7. kolo
17.10.2010 15:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Juventus FC - US Lecce 4:0

Juventus si po remíze s Interem připisuje další vysoké vítězství. Stará Dáma na vlastní půdě rozdrtila Lecce 4:0 a všichni čekají, že se konečně odrazí ke stabilním dobrým výkonům.

Bianconeri jednoznačně dominovali celému zápasu a už ve 12. minutě svou převahu potvrdili gólem. Marchisio poslal míč na Aquilaniho a ten parádní ranou ze střední vzdálenosti otevřel skóre. Blízko brance se dostal také Quagliarella, který se málem dostal přes Ferraria do jasné gólovky, ale hostující obránce nakonec ještě stihl zakročit.

O dvě minuty později, ve 21. minutě, se v šanci ocitl Miloš Krasič. Grygera přihrával a srbský záložník vybídl Rosatiho k dobrému zákroku. Vzápětí mohlo jako blesk z čistého nebe udeřit Lecce. Rychlý protiútok zakončoval po přihrávce Mesbaha Corvia, ale Storari povedeným zákrokem udržel Juventus ve vedení. Ve 32. minutě fauloval Rispoli Krasiče a sudí musel nařídit penaltu. K ní se postavil Felipe Melo a sebevědomě proměnil.

A Juventus ve svém koncertu nekončil. Ještě do poločasu stihl na 3:0 zvýšit Quagliarella. Celou akci vymyslel Krasič, narazil si s Amaurim a Quagliarella už jen zakončoval tuhle parádní akci domácích.

Po změně stran mělo svou příležitost Lecce, ale Storari byl proti, aby Ofere zavěsil. Aquilani s Amaurim pak připravili další příležitost pro Quagliarellu, ale ten tentokrát branku minul. Nicméně určitě mohl s šanci naložit lépe. Své umění znovu předvedl Krasič, když obešel čtyři protihráče, ale ve finální fázi zklamal, když trefil Rosatiho. Krasič úřadoval také deset minut před koncem, jeho centr se nebezpečně stočil a trefil tyč. Nikdo ze spoluhráčů ho ale nedorazil.

V 77. minutě se na hřiště dostal veterán Del Piero a jen o čtyři minuty později prokázal, že je stále schopen střílet branky. Už třetí asistenci si připsal Krasič, který připravil pro Del Piera snadnou pozici pro stanovení konečného skóre 4:0.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Juve !!

Sestavu bych poskládal takhle: Storari-Motta,Chiellini,Bonucci,Grygera-Krasic,Melo,Aquilanni,Martinez-Del Piero,Quagliarela

Reagovat
JuveIt

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
cresposuper

4-3

Reagovat
JuveIt

Natrhnem jim prdel! Snad. FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusime sa coho bat 4:0 mame istych FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

ano pekne juventus porazy vsetkych

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne len tak dalej lecce sme vyprasily a titul mame uz vo vrecku len ma sere ze inter sase vyhral debil eto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele