7. kolo
16.10.2010 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Řím - Janov CFC 2:1

AS Řím vstupoval do dnešního duelu s Janovem v hodně obtížné pozici, ale nakonec svou roli zvládl na výbornou a vyhrál 2:1. Na góly Borriella a Brighiho totiž stihl zareagovat jen střídající Rudolf.

Začátek zápasu jasně ovládli Římané. Totti v šesté minutě vyslal Perrottu, ten zleva míč poslal na Borriella, proti němuž vyběhl Eduardo a domácí útočník padl. Penalta se ale nepískala, nepískal se ale ani roh, byl to pouze odkop od brány. Ve 14. minutě se kapitán Totti radoval z první branky, když přeloboval Eduarda, ale zvednutý praporek signalizující ofsajd mu radost překazil. O chvilku později přišla další velká šance Giallorossi. Pizarro dlouhým pasem poslal Boriella za obranu, útočník objel vyjetého Eduarda a pálil do odkryté klece, ale trefil tyč.

Další akci už zakončoval opět Francesco Totti. Na hranici vápna si vyměnil míč s Borriellem, ale neuspěl, branku netrefil. Ve 27. minutě poprvé vystrčil růžky také Janov. Milanettův centr do ohně sice nenašel Palacia, ale nakonec se míče zmocnil Criscito a byl sám před brankou, ale Lobont s pomocí Burdissa akci uhasil.

Ve 33. minutě Eduarda překonal Borriello, ale Ranocchia míč stihl uklidit do bezpečí. O minutu později už však nic nezmohl ani on. Tottiho centr z pravé strany nešťastně tečoval Criscito a nabídl příležitost pro Borriella, jenž míč nasměroval do branky - 1:0.

Druhý gól padl až ve druhém poločase, přesně v 53. minutě. Perrotta se zbavil dvou strážců a ačkoliv Borriello nedokázal zakončit, zvládl to za něj Brighi a poslal AS Řím do dvoubrankového trháku. O pět minut později mohl odpovědět Rudolf, jenže v obrovské šanci po Sculliho hlavičce minul. Uplynulo jen pár desítek sekund a v šanci byl opět Borriello, tentokrát ho zastavilo břevno. V 79. minutě vykřesali Grifové naději, když předchozí zaváhání napravil Rudolf a tentokrát se v zakončení nemýlil. Hosté chtěli v závěrečných minutách ještě na soupeře vyvinout nějaký tlak, ale příliš se jim nedařilo. Za zmínku tak stojí jedině Sculliho rána z 88. minuty, která však letěla přímo do Lobontovy náruče.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

Geona je můj druhý nejoblíbenější tým v Itálii....střelecky jsou na tom podobně jako my...minimálně remíza musí být....prohra by nás definitivně odepsala...FORZA ROMA!

Reagovat
Francesco Totti AS

těším se na Toniho

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi som zvedavy na tento zapas...ak prehrame sezonu mozme zabalit... ak vyhrame tak dufam ze nas to nakopne...

Reagovat
smazaný uživatel

totti hatrick...AS ROMA-genoa 3-0 FORZA ROMA ....clovek 2 tyždne caka a tesi sa pokial zase zacne SERIA A ,tak dufam ze vykonom a vysledkom to neskazite , ako to bolo po letnej prestavke ....sezona zacina az teraz DAJE ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

kiez by si mal pravdu Dufam ze sa ti to vyplni... DAJE !

Reagovat
Slejdy

Totti uz by se mohl probrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pekne sme dnes zahrali... Zasluzena vyhra... Dnes dobry vykon hlavne utok a Burdiso dobre dnes... FORZA ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ide sa dalej

Reagovat
Carlos Juan Pablo

výborně ještě 2,3 vítězství a pohled na tabulku bude hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle zápase bylo vidět, že když to Tottiho baví, tak to de Grazie Roma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele