by měl taky paranoiu. Je podrážděný, protestuje, zmatkuje.

De Sciglio 4: Ztracený. Trošku bek, trošku křídlo, který se pokouší útočit, ale hřiště před ním vypadá, jako kdyby bylo 150 metrů dlouhé. Tolik chyb ve čtení hry a přihrávkách. Ciurria ho přehrával a nebyl sám.

Paredes 4: Známky musí odpovídat očekáváním a možnostem. Někdo jako Paredes nemůže úplně odejít s hrou, musí jí sám vzít do vlastních rukou. Proto tam je. To se nestalo nikdy.

Bremer 4.5: Půl bodu navíc za šanci v závěru, kterou zblokovala obrana Monzy. Byl skoro platnější v ofenzivě. Kde je ten dominantní Bremer z Tora? Záhada.

McKennie 4: Říct o něm, že byl omráčený je kompliment. Epizodní. V totálním zmatení. Vertikalitu už od něj nečekejte.

Reagovat
cresposuper

na druhej strane GdS je uplne mimo, tak je kazdy vikend iny tim "da scudetto"

Reagovat
10

to máš pravdu, nicméně tady to trefili docela přesně

ale rozesmálo mě, jak včerejší červená pro Di Mariu byla "bez debat", ale penalta pro Neapol byla "rigorino" a "zákrok Desta byl bez intenzity"

Reagovat
10

"dotyk Desta nebyl proporciální pádu hráče Neapole"

kdyby to byl týmy mimo Milán, tak je to jasná penalta a hloupost Desta

Reagovat
Savi

Byla jasná. Bez diskuze. Šel tam naivně. Snad se trochu dá Dest do kupy.

Juve jsem tentokrát neviděl, ale asi opět neni o co stát že?

Reagovat
10

nevím komu fandíš, ale pokud Juve, tak si užívej těch 14 dnů, kdy nebude hrát žádný zápas...a Monzu si určitě nepouštěj, snad jen kdybys měl sklony k BDSM

Reagovat
Savi

AC, ale snažím se objektivně sledovat vše

Reagovat
Morgue

Tak Locatelli rozhodně nebyl považován v AC za velké jméno. Už u nás hrál tužku a v Juve v tom zdatně pokračuje.

Reagovat
cresposuper

V Sassuole sa celkom rozohral, ale tiez mi nikdy neprisiel ako nejaky top talent.

Reagovat
Morgue

Locatelli dal jeden luxusní gól proti Juve a to bylo za jeho kariéru všechno. Pro mě je to hráč na lavičku. Něco jako Bakayoko bez formy.

Reagovat
10

Loca určitě není fenomén, ale pořád je to celkem komplexní a takticky inteligentní hráč, co by ve funkčním týmu měl svojí roli v každým týmu v lize

Reagovat
Eichel

Reagovat
Mönchengladbach

Za mě nejlepší hráč posledního Eura.

Reagovat
10

on snad přicházel z AC? odcházel z AC ve dvaceti letech, do Juve přišel jako mistr Evropy

Reagovat
Morgue

No dobře, tak si jednu sezónu odkroutil v Sasuolu v základu. Jinak nic. Mistr evropy je jen proto, že v té době neměla itálie nic do středové řady kromě tohoto.

Reagovat
Fridgiee

Tri sezony po 2500+ minutach, ale jasny, radsi budem fabulovat

Reagovat
Morgue

To už tak letí? Neověřoval jsem si to, ale budu ti věřit. Jen vím, že nikdy nic moc nepředvedl a je to průměrňák.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
10

proč si vymýšlíš nesmysly? 3 sezony v základu Sassuola, na EURU s Verrattim a Jorginhem nejlépe hodnocenej záložník Itálie

v tehdejším tragickým AC hrál v 19 letech

Reagovat
Morgue

U vás snad předvedl nějaký supr výkony? Že se mu trocho povedlo Euro neznamená, že je to nějaká classa. Chlapi já se tu nechci dohadovat. Jen jsem přesvědčený o tom, že Locatelli není dobrej záložník.

Reagovat
10

minulou sezonu byl jediným záložníkem, co v Juve snesl nějaký měřítka...hodnotit ho můžeme v době, kdy ten tým nebude v totálním rozkladu a on bude hrát na svojí primární pozici

Reagovat
Morgue

souhlas. Ale přesto je v lize spousta lepších záložníků. Myslím si, že tým jako Juventus by měl mít hráče úplně jiné kvality. Vím, že teď se vám moc nedaří, ale přesto jste pořád adepti na titul a hrajete evropu. Proč tedy nemít na středu někoho kdo unese tíhu okamžiku a dokáže něco vymyslet?

Reagovat
10

Ty věříš tomu, že by v tomhle fotbale vypadal třeba Milinković-Savić nebo Tonali jinak? Vyměň ty dva za Locatelliho s Paredesem a psal by si to samé, co teď.

Reagovat
Morgue

No, to je otázka..

Reagovat
Morgue

De Sciglio byl tragický vždycky. Pamatuju si na jeden zápas kdy jsme hráli proti Juve, myslím někdy kolem roku 2016 a ten dokázal jen odkopávat balóny. Nic nevymyslel a nic neubránil. A to nebylo jen tehdy, defacto neustále ustrašený a chybující. Nikdy jsem nepochopil, že ho Juve koupilo.

Reagovat
Melchior

Já nikdy nepochopím, proč mu prodloužili smlouvu, proč nechali odejít Cancela, Spinazzolu, Pellegriniho, ale on tu furt je. Nuovo De Ceglie.

Reagovat
10

Reagovat
rossoneri89

De Sciglio bol tragicky uz v AC ... tusim jednu pol sezonu mal ako tak dobru ale potom uplne odisiel ... kazdy cez neho presiel a dopredu nevymyslel vobec nic .... ak by sme postavili na jeho miesto toho nafukujuceho panacika co je pred zmrzlinarnou tak viac toho ubrani ... cudoval som sa ze isiel do Juve a este mu predlzili zmluvu tak ale maju co chceli ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bremer má syndrom Bruno Peres.

Reagovat
Zark

to je předčasné tvrdit si myslím... přišel nedávno, do nefunkčního celku a do jiného rozestavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to nemyslím tak vážně.

Ale Turín, Atalanta, Hellas, Sassuolo umí vytáhnout hráče, aby ti pak nedovedli zopakovat ten úspěch jinde. Bremer bude asi v pohodě, časem.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

"...hřiště před ním vypadá, jako kdyby bylo 150 metrů dlouhé."

Reagovat
Zark

ale je to docela trefné k těm slimákům, co máme na kraji obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tam toho nymanda nechaji!

Reagovat
Pipo123

MIlinkovic túto sezónu 7 zápasov

1 gól a 5 asistencií, ten prekoná čísla ktoré mal minulú sezónu

Reagovat
10

v lize, kde dal Immobile 36 gólů za sezonu, tohle sdělení postrádá jakoukoliv hodnotu

Reagovat
Pipo123

Ano, taky Vlahovic by mal mat potom 50 golov za sezonu, ale niekde súdruhovia spravili chybu

Reagovat
10

spíš on, měl zůstat v tom provinčním týmu a mít tyhle čísla

Reagovat
Nuno čomes

Videl jsem jen sestřih, ale nic moc jsme neměli ne? Inzaghimu úplně přeplo nebo co mají znamenat ty šachy se sestavou? Se chce dostat na úroveň Allegriho v Juventusu? Od začátku jsem říkal jaký to bude propal Chudák Asllani, Gosens a Bellanova. Dívat se, jak místo nich hraje Gagliardini s Darmianem, ticnemohoj chápat, kde to vlezli. Tak hlavně že Handanovic potvrdil výkon z minulého kola

Reagovat
cresposuper

Gosens je byvaly futbalista, bohuzial

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele