7. kolo
16.10.2010 18:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

AC Milán - Chievo Verona 3:1

AC Milán porazil v předehrávce kola Chievo 3:1 a minimálně do zítřka je v čele Serie A. Branky zařídili Brazilci Pato a Robinho, první jmenovaný se zapsal mezi střelce hned dvakrát. Jedinou branku Chieva si vstřelili sami hráči AC, jmenovitě Ibrahimovič.

Milán začal aktivně a to se začalo okamžitě vyplácet. Nejprve motal obranu Chieva Ibrahimovič, jenže do přímého zakončení se nedostal. Skóre utkání otevřel navrátilec do sestavy Alexandre Pato, Ibrahimovič mu poslal přesný centr a mladý Brazilec z voleje rozvlnil síť - 1:0 pro AC Milán. Ve 28. minutě mohlo Chievo vyrovnat, Abbiati se ale ve vyložené šanci hostí vyznamenal. Veronský celek svojí šanci nevyužil a brzy přišel trest. Rossoneri překvapivě rychle rozehráli volný přímý kop a Alexandre Pato střelou pod břevno zvýšil na 2:0 pro AC Milán. Ještě do konce prvního poločasu sahal Pato po hattricku, jeho individuální akci zastavil až efektivním zákrokem Sorrentino.

Rovněž ve druhém poločase se bylo na co dívat. Ibrahimovič vyslal na branku Sorrentina jen takový pozdrav, na druhé straně měl Abbiati čím dál více práce. Dalekonosný pokus z 57. minuty vyrazil skokem na rohový kop. Milán dokázal vstřelit i třetí branku, Antonini byl ale v ofsajdu a branka nebyl správně uznána. Chievo se i přes nepříznivý vývoj nevzdávalo a dokonce vstřelilo kontaktní branku. Dvacet minut před koncem utkání si vstřelil nešťastný vlastní gól Zlatan Ibrahimovič.

Kontaktní branka hosty hodně nabudila a Milán musel vedení dost tuze bránit. Fernandinho i Pellissier měli dobré příležitosti, ovšem vyrovnání se neuskutečnilo. Definitivní klid mohl zařídit Ronaldinho, Sorrentino byl ale opět skvělý. V nastaveném čase se dočkal svojí premiérový branky v dresu AC Robinho, po přesné přihrávce se zbavil Sorrentina a dal na konečných 3:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
cresposuper

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán 2 - 1 Chievo Verona

Góly:Ibrahimovic,Ronaldinho a Pellissier

Bude to veľmi ťažký zápas pre AC.

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

to bude 3:0..

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

ved uz vidite ako to skoncilo ani jeden tip nebol spravny na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

..no to áno, ale ja som nečakal, že padne jeden trápny gól z rohového kopu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,tak takhle hraje Milan

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý vysledek:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele