36. kolo
08.05.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Parma FC 0:0

Boloňa chtěla přerušit pětizápasovou sérii bez zisku bodu a to se jí vlastně podařilo. O spokojenosti ale být řeč nemůže, protože stejně jako Parma zůstává v sestupovém ohrožení. V prvním poločase se hrál dobrý fotbal, ve druhém už to bylo horší.

Parma měla v úvodu dějství více ze hry, což dokazují její velké šance. Například mladý Sebastian Giovinco nastřelil brankovou konstrukci a volej Valianiho skončila trestuhodně nad. Přitom to byla velmi pohledná akce, která prostě měla skončit gólem. Pak už se osmělila i Boloňa. Ramirez ale nedokázal před brankářem zasáhnout. Tentýž muž zahrával volný přímý kop, ovšem scházela mu větší přesnost. Při Parmě v závěru poločasu stálo štěstí, Morleova dalekonosná pumelice totiž orazítkovala břevno.

Atraktivní a vzrušující první poločas vystřídala nemasná a neslaná druhá půle. Di Vaio sice měl jakési šance, ale ty zůstaly nezužitkovány. Konečná remíza 0:0 sice znamená bodový zisk pro oba týmy, avšak ty nadále zůstavají v sestupovém ohrožení.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

proč je tak malej kurs na remízu? tady to smrdí dohodou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele