7. kolo
17.10.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Calcio Catania - SSC Neapol 1:1

Neapol si veze z Catanie bod za remízu 1:1, ale ačkoliv zásluhou Cavaniho vedla, může být s bodem spokojena, protože domácí určitě cítí, že vedle vyrovnávacího gólu Gomeze mohla přijít ještě další branka.

Zápas načal v 11. minutě skvělou střelou Mascara, ačkoliv akci načínal zády k brance. Na hranici vápna se ale bleskurychle otočil a De Sanctis musel míč vyškrábnout zpod břevna. A i po dalším rohu musel zasahovat, když hlavičkoval Silvestre.

Catania zápasu v tu chvíli dominovala a po dalším trestném kopu Mascary si málem vlastní gól dal Maggio. Jeho nepovedenou hlavičku ale skvěle zastavil De Sanctis. A ve 38. minutě Catania zaplatila za neproměňování šancí. Lavezzi centrem "obešel" Capuana a Cavani zavěsil.

I ve druhém více hrozila Catania. Hned po změně stran to zkoušel Silvestre, ale branku netrefil. Ani Maxi Lopez po Capuanově centru nebyl úspěšný, vlastně se k zakončení vůbec nedostal. Vyrovnat poté mohli Nicolas Spolli, jenže proti jeho hlavičce vytáhl skvostný zákrok De Sanctis. Až v 69. minutě se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání. Ricchiuti vybídl Alejandra Gomeze a ten konečně propálil do té doby bezchybného De Sanctise.

Po vyrovnání se rodily šance na obou stranách. Hamšík zkoušel Andujara tvrdou ranou a při svém návratu po zranění si vystřelil také Cristian Llama. Neapol mohla v samém závěru nespravedlivě strhnout vedení na svou stranu, když Hamšík nahrával proti noze Cavanimu, ale ten v záklonu přestřelil. Slabší chvilku si ve třetí minutě nastavení vybral Paolo Cannavaro, jenž sestřelil Ricchiutiho a dostal okamžitě červenou kartu. Příští týden tak nepomůže v duelu s AC Milán.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele