Serie A - souhrn 7. kola

16.10.2010, 19:56, aktualizováno 17.10.2010, 22:39
Komentáře a souhrny
Inter dnes odpověděl na včerejší úspěch městského rivala AC proti Chievu, obhájce titulu přivezl všechny body z Cagliari. Večer ale vyhrálo Lazio v Bari a vrátilo se do čela tabulky. Juventus předhrál Lecce, Palermo Bolognu. Tři body berou i Sampdoria a Udinese. Fiorentina se propadla na poslední místo.

AS Bari - SS Lazio 0:2

17.10.2010 20:45

Góly: 52. Hernanes, 61. Sergio Floccari

I po tomto kole zůstane v čele Serie A Lazio Řím. Biancocelesti totiž dokázali zvítězit na horké půdě v Bari 2:0. Lazio rozhodlo o svém vítězství ve druhém poločase, kdy se trefili nejprve Hernanes a poté Floccari.

První poločas toho příliš nenabídl, mnohem zajímavější byla pro diváka druhá půle. V 10. minutě se probojoval do zakončení Almiron, jenže jeho pokus byl zablokován. Lazio odpovědělo dvěmi nepřesnými koncovkami Diase a Hernanese. Jak už bylo řečeno, první poločas toho opravdu příliš nenabídl a oba celky šly do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Branky začaly padat až po změně stran, v 52. minutě si v pokutovém území zpracoval míč Hernanes a potupnými jesličkami překonal Gilleta - 1:0 pro Lazio. Prakticky stejnou šanci i na stejném místě měl Zarate, argentinský forvard ale trefil jenom boční síť. O chvíli později vstřelili Biancocelesti druhou branku, do Mauriho střely se "připletl" Floccari a brankář Miller inkasoval podruhé - 2:0 pro Lazio. Claudio Lottio v ochozech mohl být naprosto spokojen.

Bari sice prohrávalo, ale mělo dostatek šancí s výsledkem ještě něco udělat. Střídající Castillo hlavičkou Musleru příliš nevystrašil, a úspěšný nebyl ani v 84. minutě, kdy zblízka netrefil branku. O dvě minuty později nebezpečně hlavičkoval Almiron, jenže Muslera byl opět na místě.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Udinese Calcio 0:1

17.10.2010 15:00

Góly: 80. Bernardo Corradi

Udinese si připisuje veledůležité tři body za výhru v Brescii, ale o nějakém přesvědčivém výkonu mluvit nemůžeme. Nicméně Corradi v 79. minutě onu kýženou branku vstřelil a Udinese pomalu míří ze sestupového pásma. Na oslavy je ale ještě brzy.

Hned na začátku sice oslavoval Antonio Di Natale, ale gól mu kvůli ofsajdu nebyl uznán. Samir Handanovič pak musel likvidovat střelu Biaoccoa a také Cordovův trestňák. Do poločasu měl ještě výtečnou příležitost Andrea Caracciolo, když se dostal k hlavičce, jenže domácí příznivce nepotěšil, trefil totiž břevno.

Caracciolo však hrozil také po přestávce. Po Koneho centru opět hlavičkoval, ale Handanovič byl pozorný. Stejně tak při nebezpečné malé domů od Inlera, kterou musel zpracovávat hrudí.

Cordova pak mohl udeřil přímo z rohového kopu, ale na brankové čáře zasáhl Isla. Výrazně aktivnější byla Brescia, jenže se jí nedařilo aktivitu přetavit v gól. Eder měl po levé straně povedený únik, ale Handanovič ho zablokoval. A jak to tak už bývá, asi deset minut před koncem udeřil druhý tým. Pasquale posadil míč na hlavičku Corradiho a ten se nemýlil. Brescia už odpověď nestihla najít a prohrála 1:0.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - SSC Neapol 1:1

17.10.2010 15:00

Góly: 69. Alejandro Gómez - 39. Edinson Cavani

Neapol si veze z Catanie bod za remízu 1:1, ale ačkoliv zásluhou Cavaniho vedla, může být s bodem spokojena, protože domácí určitě cítí, že vedle vyrovnávacího gólu Gomeze mohla přijít ještě další branka.

Zápas načal v 11. minutě skvělou střelou Mascara, ačkoliv akci načínal zády k brance. Na hranici vápna se ale bleskurychle otočil a De Sanctis musel míč vyškrábnout zpod břevna. A i po dalším rohu musel zasahovat, když hlavičkoval Silvestre.

Catania zápasu v tu chvíli dominovala a po dalším trestném kopu Mascary si málem vlastní gól dal Maggio. Jeho nepovedenou hlavičku ale skvěle zastavil De Sanctis. A ve 38. minutě Catania zaplatila za neproměňování šancí. Lavezzi centrem "obešel" Capuana a Cavani zavěsil.

I ve druhém více hrozila Catania. Hned po změně stran to zkoušel Silvestre, ale branku netrefil. Ani Maxi Lopez po Capuanově centru nebyl úspěšný, vlastně se k zakončení vůbec nedostal. Vyrovnat poté mohli Nicolas Spolli, jenže proti jeho hlavičce vytáhl skvostný zákrok De Sanctis. Až v 69. minutě se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání. Ricchiuti vybídl Alejandra Gomeze a ten konečně propálil do té doby bezchybného De Sanctise.

Po vyrovnání se rodily šance na obou stranách. Hamšík zkoušel Andujara tvrdou ranou a při svém návratu po zranění si vystřelil také Cristian Llama. Neapol mohla v samém závěru nespravedlivě strhnout vedení na svou stranu, když Hamšík nahrával proti noze Cavanimu, ale ten v záklonu přestřelil. Slabší chvilku si ve třetí minutě nastavení vybral Paolo Cannavaro, jenž sestřelil Ricchiutiho a dostal okamžitě červenou kartu. Příští týden tak nepomůže v duelu s AC Milán.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Parma FC 1:1

17.10.2010 15:00

Góly: 17. Erjon Bogdani - 28. Cristian Zaccardo

Remízou 1:1 skončilo utkání Ceseny s Parmou. Všechny branky byly k vidění v prvním poločase, kdy se nejprve prosadil Bogdani a za deset minut odpověděl Zaccardo. Parma je po tomto kole předposlední.

Parma nevstoupila do utkání zrovna šťastně, už během prvních minut vyrobila obraná řada obrovskou hrubku, kterou jen tak tak nepotrestal Giaccherini. Nicméně Cesena i tak udeřila, z rohového kopu se hlavou nemýlil Bogdani, a bylo to 1:0 pro Cesenu. Odpověď Parmy přišla brzy, zhruba za deset minut. Přesný centr Valianiho dopravil do sítě Zaccardo - 1:1. V prvním poločase se už nic podstatného neudálo, a tak šly oba celky do šaten za nerozhodného stavu.

Úvod druhého dějství vyšel Parmě o poznání lépe, domácí brankář Antoniovi se musel hodně činit proti Marquesovi, který se před ním objevil zcela osamocen. Předvedl se i Mirante a utkání bylo stále hodně otevřené. Jenže ani jeden z týmů už další trefu nepřidal a remíza 1:1 je pro obě strany zasloužená.

Více informací k zápasu

Juventus FC - US Lecce 4:0

17.10.2010 15:00

Góly: 13. Alberto Aquilani, 34. Felipe Melo, 44. Fabio Quagliarella, 82. Alessandro Del Piero

Juventus si po remíze s Interem připisuje další vysoké vítězství. Stará Dáma na vlastní půdě rozdrtila Lecce 4:0 a všichni čekají, že se konečně odrazí ke stabilním dobrým výkonům.

Bianconeri jednoznačně dominovali celému zápasu a už ve 12. minutě svou převahu potvrdili gólem. Marchisio poslal míč na Aquilaniho a ten parádní ranou ze střední vzdálenosti otevřel skóre. Blízko brance se dostal také Quagliarella, který se málem dostal přes Ferraria do jasné gólovky, ale hostující obránce nakonec ještě stihl zakročit.

O dvě minuty později, ve 21. minutě, se v šanci ocitl Miloš Krasič. Grygera přihrával a srbský záložník vybídl Rosatiho k dobrému zákroku. Vzápětí mohlo jako blesk z čistého nebe udeřit Lecce. Rychlý protiútok zakončoval po přihrávce Mesbaha Corvia, ale Storari povedeným zákrokem udržel Juventus ve vedení. Ve 32. minutě fauloval Rispoli Krasiče a sudí musel nařídit penaltu. K ní se postavil Felipe Melo a sebevědomě proměnil.

A Juventus ve svém koncertu nekončil. Ještě do poločasu stihl na 3:0 zvýšit Quagliarella. Celou akci vymyslel Krasič, narazil si s Amaurim a Quagliarella už jen zakončoval tuhle parádní akci domácích.

Po změně stran mělo svou příležitost Lecce, ale Storari byl proti, aby Ofere zavěsil. Aquilani s Amaurim pak připravili další příležitost pro Quagliarellu, ale ten tentokrát branku minul. Nicméně určitě mohl s šanci naložit lépe. Své umění znovu předvedl Krasič, když obešel čtyři protihráče, ale ve finální fázi zklamal, když trefil Rosatiho. Krasič úřadoval také deset minut před koncem, jeho centr se nebezpečně stočil a trefil tyč. Nikdo ze spoluhráčů ho ale nedorazil.

V 77. minutě se na hřiště dostal veterán Del Piero a jen o čtyři minuty později prokázal, že je stále schopen střílet branky. Už třetí asistenci si připsal Krasič, který připravil pro Del Piera snadnou pozici pro stanovení konečného skóre 4:0.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Bologna FC 4:1

17.10.2010 15:00

Góly: 17. Javier Pastore, 24. Josip Iličić, 47. Mauricio Pinilla, 83. Armin Bačinovič - 66. Marco Di Vaio

Palermo předvedlo divákům na Stadio Renzo Barbera skvělý fotbal a Bolognu po zásluze zničilo v poměru 4:1. Přitom branek mohlo padnout ještě více. Trefili se Pastore, Iličič, Pinilla a Bacinovič, za hosty korigoval Di Vaio.

První gól sice přišel až v 17. minutě, ale už v desáté minutě měli Rosanero výtečnou šanci. Cesare Bovo ale poslal hlavičkou míč do břevna. Bylo jen otázkou času, kdy Palermo poprvé udeří a nemohl to být nikdo jiný než Javier Pastore. Ten po přihrávce Nocerina vytáhl ze svého zásobníků další parádní ránu a nedal Vivianovi šanci.

Pastore působil boloňské obraně velké problémy a nepomáhali ani dva obránci. Druhý gól mohl přidat Iličič, ale jeho pokus olízl brankovou konstrukci. Ale to se letní palermský objev teprve zahříval. Ve 24. minutě se totiž napřáhl k tvrdé dělovce a ačkoliv míč mířil do středu branky, Viviano ho zpod břevna vytáhnout nedokázal. Perez byl rád, že při dalším úniku Pastore viděl jen žlutou kartu, když ho nedovoleně zastavil. Domácí gólman Sirigu si poprvé zachytal až v závěru první půle, když likvidoval Gimenezovu střelu.

Ani druhý poločas nezačal pro Bolognu dobře. Po minutě hry totiž potřetí inkasovala. Balzarettiho centr z levé strany našel Pinillu a ten hlavičkou překonal Viviana. Palermo zápas dokonale ovládalo a hráči si dělali co chtěli. Pastore, Iličič nebo Pinilla bavili diváky technickými finesami. V dresu hostů byl jen jediný hráč, který by ustál tvrdší hodnocení, Marco Di Vaio, jenž si také po jedné akci připsal gól. Vysoké prohře už ale zabránit nedokázal, navíc když ještě čtvrtý gól přidal po hlavičce Bova dorážející Bacinovič. A Bologna mohla být ráda, že na 5:1 neupravil Kasami, toho Kasami vychytal.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - ACF Fiorentina 2:1

17.10.2010 15:00

Góly: 81. Reto Ziegler, 82. Antonio Cassano - 6. Marco Marchionni

Šlágr kola mezi Sampdorií Janov a Fiorentinou vyzněl lépe pro domácí celek. Mihajlovičovi muži sice vedli, ovšem závěrečná desetiminutovka rozhodla o vítězství domácích v poměru 2:1.

Viola začala na stadionu Luigi Ferraris velmi dobře a už po šesti minutách se ujala vedení. Vargas z levé strany přesně odcentroval a Marchionni hlavou překonal Curciho - 1:0 pro Fiorentinu. Hosté měli i další šanci, opět to bylo po spolupráci Vargase a Marchionniho, tentokrát to však bylo bez gólového efektu. Rovněž ze vzduchu mohla udeřit Sampdoria, Giampaolo Pazzini si dobře naskočil na centr ale brankář Frey předvedl skvělý zákrok.

Fiorentina byla o něco aktivnější, nicméně na trefu z 6. minuty už nedokázal nikdo navázat. Platilo to i o šanci Alberta Gilardina. Hosté tedy vedli po první pětačtyřicetiminutovce 1:0 a druhá půle slibovala více ofenzivního snažení ze strany Sampdorie. To se také stalo, ale branky začaly padat až ke konci zápasu.

Deset minut před koncem utkání přišla velká chvíle Sampdorie, nejprve vyrovnal na 1:1 parádní střelou z volného přímého kopu Ziegler a hned za minutu dokonal fantastický obrat Cassano. Autor druhé trefy si pohrál s obránci a v klidu zakončil. Pro Fiorentinu to byl pochopitelně velký šok, ze kterého už se nevzpamatovala a prohrála 1:2. Konečná porážka také znamená, že Viola padá na poslední místo tabulky.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Inter Milán 0:1

17.10.2010 12:30

Góly: 39. Samuel Eto'o

Že to nebude mít Inter v Cagliari lehké se čekalo a dnes po poledni se to i potvrdilo. Obhájce titulu sestřelil domácí jediným gólem Samuela Eto'a a výraznou měrou k zisku tří bodů přispěl také gólman Julio Cesar a branková konstrukce.

Julio Cesar se musel předvést hned v úvodu, kdy mu přihrával Samuel, ale přihrávku odflákl a brazilská jednička Interu musel míč uklidit před Nenem. Cagliari pak chtělo penaltu za údajnou ruku Lúcia, ale sudí Tagliavento byl jiného názoru. Interu chvíli trvalo, než poprvé zahrozil. Ve 22. minutě to zkoušel ze střední vzdálenosti Maicon. K prvnímu zákroku donutil brankáře Agazziho až mladý Coutinho, jenž pálil z hranice šestnáctky.

Do šancí se pak opět dostávali domácí. Akci Cossua s Nenem však zakončil dobrým zákrokem Julio Cesar. Contiho trestný kop se mezi tři tyče nevešel a ani Cossu nemířil přesně. Ve 35. minutě bylo Cagliari hodně blízko úvodní brance. Pisano napravo utekl Coutinhovi a jeho centr ve vápně poslal Nainggolan proti noze Cossuovi, jenže domácí borec o centimetry přestřelil.

A Inter trestal. Svá kouzla vytáhl ve skvostné formě hrající Eto'o a nedal šanci Agazzimu. V nastaveném čase první půle mohli ještě Nerazzurri navýšit vedení, ale Maicon chybu brankáře nevyužil a poslal hlavičku vedle.

Po změně stran mohlo být srovnáno, nebýt Julia Cesara. Ten totiž nejprve skvěle vychytal Neneho a dalším výtečným zákrokem zastavil i dorážejícího Matriho. Také Agazzi se činil, Sneijder vyslal Eto'a a domácí gólman musel do akce. Dobrou příležitost měl Dejan Stankovič, ale hlavičkoval vedle.

Cagliari se pak opět dožadovalo pokutového kopu. Matri s Acquafrescou šli sami proti Samuelovi, ale ten jejich přihrávku zachytil, podle domácích rukou. Ani tentokrát se penalta nekopala. Jen o půlminuty později už Cagliari hrozilo více. Tečovaný Lazzariho centr totiž přeletěl Cesara a naštěstí pro Inter skončil na břevně. Dorážejícího Contiho už Cesar vychytal.

Ještě předtím se na hřiště dostal Thiago Motta, ale deset minut před koncem mu asi zamrazilo, když musel být ošetřován kvůli ráně do kolena, kvůli němuž dlouhé týdny marodil. Naštěstí to ale rozběhal a vrátil se na hřiště a mohl sledovat, jak Matri zahazuje poslední šanci domácích na vyrovnání. Nerazzurri zvítězili 1:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Janov CFC 2:1

16.10.2010 20:45

Góly: 34. Marco Borriello, 53. Matteo Brighi - 78. Gergely Rudolf

AS Řím vstupoval do dnešního duelu s Janovem v hodně obtížné pozici, ale nakonec svou roli zvládl na výbornou a vyhrál 2:1. Na góly Borriella a Brighiho totiž stihl zareagovat jen střídající Rudolf.

Začátek zápasu jasně ovládli Římané. Totti v šesté minutě vyslal Perrottu, ten zleva míč poslal na Borriella, proti němuž vyběhl Eduardo a domácí útočník padl. Penalta se ale nepískala, nepískal se ale ani roh, byl to pouze odkop od brány. Ve 14. minutě se kapitán Totti radoval z první branky, když přeloboval Eduarda, ale zvednutý praporek signalizující ofsajd mu radost překazil. O chvilku později přišla další velká šance Giallorossi. Pizarro dlouhým pasem poslal Boriella za obranu, útočník objel vyjetého Eduarda a pálil do odkryté klece, ale trefil tyč.

Další akci už zakončoval opět Francesco Totti. Na hranici vápna si vyměnil míč s Borriellem, ale neuspěl, branku netrefil. Ve 27. minutě poprvé vystrčil růžky také Janov. Milanettův centr do ohně sice nenašel Palacia, ale nakonec se míče zmocnil Criscito a byl sám před brankou, ale Lobont s pomocí Burdissa akci uhasil.

Ve 33. minutě Eduarda překonal Borriello, ale Ranocchia míč stihl uklidit do bezpečí. O minutu později už však nic nezmohl ani on. Tottiho centr z pravé strany nešťastně tečoval Criscito a nabídl příležitost pro Borriella, jenž míč nasměroval do branky - 1:0.

Druhý gól padl až ve druhém poločase, přesně v 53. minutě. Perrotta se zbavil dvou strážců a ačkoliv Borriello nedokázal zakončit, zvládl to za něj Brighi a poslal AS Řím do dvoubrankového trháku. O pět minut později mohl odpovědět Rudolf, jenže v obrovské šanci po Sculliho hlavičce minul. Uplynulo jen pár desítek sekund a v šanci byl opět Borriello, tentokrát ho zastavilo břevno. V 79. minutě vykřesali Grifové naději, když předchozí zaváhání napravil Rudolf a tentokrát se v zakončení nemýlil. Hosté chtěli v závěrečných minutách ještě na soupeře vyvinout nějaký tlak, ale příliš se jim nedařilo. Za zmínku tak stojí jedině Sculliho rána z 88. minuty, která však letěla přímo do Lobontovy náruče.

Více informací k zápasu

AC Milán - Chievo Verona 3:1

16.10.2010 18:00

Góly: 18. Alexandre Pato, 30. Alexandre Pato, 90. Robinho - 70. Zlatan Ibrahimović (vl.)

AC Milán porazil v předehrávce kola Chievo 3:1 a minimálně do zítřka je v čele Serie A. Branky zařídili Brazilci Pato a Robinho, první jmenovaný se zapsal mezi střelce hned dvakrát. Jedinou branku Chieva si vstřelili sami hráči AC, jmenovitě Ibrahimovič.

Milán začal aktivně a to se začalo okamžitě vyplácet. Nejprve motal obranu Chieva Ibrahimovič, jenže do přímého zakončení se nedostal. Skóre utkání otevřel navrátilec do sestavy Alexandre Pato, Ibrahimovič mu poslal přesný centr a mladý Brazilec z voleje rozvlnil síť - 1:0 pro AC Milán. Ve 28. minutě mohlo Chievo vyrovnat, Abbiati se ale ve vyložené šanci hostí vyznamenal. Veronský celek svojí šanci nevyužil a brzy přišel trest. Rossoneri překvapivě rychle rozehráli volný přímý kop a Alexandre Pato střelou pod břevno zvýšil na 2:0 pro AC Milán. Ještě do konce prvního poločasu sahal Pato po hattricku, jeho individuální akci zastavil až efektivním zákrokem Sorrentino.

Rovněž ve druhém poločase se bylo na co dívat. Ibrahimovič vyslal na branku Sorrentina jen takový pozdrav, na druhé straně měl Abbiati čím dál více práce. Dalekonosný pokus z 57. minuty vyrazil skokem na rohový kop. Milán dokázal vstřelit i třetí branku, Antonini byl ale v ofsajdu a branka nebyl správně uznána. Chievo se i přes nepříznivý vývoj nevzdávalo a dokonce vstřelilo kontaktní branku. Dvacet minut před koncem utkání si vstřelil nešťastný vlastní gól Zlatan Ibrahimovič.

Kontaktní branka hosty hodně nabudila a Milán musel vedení dost tuze bránit. Fernandinho i Pellissier měli dobré příležitosti, ovšem vyrovnání se neuskutečnilo. Definitivní klid mohl zařídit Ronaldinho, Sorrentino byl ale opět skvělý. V nastaveném čase se dočkal svojí premiérový branky v dresu AC Robinho, po přesné přihrávce se zbavil Sorrentina a dal na konečných 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio751110:516
2.AC Milán742111:514
3.Inter Milán74219:314
4.SSC Neapol733113:912
5.Juventus FC732216:911
6.Città di Palermo732214:1011
7.UC Sampdoria72419:710
8.Chievo Verona73139:810
9.Calcio Catania72328:79
10.Brescia Calcio73047:99
11.Janov CFC72237:98
12.AC Cesena72235:88
13.AS Řím72237:128
14.AS Bari72236:118
15.US Lecce72235:128
16.Cagliari Calcio71427:67
17.Bologna FC71428:127
18.Udinese Calcio72144:97
19.Parma FC71336:86
20.ACF Fiorentina71247:95

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (388)

Přidat komentář
Shevchenko

První poločas super, ofenziva klapala parádně. Ve druhém už to byla údržba, snad se ten gól nebude počítat jako Ibrův vlastní (-3 body do fanty ), ale Robson konečně první gól, konečně. Dobrá generálka na Real, teda až na toho Thiaga, podle toho jak to vypadalo, to bude na dýl než 3 dny.

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Tsigi

Pato - repre 3/3 , liga 4/4

Reagovat
GEGE

Reagovat
lnterista

jj cas odejit

Reagovat
Tsigi

Z AC se odchází po zisku Zlatého míče a to letos ještě nepřijde

Reagovat
lnterista

je dobrej no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

každú sobotu je AC prvé. tak toto ne

Reagovat
smazaný uživatel

a proč né?

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán - Getafe 3:1...

Reagovat
panca

pato to je roadost shevuv nastupce

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu má ještě daleko, ale každopádně má na to

Reagovat
panca

daleko?! Rychlostnte je na tom stejne, umi obema i hlavou, techniku ma jeste lepsi nez sheva a nebyt zraneni, tak uz minulej rok mel 20 golu

Reagovat
lnterista

hlavne o parnik sympatictejsi

Reagovat
panca

ani ne a hlavne musi byt pato ostrihanej

Reagovat
lnterista

OT: kdo je lepsi Bonucci nebo Ranocchia?

Reagovat
Pipo123

Ranocchia

Reagovat
terry

Ranocchia

Reagovat
Pinturicchio

Leo

Reagovat
10

samozřejmě, že Bonucci...(objektivně Ranocchia)

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia

Reagovat
smazaný uživatel

jde vam sopcast?

Reagovat
terry

bet365.com

Reagovat
Tomanatura

Marco

Reagovat
terry

Uff.

Reagovat
terry

Borriella u nás ve fantě nikdo nemá, co?

Reagovat
Tomanatura

Nevím jak u vás, ale v SC by mohl udělat radost mně

Reagovat
terry

Já jsem to s útokem celkem prokaučoval, tak ho možná angažuju. Takovel Melo stejně nemá moc šacni na dobrý body.

Reagovat
smazaný uživatel

aj mě.

Reagovat
Pipo123

Genoa hraj

Reagovat
terry

Criscito

Reagovat
terry

Reagovat
GEGE

Marco

Reagovat
Slejdy

dulezite

Reagovat
Tomanatura

Totti+Marco se mi docela líbí

Reagovat
panca

marco zachranuje rim

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš-nedáš-dostaneš...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
GEGE

Takže Thiago Silva nakonec podvrtnutý kotník.Uff ještě,že to není nic vážného...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá zpráva

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti by možno mal namiesto klasického tréningu trénovať s Adrianom a niečo zhodiť a prestať chodiť do posilnovne , lebo je dosť pomalý , mal tam 1-2 dobré momenty , inak sa z neho stáva Perrotta a nie je schopný nahrať na 2 metre . Borriello sa mi hodne páči , škoda že dal vtedy tú tyčku , mohlo to byť kludnejšie . Slabo hrá Burdisso , má niečo z okom a ešte k tomu tam asi 2 krát nedoskočil loptu + niaky závar kvôli nemu . Snad to Ranieri neprekoučuje , na lavičke nie je Vučinič , Ménez ani Adriano a Taddei po zranený tiež nevyzerá , že by dokázal odohrať celý zápas .

Reagovat
terry

Co si budem povídat, čekal jsem, že AS bude slabší. Ale Totti s Borriellem celkem zlobí. Nicméně to není bez šance, Palacio měl několik slibných náznaků, tak snad tam něco s Tottim ve druhý půli dotáhne.

FORZA GENOA!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti by nikdy do CFC neprestúpil

Reagovat
terry

Tonim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mohli by klucí z Janova pomoct tam Tottimu něco dotlačit, třeba by se pak konečně chytil

Reagovat
Alberto Aquilani

Rudolf to neni ten sob ?

Reagovat
Pipo123

Toni je už slabé hrač

Reagovat
smazaný uživatel

ale má na kontě 2 góly

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

tá taktika Genoe je totalne na hovno, vôbec mi nesedí

Reagovat
10

Rudolfe, Rudolfe...

Reagovat
terry

Tak on stáhne Palacia, kterej hrozil nejvíc a strčí tam nějaký Rudolfa.. Tohle kolo bude ve fantě propadák, jestli náhodou nedá Toni hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti, dobré momentky tedkom...

Reagovat
Slejdy

jojo asi nej match zatim z jeho strany

Reagovat
terry

Hm a už je pryč i Mesto. To je nadělení.

Reagovat
terry

TONII!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

Rudolf zajímavej hráč, dost to ze strany Janova oživil, nebojí se

Reagovat
smazaný uživatel

Toni pěkná patička, Rudolf si spravil reputaci.

Reagovat
terry

Reagovat
10

grazie Roma...měl jsem vsazeno 02

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Co si budem povídat, AS zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

zaplať Pán Bůh za ty dary...

Reagovat
Pipo123

Genoa by potrebovala nového trénera, to 3-4-3 je už za opicami

Reagovat
Alberto Aquilani

ti to pripomeniem , ak sa Reja k tomu o 2 týždne vráti .

Reagovat
Pipo123

Reja to nehrá, on hrával 3-5-2 čo je pre zálohu o moc lepšie, hrávali ste to aj vy v minulosti

Reagovat
Alberto Aquilani

to viem , s tým 3-5-2 som aj rozmýšlal , či by to nebolo zlé sa k tomu vrátiť , po Neapoli kedy sa to hralo tak NIKDY VIAC . Súhlasím , ten systém je za opicami , v súčastnom modernom futbale sa s tou formáciou nedá spraviť dobrý výsledok .

Reagovat
Alberto Aquilani

Fuj, opäť relatívne vyhraný zápas sa premenil na boj do posledných sekúnd , našťastie sú 3 body ! Totti 2.polka hodne dobrá , asi by som ho mal zdžubať pred každým zápasom a nie len po polocase . FORZA ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Totti hral dobre aj prvy aj ked zo zaciatku to dost vlacil ale potom sa rozbehol...dnes hrali vsetci dobre..aj Borrielo a na prekvapenie aj Burdiso :D no fajn ze sme vyhrali ale treba sa divat uz na utorok na zapas s Basilejom ... FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA minulu sezonu sme približne v takomto čase začali dlhu seriu bez prehry ,prečo by sme ju nemohli zopakovat DAJE ROMA! ,po tom gole co dala genoa som už čakal že to zmrvime a bude 2:2 ,nebolo by to prvy krat nakoniec zaslužene vitazstvo,bola tu chut zvitazit pačil sa mi dnes totti aj juan , borrielo musi zostat ....FORZA ROMA ,FORZA ROMA,FORZA ROMA ,FORZA VLCI

Reagovat
smazaný uživatel

Juan ten chlapec je neskutočny,= kludas odprace loptu s kludom,nahra s kludom a vrati sa potichučky na miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase jsem nás v sobotu neviděl Koukám výborně Pato, ale to ten Abbiati v bráně?

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati docela zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

stihnul se dát do pořádku...

Reagovat
smazaný uživatel

jj všiml jsem si.. ve čtvrtek jsem nastavoval sestavu, protože jsem tu pak nebyl a nemám ho ani na střídačce

Reagovat
Francesco Totti AS

mrzí mě že sem to neviděl ale jak tak čtu tak sme asi vyhráli zaslouženě....kdyby dal Borriello z té tyčky a břevna gol a vyhrali sme 4:1 bylo by to hezčí...tak snad příště....FORZA ROMA! GRAZIE RAGAZZI!

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Boateng před zápasem:

„Zlatan v sobotu nastúpi a podľa mňa strelí aj nejaký gól"

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATO - nejlepší a nejdůležitější hráč současného AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

bezdebat.

Reagovat
Tsigi

Nejlepší je bezdebat. S důležitostí bych to úplně netvrdil. Ono až vypadne SIlva/Nesta, tak se ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Roma

Reagovat
Jajinek

Líbila se mi fáze, když přišel Motta a hrálo se hlavně středem, kdy si to tam s Wesem, Dejanem, Zanettim a Maiconem dávali jako za strarých časů a nepouštěli soupeři míč. Snad to Rafa viděl. Motta celkem potěšil po zranění, o to více Zanetti, který hlavně v závěru hrál dobře.

Výhra spíše utrápená, ale z horké půdy Cagliari sakra důležitá!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter momentálne najlepšia obrana v lige, v 7 zápasoch sme dostali len 3 góly.

Reagovat
Jajinek

ale těch 9 vstřelených tedy není žádná hitparáda...zvlášť, když skoro polovina padla proti zhulenému Bari...

Reagovat
Mr.Jindros

Musím uznat, že Etoo je prostě nejlepší africký hráč, kterého jsem kdy viděl hrát (už v Barce byl). Drogba hadr. Snad mu forma nevydrží.

Reagovat
panca

okocha byl lepsi

Reagovat
Pinturicchio

Strašně těžké srovnávat. ( I kdybych bral jen útok )

Reagovat
Tsigi

Já osobně teda Drgbu se Sammym stavím oba na podobnou úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Weah ten asi neexistoval...?

Reagovat
Tsigi

Píšu něco o Weahovi ? Jen reaguju na srovnání Drogba x Sammy

Reagovat
smazaný uživatel

reaguji na celou debatu, pochybuji, že viděl hrát Weaha, jinak by netvrdil, že je Etoo nejlepší, neboli nejlepší africký hráč

Reagovat
Mr.Jindros

Porozumění psanému textu zřejmě nebude tvou silnou stránkou.

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Sneijder je spatnej

Reagovat
Tsigi

Pokud dostane GB, tak to bude prostě špatně

Reagovat
lnterista

jako hraci Interu to preji ale jinak jak vyhlasoval ze je rad ze hraje na AMC ze to je jeho misto atd. tak je tam spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

GB dostane bohužel Messi, to je úplně jasné

Reagovat
lnterista

tak to je taky doma

Reagovat
Jajinek

jj, jediný kdo ho o něj mohl připravit byl Milito, kdyby hrál na MS a pak úplně neodešel...po finále LM byli tak nastejno.

Jinak míč Wesovi by byl opravdu výsměch této anketě. Je to hráč Interu, ale on nepatřil ani mezi 3 nejdůležitjěí hráče svého klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Wesovi bych to taky nedal, by´t mu to přeju. Já bych to dal Militovi nebo Zanettimu, ale stejně to dostane Messi, takže škoda nervů

Reagovat
Jajinek

celý problém je, že se to uděluje zmateně za kalendářní roky a ne za sezónu. Pokud bych měl dát Zlatý míč za klubovou sezónu 2009/2010, nemohl by to dostat nikdo jiný než Milito.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bylo by lepší to dávat za sezonu, to je fakt. A MS bych z toho vyškrtl. Však na MS se GB taky uděluje, jen za turnaj, tak proč to pak cpát k celému roku? Nechal bych GB za sezonu a extra GB za MS či ME...

Reagovat
Jajinek

no však říkám...udělit to za jeden klubový ročník.

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel Eto´o, Samuel Eto´o, Samuel Samuel Samuel Eto´´o!!!

GRAZIE RAGAZZI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Albertooooo

Reagovat
homeles8

Aquilani!

Reagovat
M11

AQUILANIIIIIIII nadherne to sklopil

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore

Reagovat
homeles8

Melo!

Reagovat
M11

MELOOOO

Reagovat
Tomanatura

Luckeři z Neapole Poprvé se dostanou za půlku a hnedka z toho padne gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ty vole a já nechám Mela sedět.

Reagovat
homeles8

Quagliarela!

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně Miloš...

Reagovat
homeles8

jj A Miloš to je celkově hodně dobrej hráč

Reagovat
M11

tak to jooooooo.. KRASIIIC - AMAURIII - KRASIIIC - QUAGLIARELLAAAAA

Reagovat
terry

Achjo, Trewinne, nech mi hrát Mela, ať je to napínavý!

Reagovat
terry

Já sem vůl, vždyť mi Felipe hraje

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Zatím oba po dvou gólech, že?

Reagovat
smazaný uživatel

já mám 1, kde jsi mi přičetl ten druhej? toto kolo ti pustím...

Reagovat
terry

Já myslel, že Pastore dal dva už.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ten Iljič je celmem vtěrka, bere mu balóny a góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Iličić 4 góly / 6 zápasů, průměrná známka - 8,5

Pastore 4 góly / 7 zápasů, průměrná známka - 8,58

Zampariniho peněženka se směje...

Reagovat
Jajinek

máš někoho z nich ve fantě?...já mám z Palerma Big Maca...

Reagovat
Tomanatura

Jajinku, dneska dostaneš strašný debakl. Mně už se trefila polovina sestavy

Reagovat
Jajinek

no však už jsem to psal v preview...za chvíli dá za tebe gól i brankář...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky Big Maca..., navrch k němu Pinillu, ten dnes dokonce v základu

(letošní draft byla jedna velká fraška, okradli mě o všechno...)

Reagovat
10

pořizovací cena za oba €9.3m, prodejní v současnosti tak 50+...v Palermu prostě umí

Reagovat
Tsigi

Hlavně ten Iličič prostě takhle vykouzlit někoho z Mariboru za 2 mega je naprosto neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Caute, viem ze je to asi hlupa otazka, ale co je to ta fanta???

Reagovat
homeles8

nápoj

Reagovat
terry

fantagazzetta.com/

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se to hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

prvni polocas zleva do prava.

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný...

Reagovat
Mr.Jindros

FORZA JUVE... přes některé rozporuplné posily máme konečně nové hráče, kteří se vyrovnají starým... i kdyby jen dva (s Melem pokud nelabilní tři)...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Písemnému textu chápu... Nicméně nelze srovnávat nesrovnatelné

Reagovat
homeles8

hustý

Reagovat
smazaný uživatel

Melovi tento systém fakt vyhovuje...a to sebevědomí, jemu jsem to přál...po popelnici a MS přesně toto potřebuje.

Reagovat
terry

Nemůžu nic jiného než: Já (a Dunga) jsem to říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, a hodně lidí určitě tež...

Reagovat
Mr.Jindros

Taky mu vyhovuje Aqua... on potřebuje někoho takového vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Kameraman se zase jednou zamiloval do Del Piera

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

mě takhle někdo snímat xicht 15 minut vkuse, asi bych si z toho začal dělat prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Jede někdo do Salzburgu na zápas?

Reagovat
Tomanatura

No, Boruč se už asi do brány Violy nedostane, dnešní Frey je neuvěřitelný

Reagovat
terry

Vůbec nevím, co ho kupovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Boruče zřejmě prodají, nemyslím si, že má reálnou šanci stát se jedničkou

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše by se hodila otázka proč odcházel z Celticu do týmu, který má jasnou 1?

Reagovat
homeles8

mi to vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta

Reagovat
Pinturicchio

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

kamera ho zabrala zrovna ve chvíli, kdy vypadal, jako by se kroutil v neskutečné žaludeční křeči...

Reagovat
Pinturicchio

Asi před výbuchem radosti, jak to v něm celý zápas kulminovalo.

Reagovat
M11

jjj

Reagovat
Tsigi

Mám vsazeno Brescia - Udine 0:0, zatím to vypadá nadějně, tak to snad nikdo neposere

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

zasranej Corradi co...

Reagovat
Tsigi

vždycky sem to říkal

Reagovat
terry

DI VAIO

Reagovat
Slejdy

yes

Reagovat
Tomanatura

Ten Pazzini je neuvěřitelný blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

je no.

Reagovat
M11

co proved ?

Reagovat
Tomanatura

Zmáčkl frňák Natalimu...

Reagovat
GEGE

Ten mu ale taky nemusel dávat loktem...

Reagovat
Tomanatura

Tak to je jeho hra, že jo... A nic to nemění na tom, že Pazzini je "dneska" jak velmi frustrovaný fracek.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
GEGE

dobrý obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Samp.

Reagovat
terry

Ty vole, Viola je letos hodně špatná..

Reagovat
Tomanatura

Dokud hrál Vargas, tak to šlo. Ale ta druhá půlka je prostě za trest, hrůza, nedokážou si nahrát na dva metry. Obrana je jeden velký chaos. Kde jsou ty časy Gamby s Dainellim v repre formách

Reagovat
terry

Jenže co s tím..

Reagovat
Tomanatura

Tak dneska je jednoznačně chyba v záloze, prostě nemůžeš vyhrát s Donadelem, Ljajičem a Santanou ve středu. Jak říkám, ze začýtku to tahal Vargas a docela Marchionni, po zranění Peruánce dělal nemožné Frey, ale prostě štěstí došlo, no. A přitom ta sestava by s tím kádrem mohla vypadat úplně jinak, Jovetič s Mutuem a ve formě Montolivo se Zanettim.

Reagovat
smazaný uživatel

nechat tak!!!!

Reagovat
GEGE

Obrana je strašná no chudák Gamba sám na všechno nestačí...

Reagovat
homeles8

Alessandro Del Piero !!!

Reagovat
M11

DEL PIEROOOO

Reagovat
smazaný uživatel

alex del piero never die

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozdíl v řešení koncové situace mezi Quagliarellou, nekrytě běžícím sám na bránu a Alexem, stojícím s míčem 20 cenťáků od připraveného obránce..., velký.

Reagovat
homeles8

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

doria hraje zatim letos nejhezci fotbal ze Serie...naadhernej match

Reagovat
Tomanatura

Tak to rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje, protože Cassa - Pazzo nedávají téměř žádné góly, což je velmi špatné

Reagovat
smazaný uživatel

v Serii jim preju nejvice...maji ambiciozni tym, ktery je perfektne sehrany a meli uz letos hromadu smuly...celkove se mi na jejich hru krasne diva a skoda tech vysledku a taky zahozenych sanci, ale dneska Viola minimalne 1/3 zapasu prostala ve vlastní 16tce, takze zaslouzeny obrat, cenne 3 body a doufam, ze i povzbuzeni do dalsich zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Juve a Palermo pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

použiju berličku a svedu to na slabé Lecce , nicméně ten juventinovský fotbal začíná vypadat zajímavě..., že bychom si to letos rozdali ve třech ?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se počká na AS, tak 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lecce podla mna nie je merítko

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná práce 4 vstřelené góly žádný neobdržený ... jop jop jop ... Forza Bianconeri, Juve per sempre

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající, jen ať to není jedna vlaštovka, ale zápas od zápasu to je lepší, teď vyhrát se Salzburgem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do útoku mi přibyla nová posila, snad mi pomůže...mám útok na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho jsi koupil?

Reagovat
M11

marco ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

cekal jsem kdo po nem sahne

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si počkal, jestli náhodou nedá někdo z mých góla a ne, tak to byl jasný kup...

jinak taky jsem chtěl před časem Aqu, ale rychlejší bere(ty)

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Hm, byl jsem pomalejší. Před víkendem jsem o tom taky přemýšlel.. Ale když se mi trefili Di Vaio i Bogdani. Akorát se musí rozehrát Milito.

Reagovat
smazaný uživatel

to tu nejaka hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve so stastim

Reagovat
smazaný uživatel

200. per Juve

Reagovat
M11

pojistil jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

200. FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina posledni. A to jsem si myslel, ze horsi nez loni to byt nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu se vrátí ve vyloženě spasitelské roli..., už aby to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem - Dunga je volnej

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla pro Fiore ideální volba

Reagovat
smazaný uživatel

jenže nažeň takového kouče do posledního týmu ligy..., sestup se v trenérským životopise příliš nenosí. chtělo by to nějakého dočasného rutinéra, který by je vytáh z bahna, vrátily by se opory a pak už by to převzal Dunga. případně z gruntu od příští sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe kdyby to vzal Dunga koncem sezony, kdy už "o nic" nepůjde. Seznámil by se s týmem, přes léto udělal změny podle svých představ a v nové sezóně stará dobrá Viola.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to vezmeš, tak tam nejsou vyloženě špatní hráči. Já si myslím, že kvalita kádru je na poháry jak dělaná. Akorát tam bude asi nějaký mentální blok, špatná komunikace mezi trenérem a hráči a kdo ví co ještě. Dunga je trenér, který by s nimi začal hrát pevnou defenzivní hru a s brzy navrátivším Adrianem by přišla i ofenzivní produktivita. Myslím si, že tebou avizovaný "sestup" tady ještě zdaleka nehrozí. 7. kolo, 31 dalších před námi. Pořád kupa prostoru. Dunga by s nimi dokázal návrat, tomu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

na 99% nesestoupí, to bez debat, ale měj koule na to jít do poslední týmu ligy..., to je zkrátka pod jeho úroveň. kádr mají pohárový, s tím rovněž souhlasím..., jenže jen na papíře. obrana je vratká, špičkový je akorát Gamberini..., Natali s Krodlrupem jsou průměristi a Felipe (přestože sám o sobě dobrý) doteď pořádně neví, jestli hrát stopera, nebo levého beka, páč mu to s Gamberem bohužel neklape..., to bylo jedno z mých největších zklámání po jeho příchodu. v záloze podobná situace - skvělý Montolivo a šedá zóna kolem (C.Zanetti, Donadel, Bolatti). D'Agostino začal dobře, ale je tradičně zraněný..., jeden z hráčů, jejichž návrat je pro Violu důležitý. no a v ofenzívě je situace známá - tahoun Mutu v trestu, jeho nástupce Jovetić zraněný, jeho zástupce Ljajić zatím né dost dobrý..., Gila je "bez svých" očividně slabší, navíc ho potkala obvyklá ztráta formy..., v těchto chvílích nastupovali na scénu právě Mutu s Jovetićem, teď už je tam z tradičních opor jen Vargas. Marchionni, Santana, ani Cerci nejsou borci, kteří by tu situaci změnili.

Siniša si možná zaslouží toho Adriana..., pak bych ho hodnotil bez úlev, páč má momentálně psychicky rozložený tým bez většiny největších tahounů. to první je samozřejmě i jeho chyba..., navíc ani bez těch tahounů to není tým na sestupové pozice.

Reagovat
Tomanatura

Siniša si zaslouží čas. Už nahoře píšu, že hraje s něčím hrozným, potřebuje prostě zpět opory a potom bych ho hodnotil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě si Mihajlovič nezaslouží takový konec. Klíčový hráči zranění a jak naznačuješ, obrana dost vratká. V celkovém projevu hry bude důležitý ten Mutu. Základem bude vytvářet si šance a proměnit jich víc než soupeř. Navíc můžou být rádi, že mají fantastického Freye, jinak nevím, jak by jejich skóre bez něho vypadalo. Jinak ještě k Gilovi, on je neskutečně labilní. Nejzávažnější důvod, proč nenaplnil očekávání světového útočníka. A když nejsou góly, nemůžou být body. Violu mám rád, nejsem zrovna odvázaný z jejich současné pozice, celkem to zamrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: Dunga by se do Itálie podle mě hodil..., jeho fotbal je vyvážený, kompaktní, nespoléhá na individuality..., defenzivním bych ho nenazýval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, nemyslel jsem defenzivní jako defenzivní. Chtěl jsem říct, že hraje postupně hezky odzadu, ale na druhou stranu to nijak nezdí. A právě jeho týmové pojetí se mi velmi líbí. Zkrátka jeden za všechny, všichni za jednoho.

Reagovat
Mr.Jindros

Pro Juve jako dělané (samozřejmě ne teď).

Reagovat
smazaný uživatel

no napr. prvy polčas na MS proti holandsku určite nebol defenzivny to bol koncert

Reagovat
Alberto Aquilani

sa zobudím a toto

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí?

Reagovat
Alberto Aquilani

Odkedy trénuje Palermo Zeman ?

Reagovat
terry

Reagovat
Alberto Aquilani

7 zápasov , skóre 14:10

Reagovat
terry

Hm, Cannavaro si nechá dát v poslední minutě červenou. Snad to neohrozí mé vítězství nad Trewinnem

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Baroš je v základu a hraje

Reagovat
smazaný uživatel

da sa byť v základe a nehrať ?

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří čeští hráči to dokážou

Reagovat
smazaný uživatel

Polák je toho zářným příkladem

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Pinturicchio

3 body, ( znovu ) nastřílené 4 goly a tím pádem nejproduktivnější útok ligy, obrana ( znovu ) bez inkasovaného golu a potvrzený bod ze zápasu s Interem. Paráda !

FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Beppemu se ve středu narodily děti ( Elena, Giovanni ), pěkný "dárek", dnešní vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik že mu je?

Reagovat
Mr.Jindros

53

Reagovat
smazaný uživatel

trochu pozdě...se mi zdá

Reagovat
Pinturicchio

Tak u chlapa ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

tj, ale přece až jeho děcka pujdou na střední tak bude v důchodu...

ideální je dlemě 28 - 36

Reagovat
Pinturicchio

Z obou stran uzavřené, nebo to necháváš volně? . Beppe tady bude alespon do devadesáti, všechno v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok

Reagovat
Alberto Aquilani

OT : Neviete kto spieva tú pesničku vo videu ??http://www.youtube.com/watch?v=i9zPtgCzSaQ P.S ide mi len o pesničku , nechcem rejpat :-) .

Reagovat
10

Loretta Goggi - Maledetta Primavera

Reagovat
Alberto Aquilani

dík :-) .

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

právě o písničku ani tak nejde, ale ten zbytek to je slast!

Reagovat
Alberto Aquilani

Kde sledujete Lázio ? Bet mi ešte nefaká

Reagovat
smazaný uživatel

bet

Reagovat
Alberto Aquilani

už ide aj mne :-) .

Reagovat
stas87

ako hra ljajic vo fiore?tragedia?no karieru si slusne zabrzdil mozno mal zvolit medzistupen typu sachtar

Reagovat
Alberto Aquilani

To Lázio hrá tak ako by ani vyhrať nechceli , som rozčarovaný

Reagovat
Pipo123

v Bari sa hraje zle, ale bránime velmi dobre, teraz velká šanca Diasa, tak to má byť obrana je prvoradá

Reagovat
10

OT: Alex dneska vyrovnal 178. gólem rekord Giampiera Bonipertiho v počtu vstřelených gólů v Serii A za Juventus. Celkově se v Serii A s Bonipertim dělí o 10. místo. Legenda

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... chtel jsem se zeptat neco noveho v Neapoli???

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

v zápasech je hluboko za Zanettim a to je Ital a hraje za Juve déle...

Reagovat
smazaný uživatel

jiank každopádně respekt k významné metě, tohle já hluboko cením

Reagovat
10

Zanettiho narozdíl od Alexe nepotkalo žádný vážnější zranění, to je taky o štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Kutuzov to vyřešil paráááádně...nechápuj ak takový hráč ještě může být v Serii A

Reagovat
Alberto Aquilani

Načo má Bari toľko rýchlych hráčov ked nemajú ani jedného technického ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo123: proč není Kozák ani na lavičce?

Reagovat
Pipo123

včera hral derby proti AS v Primavere

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem viděl v talentmania jak nějaký borec prolezl dírou o velikosti cihly

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pipo123

zatial dosť nuda, obrany sú pevné a cestička nevedie ani na jednej strane, snad bude druhý polčas lepší, remíza by bola v Bari aj cenná

Reagovat
Alberto Aquilani

Almiron je taký antifutbalista

Reagovat
Pipo123

HERNANES !!!!!!!! to je posila

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože ten Hernandes je trapak , čo tam za tou bránkou robil ?

Reagovat
Pipo123

tešil sa

Reagovat
smazaný uživatel

HE-HE-HE-HE- HERNAAAANEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
panca

pristi rok do ac misto seedorfa

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka nic?

Reagovat
panca

na toho nebudou prachy a buhvi jak to bude s jeho zravim

Reagovat
Pipo123

na Hernanesa budú ? to bude Kaka lacnejší

Reagovat
panca

doufam ze budou kaka levnejsi nebude a jeste ma k tomu velkej plat

Reagovat
Pipo123

tak Hernanes je nová posila, stal 14 mil eur, hraje skvele, neni dôvod ho predáva´t a další aspekt je Lotito ktorý nepredáva lacno.nedávno sa písalo o záujme Realu, Lotito reagoval slovami že Hernanesa nerepdá pod 50 mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

hernenase nemá a neměl zajem.. Lotito: Ani za 70milionu ho neprodám, stejně jako Zarateho..

Reagovat
smazaný uživatel

jako o nějakém přestupu nemůže být řeč. kdo zná Lotito dobře, tak ví..jedno.. Hernanes má smlouvu na 5let.. tedy do 30let.. radeji ho poté nechá odejít zadarmo, nez aby ho do té doby nekomu prodal.. coz schvaluju... pokud hernanes podepsal ted lukrativní smlouvu, ve 30ti uz více dostat nemůže navíc má klauzuli kde každý rok by mu mělo přibýt 20% na mzdě..

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

40M a je váš

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel že si kýchneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

50 mil EURO

Reagovat
Pipo123

goooollll FLOCCARI

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi's style

Reagovat
Pipo123

a já že na koho sa mi to zakončenie podobalo

Reagovat
smazaný uživatel

oo, skoda, Floccari jen lavka

Reagovat
10

to Lazio už by se na to taky mohlo vysrat...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

7.kolo..., ti si za měsíc nevzpomenou, že na nějakém čele kdy byli

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

po 30.kole budeš tvrdit dokola to samé

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď pořád taková citlivka

Reagovat
smazaný uživatel

nj.. budu se u tebe snažit

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak loni Doria, taky to tak vedli v tomto čase.

Reagovat
10

a byla z toho nakonec LM, což bych si v případě Lazia vůbec nepřál...

Reagovat
smazaný uživatel

Maji sympaticky tym. Až na par vyjimek, Zarate treba, Brocchi

Reagovat
Pipo123

ten tým ma kvalitu a Lotito má velké ambície, od štadionu až po nové posily

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime za par kol, jak to bude vypadat.

Reagovat
10

já tam právě moc sympaťáků nevidím, maximálně možná toho Brocchiho

Reagovat
smazaný uživatel

Me vadi jen ti dva, co sem napsal. Zarate je ale non plus ultras pro mě...idiot.

Reagovat
Pipo123

Zarate je ale sympaták, síce mal problémy, ale aj ked nehrával dobre alebo sedel na lavičke tak vždy nahral tvrdil že neodíde a chce na sebe makať a hrávať za Lazio, druhý by prosili o prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to je namachrovanej blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo123:

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes i Flocca goly, parada. Ted jeste Muslera udrzet cisty konto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Škoda. Doufal jsem, že by mohl Bari něco uhrát. Lazio ale stejně za chvilku spadne tam, kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio patří na 1.místo ,takže nikam spadnout nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Muslera

Reagovat
Pipo123

já chcu Garrida aspon na minutku

Reagovat
Alberto Aquilani

Som to po góle vypol ale to Bari bolo tak tragické , Láziu hrá zatial všetko do kariet , snad rýchlo spadnú .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reja je skvelý dokázal tú obranu dostať do pohody pritom tam nemá žiadne hviezdy ofenzíva je produktívna, dokáže dať gol takmer každý hrač v útoku len tak dalej REJA!!!!

Reagovat
doNny

"Líbí" se mi tady ta nenávist vůči Laziu. O to víc mě to těší.. FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja neviem teda , pozeral som ich 50.minut ale super mi neprišli , videl som ich aj v dalsich zápasoch , ale Lázio mi hodne príde že ťaží so zlej formy súperou , vid.Fiorentína a to Bari dnes tragické . Bohuzial to dokážu (zatial) využiť .

Reagovat
Pipo123

jojo každý je tragický proti nám to proti vám stojí celé Calcio

Reagovat
Alberto Aquilani

som nič také nehovoril , len mi nepovedz , že dnes hralo Bari dobre ?

Reagovat
Pipo123

hrali to čo sme im dovolili

Reagovat
Alberto Aquilani

ahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ale dneska to musíš uznat Alberto..

Reagovat
mastakillah

Cavani je excelentní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

autor má rád Zarateho, podla fotiek

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Brocchiho, diky...

Reagovat
Pipo123

teraz vyzerám jak trapko, pred tým tam bol Zarate

Reagovat
smazaný uživatel

novinka

Reagovat
Pipo123

mne na tej fotke vadí strašne Baronio, toho som nenávidel

Reagovat
Ferguson6

Ja som mal Baronia rad, este kym nosil 10

Reagovat
smazaný uživatel

Baronio nosival i 1+3

Reagovat
smazaný uživatel

nebo mozna jinak ta cisla byla, ale měl na dresu soucet tech dvou a mezi to si lepil malinke PLUS z izolepy

Reagovat
Ferguson6

Nemas nejaky obrazok?? Na nete som nic nenasiel

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to kdysi davno v hattricku

Reagovat
smazaný uživatel

Barónio byl právě nej!

Reagovat
smazaný uživatel

TAK JSME PRVNÍ NO A COOOOOOOO, NO A COOOOOOOO, NO A COOOOOOOO!! Hernanes je pan hráč dneska se mi líbil hodně i Radu, i když jsem viděl jen poslední půlhodinku. FORZA LAZIO!!!

Reagovat
lnterista

Pekne Lazio....po dlouhe dobe zase neco noveho

Reagovat
Pipo123

. O chvíli později vstřelili Biancocelesti druhou branku, do Mauriho střely se "připletl" Floccari a brankář Miller inkasoval podruhé - 2:0 pro Lazio.

nepozerať tolko to Buffalo

Reagovat
smazaný uživatel

Sabres mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

No paráda, ti tady najednou mají fanoušků .

Reagovat
smazaný uživatel

loni tady fandil snad jen Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu jsem tady nechodil, to je pravda. Neznal jsem tuto stránku . Ale fanda Lazia jsem snad od 11-ti let. A to hrdý fanda, když se minulý rok vymanili ze sestupového boje, tak jsem byl snad více nadšený, než jsem teď. Celkově myslím, že Lazio má silnou fans základnu, hlavně díky 90. let a začátku nového milénia. A je celkem jasné (a děje se to všude) , že když příjdou úspěchy, tak se ti lidé prostě vyrojí. Tak to je a tak to vždy bude.

Reagovat
Francesco Totti AS

hrdí fandové kteří i za cenu sestupu milovaného celku do Serie B budou fandit soupeři jen aby konkurenční tým nevyhrál titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zvracející smajlík stačil snad jednou, ne? Každý by to pochopil i tak. A pak, nenávist mezi Laziem a AS je tak velká, že je pro ně přijatelnější prohra vlastního týmu, než aby titul získal nejnenáviděnější soupeř na světě. Já jejich počínání celkem chápu. Krom toho, sestup už jim tehdy nehrozil, ne?

Reagovat
Francesco Totti AS

právě že nehrozil....ale chtěl bych vidět co by dělali kdyby tomu tak bylo

Reagovat
Pipo123

zostup ešte hrozil stále, stále tam bola možnosť že Atalanta zaberie, ale my sme mali formu a záver zvládli

Reagovat
Alberto Aquilani

že si to ty , ktorý ked bol v Ríme si nedal na seba dres Lázia, ty hrdý fanúšik :-) .

Reagovat
smazaný uživatel

????? o čem to mluvíš??

Reagovat
Alberto Aquilani

no nič nechajme to tak , už neviem kde presne na facebooku alebo kde som sa dostal na fotku istého fanusika Lázia(prečo ja mám ten pocit že si to ty) ako bol v Ríme a nedal si na seba dres Lázia . Ja viem že je to risk si dať ,ale hrdosť je hrdosť no :-) .

Reagovat
Pipo123

je nejaký zákon ktorý tvrdí že fanúšik musí nosiť dres svojho klubu ? ... já by som si na futbal nezobral nikdy dres Trnavy alebo ani Lazia, strach s tým nemá nič spoločne, tak neviem prečo vytahuješ na nejakého fanúšika takúto blbosť

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Hodně fanoušků dokonce ani repliky dresů z ofiko fanshopu nenosí (myslím fanoušky z kotle). Docela se mi líbí, když je sektor fans barevně sjednocen (zejména blackblock). Je to rozhodně lepší než klauni na MS a ME.

http://img.ihned.cz/attachment.php/170/26027170/t93uS7nPz5IHA8FkmEvTGBeb0oRcO6gd/1020227736_10_650x433_.jpg

Reagovat
Pipo123

Reagovat
doNny

přesně tak, dres je pěkně na hovno a při různých aktivitách se snadno roztrhne . Není nad fans trička

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba když kradeš v sousedově zahradě jablka pak přelézáš plot. Jenom trošku zavadíš, trh a dres je na cucky. Myslel jsi to tak ?

Reagovat
Pipo123

doNny rád krade jabka na bojovom území

Reagovat
doNny

přesně něco takového. Nejradši mám taková jablíčka, která jsem už dlouho neměl, třeba po 5 letech ze stejného kraje, ty jsou pak chutná, že je ani nestíhám a někdy mi je hodně špatně a fyzicky mám pár modřin od zadrhnutých plotů

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se nenech nachytat na švestkách. Flastr za jablka by ti pěkně přibrzdil kariéru.

Reagovat
doNny

dávám si pozor, zatím to lezení přes plot je bez díry na oblečení

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak to já nebyl... minulý rok jsem v Římě byl, ale ještě jsem neměl dres Lazia. Jinak bych si ho klidně oblékl, v Praze jsem v pohodě nosil dres Slávie, vím že to moc porovnávat nejde, ale z některých Sparťanů jde taky strach

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušků tady mají pořád stejně :)

Reagovat
Alberto Aquilani

hlavne gay

Reagovat
smazaný uživatel

Juve že by začátek uspěšného konce?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa mi, že po niekoľkých rokoch kvalita Serie A stúpa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,našel by se někdo,kdo je ochoten poradit jak hrát fantu? nejlépe na mail: m-slambor@seznam.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele