základní část, 7. kolo
17.09.2022 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

M'Bala Nzola (© AFP)

Spezia i díky vlastní brance Murilla otočila utkání se Sampdorií

Sampdoria sice nad Spezií brzy vedla, ale všechny tři body nakonec zůstávají v La Spezii. Na nádhernou branku Sabiriho totiž zareagoval jeho spoluhráč Murillo vlastní trefou a ke konci utkání definitivně strhl vedení na stranu domácích Nzola.

Sampdoria zažívá hodně špatný vstup do nového ročníku, čehož chtěla využít domácí Spezia. Jenže ji čekalo hodně práce, protože ve 12. minutě inkasovala. A diváci byli u vytržení, protože Abdelhamid Sabiri si dovolil naprostou nádheru. Snad ze třiceti metrů vyslal krásnou ránu, která zapadla přesně pod víko za záda brankáře Dragowského! Jeden z gólů sezony.

Moc dlouho ale Sampdorii radost netrvala, protože jen o minutu později obránci Dorie neodvrátili centr ze strany a důrazný Nzola střílel. Míči ale do vlastní sítě pomohl nejvíc obránce Jeison Murillo, kterému byl gól také připsán.

Více ze hry měli určitě hosté, kteří se dostávali na dostřel k brankáři Dragowskému, ale ten jejich akce bez větších potíží likvidoval. Mnohem větší šanci si Doria připravila až po změně stran. Psala se 53. minuta, když se Ciccio Caputo zjevil na vápně zcela sám a zakončoval placírkou. Tu mu ale Dragowski fantasticky vyrazil!

Po hodině hry vypálil tvrdě opět Sabiri, jenže tentokrát minul tyč. M’bala Nzola už ale nezaváhal, protože patnáct minut před koncem poslal - zcela nehlídán - přetažený centr přímo do sítě! Sampdorii nezachránil ani nestárnoucí Quagliarella, kterého ke konci perfektně vychytal Dragowski.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele