36. kolo
08.05.2011 15:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Inter Milán - ACF Fiorentina 3:1

Inter doma nedovolil překvapení a Fiorentinu porazil 3:1. Na stadionu Giuseppe Meazzy se hrál dobrý fotbal a domácí Tifosi může těšit porážka Neapole, díky které má Inter druhého místo na dosah.

Zápas Interu s Fiorentinou měl co nabídnou od úvodního hvizdu, aktivnější přeci jenom byli favorizovanější domácí, avšak velkou šanci měla i Viola. Zejména jeden muž činil defenzívě Fialek velké potíže, a to sice Giampaolo Pazzini, paradoxně její bývalý hráč. Pazzini ve své první šanci přestřelil. Na druhé straně se položil do přesného centru Gilardino a Inter zachránilo břevno. Branková konstrukce se ozvala i při útoku domácích, smůlu měl v tomto případě Pazzini. Ve 25. minutě se Pazzini dočkal, skrze bránícího protihráče dokázal přesně vystřelit a brankář na jeho zásah nezareagoval - 1:0 pro Inter Milán. Za tři minuty bylo vedení Nerazzurri dvojnásobné, na standardku Eto'a si naskočil Esteban Cambiasso a hlavou dal na 2:0 pro Inter Milán. Stejným výsledkem i skončil první poločas.

Rovněž ve druhém dějství si přišli diváci na své, v obrovské šanci se ocitl Gilardino. Ten se krásně obtočil kolem obránce, ale branku těsně minul. V tomto případě chyběly opravdu milimetry. Alberto Gilardino se ale nakonec dočkal, po skvělém pasu za obranu si počínal naprosto chladnokrevně a snížil na 2:1 z pohledu Interu.

Výsledek ale dlouho nevydržel, Coutinho předvedl, jakou má kopací techniku a precizním přímým kopem zvýšil na 3:1 pro Inter Milán. Fiorentina se i za tohoto stavu nevzdávala a Mutu následně spálil velkou šanci, pohotový zákrok předvedl proti rumunskému útočníkovi Cesar. Další branka už v zápase nepadla a Nerazzurri porazili Violu 3:1, čimž vlastně i potvrdili jejich dominanci ve vzájemných zápasech.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 0-Milito

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele