základní část, 7. kolo
17.09.2022 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Agustín Álvarez (© AFP)

Álvarez v nastavení rozhodl o výhře Sassuola

Na poslední možnou chvíli urvalo Sassuola cenné vítězství. V Turíně to byla po celou dobu takticky svázaná bitva s minimem šancí a nakonec to byli Neroverdi, kteří dokázali vytěžit maximum. Ve třetí minutě nastavení rozhodl hlavičkou Augustín Álvarez.

První poločas byl hodně svázaný taktikou a příliš gólových šancí k vidění nebylo. O něco aktivnější byli hráči Turína, kteří také před koncem první půle vstřelili branku, která kvůli ofsajdu neplatila.

Po autovém vhazování se dostal za obranu Sassuola Vlašić a těsně před Consiglim trefil tyčku, z následné dorážky pak rozvlnil síť Valentino Lazaro, ale veškerá radost byla pro zdvihnutý praporek zbytečná. O chvíli později zahrozilo i Sassuolo a těžký zákrok musel po patičce Frattesiho vytasit Milinković-Savić.

Bezbrankový stav pokračoval i hluboko do druhého poločasu, ve kterém to byla znovu spíše taktická bitva. Mírně aktivnější Granata si nedokázala s obranou Sassuola poradit a naopak ani Milinković-Savić nemusel řešit výraznější okamžiky ve vlastní šestnáctce. Zápas směřoval k remíze 0:0 a ta by byla zřejmě spravedlivá, jenomže v nastavení rozhodl o vítězství Neroverdi Augustín Álvarez.

Běžela už třetí minuta nastavení, když do šestnáctky přilétl centr a Augustín Álvarez ho hlavou poslal do sítě. Rozhodující branka přišel v momentě, kdy už Turín neměl čas na odpověď.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele