Serie A - souhrn 36. kola

07.05.2011, 19:59, aktualizováno 09.05.2011, 22:43
Komentáře a souhrny
AC Milán uhrálo potřebný bod za bezbrankovou remízu v Římě a může slavit, letošní Scudetto mu již nikdo nevezme. Inter porazil Fiorentinu a pojistil si druhé místo před Neapolí, Udinese zase zvládlo důležitý zápas s Laziem. Juventusu se v pondělí vzdálily poháry, protože jen remizoval s Chievem. O soutěž níže sestupuje Brescia. Janov v posledních vteřinách ukořistil tři body z derby a poslal Sampdorii do sestupové zóny...

Juventus FC - Chievo Verona 2:2

09.05.2011 20:45

Góly: 13. Alessandro Del Piero (pen.), 55. Alessandro Matri - 68. Fernando Uribe, 69. Gennaro Sardo

Fotbalisté Juventusu nezvládli dohrávku kola s Chievem a jenom remizovali 2:2. Stará dáma přitom vedla už o dvě branky, ale veronský celek dokázal během jediné minuty vyrovnat. Juve tak stále riskuje, že nebude hrát v příští sezoně Evropské poháry.

Zápas se začal pro Juventus vyvíjet dobře už ve 12. minutě, kdy byl v pokutovém území stažen Pepe a rozhodčí nařídil ve prospěch Staré dámy pokutový kop. Velezkušený Alessandro Del Piero ho proměnil a Juve vedlo 1:0. Za chvíli mohl zvýšit Aquilani, ale Sorrentino jeho nepříjemně tečovanou ránu vyrazil. Záložník Staré dámy byl ještě v jedné tutovce, uvnitř pokutového území byl po přihrávce nehlídán, jenže nedokázal trefit branku. Na druhé straně se jevilo nebezpečně zakončení Jokiče, ani zde branka nepadla.

Na další branky si museli diváci počkat do druhého poločasu. V 55. minutě vykouzlil parádní přihrávku Del Piero a Alessandro Matri se trefil přesně k tyči - 2:0 pro Juventus. Stará dáma měla solidně rozehrané utkání, ale to pak během minuty nepochopitelně promarnila. V 68. minutě měl Buffon neštěstí ve štěstí, po střele jednoho z hostí ho zachránila tyčka, jenže odtud se míč odrazil přímo na kopačku Uribeho - 2:1. Ani ne za minutu se situace opakovala, Buffonova tyčka se znovu ozvala, ale opět se od ní míč odrazil, tentokrát na kopačku Sarda a bylo vyrovnáno 2:2! Opravdu kruté chvilky pro Starou dámu.

Tím ale neuvěřitelné situace neskončily, Juve rovněž nastřelilo tyčku, ale jako by byla branková konstrukce zakletá, neboť z následného protiútoku se Pellissier zbavil hodně vyběhnutého Buffona a postupoval sám na prázdnou branku, přihrál Uribemu na jistý gól, jenže ten trestuhodně trefil obránce Barzagliho - neskutečně bídné a nepochopitelné zakončení! A strhující zápas pokračoval, Aquilani pálil těsně vedle a Luca Toni orazítkoval další tyčku! Utkání nakonec dospělo do remízového konce, pro Juve je remíza ztrátou.

Více informací k zápasu

Janov CFC - UC Sampdoria 2:1

08.05.2011 20:45

Góly: 45. Antonio Floro Flores, 90. Mauro Boselli - 66. Nicola Pozzi

Na další problémy si zadělala Sampdoria, která ani podruhé v letošní sezoně nezvládla janovské derby a znovu prohrála o jednu branku. Rozhodující trefa přitom padla až v nastaveném čase.

Janov už sezonu jenom dohrává a po stránce motivace by na tom měla být lépe Sampdoria, která bojuje o přežití v Serii A. A bojuje zatím neúspěšně, dvě kola před koncem je osmnáctá a na Lecce ztrácí dva body. Těšit jí v tomto ohledu mohou lepší vzájemné zápasy.

Hosté moc dobře věděli, co je v sázce a podle toho také vypadal jejich vstup do utkání. Už ve druhé minutě se po centru Zieglera z trestného kopu dostal k nebezpečnému zakončení Lucchini. Centr jako prostředek pro dopravení míče do šestnáctky soupeře zvolil i Biabiany a nad hlavičkoval Pozzi v podobných místech pak skončila i střela Palomba.

Janov se poprvé osmělil až ve 26. minutě, to se k centru Rossiho dostal Floro Flores, nepovedlo se mu ale zakončení a od jeho kolena skončil míč v zámezí.

Floro Flores ale mohl litovat jenom devatenáct minut, v závěru první půle se totiž do listiny střelců přece jenom zapsal. Znovu k němu přiletěl centr, tentokráte z rohového kopu a Floro Flores hlavičkoval přesně - 1:0.

Rovněž ve druhé půli měla o něco více ze hry Sampdoria a v 63. minutě měla blízko k vyrovnání, Guberti našel v pokutovém území Biabianyho, jenomže ten zamířil pouze do tyče. K vyrovnání tak nakonec hostujícímu týmu musel pomoci domácí brankář Eduardo, který nedokázal dostat do bezpečí střelu Palomba z 25 metrů a nabídl vyrovnání Pozzimu, který nepohrdl - 1:1.

Janov měl ve zbytku utkání problémy a jeho hru srážely nepřesnosti, kterých ovšem Sampdoria nedokázala využít. Nepomohlo jí ani vyloučení Mesta, naopak v nastaveném čase přišel šok, z hranice pokutového území přesně zamířil Boselli a zajistil domácím výhru.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Calcio Catania 1:2

08.05.2011 15:00

Góly: 90. Alessandro Diamanti - 27. Matías Silvestre, 75. Gonzalo Bergessio

Brescia nezvládla důležitý zápas s Catanií a po porážce 1:2 má jistý sestup. Sicilané byli na svého soupeře dobře připravení a výhra je pro ně zcela zasloužená. Domácí závěr nezvládali a červenou kartu uviděl Lanzafame.

Začátek zápasu toho příliš nenabídl, až ve 27. minutě přišla první branka zápasu, načechraný míč do pokutového území přetavil v úvodní branku zápasu Silvestre - 0:1 pro Catanii. Před koncem prvního poločasu vypustil parádní volný přímý kop Diamanti, ale výtečným zákrokem se zaskvěl brankář Andujar, jenž nebezpečný projektil vyrazil na rohový kop.

Branky byly k vidění i ve druhém dějství. Hned z kraje mohla navýšit vedení Catania, ale nikdo z hráčů na finální přihrávku nedosáhl. V 75. minutě už bylo veselo, tedy na hostující straně. Rozeběhnutý Bergessio se trefil přesně k tyči a brankář Arcari se natahoval marně - 0:2 pro Catanii. Brescia byla ve složité situaci a tu navíc nezvládala psychicky, červenou kartu uviděl za zbytečný zákrok Lanzafame a po něm se málem pakoval ze hřiště i Hetemaj. Iachini nabádal své svěřence ke klidu, ale bylo to obtížné. V závěru ještě vykřesal malinkou naději na bodový zisk parádně zahraným přímým kopem Diamanti, ale více už domácí nestihli. Po porážce 1:2 je jisté, že Brescia je druhým sestupujícím.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Cesena 0:2

08.05.2011 15:00

Góly: 54. Luis Jiménez, 85. Dominique Malonga

Důležité body zvenčí si odváží Cesena. Ta dokázala vyhrát na horké sardinské půdě 2:0 a je zase o něco blíže záchraně. Hosté rozhodli o svém vítězství až ve druhém poločase, kdy se nejprve trefili Jimenéz a šest minut před koncem zápasu Malonga.

Před tímto zápasem se trenér Donadoni nechal slyšet, že je stále o co hrát, a že jeho svěřenci budou chtít zvítězit. Ze začátku to tak opravdu vypadalo, Biondini a Agostini z 25 metrů byli blízko úvodní trefě, jenže to bylo ze strany domácích prakticky všechno. V dobré šanci byl ještě Acquafresca, který šel sám na brankáře, ovšem neuspěl. Útočník domácích totiž pořádně nedokázal zkrotit krotký míč. Tato šance mohla domácí mrzet, neboť hosté šli krátce po změně stran do vedení. Jimenéz uvnitř pokutového území převzal přihrávku a v tváří tvář brankáři nezaváhal - 0:1 pro Cesenu.

Cagliari, ačkoliv hrálo doma, nebylo příliš aktivní. Určitě ne ve druhém poločase, a tak není divu, že v 84. minutě přišla z hostující strany pojistka. Milimetrová přihrávka Giaccheriniho našla před brankou Malongu a pro něj už bylo jednoduché vsítit gól - 0:2 pro Cesenu. Sardiňané nebyli schopni snížit a s Cesenou doma trochu překvapivě prohráli 0:2.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SS Lazio 2:1

08.05.2011 15:00

Góly: 35. Antonio Di Natale, 42. Antonio Di Natale - 76. Libor Kozák

V nesmírně důležitém utkání nakonec Udinese porazilo Lazio 2:1 a dvě kola před koncem drží čtvrté místo. Zápas rozhodl první poločas, během kterého domácí vstřelili dvě branky. Laziu pak nepomohlo ani vyloučení Angella a snižující branka Libora Kozáka.

První poločas zcela jasně ovládlo Udinese a rovněž ho zaslouženě vyhrálo. Domácí borci vstřelili branku krátce po úvodním hvizdu, avšak pro údajný ofsajd Sanchéze nebyla uznána. Při rohovém kopu Lazia pak došlo k rychlému přečíslení, Pinzi postupoval sám na Musleru, ale uruguayský brankář svůj tým v tomto momentu výrazně podržel. Obdobná situace nastala i o chvíli později, kdy tentokrát Sánchez vyzval ke skórování Di Nataleho, avšak kapitán domácích nedokázal trefit odkrytou branku. Biancocelesti se vůbec nepoučili a po další akci Udine po zásluze prohrávali, Di Natale přetavil krásný centr Sanchéze v úvodní trefu a hosté se marně odvolávali a ofsajd, který v žádném případě nebyl - 1:0 pro Udinese.

Otřesené Lazio inkasovalo do konce prvního poločasu ještě jednou a opět to byla hraniční situace. Ofsajd máván nebyl a Di Natale mohl po příhrávce Isly v pohodě vstřelit svojí druhou branku v utkání - 2:0 pro Udinese.

Druhý poločas začali rovněž lépe domácí, ale díky malé razanci zůstalo skóre stejné. Lazio bylo ve špatné pozici a trenér Edy Reja se snažil oživit hru příchodem zkušeného Rocchiho. A to se vskutku vyplatilo, Rocchiho totiž ve vápně "fauloval" Angella a hosté měli výhodu pokutového kopu. Mimo to byl obránce Angella vyloučen, nutno říci, že neprávem, protože Rocchi pád nafilmoval. Břemeno pokutového kopu na sebe vzal Zarate, ale absolutně selhal. Jeho bídnou střelu Handanovič v pohodě chytil.

Lazio nakonec utkání pořádně zdramatizovalo a byl u toho český útočník Libor Kozák. Ten přišel na hřiště místo Hernanese a čtvrthodiny před koncem se natáhl po centru Zarateho a snížil. Biancocelesti vycítili šanci a zejména Kozak byl pořádně vidět. Český forvard za chvíli orazítkoval tyčku a vzápětí ho vychytal Handanovič. Závěr zápasu byl pořádně napínavý a nervózní, další velkou šanci zazdil Rocchi, který na zadní tyči nedosáhl na míč. Lazio už vyrovnat nedokázalo a v nesmírně důležitém zápase podlehlo Udinese 2:1.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Parma FC 0:0

08.05.2011 15:00

Góly: -

Boloňa chtěla přerušit pětizápasovou sérii bez zisku bodu a to se jí vlastně podařilo. O spokojenosti ale být řeč nemůže, protože stejně jako Parma zůstává v sestupovém ohrožení. V prvním poločase se hrál dobrý fotbal, ve druhém už to bylo horší.

Parma měla v úvodu dějství více ze hry, což dokazují její velké šance. Například mladý Sebastian Giovinco nastřelil brankovou konstrukci a volej Valianiho skončila trestuhodně nad. Přitom to byla velmi pohledná akce, která prostě měla skončit gólem. Pak už se osmělila i Boloňa. Ramirez ale nedokázal před brankářem zasáhnout. Tentýž muž zahrával volný přímý kop, ovšem scházela mu větší přesnost. Při Parmě v závěru poločasu stálo štěstí, Morleova dalekonosná pumelice totiž orazítkovala břevno.

Atraktivní a vzrušující první poločas vystřídala nemasná a neslaná druhá půle. Di Vaio sice měl jakési šance, ale ty zůstaly nezužitkovány. Konečná remíza 0:0 sice znamená bodový zisk pro oba týmy, avšak ty nadále zůstavají v sestupovém ohrožení.

Více informací k zápasu

Inter Milán - ACF Fiorentina 3:1

08.05.2011 15:00

Góly: 25. Giampaolo Pazzini, 28. Esteban Cambiasso, 77. Philippe Coutinho - 74. Alberto Gilardino

Inter doma nedovolil překvapení a Fiorentinu porazil 3:1. Na stadionu Giuseppe Meazzy se hrál dobrý fotbal a domácí Tifosi může těšit porážka Neapole, díky které má Inter druhého místo na dosah.

Zápas Interu s Fiorentinou měl co nabídnou od úvodního hvizdu, aktivnější přeci jenom byli favorizovanější domácí, avšak velkou šanci měla i Viola. Zejména jeden muž činil defenzívě Fialek velké potíže, a to sice Giampaolo Pazzini, paradoxně její bývalý hráč. Pazzini ve své první šanci přestřelil. Na druhé straně se položil do přesného centru Gilardino a Inter zachránilo břevno. Branková konstrukce se ozvala i při útoku domácích, smůlu měl v tomto případě Pazzini. Ve 25. minutě se Pazzini dočkal, skrze bránícího protihráče dokázal přesně vystřelit a brankář na jeho zásah nezareagoval - 1:0 pro Inter Milán. Za tři minuty bylo vedení Nerazzurri dvojnásobné, na standardku Eto'a si naskočil Esteban Cambiasso a hlavou dal na 2:0 pro Inter Milán. Stejným výsledkem i skončil první poločas.

Rovněž ve druhém dějství si přišli diváci na své, v obrovské šanci se ocitl Gilardino. Ten se krásně obtočil kolem obránce, ale branku těsně minul. V tomto případě chyběly opravdu milimetry. Alberto Gilardino se ale nakonec dočkal, po skvělém pasu za obranu si počínal naprosto chladnokrevně a snížil na 2:1 z pohledu Interu.

Výsledek ale dlouho nevydržel, Coutinho předvedl, jakou má kopací techniku a precizním přímým kopem zvýšil na 3:1 pro Inter Milán. Fiorentina se i za tohoto stavu nevzdávala a Mutu následně spálil velkou šanci, pohotový zákrok předvedl proti rumunskému útočníkovi Cesar. Další branka už v zápase nepadla a Nerazzurri porazili Violu 3:1, čimž vlastně i potvrdili jejich dominanci ve vzájemných zápasech.

Více informací k zápasu

US Lecce - SSC Neapol 2:1

08.05.2011 15:00

Góly: 49. Daniele Corvia (pen.), 88. Ernesto Chevantón - 67. Giuseppe Mascara

Lecce porazilo Neapol a učinilo důležitý krok v cestě za záchranou. Rozhodující okamžik nastal až minutu před koncem, kdy se parádně trefil Chevanton. Diváci v ochozech Via del Mare viděli i dvě červené karty, ty měli na svědomí domácí Corvia a hostující Cavani.

Z diváckého hlediska byla mnohem zajímavější druhá půle, a to jak na branky, tak i na počet šancí, popřípadě červených karet. Největší šanci prvního poločasu měli domácí, kdy se po střele Munariho tlačil k dorážce Di Michele, nicméně obrana Neapole situaci zvládla a nebezpečí zažehnala. V prvním poločase tedy diváci branku neviděli, počkat si museli na druhou pětačtyřicetiminutovku.

Na začátku druhé půle přišel první klíčový okamžik celého utkání. Kontakt Campagnara s Oliverou byl posouzen jako penaltový a Daniel Corvia nabídku pokutového kopu využil - 1:0 pro Lecce. O chvíli později ale Corvia fauloval a rozhodčí ho obdaroval druho žlutou kartu. Lecce se v oslabení dlouho neubránilo, centr Zunigy dopravil hlavou za záda Rosatiho Giuseppe Mascara - 1:1. Neapol vyrovnávací branka nabudila a Cavani mohl brzy hlavou skóre otočit, to se ale nestalo. Místo toho se poměr sil na hřišti vyrovnal, druhou žlutou kartu uviděl stejně jako Corvia Edinson Cavani a musel se poroučet ze hřiště.

Utkání už směřovalo k remízovému konci, když v tom vyprodukoval fantastickou střelu Ernesto Chevanton. Útočník Lecce vsítil branku s pomocí břevna, od kterého se míč odrazil za brankovou čáru a poté ven z branky. De Sanctis poukazoval na to, že branka nebyla, avšak čárový rozhodčí to viděl správně, míč vskutku překročil brankovou čáru - 2:1. Tento moment tak rozhodl o vítězství Lecce a to i navzdory závěrečné šanci Mascary. Pro Lecce mají tři body cenu zlata.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán 0:0

07.05.2011 20:45

Góly: -

Italský mistrem pro sezonu 2010/2011 se stal AC Milán. Rossoneri totiž v Římě na Olympijském stadionu uhráli kýžený bod a mohou slavit. Naopak AS Řím nemůže být s bodem spokojen, v boji o čtvrté místo je to málo.

První šanci zápasu si vypracoval Milán, do dobré palebné pozice se dostal Boateng, avšak naštěstí pro branku Říma těsně minul. Na druhé straně byl neskutečně blízko vedoucí trefy černohorský útočník Vučinič, ten zblízka nedokázal prostřelit Abbiatiho, který si tak připsal velmi dobrý zákrok. Milánský brankář musel zasahovat i proti střele střídajícího Rosiho, nicméně s předchozím pokusem Vučiniče měl mnohem větší vytížení. Své chvíle měli i hosté, jmenovitě Ibrahimovič pálil mimo. Ještě do konce prvního poločasu se tlačil před brankáře Abbiatiho Simplicio ale milánští situaci zvládli.

Po změně stran měl obrovskou šanci Robinho, ten krásně obstřelil Doniho ale Římany spasila pravá tyčka! Za Řím se s dalším pokusem přihlásil Simplicio, ovšem Abbiati tentokrát nemusel zasahovat. To na druhé straně bylo zase živo díky Ibrahimovičovi, ten škobrtnul o Doniho a dožadoval se penalty, rozhodčí mu to nezbaštil. Životní trefu měl na kopačce dobře hrající Boateng, obstřelení Doniho mu vyšlo na jedničku, ale míč minul, opravdu těsně, pravou tyč. AC si kýžený výsledek hlídalo, naopak Pato mohl definitivně rozhodnout, jeho dělovku z přímého kopu Doni vyrazil.

Nervózní milánská lavička si mohla po závěrečném hvizdu oddychnout, velké nadšení zavládlo i na tribuně, kde vše sledoval sportovní ředitel Adriano Galliani. Milán díky remíze 0:0 přerušil nadvládu Interu a stal se po sedmi letech italským šampionem - nutno podotknout, že zcela zaslouženě.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AS Bari 2:1

07.05.2011 18:00

Góly: 39. Fabrizio Miccoli, 53. Cesare Bovo - 7. Simone Bentivoglio

Měla to být snadná záležitost, ovšem nakonec nebyla. Palermo sice poslední Bari porazilo, ale v zápase prohrávalo a muselo otáčet. Vítěznou branku na 2:1 pro domácí vsítil Cesare Bovo.

V utkání prakticky o nic nešlo, Palermo může proniknout do pohárové Evropy už jen skrze národní pohár, Bari už zase s jistotou sestupuje. Přesto to byli hosté, kteří šli do vedení. Ještě než se tak stalo, protáhl Padelliho z poměrně velké dálky Fabrizio Miccoli. Pak už přišel avizovaný okamžik, přesný centr do pokutového území zpracoval Gazzi pro Bentivoglia, který zakončoval do prázdné branky - 0:1. Sicilané ale byli lepším týmem, z dálky zkoušel štěstí Kasami a za chvíli i Miccoli, oba mířili vedle. Ve 24. minutě mohl zvýšit vedení hostů Parisi, jeho dalekonosný pokus zneškodnil Sirigu. Nicméně tlak Palerma se stupňoval, Pinilla sice nedokázal hlavou zamířit přesně, avšak po chybě v rozehrávce prostřelil Padelliho šikovný útočník Fabrizio Miccoli - 1:1.

Obrat byl dokonán ve druhém poločase. V 54. minutě našel Iličič před brankou stopera Bova, který nezaváhal - 2:1. O chvíli později předvedl pěknou individuální akci Miccoli, branku ale přestřelil. Pak se stala neuvěřitelná věc, Bari doslova odmítlo vyrovnání. Kamil Kopunek dostal míč před prázdnou branku, jenže Sirigu se ještě stihl přemístit a takřka jisté brance zabránit.

Zbytek zápasu ovládlo Palermo, to mělo dokonce možnost pokutového kopu. Padelli fauloval pronikajícího protihráče a musel čelit pokutovému kopu. Fabrizio Miccoli se snažil napodobit Antonína Panenku, jenže úmysl mu vůbec nevyšel - Padelli míč v pohodě chytil. Miccoliho to mrzet nemuselo, Palermo výsledek uhájilo a zvítězilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán36239461:2378
2.Inter Milán36226865:4072
3.SSC Neapol362151056:3668
4.Udinese Calcio361951263:4362
5.SS Lazio361861247:3560
6.AS Řím361791055:4960
7.Juventus FC361512955:4457
8.Città di Palermo361651555:5953
9.ACF Fiorentina3612131146:4149
10.Janov CFC361391440:4148
11.Cagliari Calcio361281642:4644
12.Chievo Verona3610131335:3743
13.Calcio Catania3611101537:4843
14.Parma FC3610121437:4642
15.Bologna FC3611111434:4741
16.AC Cesena3610101635:4740
17.US Lecce361081842:6238
18.UC Sampdoria368121631:4436
19.Brescia Calcio367101932:4931
20.AS Bari36492323:5421
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (339)

Přidat komentář
lnterista

Forza Inter

Reagovat
cresposuper

Ciao, nezdá sa ti nominácia nejaká divná?

Reagovat
lnterista

asi se jim nechce mohl by hrat Obi od zacatku a(dokonce sezony) pomalu se ucit

Reagovat
cresposuper

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Julione může chytat? Jsem si myslel, že za červenou je stopka na 2 zápasy. Jinak nominace je podle mě bez překvapení, snad už by mohl hrát Walter.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, trest je na jeden match

A taktiež na tom zostave mi nepríde nič divné, ale tak cresposuper neodpovedal, tak neviem čo môže byť na naj divné

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa ti na nej zdá divné?

Reagovat
panca

voleeee co to tady spamujes

Reagovat
lnterista

mas nejakou dobrou naladu co?

Reagovat
panca

vis jak, vyhral jsem na druzstvech, bylo krasne, dobre napapanej a ceka me milan

Reagovat
lnterista

rozumim...teda az na ten Milan

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA: Doni, Cassetti, Burdisso, Juan, Riise, Brighi, Pizarro, Taddei, Simplicio, Vučinić, Totti

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesku sa bude oslavovat !!!! Ibra daj tam daky gol

Reagovat
Yanek

MILAN SIAMO NOI!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a doufám, že dnes bude den D...

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiatimu pomník...

Reagovat
Yanek

Co to jako je hoši? Grande Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

Spejbl nás drží jak sviňa!!

Reagovat
smazaný uživatel

Roma je nebezpečnější, naši si přijeli pro remízku. A totti je zákeřenej simulantskej dobytek, jeho chování je hrozné.

Reagovat
Delsemela

přeji dnes Milánu titul po těch šílených letech nadvlády velkého městského rivala !!!No dnes hraje Milan na remízu,nemusí se mu to vyplatit ale,nejlepší hráč Milána zatím Abiatti-chytá opravdu výborně !Doufám že tam dá Vincenzo Meneze,at to trochu rozhýbe...na druhou stranu by nebylo špatné,kdyby Milan vyhrál titul před domácími tifosi,at je to trochu ještě zajímavé... co se týče Tottiho-tak to je genius i zákeřnák zároven,hraje jako dobytek místama,horší jak Bommel a to je co říct tedy,ale ty jeho paty a myšlení jsou prostě neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

MISTŘI!!!!!!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace AC k zaslouženému titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji hráčů, děkuji trenérovi, děkuji Allegrimu, děkuji všem, kdož jsme tuto sezónu společně prožívali!!! FORZA AC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

přidávám se

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
borecnakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
maras93

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem AC k titulu ale aj tak ich neznasam

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni si ke Slovanu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyser si

Reagovat
smazaný uživatel

Mistrřiii!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Milanisti ;)

Reagovat
smazaný uživatel

AC získalo pomerne dosť skoro titul. Sme im to poriadne uľahčili

Reagovat
Yanek

AŤ ŽIJE ALLEGRI!!! A CELY MILAAAAAAN, FORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

Kam přijde Ibra, tam je titul

Reagovat
smazaný uživatel

A nie je Liga Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bude talianske double

Reagovat
smazaný uživatel

Inter má taktiež veľké šance

Reagovat
Yanek

Taaaaaaaaaaaaaaahni.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Spravil som ti niečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Ragazzi Nech zije Milaaaan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Milána. Ale jen do té červenočerné části...

Reagovat
Slejdy

Gratulace AC

Reagovat
Shevchenko

MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace milano

Reagovat
smazaný uživatel

bez o

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN - CAMPIONE D'ITALIA 2010/2011 !!!

18 !!!

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

ukecaný budu v příštích dnech, souhrny budou..., momentálně se nakládám do šampusu s krásnou slečnou..., snad mě pochopíte

GRANDE FORZA MAGICO MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!

Reagovat
GEGE

Reagovat
FORZAMILAN

Dlouhých sedm let.....................................GRANDE MILAN

Reagovat
Aldeano

Reagovat
homeles8

blahopřeju

Reagovat
Tigerinho

taky

Reagovat
panca

Reagovat
Aldeano

Když opravdu odejde Pirlo,Seedorf tak je to ta nejlepší možná rozlučka.Každýmu palec

Reagovat
Inzaghi

Tohle mluví za všechno : http://i56.tinypic.com/35jw0b9.jpg

GRAZIE CAMPIONI!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě držet palce Neapoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Chlapci...

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan!!! po 7 rokoch zase Jedine AC!!! grazie vsetkym

Reagovat
Ragazzo d'oro

18

Děkuji chlapci za všechno, přichází čas oslav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Nádhera... po sedmi letech KONEČNĚ !!! GRAZIE ALLEGRI, GRAZIE RAGAZZI, FORZA MAGICO MILAN !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

godete fin che potete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

nějaký obránce, Gerrard/Lampard, Baroš, kdokoliv, David Beckham, a 42 měl kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Balzarettiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napis ty cisla na google ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti,ale to je hrozny serial mě se to vůbec nelíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn nemůžeme být všichni stejný,to by pak nemělo cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba pro mě je to jeden z nejlepších seriálů, ale muselo se u toho vydržet víc dílů, aby tě to chytlo

Nikdy jsem se netěšil na nový díl, tak jako právě u Lost, všechno šlo stranou, škola, všechno...hlavně abych to viděl co nejdříve

Trochu mě zklamal ten konec, ikdyž takový seriál prostě nemohl skončit normalně, ale celkově prostě pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký konec sis představoval?

Reagovat
homeles8

aha. Tak to je trapnej nick

Reagovat
CubONE

mimochodom, Gerrard nosil 4 v repre, ne?

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Milána. Druhý evropský titul v těch správných - útočných - rukách.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

zatial : PORTO, AC, BVB

este CHELSEA a bude to idealne

Reagovat
Yanek

Reagovat
Shevchenko

AC Barca Porto BVB Lille Zenit Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

ten první titul jsem myslel BVB.

Jinak souhlas. Letos tyhle týmy hráli nejlepší fotbal. U Plzně mám teda výhrady v té frašce, ve kterou se jaro zvrtlo, ale jo, i tak se dá souhlasit, že si ten titul zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

jednemu fandit nestaci? AC gratulujem snad takto o rok sa bude zase oslavovat a tentokrat domaci

Reagovat
smazaný uživatel

ACM 1899 FCB !!!

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 1899 nejlepší rok, co se týče založení klubů

Reagovat
smazaný uživatel

SOUHLAS

Reagovat
Jajinek

Gratulace do Milána. Letošní souhrn (snad na něj bude čas), bude o poznání smutnější, než ten loňský

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kto bude trenerom interu....

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPIONI D'ITALIA !!!! SALUTATE LA CAPOLISTA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

merda inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tie rýchlokvašky si ale dovoľujú

Reagovat
Shevchenko

A super oslavy, bouřlivák Cassano si tam musel ledovat hlavu. A na silvestra si koupím stejný šampus co měl Gattuso.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne je tam osprchoval 20ti litrovym sampanskym

Reagovat
Francesco Totti AS

škoda dneska se to dalo ukopat....ale samozřejmě gratulace Milanistům!

zitra Lazio x Udine a bude to ok

Reagovat
smazaný uživatel

GODETE FINCHE POTETE

l'anno prossimo tocca alla Juve

Reagovat
Inzaghi

██─██─█─█─██──██─███─███─███

█──█──█─█─█─█─█───█───█──█─█

██─█──█─█─█─█─██──█───█──█─█

─█─█──█─█─█─█─█───█───█──█─█

██─██─███─██──██──█───█──███

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krása!!! Po letech modročerného temna... Díky všem. Všem hráčům od Abbiatiho až po Jankula. Allegrimu, Tassottimu a celýmu trenérskýmu štábu. A vůbec všem lidem, kteří se o mančaft starají. Díky celýmu managementu a zvlášť Gallianimu, kterej ukázal, že stále umí. A v neposlední řadě díky Berlusconimu, protože ať je to, jak chce, bez jeho otevřený peněženky by Scudetto nebylo.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPIONI D'ITALIA... AC MILAN ♥ !

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro AC.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Yanek

aaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

roztomilá lahvinka

Reagovat
Aldeano

Umí nejen střílet goly

Reagovat
Inzaghi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se bude krásně usínat. Grazie týme.

Milan per Sempre!

Reagovat
smazaný uživatel

congratulazione per lo scudetto

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsme se my Milanistém dočkali zaslouženého Scudetta!!! FORZA MILAN!

Reagovat
didosh

Tak jsem se probral z bujarých oslav SCUDETTA!!!!!!! A teď??? jdu pokračovat....

Reagovat
lnterista

Gratuluji AC hlavne Pancovi,Gattuso,Tsigi,GEGE,Sheva a mozna jsem na nekoho zapomnel ale vsechny vas neznam...zaslouzene a hlavne kdyz se nedarilo tak porad jste fandili a pekne si to tady "vyzrali" nejste ti co budou v 85. odchazet kdyz se prohrava a toho si cenim nejvic. Takze jeste jednou gratulace vsem fanouskum AC a uzijte si to

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem chtěl něco podobného napsat, takže se pod to podepisuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

diky

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Shevchenko

Vážím si toho.

Reagovat
Tsigi

díky

Reagovat
didosh

díky

Reagovat
10

Přidávám se s gratulací AC a jeho fanouškům.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
M11

Gratulace AC.. zaslouzene..

Reagovat
Pinturicchio

Gratulace AC, letos naprosto zaslouženě.

Reagovat
CubONE

ano, ano, ano! dnes ma este potesi Man Utd a bude to parada

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je jako Sneijder, ve hře nic extra, ale ty přímáky.

Reagovat
Tigerinho

Pěkne Udinese

Reagovat
Shevchenko

Brescia padá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozakijevič

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani červená karta Čo viac si priať od Neapola pred zápasom s Interom

Reagovat
Tomanatura

pěkný fotbal. Rozhodly individuální chyby Nataliho a pasquala (co že to Viola potřebuje posílit?) a škoda nevyužitých šancí Gily

Forza Coutinho

Reagovat
Alberto Aquilani

Takže ked bude mať AS a Lázio rovnako bodov rozhoduje skóre a nie vzájomné zápasy ?

Reagovat
mastakillah

S tímhle výkonem co jsme dneska předvedli můžeme hrdě pogratulovat Interu k druhému místu...takhle se o umístění nehraje..snad si z toho vezmeme ponaučení do příští sezóny.. Forza Napoli

Reagovat
Shevchenko

Proč jsem si myslel že fandíš Milanu?

Reagovat
Yanek

nějak otočil...

Reagovat
10

a já myslel, že Palermu

Reagovat
maras93

Reagovat
lnterista

zapas zadna hitparada ale dulezita je vyhra...liga se nejak dohraje a soustredit se maximalne na pohar

Forza Inter!!!

Reagovat
lnterista

OT: nemate nekdo odkaz na Kvitovou?

Reagovat
smazaný uživatel

Calamai: "Montolivo téměř jistě opustí Florencii. Sešel se s vedením, ale nedosáhli dohody."

tak kam ?

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že po letošní sezoně si nebude moct vybírat.

Reagovat
lnterista

myslim ze pujde k nam

Reagovat
10

nebo k nám, jiná možnost podle mě není...

Reagovat
lnterista

nebo ale spis si myslim ze Pazzini na nej zapusobi

Reagovat
smazaný uživatel

Se vrati Sánchez a hned to Udinese zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vágner Love do AS? Pokud odejde Vučinič, tak všema deseti

Reagovat
Slejdy

bral bych ho

Reagovat
Francesco Totti AS

zase Brazilec?! to už tady jednou bylo

Reagovat
smazaný uživatel

tak radši vezmu relativně mladýho kluka, kterej nikdy nehrál ve velkoklubu a může jenom překvapit, než odvařenýho starýho tlusťocha, kterej je přemlsanej úspěchama

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska velká spokojenost s výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO No to snad ne takhle hloupě ztratil LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate tu pencli měl dát tohle bude mrzet ještě hodně dlouho

Reagovat
Josifek

Tradiční výsledky SA na konci sezony..

Reagovat
lnterista

tradicne zbytecne komentare na konci sezony

Reagovat
Josifek

Nic proti, ale vždycky mě zhnusí, když vidím vypsaný kursy na plichtu 1,3-1,5 no a pak to skončí většinou klasicky 0:0. V jiných soutěžích jsem nic podobnýho neviděl.

Reagovat
lnterista

nesazim tak nevim...tak toho vyuzij

Reagovat
smazaný uživatel

Janov!!!

Reagovat
terry

Opět tenhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterému Janovu prosím teda fandíš? Mám v tom zmatek. Jestli to chápu dobře, tak chceš, aby se Sampdoria zachránila, ale fandíš tomu druhému, je to tak?

Reagovat
Tigerinho

FC

Reagovat
terry

Vždyť tu celou dobu fandím Grifům.

Jen nechci, aby Sampdoria spadla, protože bych přišel o nejoblíbenější zápas v sezoně.

Reagovat
Yanek

Chelsea jde bokem?

Reagovat
terry

Chelsea je pořád na prvním místě, v Itálii to je ale jednoznačně Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsem to tipl dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A já to bohužel vidět nemohl :( Po tolika letech.

Jinak Max letos odvedl výbornou práci, poskládat takhle tým, který se hlavně do útočné fáze složil před sezónou, smekám. Vtiskl Milánu opět jeho starou hru, která nás zaslouženě dovedla k zisku mistra. Dále se mi hodně líbí, jak dokázal všechny ty velkohubé a neustále nespokojené hráče držet na uzdě.. Ibra, Cassano, Robinho..

Nic z tohoto by ale nebylo nebýt Gallianiho, jelikož přivést zadarmo toho promě strašně nesympatického, nizozemského hráče do středu hřiště díky kterému jsme si ale zajistili titul takhle dopředu, dále všude nespokojeného Cassana, který se ale při zraněních Pata, Prince či kartách Ibry strašně hodil. A o přestupech před sezónou nemá cenu mluvit... I když možná bych ještě vyzdvihl přestup Yepese. Nepočítalo se s ním ani jako se 3 stoperem a nakonec toho odehrál celkem dost a hlavně nikdy nezklamal... Víc takových a hlavně žádné Mexesy...

Dále výborné výkony Abbiatiho, letos nejlepší brankář Calcia né-li úplně. Výborné výkony předvedl oproti loňšké vyplašené sezóně Abate. Ten kluk se mi začíná líbit čim dál víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Troufám si tvrdit,že Doria si tímhle podepsala ortel a balí si kufry do Serie B

Reagovat
M11

oni fakt spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jo, tak by mě zajímalo kam půjdou hráči jako Ziegler, Pozzi, Palombo, Guberti a hlavně Poli.

Reagovat
Shevchenko

Tak Ziegler odejde i tak.

Reagovat
Shevchenko

Tohle už Doria nezachrání, bohužel... Je neuvěřitelné, co se s tím týmem stalo. Na začátku sezóny drtí Werder, odejdou dva hráči a ten tým je úplně na odpis.

Reagovat
Jajinek

Jsem rád, že se velice rýsuje druhé místo. Sice papírově nic neřeší, ale Neapol bych před sebou nezkousl.

Pazzo a Coutinho to nádherně trefili a nechápu, kde zase byl Ranocchia při tom góle. Víc asi nemá cenu hodnotit. Důležité je soustředit se na Coppu!!

Reagovat
Shevchenko

Ty vole my už hrajem v úterý. Mi se to úplně vykouřilo z hlavy. Já bych asi nesnesl, kdyby jsme po takové sezóně vypadli zrovna s Palermem, které by šlo znova do Evropy. Ale zase ještě horší by byla prohra s vámi ve finále. Já tu Coppu hrozně chci, po 8 letech...

Reagovat
Jajinek

já chci, abyste postoupili...

Reagovat
lnterista

ja ne

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Jajinek

finále s Milánem by bylo super!

Reagovat
Francesco Totti AS

ty už se v tom finále nějak vidíš

Reagovat
Jajinek

kde jsem něco takového napsal?

Reagovat
Francesco Totti AS

sorry blbě jsem to pochopil

Reagovat
lnterista

to jo...ale neverim nam chjo

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel ta Sampdoria, loni skončí čtvrtí a letos to uplně poserou, teda hlavně vedení to posralo

Reagovat
smazaný uživatel

A Laziu sem přál 4.místo letos a ono z toho taky nic nebude, no nevěřim, že Udine do LM postoupí, takže v příští sezoně budou do LM postupovat pouze tři týmy zcela zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

placas nesmysly... jdi spat chlapecku

Reagovat
smazaný uživatel

cassano-pazzini nenahradíš ze dne na den

Reagovat
DelPiero137

Ta Doria to bude mat velmi tazke. Seria bez Janovskeho derby

Ten vcerajsi zapas ale hlavne ta atmosfera, naboj. Palermo pustite Dorii to vitazstvo.

Gratulacia AC.

Reagovat
smazaný uživatel

klidne vymenim janovsky derby za turinsky derby... snad se Toro probojuje

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

200. pro dnešní vítězství Juventusu.

Reagovat
M11

KOMEDIE_UBOHOST_STANDART

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Chievo som nikdy nemal rad, tesili sa z vyhry (ktore pre nich nic neznamena) ako keby postupili. Hlavne ze nas obrali o LM.

Ale mozeme si zato sami!!! skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas na druhou stranu co bych chtěl s tímto předvádět v LM (nechci dráždit v této chvíli)? Jinak to byla remíza.

Reagovat
M11

o LM jsme se obrali my a to uz hodne.. hodne davno

Reagovat
DelPiero137

ja viem, ani sa na nikoho nevyhovaram.

Reagovat
smazaný uživatel

no zaprvi to byla remiza, a zadruhy oni potrebovali bod k matematicke jistote zachrany... takze proto se asi radovali... ne protoze pripravili Juve o body ale taky je nemam rad a po dnesku este min...

Reagovat
M11

jeste me vytocil Delneri.. jak po hvizdu si tam na neco stezoval u sudich.. byt nim tak sklopim usi a jdu zadnim vychodem..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mel aspon tolik dustojnosti aby sam od sebe odesel... ne on prohlasuje ze 100% zustane jestli ho Agnelli nevyhodi tak u me ztrati veskery respekt

Reagovat
Pinturicchio

trenér na úrovni naší současné hry - alibismus, vytáčení se, atd., atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jediny v co muzem doufat je, ze to hraci naschval pustili, aby se zbavili Del Neriho nejlepsi zbusob... v mediich prohlasovat, ze sou vsichni zajedno a v zapasech ho posrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi, jako by nás hráči soupeře chtěli nechat vyhrát. Ovšem to by někdo musel umět trefit bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na ty tyčky, jak tam obránci uhýbají těm centrům. A jak to nahrál tomu našemu na té brankové čáře, to byl docela vrchol. Jenže úplnou frašku z toho udělat nemůžou. To je nevýhoda proti Anglii. Každej čeká podvod, tak se to musí nějak maskovat. V Anglii hraješ naprosto chladně Liverpool za 2,7 nebo Sunderland s kurzem 5 a nikdo nemukne.

Reagovat
10

taky mě to několikrát napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jé to viděl vcelku jasně a nebyla to zrovna padesátka, kterou mě to stálo. Cca 7 minut před koncem,, kurz 3,2. Jenže aspoň se člověk přesvědčí, že někdy to prostě nejde ani "podvodem".

Reagovat
DelPiero137

ale vela tomu nechybalo. Toni - tycka, pred nim este niekto nastrelil tyc (neviem kto to bol), Krasic palil tesne vedla.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Vlastňáka si nedají, není to okres...

Reagovat
Jajinek

taky se spálil?...ve mě to vře ještě teď...dnes to byly hezký trefy totiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Vaslui, Juventus, S. Peng a hlavně holka, co má IQ -29, ta mě stála nejvíc.

Na druhé straně Arn (7), Otelul 5 minut před koncem (4,5), Liverpool, Stakhy...

Každopádně se dneska mohl vydělat pěknej balík a je z toho v podstatě nula.

Reagovat
Jajinek

Otelul jsme měl taky, pak Kluž, která mě solidně podělala. Simon krásně vyšel, ale byl s Juve. Držel jen hokej. Před prodloužení jsem naložil na Finy a po druhé přestávce na Kanadu. Takže jsem skončil lehce v plusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Simon handicap spolu s Beneškou. To už ale bylo hodně brzo ráno.

Reagovat
Tsigi

Ženský tenis jsem naprosto vyloučil. To mě stálo v životě takových peněz. Já našel největší štěstí u basketbalu, over under u jednotlivých hráčů, podle mě asi nejlepší sázka, hlavně na začátku playoff se na to sází nádherně

Reagovat
Jajinek

ženský tenis taky nedávám, jen na české holky, páč jim hodně fandím.

Reagovat
Tsigi

Tak pak to je pochopitelný. Taky to holt bude o tom, jestli máš přehled. Já kolikrát dal jen favoritku na výplň a to mě naučilo, že takhle to u ženskýho tenisu nejde

Reagovat
smazaný uživatel

V ženským tenise jsou větší rozdíly, ale zase záleží na aktuální formě. Je potřeba to znát a vidět. Pak je to lepší než chlapi... Na druhé straně 5:0 40:0 není stav, něco podobnýho včera předvedla ta Strýcová.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

kolik

Reagovat
smazaný uživatel

keby som bol vo vedený juve, tak taký kvázi tréner ako del neri letí preč papá

Reagovat
smazaný uživatel

co znamena m sgoo,zadna narazka

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

cotoje M Sgoo?

Reagovat
smazaný uživatel

to je MSgoo, čo znamená M-ajster S-veta a goo je niečo v takom zmysle do toho, taký hec

Reagovat
smazaný uživatel

masjtr sveta..to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba povzbuzení pro Slováky na MS - MS goo

Reagovat
smazaný uživatel

aj

Reagovat
Jajinek

je to počítačový program Microsoftu, který by vyvinut za cílem nasrat co nejvíc internetových uživatelů, za co nejkratší dobu, a to tím, že náhodnou generací bude vytvářet zcestné informace formou, která vypadá, jako by ten program věštil. Doslova ta zkratka znamena MicroSoft Giant Old Oracular. Dříve to byla free verze, ale jak vývojáři zjistili, co ten program dokáže způsobit, raději ho stáhli z oběhu. Jeden exemplář ale prý unikl.

Reagovat
DelPiero137

nieco taketo asi rok-dva dozadu napisal Pintu na jeho adresu. tiez som sa pritom neudrzal a vybuchol od smiechu.

Reagovat
smazaný uživatel

dva roky dozadu som tu ešte ani nebol

Reagovat
DelPiero137

Tak sorry, je pravda ze niekedy ten cas neviem odhadnut (a mozno ma len natahujes, ale ja by som povedal ze rok tomu urcite je. Bolo to dost daleko pred vitazstvom Interu v LM).

Reagovat
Pinturicchio

Takhle hezky a odborně ne, ale shodli jsme se na tom, že Msgoo je spam-robot.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlaska roka

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Ale občas má error typu: Real, největší z největších (samozřejmě slovensky). A navíc se tu pomalu vyvíjí nový prototyp pod prozatím těžko přeložitelnou zkratkou, který navíc používá hordu smajlíku, nikdy nenapsal názor, který by byl alespoň trošku konstruktivní (na rozdíl od typu MSgoo) a navíc mate slovy, že nemá čas.

Nic proti MSgoo, dělám si srandu, zatím jsi mě ničím kromě toho Realu nějak extra nevytočil beru to jako nevyzrálost, kterou podle některých trpím taky.

Reagovat
Jajinek

jedno máte společné, na všechno na světě musíte napsat názor (no offense)

Reagovat
smazaný uživatel

Já Ti to neberu, už jsme to řešili předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

cotoje hec?

Reagovat
smazaný uživatel

pochádza to zo slovesa: hecnúť sa, to znamená, nabudiť sa pre niečo, pre nejakú vec, ktorú chcem dosiahnuť

Reagovat
Shevchenko

Neboj hec máme taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj na ukraine

Reagovat
smazaný uživatel

Del neri omluv se fanouskum a odkracej trenovat do serie B... takle ti mozna este nekdo tuhle sezonu odpusti... ale jak ho znam tak rekne ze juve vlastne hrala skvele a zaslouzila si vyhrat a nevidi duvod proc by se melo spekulovat o jeho odchodu

Reagovat
Tomanatura

Toto je prostě mazec, to je neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Del Neri: "Mozna neni normalni schytat takovy 2 goly od Chieva, stejne jako ale neni normalni pripravit si sedum-osum golovejch sanci jak to delame my. Doplatili jsme tvrde na parminutovy black-out. Musime se soustredit na to co delame dobre a odstranit chyby. Taky sme doplatili na chybu rozhodciho pri neodpiskane penalte na Toniho"

ten chlap neni normalni... misto aby se omluvil tak to furt svadi na smulu a na rozhodci a snazi se nam asi namluvit ze oni vlastne ve skutecnosti hrajou skvely fotbal...

omg 7-8 golovejch sanci proti Chievu je podle neho nejakej mistrovskej vykon? a "parminutovy black-out"? si dela kozy ne... Juve mela black-out skoro pulku zapasu

ja uz se jen modlim, aby se v juve konecne neco zmenilo... tohle je snad este horsi jak koukat na to jak sestupujou do serie B

Reagovat
dantetomas

skoro ako rafa v zavere posobenia v LFC.. akurat ze v ste neukazali charakter a vitaznu mentalitu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta za jeho působení v Interu chyběla často... ale nechci mu jenom křivdit, neměl to úplně jednoduché, byť ten jeho křídelní systém nebyl dobrý.

Reagovat
Pinturicchio

Ono na jednu stranu má pravdu, já absolutně nechápu, co se v těch dvou minutách stalo. Chievo do té doby pár náznaků a pak nám fláknou během minuty dva goly, během dalších pěti pak skoro přidají třetí.

A sice to bude možná znít divně, ale mě tohle, tahle současná situace, ničí víc než to, když nás šoupli do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to sem presne psal taky v jednom prispevku... kdyz nas soupli do serie B mohl sem z toho vinit mozna tak maximalne vedeni i kdyz si myslim, ze to na nas proste schodili a ze sme to takle schytali nespravedlive... kdezto ted si za to muzem absolutne sami... od hracu, pres trenera az po vedeni... kdyz spadli do serie B tak aspon nebyli zadny sliby... proste se to stalo a Juve zabrala a dostala se zpatky do serie A... tuhle sezonu nam slibovali jak je celej tym uplne vymenenej a jak budem bojovat o titul... a navic je to uz druha sezona kdy nedokazem udrzet nejakej vykonostni standart... proste vyhrat na pude AS a Lazia a pak remizovat doma s Catanii, respektive s Chievem? to neni normalni...

a jestli mi Del Neri bude tvrdit, ze za vsechno muze jenom smula a ze by sme vlastne skvelej tym, tak neni normalni ani on... od ty doby co prestal hrat Fabio a Marco jde juve do prdele... Buffon muze dekovat bohu ze nedostal gola po tom jak vybehl na Pellisiera...

chci zpatky Nedveda a Trezegueta

Reagovat
smazaný uživatel

ano, je sice pravda, ze tyhle 2 sezony nas likviduje jedno zraneni za drhym, ale Juve je snad tak velkej tym, ze by je vymena par hracu nemohla takle ovlivnit...

snad ve stredu proberou i vymenu lekarskyho tymu, protoze to nemuze bejt jenom smula vsechny ty zraneni... snad se vsichni brzo uzdravej

http://www.youtube.com/watch?v=jg7h0l6KU-8 Forza Fabio!!!

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, tenkrát to sice bylo obrovská potupa, ten "sestup", ale bylo jasné, že se okamžitě vrátíme zpátky - měli jsme mnohem lepší hráče, vynikajícího trenéra, okamžitě po návratu kvalifikace do CHL ... co máme ted? Těšit se můžeme akorát tak na nový stadion.

Navíc, což je na tom všem nejhorší, si ten tým rozkládáme čím dál tím víc sami - koncepční práce 0, posilování 0, trenér 0, absolutně se vytrácí to, co nás zdobilo vždycky - bojovnost, pocení krve, týmový duch ( na podzim to šlo, ale ted? ).

Příští rok se začne pravděpodobně znovu, protože tohle už podle mě Delneri neustojí, zase se vymění polovina kádru ( za což si tou svou přestupovou politikou můžeme taky sami, jenže se to prostě udělat musí ).

Začarovaný kruh, ze kterého neumíme najít cestu ven a znovu, můžeme si za to sami, těma polovičatýma řešeníma - ted, po další posrané sezoně se najednou mluví o tom, že Exor napumpuje do Juventusu peníze ... proč se tohle neudělalo už minulé léto ( viz řeči o novém projektu, atd. ) a ztratila se tak další sezona? Proč Marotta neviděl to, co tady bylo více-méně jasné všem? Proč jemu to dojde až ke konci téhle sezony ( viz prohlášení, že Juve potřebuje TOP hráče )?

Na koho ted uplatnit opci a na koho ne? Podle výkonů to brát těžko ( když jsou mimo prakticky všichni ), to bych v kádru nechal akorát Mela a Alexe. A když je uplatní, tak z těch uvažovaných 100 milionů spolknou polovinu ty opce ... a zase to nebudou hráči, kteří by nás měli dotáhnout zpátky do bojů o Scudetto, alespon. A taky samozřejmě to, že odejde spousta hráčů, kteří u nás už jsou, které bude nutno nahradit a zase se bude začínat znovu.

Juventus je momentálně jak česká vláda ... a co mě na tom štve totálně ze všeho nejvíc je ten náš alibismus a slova o nějakém projektu - vždyť to je naprostý nesmysl - jaký projekt? To, že od nového ročníku u nás bude zase spousta nových hráčů, pravděpodobně nový trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

to slovo projekt uz mi taky leze na nervy... proste bych koupil par zkusenejch hracu co dokazou odbehat celou sezonu (ne jenom pulku jako Krasic) a s nima se dostal do LM... s LM prijdou finance a taky k nam budou chtit hraci, kteri tuhle sezonu neprijdou jen kvuli tomu ze Juve nehraje evropu... pak se muzem soustredit na mlady hrace a na nejakej dlouhodobejsi projekt...

vim ze asi nemam ve vsem pravdu, proto taky nedelam zadnyho manazera juve, ale pisu pro italsky noviny... ale prece jenom se ve fotbalovym svete pohybuju uz par let a vim ze takovejma projektama se juve nikam nedostane...

navic Exor chce podporit taky F1, takze sem fakt zvedavej kolik soupnou do ty Juve... zas tak hlubokou kapsu nemaj, aby sami mohli dostat Juve zas na vrchol...

Reagovat
Pinturicchio

To mě právě štve, že peníze problém nejsou, problém jsou lidi.

Reagovat
DelPiero137

najviac sa bojim toho, ze raz tie peniaze dojdu. este 1-2 prefusovane sezony (vychodenych 80m dokopy) a moze sa stat ze Exor nas posle do pecka neda nam ziadne prachy. mozno ich ani nebude mat.

chcem nejaky zazrak nech sa uz nasmerujeme na spravnu kolaj.

Reagovat
DelPiero137

Aspon jedno zbozne prianie k hracom : ukoncite sezonu vitazstvom! Hraje za fanusikov.

Neapolu mame co oplacat za posledne vzajomne zapasy.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Pinturicchio

"Juventus měl možnost vrátit se do boje o Ligu mistrů, včera ovšem znovu zklamal, promrhal dvoubrankové vedení a s Chievem jenom remizoval 2:2. "Až do druhého gólu jsme hráli dobře, pak jsme zaplatili za to, že jsme přestali sledovat míč. A mohlo to být ještě horší. Tahle remíza je obrazem celé sezony," smutnil útočník Alessandro Del Piero."

Alexe je mi neskutečně líto, že musí v tomhle hrát na konci takové kariéry.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Alex je opravdu to jediny co zbylo z opravdovy Juve...

i vcera: 1 gol + 1 asistence... jedinej hrac (opravdu jedinej), kterej na tom hristi poti krev a nikdy to nevzdava... este u Mela a Chielliniho je obcas videt ta snaha udelat neco s tim tymem...

navic ted chtej Mela prodat mozna neni technicky nejlepsi na svete, ale pochybuju ze za nej najdou lepsi nahradu

Reagovat
homeles8

tak třeba příští sezona bude lepší

Reagovat
Pinturicchio

Už v to přestávám věřit, jen doufám, že bude. Radši budu ultrabrutální pesimista, než znovu zažívat takové zklamání, jako letos.

Reagovat
DelPiero137

Pochvalu za vcerajsi, ale aj predosle zapasy, si zasluzi Matri.

To s Melom ma dost znervoznuje

Reagovat
smazaný uživatel

jj bez Matriho bychom byli este vic v pr*eli... verim ze Alejandro a Fabio by spolu vytvorili jeden z nejsilnejsich utoku Serie A... este za ne postavit Del Piera, kterej by jim posilal prihravky za obranu, na kraje Krasic (kdyz chytne formu) a doufejme treba v toho Bastose... na CDM snad zustane Melo... takle by to ale chtelu opravdu hodne dobrou obranou linii... v cele urcite s Chiellinim, kterej se mi libil i na tom kraji... kdybychom sehnali vedle Barzagliho opravdu silnyho stopera (treba Heinze), tak bych dal Giorgia na kraj a na druhej bych si hodne pral toho Becka

u Motty sem hodne rozpacitej... nekdy zahraje nehorazny ho*no, ale v nekterejch zapasech se skvele doplnoval s Krasicem... ale na zaklad do Juve urcite nema...

ven: Grygera, Sissoko, Traore, Iaquinta, Salihamidzic, Martinez a Aquilani(pokud bude stat vic jak 10M)

na lavicku bych nechal: Pepe, Bonucci, De Ceglie, Grosso, Sorensen, Marchisio, Toni... ale tihle hraci na zaklad (nekteri jenom zatim) nemaj...

takle z pohledu fanouska bych si pral Juve na pristi rok... (+ samozrejme nektery dalsi posily)

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to s tou opci na Giovinca? kdyz se Juve rozhodne ho vzit zpatky, tak ta opce pada, nebo ma hlavni slovo Parma a kdyz rekne ze ho chce, tak ho proste musej pustit? na kolik je vubec ta opce? diky

Reagovat
smazaný uživatel

jen takova zajimavost: sponzor, kteryho Juve nosi na triku "Balocco" v prekladu znamena (krome primarniho vyznamu "hracka") zevl... respektive baloccone znamena zevloun, povaleč...

docela vystizne nemyslite?

Reagovat
Pinturicchio

Andreas Beck je oficiálně náš, za 7 milionů, během pěti dní by měl podepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano... vyborna zprava po dlouhy dobe sem mel ve spojeni s Juve z neceho radost

Reagovat
smazaný uživatel

a Martinez pry smer Fiorentina vymenou za Vargase nebo Montoliva (ale asi si neco priplatime jak znam obchody juve)

Reagovat
Pinturicchio

Já Becka vůbec neznám, pro mě velká neznámá. Jinak o Martinezovi jsem četl, ale o tom, že by to měla být výměna ne.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim spekulace... mluvi se o tom ze ho pouzijou pri nakupu jednoho z trojce Gillardino, Montolivo, Vargas... z nich bych bral toho Montoliva, kterej ma ale bliz k Interu... a jinak Gillardino by byl naprosto zbytecny a Vargas je presne tip hrace, ktery juve do ted kupovala...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

a Beck je pry hodne dobry... videl sem ho parkrat hrat za U-21... zrovna proti Italii daval peknyho gola

Reagovat
Yanek

Becka vám přeju, vypadá dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je to typ a kolikrát jsi ho prosím viděl? Já ani jednou, takže nemůžu posoudit.

Reagovat
Yanek

Párkrát, taková jistota, žádné torpédo a technicky dobrý. Do Juve zapadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, díky.

Reagovat
10

dokud nepodepsal, nic oficiálního není, navíc nikde nečtu, že by to mělo být rozhodnutý...kde to čteš?

Reagovat
Pinturicchio

http://www.italiah24.it/sport/calcio/8578/calciome rcato-%E2%80%93-ora-e-ufficiale-beck-e-bianconero- firma-fra-7-giorni.html

Reagovat
10

zítra to budou psát o De Silvestrim, Zabaletovi, oficiální to určitě není...počkáme

Reagovat
Pinturicchio

Jak spolehlivá, prosím Tě, ta stránka ( italiah24.it ) je? Řekněme na stupnici od 1 do 10.

Reagovat
10

citují Tuttosport, což by samo o sobě stačilo, navíc citují něco, co tam nikdo nepsal...a nikdy jsem tu stránku neviděl...důvěryhodnost asi tak na úrovni blogu MSgoo-a, kdyby nějaký psal

Reagovat
Pinturicchio

Já tušil, že tu stupnici mám nastavit i do mínusu, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

jak projizdim ty clanky co tam pisou tak vic jak 4 urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude fake ale... pro Tuttosport pracuju a nepadla o tom ze by to bylo oficialni ani zminka...

Reagovat
10

pracuješ pro Tuttosport?

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem to tu parkrat psal... delam finalniho korektora...

Reagovat
10

aha, to jsem nezaznamenal

Reagovat
Jajinek

pro italskou nebo anglickou verzi? jinak drsné tedy...

Reagovat
smazaný uživatel

Italskou... otec je Ital, matka Ceska... EF je vlastne skoro jedinej zpusob jak se drzet ve cviku v Cestine

Reagovat
Francesco Totti AS

"otec je Ital, matka Ceska"...Buffon?

Reagovat
smazaný uživatel

rad bych rekl ze jo

btw. pochybuju ze ma Buffon dite co uz pracuje

Reagovat
Francesco Totti AS

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

este nema vubec ne?

Reagovat
Francesco Totti AS

myslim že nějaké malé určitě jo...ale nevim...jeho soukromý život nějak nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

grow10.05.2011 17:38

tak to bude fake ale... pro Tuttosport pracuju ?

Reagovat
10

a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale kdy když napíše, že pracuje pro Tuttosport a pak se ho hned zeptáš v příspěvku pod tím, jestli pracuje pro Tuttosport, tak promiň, ale přišlo mi to komické.

Reagovat
10

...

Reagovat
Pinturicchio

300. pro Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=uHTu2Bp3GFw grande CAPITANO

nejlepsi je jak 5:13 rika ze ne vzdycky za to muze trener a hned na to za nim projde Del Neri a Alex jak se za nim nechtene pootoci

Reagovat
lnterista

tem slusnym ten uspech Juve i preji...tohle je moc a uz by se jim mohlo zacit darit ale vydrzim to

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mala Interistu co znam co by tohle rekl...

Reagovat
lnterista

jako nemam vas vubec v lasce ale ceho je moc toho je prislis...jako jsem rad ze jste remizovali to je jasne ale ty dva body mela byt ztrata na nas a ne tohle

Reagovat
Pinturicchio

Marotta: "We have very clear ideas and for the good of the team will do in a hurry, we will decide within the next week. We want to improve the technical group"

Tak že by přece? Jen doufám, že to nebude Mazzarri. Prý je znovu na scéně Van Gaal, s jehož agentem dokonce už prý Fabio Paratici jednal.

Reagovat
smazaný uživatel

A byl bys pro van Gaala?

Reagovat
Pinturicchio

Já zas budu vypadat, že beru každé větší jméno, ale jo, bral. Kvalitní, zkušený, líbí se mi jeho fotbal a je docela reálný.

Reagovat
Pinturicchio

Ale hlavně mě potěšilo to, že to chce vedení vyřešit co nejdřív, takže se tomu bude moct přizpůsobit mercato.

Reagovat
smazaný uživatel

j presne... nejlepsi by bylo sehnat takovyho trenera, kterej si sebou pritahne 1-2 kvalitni hrace ze svyho tymu... priklad: Mancini-Tevez... (i kdyz nejsem moc fanousek Manciniho a myslim si ze Tevez je zbytecna utrata... za min jak 20M nam ho nepustej a Juve potrebuje posilovat jinde nez v utoku... s Matrim a Fabiem to zvladnem )

Reagovat
smazaný uživatel

S tím ať táhne do prdele.

Reagovat
Pinturicchio

Asi myslíš van Gaala. Proč?

Reagovat
10

bál bych se u Van Gaala, že by pod ním nejspíš skončil Alex a že by mohl být trošku problém v kabině...

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, ta jeho tvrdohlavost a schopnost rozhádat se s kýmkoliv jsou docela mínusy. Na druhou stranu kdyby si s ním kabina "sedla", tak by to byl válec.

Reagovat
10

to je z rozhovoru ze SKY, kde říkal něco jinýho, ten překlad je úplně mimo...trenéra budou řešit na konci sezony, jasnou představu má o mercatu

Reagovat
Pinturicchio

... tolik k dnešním zaručeným zprávám od Pinturicchia.

Reagovat
Yanek

tohle se mi stává taky...

Reagovat
10

Je složitý se v tom vyznat, obecně mi příjde jako ztráta času číst ty anglicky psaný weby, jako Goal, 4-4-2 atd, to jsou fantasračky. Stačí sledovat Tuttojuve, který sbíraj zprávy o Juve ze všech zdrojů, pak už je to jen o tom, co je to za zdroj a co píšou. Gazzetta, La Stampa, SKY, Tuttosport, Repubblica, Corriere della Sera a pár dalších jsou důvěryhodný na rozhovory, spekulace víceméně jen SKY, s rezervou Gazzetta. Většinou ještě koukám, kdo o určitý spekulaci psal jako první na http://news.google.it/news, když v tom výčtu není ani jedno z těch médií nahoře, tak to je většinou kravina.

Viz http://news.google.it/news/search?aq=f&pz=1&cf=all&ned=it&hl=it&q=beck+ufficiale

Reagovat
Pinturicchio

Super, díky.

Reagovat
DelPiero137

Na konci posobenia v Bayernu som mal pocit ze hraci nedrzia pri trenerovi. Je mozene ze si z hracmi nerozumie? Alebo natrafil na sakra tvrde hlavy ktore sa nechceli podriadit tvrdej drine?

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě od obojeho trochu. Když se střetnou taková ega, jaké mají hráči Bayernu ( Robben, Ribéry a další ) s tvrdohlavostí van Gaala, tak z toho nemůže být nic dobrého.

Reagovat
DelPiero137

Inak ja si uz ani netrufnem povedat ci by to bola dobra volba pre nas alebo nie

Momentalne nemam vysneneho trenera. Budem sa spoliehat ze sa vyberie ten spravny.

Luis patri k tym lepsim, snad by to u nas ukociroval na LM.

Reagovat
Pinturicchio

Mám to stejně. Sice mám nějaké favority, ale "pesimista" budu, at přijde kdokoliv ( respektive nebudu mít přehnaná očekávání, at už nás bude trénovat kdokoliv ... radši se nechám překvapit )

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to jednoduse udelal tak, ze bych znova najal Moggiho a Girauda... znova bych nechal podepsat Nedveda a Trezegueta... znova bych posadil na lavicku Lippiho... znova bych vyhral scudetto... znova bych se dostal aspon do semifinale Ligy Mistru... a pak se uvidi co dal...

tak jednoduchy pane boze...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to mě připomíná....že juve momentálně nepomůže ani svěcená voda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele