36. kolo
08.05.2011 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - UC Sampdoria 2:1

Na další problémy si zadělala Sampdoria, která ani podruhé v letošní sezoně nezvládla janovské derby a znovu prohrála o jednu branku. Rozhodující trefa přitom padla až v nastaveném čase.

Janov už sezonu jenom dohrává a po stránce motivace by na tom měla být lépe Sampdoria, která bojuje o přežití v Serii A. A bojuje zatím neúspěšně, dvě kola před koncem je osmnáctá a na Lecce ztrácí dva body. Těšit jí v tomto ohledu mohou lepší vzájemné zápasy.

Hosté moc dobře věděli, co je v sázce a podle toho také vypadal jejich vstup do utkání. Už ve druhé minutě se po centru Zieglera z trestného kopu dostal k nebezpečnému zakončení Lucchini. Centr jako prostředek pro dopravení míče do šestnáctky soupeře zvolil i Biabiany a nad hlavičkoval Pozzi v podobných místech pak skončila i střela Palomba.

Janov se poprvé osmělil až ve 26. minutě, to se k centru Rossiho dostal Floro Flores, nepovedlo se mu ale zakončení a od jeho kolena skončil míč v zámezí.

Floro Flores ale mohl litovat jenom devatenáct minut, v závěru první půle se totiž do listiny střelců přece jenom zapsal. Znovu k němu přiletěl centr, tentokráte z rohového kopu a Floro Flores hlavičkoval přesně - 1:0.

Rovněž ve druhé půli měla o něco více ze hry Sampdoria a v 63. minutě měla blízko k vyrovnání, Guberti našel v pokutovém území Biabianyho, jenomže ten zamířil pouze do tyče. K vyrovnání tak nakonec hostujícímu týmu musel pomoci domácí brankář Eduardo, který nedokázal dostat do bezpečí střelu Palomba z 25 metrů a nabídl vyrovnání Pozzimu, který nepohrdl - 1:1.

Janov měl ve zbytku utkání problémy a jeho hru srážely nepřesnosti, kterých ovšem Sampdoria nedokázala využít. Nepomohlo jí ani vyloučení Mesta, naopak v nastaveném čase přišel šok, z hranice pokutového území přesně zamířil Boselli a zajistil domácím výhru.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele