7. kolo
17.10.2010 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Cesena - Parma FC 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání Ceseny s Parmou. Všechny branky byly k vidění v prvním poločase, kdy se nejprve prosadil Bogdani a za deset minut odpověděl Zaccardo. Parma je po tomto kole předposlední.

Parma nevstoupila do utkání zrovna šťastně, už během prvních minut vyrobila obraná řada obrovskou hrubku, kterou jen tak tak nepotrestal Giaccherini. Nicméně Cesena i tak udeřila, z rohového kopu se hlavou nemýlil Bogdani, a bylo to 1:0 pro Cesenu. Odpověď Parmy přišla brzy, zhruba za deset minut. Přesný centr Valianiho dopravil do sítě Zaccardo - 1:1. V prvním poločase se už nic podstatného neudálo, a tak šly oba celky do šaten za nerozhodného stavu.

Úvod druhého dějství vyšel Parmě o poznání lépe, domácí brankář Antoniovi se musel hodně činit proti Marquesovi, který se před ním objevil zcela osamocen. Předvedl se i Mirante a utkání bylo stále hodně otevřené. Jenže ani jeden z týmů už další trefu nepřidal a remíza 1:1 je pro obě strany zasloužená.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele