7. kolo
17.10.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Brescia Calcio - Udinese Calcio 0:1

Udinese si připisuje veledůležité tři body za výhru v Brescii, ale o nějakém přesvědčivém výkonu mluvit nemůžeme. Nicméně Corradi v 79. minutě onu kýženou branku vstřelil a Udinese pomalu míří ze sestupového pásma. Na oslavy je ale ještě brzy.

Hned na začátku sice oslavoval Antonio Di Natale, ale gól mu kvůli ofsajdu nebyl uznán. Samir Handanovič pak musel likvidovat střelu Biaoccoa a také Cordovův trestňák. Do poločasu měl ještě výtečnou příležitost Andrea Caracciolo, když se dostal k hlavičce, jenže domácí příznivce nepotěšil, trefil totiž břevno.

Caracciolo však hrozil také po přestávce. Po Koneho centru opět hlavičkoval, ale Handanovič byl pozorný. Stejně tak při nebezpečné malé domů od Inlera, kterou musel zpracovávat hrudí.

Cordova pak mohl udeřil přímo z rohového kopu, ale na brankové čáře zasáhl Isla. Výrazně aktivnější byla Brescia, jenže se jí nedařilo aktivitu přetavit v gól. Eder měl po levé straně povedený únik, ale Handanovič ho zablokoval. A jak to tak už bývá, asi deset minut před koncem udeřil druhý tým. Pasquale posadil míč na hlavičku Corradiho a ten se nemýlil. Brescia už odpověď nestihla najít a prohrála 1:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele