Serie A - souhrn 36. kola

01.05.2010, 19:54, aktualizováno 02.05.2010, 22:40
Komentáře a souhrny
Sampdoria vyhrála nad Livornem a drží čtvrtou pozici před dnes rovněž úspěšným Palermem. Už nyní je jisté, že si Ligu mistrů nezahraje Juventus. Římské AS nevzdává boj o Scudetto, vyhrálo v Parmě 2:1. Inter však hozenou rukavici zvedl a zvítězil v Laziu. Stále tak vede o dva body. Milánské AC si pojistilo třetí příčku, když zdolalo Fiorentinu...

SS Lazio - Inter Milán 0:2

02.05.2010 20:45

Góly: 45. Walter Samuel, 70. Thiago Motta

Obhájce prvenství - fotbalisté Interu Milán učinili důležitý krok na cestě za obhajobou Scudetta. V dnešním utkání totiž dokázali zvítězit na půdě Lazia Řím 0:2, když se o branky postarali víceméně defenzivní hráči, totiž Walter Samuel a Thiago Motta. Nerazzurri se tak vrátili zpět do čela před AS Řím.

Svěřenci trenéra Josého Mourinha začali utkání lépe a od úvodní minuty se hnali za vítězstvím. V první opravdu velké gólovce se ocitl brazilec Maicon, ten se dostal netradičně k hlavičce a Muslera musel proti němu vytáhnout skvostný zákrok. Brankář Lazia sehrál hlavní roli i při dalekonosném pokusu Thiaga Motty. U přímého kopu Sneijdera pak nemusel zasahovat, Holanďanova rána šla totiž těsně vedle. Lazio vystrašilo hostující fans až po ráně Kolarova, jeho střela se ale podobně jako ta Sneijderova mezi tři tyče nevešla.

Samuel Eto’o vyslal do další šance Dejana Stankoviče, srbský záložník ale poměrně hodně přestřelil. Inter hodně tlačil a v jednu chvíli spálil neuvěřitelnou příležitost. Po Cambiassově centru se před brankou Lazia ocitli dva hráči Interu, Muslera ale vyběhl a fantasticky zabránil Sneijderovi ke střele. K té se pak, když byla odkrytá branka, dostal Eto’o, jenže neuvěřitelně minul branku. Muslera byl k nepřekonání, obrana Lazia vůbec nestíhala a Eto’o opět ztroskotal na výtečném brankáři. Inter se dostal do vedení až těsně před odchodem do šaten, na přesný Sneijderův centr zareagoval Walter Samuel, a ačkoliv byl těsně hlídán, dokázal dostat míč za záda brankáře Muslery, ten tak konečně pro hosty inkasoval - 0:1 pro Inter Milán.

Inter pokračoval v náporu i ve druhém poločase, Samuel si naskočil na rohový kop, avšak trefil jen spoluhráče. Thiago Motta znovu ukázal, že je dobrým střelcem z velké vzdálenosti, tentokrát jeho dělovku vyrazil Muslera. V 70. minutě hry posadil z rohového kopu Maicon míč na hlavu Thiaga Motty a nešťastník ze semifinále Ligy mistrů proti Barceloně vstřelil důležitý druhý gól v utkání - 0:2 pro Inter Milán. Nerazzurri vyhráli naprosto zaslouženě a míří za obhajobou mistrovského titulu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Bologna FC 1:1

02.05.2010 15:00

Góly: 23. Tiberio Guarente - 82. Federico Peluso (vl.)

Hůře už to snad pro Atalantu dopadnout nemohlo. Bergamo hrálo s Bolognou o přežití a jedině výhra by mu dávala jakousi naději na udržení. Jenže Atalanta to nezvládla. Zahodila penaltu, nechala si vyloučit hráče a k tomu všemu si v závěru vstřelila vlastní gól. Takhle ztrácí dvě kola před koncem právě na Bolognu pět bodů a pomalu se může se Serií A rozloučit.

Domácí fanoušci jásali hned v úvodu, kdy se trefil Simone Tiribocchi, jenže gól mu nebyl pro ofsajd správně uznán. V 15. minutě dostala Atalanta další příležitost, Portanova fauloval Guarenteho a sudí odpískal penaltu. Jaime Valdes ale poslal míč doprostřed brány, kam nohama dosáhl Viviano a míč vyrazil. Ferreira Pinto se sice snažil dorážet, ale obětavé zákroky obránců mu dát gól znemožnily.

Oslavovaný Viviano ale ve 23. minutě hodně rychle spadl na zem, když si až příliš vyběhl z branky, čehož si všiml standardku kopající Guarente a svou střelou poslal míč pod břevno. Vzápětí mohl na 2:0 zvýšit a neproměněnou penaltu napravit Valdes, ale míč se pouze otřel o břevno. V závěru prvního dějství došlo k poněkud komické situaci, ačkoliv domácím určitě do skoku nebylo. Max Pellegrino za dres stáhl k zemi Portanovu a vše vypadalo na penaltu. Domácí fotbalista inkasoval žlutou kartu, vzápětí však i druhou, když sudího nevybíravě počastoval ošklivými slovy a musel předčasně do sprch. Vzápětí ale zjistil, že to všechno bylo k ničemu, když hlavní sudí Tagliavento po domluvě s čárovým penaltu neodpískal, protože míč ještě před faulem opustil hřiště.

Oslabená Atalanta sice z protiútoku opět mohla zvýšit vedení, ale dobrý obranný zákrok nakonec zneškodnil dobrý Pintův centr směřující na Amorusa. V 70. minutě mohl konečně vstřelit kýženou uklidňující branku Ferreira Pinto, když ho vyslal střídající Doni, ale branku netrefil. To se pak ukázalo jako klíčové, když si v 78. minutě vstřelil vlastní gól Federico Peluso. Domácí obránce si vstřelil gól hodně nešťastně, když nedokázal zpracovat Consiglim vyraženou střelu a poslal míč do brány. Atalanta se sice ještě v závěru snažila s výsledkem něco udělat, ale Amoruso branku z trestného kopu netrefil. V nastaveném čase se netrefil ani Guarente, a tak utkání skončilo 1:1.

Více informací k zápasu

AS Bari - Janov CFC 3:0

02.05.2010 15:00

Góly: 57. Riccardo Meggiorini, 85. José Castillo, 89. Barreto

V zápase, v němž prakticky o nic nešlo, se pěkně rozstřílelo Bari a Janov vyprovodilo s třemi góly. Fanoušci přitom na první branku museli čekat skoro hodinu, zbylé dva góly pak přišly až v posledních minutách.

Brzký rohový kop přistihl v šanci Vladimira Komana, ale jeho pokus šel nad branku. V desáté minutě zahodil obrovskou šanci Sergio Almiron. Toho chytrou přihrávkou vyslal Barreto a domácí útočník se hnal sám na Scarpiho, kterého si dokonce dokázal položit, ale pak neuvěřitelně minul odkrytou klec. Ojedinělou šanci Janova měl Acquafresca a hlavičkou dokonce rozvlnil síť, jenže pouze z vrchu. Bari mělo ze hry více, ale Meggioriniho i Almironovovu střelu zastavila branková konstrukce. Po Juričově centru opět hrozil Acquafresca, ale znovu bez úspěchu. Scarpiho pak vylekal volejem Meggiorini, míč nakonec těsně minul břevno.

Meggiorini ustavičně hrozil i po změně stran a z gólu se mohl konečně radovat v 57. minutě, když využil Komanovy přihrávky, nechal za sebou Tomoviče a tvrdou ranou prostřelil Scarpiho. Podle kouče Grifů Gasperiniho byl sice Tomovič faulován, ale sudí byl jiného názoru a po značných protestech hostujícího trenéra vyloučil.

Gilleta jako jeden z mála prověřil Palladino. Pak už jen mohl sledovat, jak Bari pět minut před koncem zvyšuje vedení. Střídající Castillo byl na hřišti teprve tři minuty, ale hned si stihl dobře naběhnout a prostřelit Scarpiho. A když o chvilku později na 3:0 zvyšoval Barreto, bylo o vítězi rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Juventus FC 1:1

02.05.2010 15:00

Góly: 24. Matías Silvestre - 52. Claudio Marchisio

Příští ročník Ligy mistrů bude definitivně bez účasti Juventusu Turín. Rozhodlo o tom toto kolo, ve kterém Stará dáma jen remizovala na horké sicilské půdě s Catanií 1:1. Domácí šli v prvním poločase do vedení zásluhou Silvestreho, po změně stran však zařídil nerozhodný stav Claudio Marchisio.

Na Sicílii panovalo velice dobré počasí, avšak na průběhu utkání to nebylo příliš znát. První poločas sice nabídl několik zajímavých situací a dokonce i úvodní branku, jenže o nějakém ofenzivním koncertu nemohla být ani řeč. Jako první vyslal svůj projektil na branku Buffona Maxi Lopéz, nicméně branka z toho nebyla. Stará dáma mohla jít do vedení po hrubé chybě domácí defenzívy. Alessandro Del Piero se zmocnil míče, jenže situaci, kdy byl sám před brankářem Catanie, vyřešil prachbídně. Pak už přišel první gól a vstřelila ho Catania. Po standardní situaci vytáhl Buffon skvělý zákrok, avšak na dorážku Silvestreho už nedosáhl - 1:0 pro Catanii. Oba celky pak předváděly nemastný a neslaný fotbal, a proto nebylo divu, že do konce poločasu už se skóre nezměnilo.

Druhý poločas se prakticky nesl ve stejném duchu. Diváci se povětšinu zápasu nudili. Výjimkou byla nebezpečná hlavička Biagiantiho, která šla těsně vedle a vyrovnávací branka Juventusu. Claudio Marchisio se dostal před branku Andujara a když ho obrana Catania nezastavila, poradil si i s brankářem - 1:1. O několik minut později tvrdě vypálil Iaquinta, naštěstí pro domácí mířil vedle. Podobně jako Marchisio mohl přijít k brance Maxi Lopéz, jenže ten si vylámal zuby na poslední defenzivní instanci Juventusu, brankáři Buffonovi. Fenomenální Gigi zkrotil i akrobatický pokus Mascary. Do konce utkání už se nic nestalo, takže oba celky braly po bodu.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AS Livorno 2:0

02.05.2010 15:00

Góly: 5. Antonio Cassano, 84. Reto Ziegler

Sampdoria Janov nedovolila na svém stadionu Luigi Ferraris žádné překvapení a poměrně v klidu porazila sestupující Livorno 2:0. Blucerchiatti tak dvě kola před koncem soutěže drží čtvrté místo, zaručující předkolo Ligy mistrů. O branky domácích se tentokrát podělili Cassano a Ziegler.

Domácím skvěle vyšel vstup do zápasu, už v páté minutě totiž otevřel skóre Cassano. V další šanci utkání se ocitl hrdina předchozích duelů Giampaolo Pazzini, na své předchozí brankové úspěchy ale nenavázal. Na druhé straně zahrozili Nico Pulzetti a Claudio Bellucci, nicméně Marco Storari nemusel ani v jednom případě zasahovat. Ve 38. minutě se málem podruhé v zápase měnilo skóre, Cassano potáhl míč a na hranici pokutového území přesně vystřelil, jeho akce ale gólem neskončila.

Po změně stran pokračovalo snažení domácího celku. Ten chtěl pochopitelně vstřelit co nejrychleji druhou branku a definitivně se uklidnit. Livorno nebylo nikterak nebezpečná a víceméně se hrálo jen na jednu branku. Blízko druhé branky byl Daniele Mannini, po jeho ráně se otřásla branková konstrukce. V 78. minutě mohl zmrazit janovský stadion David Di Gennaro, ve stoprocentní šanci ale minul branku. Sampdoria si oddychla a o pár minut později vstřelila kýžený druhý gól. Reto Ziegler předvedl z přímého kopu parádní, a navíc přesnou pumelenici k tyči a zvýšil na 2:0 pro Sampdorii Janov.

Blucerchiatti si už zápas nezkomplikovali a připsali si veledůležité tři body. Vyhrálo i Palermo, takže náskok Sampdorie je dvě kola před koncem soutěže dvoubodový.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SSC Neapol 1:2

02.05.2010 15:00

Góly: 75. Pablo Granoche - 45. Germán Denis, 86. Ezequiel Lavezzi

O pohárovou Evropu nadále houževnatě bojuje Neapol, ta pro změnu nezaváhala na půdě Chieva a brankami argentinského dua Denis - Lavezzi zvítězila 1:2. O jediný gólový úspěch domácích se zasloužil Granoche. V samotném závěru byl po druhé žluté kartě vyloučen Morero.

Sergio Pellissier byl prvním mužem, který prověřil hostujícího brankáře Morgana De Sanctise. Poté, co se zbavil dvou protihráčů vypálil, jenže neapolský brankář střelu zlikvidoval. Neapol se dlouhou dobu nemohla pořádně prosadit, až po střele Lavezziho musel předvést dobrý zákrok Stefano Sorrentino. Obrovskou šanci pak spálil German Denis, poté co převzal Lavezziho přihrávku mohl otevřít skóre utkání, jenže to se nestalo. El Tanque, nebo-li Tank, jak se Denisovi přezdívá si vše vynahradil v samotném závěru prvního poločasu. Hugo Campagnaro mu posadil balon na hlavu a hlavičkující Denis otevřel účet dnešního utkání - 0:1 pro Neapolitány.

Po změně stran otestoval De Sanctise Michele Marcolini a hlavička Sergia Pellissiera skončila jen rohovým kopem. V další skvělé šanci byl Denis, po argentinské spoluprácí s Lavezzim hlavičkoval těsně vedle. V 75. minutě se podařilo Chievu vyrovnat, střela Bentivoglia se dostala ke Granochemu, a od něj se míč dostal za záda Morgana De Sanctise - 1:1. Remízový výsledek ale domácím nevydržel, neboť Neapol využila standardní situace. Lavezzi se postavil k volnému přímému kopu a jeho střela překvapivě skončila za zády Stefana Sorrentina. Branka putuje na vrub právě brankáři Chieva, který měl střelu jednoznačně chytat - 1:2 pro Neapol.

V nastaveném čase ještě obdržel za faul na Zunigu druhou žlutou kartu domácí Morero a musel do sprch. Na konečný výsledek to ale nemělo vliv, Neapol vyhrála 1:2 a přiblížila se pohárové Evropě. Aktuálně jí patří šesté místo, sedmý je Juventus.

Více informací k zápasu

AC Siena - Città di Palermo 1:2

02.05.2010 15:00

Góly: 80. Emanuele Calaió - 24. Edinson Cavani, 59. Fabrizio Miccoli

Siena doma nestačila na Palermo a v podstatě jen potvrdila svůj sestup do nižší soutěže. Hostující Palermo sice vyhrálo 2:1, ovšem na čtvrté místo se nedostalo. O žádanou Ligu mistrů tak bude ještě velký boj. Vítěznou branku zaznamenal Fabrizio Miccoli.

Palermo mělo první šanci utkání, avšak Nocerinův lob brankáře Curciho nepřekvapil. Na druhé straně Sirigu lapil pokus Ghezzala a ve 14. minutě se vytáhl i proti Kjaerovi, to je sice jeho spoluhráč, jenže po nebezpečné přihrávce Maccaroneho si právě Kjaer málem vstřelil vlastní branku. Ve 24. minutě padla první branka utkání, Antonio Nocerino našel přesně Edinsona Cavaniho a ten před Curcim dopravil míč do sítě - 0:1. Ve 36. minutě to mohlo být už 0:2, Balzarettiho přihrávka přes dva obránce se dostala ke Cassanimu, jenže ten se stoprocentní šancí nenaložil dobře.

Byl to brankář Sirigu, který měl hlavní podíl na tom, že Palermo vedlo. Brankář Palerma se vytáhl po hlavičce Ghezzala z pěti metrů. Před koncem prvního poločasu ještě vystrašil domácí publikum Miccoli, jeho povedené ráně scházela jen větší přesnost.

Krátce po změně stran, přesně v 58. minutě, přidalo Palermo důležitou druhou branku utkání, Balzaretti zleva přihrál Miccolimu, ten se prodral domácí obranou a přesným zakončením zvýšil. Fabrizio Miccoli touto brankou vyrovnal klubový rekord Danteho Di Masa z roku 1960, byla to totiž jeho 40. branka v Serii A v dresu Palerma. Pro Sienu to byl trest za předchozí moment, neboť Maccarone spálil obrovskou tutovku, znovu se totiž osvědčil Sirigu. Na rozdíl tří branek mohl zvyšovat Cavani, bohužel pro hosty pálil vedle. Siena navzdory špatnému výsledku nadále bojovala a nakonec ještě snížila. Deset minut před koncem konečně prostřelil hostujícího brankáře Emanuele Calaio, který hlavou zužitkoval Maccaroneho přesný centr.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 2:2

02.05.2010 15:00

Góly: 15. Andrea Lazzari, 58. Jeda - 26. Antonio Di Natale, 28. Alexis Sánchez

Ne náhodou Cagliari s Udinese dělí v tabulce pouze skóre. Vzájemný zápas obou celků, které mají naprosto shodný počet výher, remíz a proher, nabídl možná nejzajímavější podívanou 36. kola Serie A se dvěma góly a mnoha šancemi na obou stranách. Spravedlivá dělba bodů za remízu 2:2 byla na místě.

Domácí poprvé skórovali v 15. minutě zásluhou Lazzariho, Di Natale a Sanchéz ovšem během dvou minut stačili vsítit v první půli dvě branky a Udinese náhle vedlo. Ve druhé půli nakonec zařídil konečnou remízu Jeda, pro něhož to byla jeho druhá trefa během posledních dvou zápasů, do kterých nastoupil. Cagliari je třinácté, Udinese příčku za ním.

Nový kouč cagliarských Rossoblu - Giorgio Melis - zůstal a týmem doposud neporažený. A že chce tuhle sérii prodloužit, ukázali jeho svěřenci už v 15. minutě. Biondini hezky uvolnil Jedau, ten centrem na vzdálenější tyči našel spoluhráče Lazzariho, na jehož hlavičku už hostující brankář Handanovič nestačil.

Jenže Udinese za deset minut vyrovnalo a děkovat může zabijákovi Di Natalemu. Jako zkušený mazák se pohyboval na hranici ofsajdu, dostal přihrávku od Pepeho, nenechal se zaskočit nabídnutou šancí a chladnokrevně zakončil.

Cagliari bylo jako opařené, když ani ne za dvě minuty muselo lovit míč z branky podruhé. Pepeho centr z levé strany našel úplně volného Sanchéze, jenž hlavou z blízkosti nemohl minout. Marné byly snahy domácího mužstva směrem k asistentovi k odpískání ofsajdu, který nedovolené postavení udineského útočníka v žádném případě neviděl.

Samozřejmě že Cagliari tenhle pro ně nepříznivý stav nenechal klidnými. Handanovič tak musel nejprve likvidovat střelecký pokus Matriho, o pár chvil později ho slovinský gólman vychytal tváří v tvář. V chaotickém období utkání nakonec vsítil gól Jeda, který dorazil do sítě vyraženou střelu Matriho brankářem Handanovičem.

Více informací k zápasu

AC Milán - ACF Fiorentina 1:0

01.05.2010 20:45

Góly: 78. Ronaldinho (pen.)

AC Milán si po nepovedených vystoupeních se Sampdorií a Palermem spravil chuť a na domácím San Siru porazil nejtěsnějším možným rozdílem Fiorentinu. O osudu utkání rozhodl okamžik ze 77. minuty, to byl totiž faulován Borriello a nařízenou penaltu proměnil Ronaldinho. Závěr utkání nezvládl Massimo Ambrosini, jenž šel po druhé žluté kartě do sprch.

Do první velké šance se dostala hostující Fiorentina, konkrétně reprezentační záložník Riccardo Montolivo, který vypálil k tyči a Dida jeho střelu vyrazil na rohový kop. Na druhé straně zakončoval do boční sítě Huntelaar a hlavičku Thiaga Silvy odkopl na brankové čáře veterán Zanetti. On chvíli později se Milán dožadoval pokutových kopů, a to nejprve po údajném faulu na Huntelaara a po druhé za ruku v pokutovém území. Rozhodčí ale nejspíše správně penaltu neodpískal. Pak přišly zářivé chvilky Brazilce Ronaldinha. Ten nejprve z úhlu vystrašil Freye a vybojoval rohový kop, následně hlavou donutil Freye ke skvělému zákroku. V závěru prvního poločasu byli Rossoneri jasně lepším celkem, Ronaldinhův volný přímý kop vyrazil Frey.

I ve druhém poločase mělo více ze hry AC, Seedorf pálil z dobré pozice nad a Ronaldinhův jedovatý přímý kop vyrazil skvělý Frey. Ronaldinho byl hodně vidět, v dalším gólovém momentu namazal Seedorfovi, jenže nizozemský záložník nemířil přesně. Klíčový okamžik celého utkání přišel až v 77. minutě. V pokutovém území Violy totiž došlo ke kontroverzní situaci, obránce Kroldrup tak trochu neohrabaně a nešťastně fauloval Borriella a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. Střílení penalt má v milánském celku na starosti Ronaldinho a prudkou střelou k tyči poslal AC do vedení. Frey směr střely sice vystihl, jenže rána byla dostatečně prudká a dobře umístěná.

Závěr utkání ještě přinesl několik zajímavých okamžiků, těsně za hranicí pokutového území se faulem provinili Favalli a kapitán Ambrosini, druhý jmenovaný obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. AC dohrávalo v deseti, ovšem nejtěsnější vedení 1:0 už si vzít nenechalo.

Více informací k zápasu

Parma FC - AS Řím 1:2

01.05.2010 18:00

Góly: 81. Davide Lanzafame - 5. Francesco Totti, 75. Rodrigo Taddei

Minimálně do neděle se na první místo ligy dostal AS Řím, který dokázal brankami Tottiho a Taddeie zvítězit na půdě Parmy 1:2. Jedinou branku Parmy obstaral Lanzafame, navíc v 88. minutě obdržel druhou žlutou kartu Jimenéz.

AS Řím měl fantastický začátek, už v 5. minutě šel totiž do vedení zásluhou parádní branky Francesca Tottiho. Kapitánu Vlků předložil skvělý dlouhý pas Daniele De Rossi a Totti lišácký lobem překonal domácího brankáře - 0:1 pro AS Řím. O zvýšení se pokoušel Menez, jeho střela se ale neujala. Rovněž Parma měla dobrou možnost, té předcházela chyba stopera Juana, jenže proti Biabianymu se vyznamenal Julio Sergio. Brankář Říma čaroval především po hlavičce Francesca Valianiho, po které předvedl těžký zákrok.

Čtvrthodiny před koncem přidal důležitý druhý gól Rodrigo Taddei, ten využil Tottiho krásného centru z pravé strany a hlavou nedal Mirantemu žádnou šanci - 0:2. O pár minut později se ukázalo, nakolik byla tato branka důležitá, neboť Parma dokázala snížit. Hned za sedm minut od druhé inkasované branky se prakticky tatáž akce udála na druhé straně, tentokrát centroval domácí Biabiany a hlavou překonal Sergia Lanzafame - 1:2.

Parma vycítila šanci na vyrovnání, jenže vše pokazilo vyloučení Jimenéze, ten obdržel v závěru utkání druhou žlutou kartu a musel do sprch. Ačkoliv se Parma snažila, tak vyrovnat už nedokázala a Římu podlehla 1:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán362210470:3176
2.AS Řím36228664:4074
3.AC Milán361910757:3867
4.UC Sampdoria36189947:4063
5.Città di Palermo361710956:4561
6.SSC Neapol361414848:4256
7.Juventus FC361671353:5055
8.Janov CFC361391456:6048
9.ACF Fiorentina361371647:4446
10.AS Bari3612101444:4646
11.Parma FC3612101439:4846
12.Chievo Verona361281634:3644
13.Cagliari Calcio3611101554:5543
14.Udinese Calcio3611101550:5343
15.Calcio Catania369141342:4441
16.SS Lazio369131434:4140
17.Bologna FC3610101640:5340
18.Atalanta BC36981936:4935
19.AC Siena36792039:6530
20.AS Livorno36782125:5529

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (447)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

FORZA ROMA a zajtra NON MOLLARE MAI !

Reagovat
smazaný uživatel

.... veľký talian .... s google tranlate ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
RickNash

tranlate povídáš? velkej Anglán...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter tento rok berie Triple ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Trip

Reagovat
smazaný uživatel

vypni si uz ten playstation

Reagovat
Godwinson

věřit, že bude Lazio hrát proti Interu za téhle situace naplno by bylo asi naivní, co?

AS

Reagovat
smazaný uživatel

ano, velmi

Reagovat
smazaný uživatel

tak ... AS si to mysli a pravdou je ze Lazio zachranu este nema istu ....

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO MI RADSEJ USLO DO SERIE B ,ako pomoct rivalovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek : Zitra 14:15 jo, plati to ?

Reagovat
smazaný uživatel

vybojovane 3 body ta atmosfera ako doma inter je pod tlakom a musi zajtra vyhrat ak chce byt prvy....GRAZIE ROMA

Reagovat
Mihal

mylslím že inter je teraz v najväčšej psychickej pohode od začiatku sezóny a o žiadnom tlaku sa asi nedá hovoriť

Reagovat
smazaný uživatel

teraz je na našich hráčoch taky zdravý tlak

Reagovat
Francesco Totti AS

Luca Toni mě dneska překvapil! jinak zitra se těšim na Lazio v Inter....jestli to ti římani budou odrbávat, tak at si mě nepřejou

Reagovat
Mihal

pôjdeš do Ríma a zbiješ ich alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Roma by si scudetto za tuto sezonu ozaj zasluzila. Rozhodne ako zvladne Inter zajtra zapas na Laziu. To snad budu prvy krat v zivote fandit Romanisti Laziu

Reagovat
GEGE

MILAN: Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho.

FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Gobbi; Zanetti, Bolatti, Montolivo; Marchionni, Jovetic; Gilardino

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že Vargas lajnu nebude aspon trochu vetrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo, jak hraje Bollatti?

Reagovat
Tomanatura

Neoslnil, nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

United potrebuje od Liverpoolu, AS od Lazia, zivot je krasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkněte na preview Série A, rozhořela se tam diskuze na téma. Kdo pojede do Afriky.

Reagovat
smazaný uživatel

No dva odbornici se sešli

Reagovat
Alberto Aquilani

zato že sem nepíšem 3 roky ešte toho nemusím vedieť menej než ty ..... rovako ako joost .

Reagovat
smazaný uživatel

tak dúfam,že Slováci Talianov sfúknu

Reagovat
smazaný uživatel

Nespolehám se na nějaké laziale že oderou o body Inter...já spolehám na Sienu

Reagovat
smazaný uživatel

Curci to vychytá?

Reagovat
smazaný uživatel

pošlú tam Julia Sergia

Reagovat
Alberto Aquilani

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Oni chcu bodovat, nie dostat z kazdej strely gol

Reagovat
smazaný uživatel

máme ještě 50% Curciho práv, pokud vím, takže by se měl snažit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Franceeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei dnes za 10 Neví někdo co je s Donim? Už minule proti Dorii jsem si všiml, že na lavičce je Lobont.

Reagovat
Alberto Aquilani

neviem ,ale Lobont odchádza a Doni sa bude asi predávať , som zvedavý kto bude kryť Sergiovi chrbát , možno Frasca s Primavery , alebo veľký COMEBACK ohlási Pietro Pipolo .

Reagovat
smazaný uživatel

prodávat? po odchodu starocha Antonioliho byla v AS největší slabina právě post brankáře a Doni už jen tou svou postavou byl v bráně nenahraditelný...ten Sergio no nevím, já bych mu pořád něco vytýkal a hledám na něm nejmenší chybičky, ale asi to bude tim, že Doni je můj velký obíbenec a nedokážu překousnout, že za ty roky co byl jedničkou mu to vyfrnkl ten, co byl na začátku této sezóny ještě trojkou...

Reagovat
Alberto Aquilani

Lenže Doni ked chytal posledne chytal zle , navyše je stále zranený a vyzerá jak keby niečo húlil . Navyše by mal mať stále niaku cenu , čo trebars spoľahlivejší Sergio nemá . Podla mna je Lobont istotka , jeho by som podpísal ako 2-ku za Sergiom , a predal alebo vymenil Doniho .

Reagovat
smazaný uživatel

já bych Doniho v žádnym případě neprodával už jenom proto, že JSB má životní sezonu, kterou už nikdy nezopakuje... je potřeba se pojistit, že Bertagnoli není "one year wonder" jako třeba Pellizolli

Reagovat
smazaný uživatel

Má nějaké problémy s ramenem podle fantagazzetty.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak díks

Reagovat
smazaný uživatel

to klida: Cassettiho bych bral do repre taky.

Reagovat
smazaný uživatel

neviete kolko najviac bodov bola Roma na jesen za Interom???

Reagovat
smazaný uživatel

veľa

Reagovat
smazaný uživatel

velmi vela

Reagovat
smazaný uživatel

14

Reagovat
Tomanatura

No nevím, ale Prandelli zvolil dost zvláštní taktiku. Zvláště pak nezdvojování Ronaldinha mi přijde s jejich obranou jako sebevražda, ale ten se zatím nemůže až tak prosadit.

Uvidíme, co dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Neska ani tak nehraje Ac proti Fiorentině jako spíš Ronaldinho proti Freyovi

Reagovat
GEGE

Kuaaa Seedorfe tys to zabil

Reagovat
Tomanatura

Ta vaše nemohoucnost je hrozná. Dle mého je ta finální fáze ještě 2x horší než normálně. Že by za to mohlo Berlusconiho údajné prohlášení?

Reagovat
smazaný uživatel

tým je na konci sil, jak fyzických, tak psychických..je to vidět.

Reagovat
Tomanatura

Ronaldinhova oslava gólu budiž důkazem...

Reagovat
smazaný uživatel

když naše porovnám s Vargasem, kterej lítá, nahrává, střílí..tak se mi chce brečet.

Reagovat
Tomanatura

Tak on tam zas došel až před chvilkou, tak bych to neporovnával. Důležité pro vás je, že jste 3., Lm už je jistá a od nové sezony se zase může nějak začít...

Reagovat
Tomanatura

Tak není, Ambro dal ještě Dorii šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Silviova prohlášení moc důvodů k optimismu nedávají..ale jak se to říká - v dobrém i ve zlém, ve zdraví i v nemoci..

Reagovat
GEGE

DINHOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

přísná..ale fialky si za ten beton nic jiného nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
GEGE

Hmm pěkně přísná redka

Reagovat
smazaný uživatel

kompenzuje penaltu

Reagovat
GEGE

Nebyl důvod kompenzovat.Penalta byla odpískaná správně.

Reagovat
smazaný uživatel

ono spravne ale zas mohol odpiskat nemusel z opakovania bol tam kontakt ale zas Marco siel ochotne dole,neriesit penalta bola aj gol + 3body jedina utecha z toho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli sme proti týmu, kterej je možná v ještě větší herní krizi než mi, takže ty 3 body byly zasloužené. Na týmu je neskutečně znát ta deka, která na nás padla, resp. na nás byla vhozena Hrát proti Dorii, Palermu, AS či Interu, tak jsme bez šance, výkon byl tradiční z posledních dní. Hold dohráváme sezónu, takže už kvůli hráčům si přeji, ať je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

my

Reagovat
GEGE

Konečně výhra.Výkon sice bídný ale důležité jsou 3 body,které pomůžou hlavně psychicky.3 místo je naše takže úkol splněn Leo.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacie k vyhre,Tak co dodat hra upracovana ale 3body potesia momentalne by mohla skoncit liga pre tym by to prospelo(aj prve miesto moze ostat ) snad sa ukludni aj Silvo a Lea udrzi buducnost max. hraci z dorastu ziadne nakupy takze praca praca ale zas treba verit ze bude lepsie.......

Reagovat
Shevchenko

Uf... tak 3. místo je pojištěné.

Reagovat
smazaný uživatel

proč si Totti kouří palec?

Reagovat
Mihal

absťák, snaží sa prestať s normálnymi cigaretami tak to nejako nahradzuje

Reagovat
smazaný uživatel

dělá to, co ho pamatuju a pak to okopíroval robinho

Reagovat
smazaný uživatel

věnuje gol dětem

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

Milán včera odehrál dobrý zápas...bohužel pro nás skvěle jím zachytal Frey

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem musel v 70. minutě odejít, a ona přijde pencle v 77., tak to potěší no...

Každopádně sem rád za 3 bodíky. Nehráli jsme vůbec tak špatně.

Forza Milan a Forza Leonardo !

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že je hnusně, ale doufam že to Mistra Jajinka neodradi a dorazi kdyžtak asi čislo 9, žlutej pruh na hlavě, asi budem mit zelene dresy...Snad me poznas

Reagovat
Jajinek

hej sorry...celý odpoledne jsem se stoural v hlině...kdy hrajete dalsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadíí po roce a pul sme kamo rupli

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
mastakillah

Palermo musí příští tejden porazit Dorii, jinak to nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Doria

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER partenopei..... juchůůů juve ztratil body na sicilii a my jsme vyhráli ve veroně musíme zvládnou ty dvě poslední kola ....FORZA NAPOLI

Reagovat
Shevchenko

Není jedno skončit šestí nebo sedmí?

Reagovat
Alberto Aquilani

obidvaja idu do EL ?

Reagovat
Pipo123

ved aj tak 6 aj 7 budú hrat EL

Reagovat
Alberto Aquilani

prestíž no ....

Reagovat
smazaný uživatel

vy asi nesledujete moc SERII A co??? 6.tým hraje EL...ale sedmý už ne !

Reagovat
10

ve finále poháru jsou dva týmy, co jsou v CL, tím pádem jde do EL i 7. tým z ligy

Reagovat
Tsigi

Ve finále Coppy jsou dva týmy mezi 1-6 místem, takže se pohárový místo z Coppy přesouvá na 7.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel nemáš pravdu, a ti nazdárkové budou těžit z naší pomoci. To už jim blbé není

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fanoušek koho???

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ale teda ale...to není pomoc pouze Interu

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, že ne, taky píšu jen za Inter, nedovolil bych si psát za AS

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc, ale musel jsem to tam napsat, aby to nevypadalo jako "pomoc" pouze od Interu

Reagovat
10

vzhledem k tomu, jaký postoj mají italské týmy k EL bych o nějaké pomoci vůbec nemluvil...

Reagovat
smazaný uživatel

jasný no, místo aby pokorně uznal, že si poháry zahrají jen díky pomoci rivala, raději to odpálkuje tím, že ta liga nikoho nezajímá

Reagovat
10

tohle je dost absurdní i na tebe, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nemyslím, přesně to vystihuje to, jak ses ve své reakci zachoval ty...

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsem to dal do uvozovek. Samozrejme, ze jde o to vyhrat italsky pohar a ne o nejakou pomoc jinym tymum....

Reagovat
Pipo123

no takže kto nesleduje Serii A ?

Reagovat
RickNash

on sleduje Serii A, ale Italskej pohár vůbec

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

vůl

Reagovat
smazaný uživatel

DEJAN STANKOVIČ šaalalalala

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mi odpadol zapas tak snad mi to vynahradia moji miláčikovia z meazzy a vyplienia Rím !

Reagovat
smazaný uživatel

juchu Doria

Reagovat
smazaný uživatel

neviem prečo ale viac to prajem palermu

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

mam dotaz nevie niekto aky je rekord v počte ziskanych bodov v ramci europskych top 5 líg ? tušim inter v ramci serie A mal najviac 97 bodov opravte ma ak sa mylim .. barca ma nakročene prekonaniu tejto hranice

Reagovat
10

řekl bych, že Inter, před Chelsea (95)...ale nedá se to přesně určit, protože dřív bylo míň týmů, byly 2 body za výhru atd...

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne tie 2 body ale aj tak rekord nejaky je

Reagovat
smazaný uživatel

Inter a jeho rekrodní sezona s 97 body, nezapomenutelná jízda

Reagovat
smazaný uživatel

takže moj tip lazio inter 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

PORTIERI: Buffon, De Sanctis, Marchetti, Sirigu

DIFENSORI: Bocchetti, Bonucci, F.Cannavaro, Cassani, Chiellini, Criscito, Grosso, Legrottaglie, Maggio, Zambrotta

CENTROCAMPISTI: Camoranesi, Candreva, Cossu, Gattuso, Marchisio, Montolivo, Palombo, Pepe, Pirlo

ATTACCANTI: Borriello, Di Natale, Gilardino, Iaquinta, Pazzini, Quagliarella

Reagovat
Jajinek

DDR, Toni?...římani to rozcupují...

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

s interistama

Reagovat
Tsigi

To je jako tvoje nebo co to je ?

Reagovat
Tsigi

aha, tak už jsem si to našel a nelíbí se mi to, ale Itálii nijak zvlášť nefandím, takže to překousnu

Reagovat
smazaný uživatel

nie dobrá nominácia,mám vyhrády ku zálohe a útoku,obrana sa už iná ani nedala...ale tak aspon Slovakia bude v ľahšej pozícii,i ked hodne ťažkej,ten bod by sme zo zápasu Taliansko-Slovensko mohli zobrať,Marek po prihrávke od Miňa rozhodne presnou strelou k tyči o remíze 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný, a teď to osekej na 23 jmen. A ještě ke všemu ti tam chybí De Rossi, který na 99 % jede.

Reagovat
Tomanatura

Neměl to náhodou dneska Lippi oznámit, čiže toto je ta oficiální?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... ověřuju si to na italských serverech a koukám, že máš recht Marcello mě neskutečně zklamal.

Reagovat
Tsigi

kdyby jel Gattuso a DDR byl doma, tak je to směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, asi tak no. Ale jak čtu na FIGC, tak je to tým pozvaný na tréninkový camp před MS. Tudíž konečná nominace to není. A jestliže má od Danim (nebo třeba i náhodou Tottim) jasno, tak proč ho zvát na camp. Tudíž usuzuji, že tato jména nebudou konečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to pochopil ... Z Interu a Říma není nikdo pozván, kvůi finále Coppa Italia

Reagovat
Alberto Aquilani

no teda z Ríma . Koho by bral z Interu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Interu? Hmmm, jelikož potencionálně tam jsou pro repre jen Matrix, Mario, Santon a Toldo, tak nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

no medzi Matrixom a Canavarom je veľky rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

nejspíš to tak bude

Reagovat
10

přesně tak, kvůli tomu na ten sraz do Říma není povolanej ani Bepe Rossi, kterej v týdnu taky hraje...

Reagovat
10

*Beppe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v bráně asi utře Sirigu, na RB je favoritem Maggio oproti Cassanimu, čtvrtý stoper spíš Bonucci než Bocchetti. V záloze se má rozhodnout mezi Pepem (favorit) a Cossu a Palombo/Montolivo, ale asi pojedou oba. Candreva je outsider. V útoku spíš Pazzo než Borriello.

Reagovat
Tsigi

četls něco o DDRku proč se ho to netýká ? sice s Pirlem hrát prakticky nemůže, ale zas ho vyndat úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Na těch seznamech nikde není, ale asi fakt jede. V tom případě platí Palombo nebo Montolivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně doufám, že Dani pojede.

Reagovat
Tsigi

ok, v tom případu bych nechal doma Palomba

Reagovat
Alberto Aquilani

Nevziat Cassana a dať tam samých stredopoliarov , ktorý to nevedia dopredu a jediny je tam akurat Cossu , ktorý odohral len 1 zápas za reprezentáciu .

Reagovat
smazaný uživatel

PORTIERI: Buffon, De Sanctis, Marchetti

DIFENSORI: Bonucci, F.Cannavaro, Chiellini, Criscito, Grosso, Legrottaglie, Maggio, Zambrotta

CENTROCAMPISTI: Camoranesi, Candreva, Gattuso, Marchisio, Montolivo, Pepe, Pirlo, De Rossi

ATTACCANTI: Di Natale, Gilardino, Iaquinta, Pazzini, Quagliarella

Podle té nominace na camp a přihlédnutí k hráčům Interu a Říma čekám od Marcella tato jména. Ale mých jmen je 24, tudíž 1 půjde z kola ven. Vzhledem k tomu, jak si myslím, že znám Marcella, to bude jeden z útočníků -> do útoku lze zapojit Pepeho. Nebo i záložník, kde do zálohy jde použít Criscita. A nebo .... Nevím, jen tip

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak to bude prodel - Cannavaro , Legrotaglie , Grosso , Gattuso , Borrielo .

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio nehraje špatně. Legro umí podat taky spolehlivý výkon. Navíc na stopery lepší nejsou. Grosso je tragédie, doufám, že bude hrát Domenico. Gattuso? Ano, je to bída, ale Marcello je Marcello. A Borrielo nepojede, to by musel předvést nadpozemské výkony.

Reagovat
Alberto Aquilani

Cannavara by som ešte predýchal , ale Legra naozaj nie , kde je Gamberini ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, to se mě neptej, já nejsem Marcello ... Ale je fakt, že jsem si taky představoval, že Gambi se na MS objeví, ale co se dá dělat... Jinak dneska mi Fabio v prvním poločase našeho zápasu přišel jako za dob před 4 lety. Nicméně věk se nezastaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Půl roku zraněný, není připraven. Hlava ani tělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zambrotta je taky úlet, ale těch beků holt tolik šikovných není...

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, už nemá tu svou rychlost. Ale pořád bude platným.

Reagovat
Tsigi

docela neuvěřitelný, co se za 4 roky z nejlepší obrany stane, teď by to byla na MS asi docela prdel, kdyby nastoupili jak na minulým MS

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio: 86 Muslera; 25 Biava, 80 Dias, 26 Radu; 2 Lichtsteiner, 32 Brocchi, 33 Baronio, 5 Mauri, 11 Kolarov; 20 Floccari, 10 Zarate.

A disposizione: 88 Berni, 3 Scaloni, 4 Firmani, 9 Rocchi, 13 Siviglia, 15 Hitzlsperger, 17 Foggia.

Allenatore: Giovanni Lopez (Reja squalificato)

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder, 9 Eto'o.

A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 22 Milito, 23 Materazzi, 45 Balotelli.

Allenatore: José Mourinho

FORZA INTER!!!

Reagovat
Tsigi

lazio přeekvapivě nastoupí v 11 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tréner to ale vzdal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, José to dává bez Milita. Celkem risk, snad to vyjde, jsem nervózní...

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, Javier dneska po 500.-sté v lize, jsem zvědav, jeslti bude nějaká plaketa...

Il Grande Capitano, per sempre Javier!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už ked sme pri tých nomináciach,ja som len zvedavy,koho nominuje Maradonna,či bude prehliadať tri opory tymu,ktorý hrá finále LM a a ak už ak ich aj nominuje,či budú hrať,ale tak budiš,on je "tréner"

Reagovat
smazaný uživatel

Javier, Žula i Cuchu by pro něj byli klíčoví hráči. Jestli je nepovolá, jeho blbost, zjistí časem ,že si to sám posral...

Reagovat
smazaný uživatel

On to posere tak jako tak... Je to trenérský blb.

Reagovat
smazaný uživatel

on si do tej zálohy radšej naseká Gagiho a Mascherana

a Milito má minimálne aspon na lavičku Argentiny,ked už nie na zakladnu 11,lebo ten pretlak v útoku je obrovsky

Reagovat
smazaný uživatel

jo ,vlastně ještě Diegol, no ten musí mít základ, není o čem

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tsigi

já si myslím, že by měli hrát všichni 4 a to bez jakýhokoliv náznaku vtipu, jen u Milita bych o tom nějak víc uvažoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano je tragéd Cambiasso je výrazně lepší. Letos co v Liverpoolu předvádí... dneska jsem to o přestávce Cat - Juve přepnul chvíli na Pool - Chelsea a to jak přes něho procházeli... škoda mluvit.

Reagovat
Alberto Aquilani

no lenže dnes hral pravého beka , inak aj ja ho sledujem a nič moc , ale fanúšikovia Liverpoolu ho majú skoro vždy za najlepšieho hráča .

Reagovat
Tsigi

být nejlepší v Liverpoolu není zas tak složitý

Reagovat
smazaný uživatel

"Jednooký mezi slepými králem"

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, dneska nehrál na svém postu, ale i tak... bída. Rok nebo dva zpět třeba ve středu zálohy dominoval. Ale to měl k sobě Xabiho. A jestli ho berou fans Poolu za nejlepšího, tak je to s tím týmem opravdu špatné.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak oni sú celkovo trochu divný no , taký Steve Gerrard odohral za celus sezonu 2 dobre zapasy , ale vsetko radsej zvalia na Lucasa . Benayounovi nevijde jeden zapas a idu ho zabit , pritom ked hra je vždy jeden s najlepších - ak nie najlepších . Taký Aquilani hral tak 8 krat a 7 krat bol zvoleny MOTM , mu to dávajú ako motiváciu .

Reagovat
Tsigi

Samuel pojede

Reagovat
Tomanatura

Ona do něj teď docela ryje společnost, na hlavně novináři na něj tlačí skrz Javiera. Samuel by to měl mít jisté, Cuchu tak na 60:40 (Má problém, prootže Veron, Masch a Bolatti to mají jisté) že pojede a Milito 30:70 že nepojede, protože Palermo, Tevez, Messi a asi Aguero to mají jisté...

Reagovat
smazaný uživatel

PODME MODROČIERNI DO NICH !

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!

Reagovat
Alberto Aquilani

FORZA BIANCOCOLESTI !!!! Ku.va však ste niake sestry , tak pome do nich ......

Reagovat
Alberto Aquilani

Ruženec v ruke , už sa len 90 minut modliť .

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude komentovat Slepička, tak se těším na ty kecy o podovdu a Morattiho prstech. To bude jízda

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš Jíra. Ztlum zvuk a zachraň večer.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

a uz to tu je cely stadion Inteeer Inteeer ..... boze trapaci .....

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyšší čas to zapnout.

Reagovat
Tomanatura

Muslera asi nepochopil, jak dnes má hrát...

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes to zachrániť môže akurát Muslera , z Lazia mi je ako jediny sympaticky , anvyše im ho celkom závidím .

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Alberto Aquilani

200.pre remízu .

Reagovat
Tomanatura

Jinak, Viola usiluje o Ezequela Muňoze, mladého argentinského stopera. Cena by měla být kolem 5 milionů dolarů.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaka by to byla posila ?

Reagovat
Tomanatura

Určitě dobrá, to je takový ten typ pro Itálii. Akorát je ještě moc mladý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kolik?

Reagovat
Tomanatura

19.

Reagovat
smazaný uživatel

naša ľavá strana vôbec nefunguje a to je chyba

Reagovat
smazaný uživatel

jak to dopadne je celkem jasný, ale že bude Inter zalezlej v bloku jsem dnes teda nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

od Eto'á je lepsi uz aj Goran ... ale je logicke ze Millita Jose setri ... kedze v strede tyzdna caka inter finale pohara .... Inter vyhra !!!! gol da Cambiasso

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Alberto Aquilani

I Love Fernando Muslera !

Reagovat
Alberto Aquilani

neuveritelne znova !

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder to už aku sancu nedal

Reagovat
smazaný uživatel

ten Eto'o je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera je frajer..., hráče s větším progresem jsem snad ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo

Reagovat
Tomanatura

Muslera Těším se na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to vypadá pánové?Kdo je lepší a kdo je zatím nejlepší z hráčů?

Teď jsem to práve zapnul

Reagovat
smazaný uživatel

brankar Lazia je zatial uzasny ..

Reagovat
smazaný uživatel

To mě těší snad to tak zůstane i nadále

Reagovat
smazaný uživatel

ja to prajem Interu ... AS vobec nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?Inter je ti víc sympatický?:)

Reagovat
smazaný uživatel

da sa to tak povedat .... Inter som vzdy so Serie A mal najradsej ... neviem ani preco ..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase přijde AS ze špičky serie A jako nejmenší zlo.Nic moc tým oproti Interu,AC a Juve,ale zato jsou to dříči

Reagovat
Alberto Aquilani

ruženec nezabral .... druhy poločas nesledujem !

Reagovat
Alberto Aquilani

to nemala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode,u mna to je tak ako som ti napisal .... mne so Serie A okrem AS nikto nejako nevadi ...

Reagovat
Alberto Aquilani

Muslera a útočníci sa snažia , stred pola Lázia tomu moc nedáva , obrana par krat dobre zasiahla .

Reagovat
Alberto Aquilani

inak Inter jasne lepší .

Reagovat
smazaný uživatel

to su sance a nic z nich

Reagovat
smazaný uživatel

To uz neni mozny ten Etoo

Reagovat
Tomanatura

10,5 Mio€ ročně...

Reagovat
Alberto Aquilani

to by som mal toľko fliaš vodky

Reagovat
smazaný uživatel

MILLITO NA TRAVNIK !!! ETO'O DOLE !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dole by mal ist Motta a Milito on

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna lepsi utok ako Diego - Goran inter nema

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate umí

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Walter!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sa hovorí gol do šatne

Reagovat
smazaný uživatel

Trapne, fakt trapne, jak se raduji fans Lazia

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň vidíš ako vás majú "radi"

Reagovat
Alberto Aquilani

panebože , my mame Lazio uplne u ryti , len oni sa stale musia porovnavat , vykrikovat kto neskace je Giallorosso a pod. Hanbil by som sa za fanúšikov AS , keby spravili neičo takéto , ako dnes "fans" Lázia .

Reagovat
smazaný uživatel

tifosi Lazia jsou ostuda ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

To bezesporu

Reagovat
doNny

jak fans AS brečí, to se mi líbí

Reagovat
Alberto Aquilani

Gattuso je srdciar , to sa pozná , typický fanúšik AS . Daj si sprchu donny.

Reagovat
doNny

vím, uvědomil jsem to ... za to se omlouvám, to měl být spíš nový příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

To už nezakecáš

Reagovat
smazaný uživatel

jn, já jsem kovanej Říman...

Reagovat
doNny

omluva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že ten klub je celý ostudný. Od Lotita až po fanoušky (čest vyjímkám)

Reagovat
M11

tj.. žebráci

Reagovat
smazaný uživatel

ZED!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

WALL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ie

Reagovat
Alberto Aquilani

Samuel Romanista dá gol kurva !

Reagovat
smazaný uživatel

Wallyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

VLK odrovnal AS

Reagovat
smazaný uživatel

ale za tie sance co sme mali to malo byť 3:0

Reagovat
lnterista

Oh noooo

Reagovat
smazaný uživatel

docela haluz ale smutne ze vlastny team dostane gol a oni sa tešia.. FORZA WALLY

Reagovat
smazaný uživatel

tých fanusikov Lazia nas prislo celkom hodny pocet podporiť

Reagovat
smazaný uživatel

To se máš čím chlubit.

Reagovat
smazaný uživatel

Laaaziiioooo

Reagovat
smazaný uživatel

To už o něčem svědčí, když gol Interu slaví fans Lazia Doufám že jste na sebe hrdí všichni laziale co jste tady

Reagovat
scr

fans Lazia jsou chudacci stejne jako cely klub, fakt ostuda

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak v Curva Nord - jadre Lazia sú fanúšikovia Interu , bolo to vidieť jak Etoo spalil tutovku , tam bol na nich presne záber .

Reagovat
Alberto Aquilani

dnes mi je ich hráčov lúto , spravia akciu kde skoro padne gol , a štadion ich yvpiska .

Reagovat
scr

jj pravy fanousci sveho tymu, je mi jasne, ze nepreji AS titul, ale tohle je ubohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor se mi snad jen zdá, ne? Trapas nebetyčných výšin co předvádí... výkon očekávaný, kdybychom dávali góly, je to 4-0 a klid. Snad už to ukopem, je to celkem prdel... Muslera neskutečný.

FORZA INTER!!!

Žulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijdera by som stiahol,itak dneska je to slabý výkon a celé to korunoval 100% sancou,ktorú nedal...a na trávnik by som dal Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Wes je nejlepší hráč zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

akorát škoda té šance no

Reagovat
smazaný uživatel

tou sancou padol dole v tomto polčase,už by som ho setril na AS

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí kopnout z jedničky no, přijde den, kdy to vyjde .

Reagovat
doNny

ale tak 2.místo je taky místo, no ne kluci z AS ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Potom napíš aké bolo Derby s Frosinone .

Reagovat
doNny

tak pokud bude los štedrej v tom poháru no

Reagovat
smazaný uživatel

Vzheledem k začátku sezony je to nadplán.Spíš je mi líto vás,že po takovém náskoku spoléháte,že to lazio vypustí samo

Reagovat
doNny

no já jsem fanoušek Lazia, ale je pravda, že Inter si to zprasil sám

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel,že Interu

Reagovat
smazaný uživatel

děcko

Reagovat
doNny

ale už víš co je to merda?

Reagovat
Pipo123

dovol mi tipnút, že by to AS ?

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

kteří jste v tabulce?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš hledat až tam dole

Reagovat
smazaný uživatel

ahahaha zase bez LM

Reagovat
Pipo123

no jo my sme si tu LM užili v minulosti aj UEFU

Reagovat
smazaný uživatel

na minulost se nehraje

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

pádný argument

Reagovat
smazaný uživatel

Copak si čekal?:D

Reagovat
Alberto Aquilani

Jo , myslíš vtedy ked ste nepostupili cez Brémy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ty časy asi nepamatuješ možná jen z jůtubu Moudrý Pamětníku

Reagovat
Pipo123

jak to myslíš ? bola to pre nás úspešná doba na prelome, netvrdím nič o vás, viem že ste boli ešte lepší ako my, ale já sa nehanbím za to že sa nám teraz nedarí a robíme si hanbu atd. a tých problémov je proste vela, ale já bude fandiť SS stále nech sú výsledky akékoľvek

Reagovat
smazaný uživatel

budem fandit SS stále, aj keď dá gol Inter, slavim stále:D:D

Reagovat
Pipo123

já som sa nikde netešil, takže nereaguj na mna tešili sa fanúšikovia na štadione ale nie já

Reagovat
Alberto Aquilani

no okolo roku 1995-2000 ste boli imho lepší .

Reagovat
Alberto Aquilani

irriducibilli

Reagovat
scr

myslim ze tym predvedl jak maji silne odhodlani a v tehle sezone musim smeknout pred jejich vykony a srdickem na to ze jsme byli na spodku tabulky a kazdej AS odepisoval a predvidal jim pomalu i sestup to kluci skvele zvladli a kdyz to nevyjde letos...pristi rok si to vemem!!!

Reagovat
doNny

to bezesporu, klobouk dolů, jak jste se zvedli . Ale jsem fanoušek Lazia, proto v těchto chvílích stojím na lodi Interu

Reagovat
Pipo123

snad sa neobjaví Poborsky a nedá gol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to bylo kolo k nezaplacení

Reagovat
Alberto Aquilani

alebo greško ....

Reagovat
smazaný uživatel

však vy ste taci slabí, že Inter byste neporazili ani kdyby vám šlo o sestup, tak co...

Reagovat
scr

Tak tak nevim o co jim jde..at si drzi palce interu kdyz svemu tymu neveri ze ma na lepsi vykony...a vzdy budou fanousci hledat Lazio na chvostu tabulky a pouze drzet palce konkurencnim tymum aby AS, ktery posledni roky vetsinou konci v do tretiho mista neziskalo titul...

Reagovat
Tsigi

taky si myslím, příliš mnoho povyku pro nic

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro LM v Janově, ale u toho lepšího klubu, tudíž Dorie

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Ondro 15 bodu rozdil, zdravim

Reagovat
terry

Já se tak těšim, až příští rok spadnete na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale aspon budem hrat pohary.

Reagovat
terry

Jenže jestli půjdete do CHL, tak to může být solidní průser.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky nemusí.

Reagovat
terry

Reagovat
Alberto Aquilani

300.pre Scudetto do Ríma !

Reagovat
smazaný uživatel

HEHE byl si rychlejší xD

Reagovat
smazaný uživatel

Kyš kyš

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro titul v Římě

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to Maria

Reagovat
M11

a jo at je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák vždyť on by byl schopen běžet k fanouškům Lazia a ukázat jim svou zadnici xD.To ovšem jen vypovídalo jaký je to labilní a prudce opožděný jedinec

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipek dne

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipek dne

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla prdel, kdyby ho tam Cesarovi fouknul z rohu, sundal dres a pod ním AC replika...

Reagovat
smazaný uživatel

Spiš AS

Reagovat
smazaný uživatel

to už by nebyla taková prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas takovej skunk to neni, to si bud klidnej

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari - poslední naděje...

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně obětuju titul za to že Lazio bude v Serii B

Reagovat
scr

stejnak to tak dpadne pristi rok az Lazio v lete projde vyprodejem

Reagovat
doNny

to bys ale nejprve ten titul na dosah mít měl... potom můžeš kšeftovat

Reagovat
smazaný uživatel

Na něco jsem se tě ptal...kteří jste v tabulce doNny?

Reagovat
doNny

zatím 16. horší to už nebude

Reagovat
Pipo123

a ako 16 celok sme prehrávali súčasný prví celok tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Mottaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Thiagooo Mottaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Motta

Reagovat
doNny

Oh noooo

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Lazia to fakt mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

fandi sa lepsie teraz ako na Meazze

Reagovat
terry

A já se bál, že nehraje Milito a ve fantě rupnu. A on si připraví gól Samuel s Mottou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však barreto dal ještě

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Di Nataleho tam má

Reagovat
smazaný uživatel

To je nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Zieglera, Cavaniho, Cassana...ale nehraje mi utocnik, k sakru

Reagovat
smazaný uživatel

Mario že? Ale tak aspoň těch nějak 11 hráčů dáš

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Morimoto nehral. Nemam forwarda...ale zas aspon Gillet konto...Nechytl treba pendu?

Reagovat
smazaný uživatel

Gillet - Ziegler, Canna, Zuniga, Raggi - Melo, Cambiasso, Muntari, Dessena - Cassano, Cavani...hele to máš 4-4-2, pokud jsem se dobře díval

Reagovat
smazaný uživatel

To neukecam

Reagovat
smazaný uživatel

já má útočníků furt moc, jak to děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

Panděv marodka, Pozzi taky asi... A japonec ma velkou konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

za všechno stejně může one-real, že ti nenechal Pazza...

Reagovat
smazaný uživatel

TO MI RIKEJ !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak Lazio je v kapse (snad) teď už tiitul vážně můžem ztratit jen vlastní hloupostí

Reagovat
scr

tak Lazio neni tezky souper v letosni sezone...jeste k tomu ma inter podporu celeho stadionu, coz je celkem smutny

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se to předpokládat, já se tomu nedivím

Reagovat
scr

ja take ne..lazie je proste slabej tym..v Serii B by mozna alespoon na 4 misto meli

Reagovat
Pipo123

ty fakt musíš stále provokovať ale takým spôsobom ...

Já sa teším ked sa od vás odvráti štastie a zraní sa vám viac ako jeden hráč za sezónu tak ako budete hrať to že nám sa nedarí malo viac príčin, či už zranenia kde sme po AC druhý naj. v tomto alebo problémy okolo prezidenta atd.

Reagovat
scr

same vymluv vymluvy...v minule sezone jsme take mely problemy, ale aspon na 6 misto jsme se dostaly a podivaly jsme se do Evropy..co Lazie..opet temer ve spodku tabulky na 10 miste a o rok drive dokonce misto 12...

Reagovat
Pipo123

ale vyhrali sme pohar ktorý nás dostal do europy

Reagovat
scr

njn take na delsi dobu ale utrum opet :)

Reagovat
Pipo123

a vieš čo mna týmto nenaserieš nech je Lazio kludne aj na 20. mieste, vždy to bude klub ktorému budem fandiť

Reagovat
smazaný uživatel

ty idiote, co to máš za argumenty? Loni jak jsme měli zraněnnej půlu mančaftu, to nevidíš co? Můžeš se podívat na loňské statistiky. Kecáš hovno a nevíš o tom nic, raději už fakt zalez

Reagovat
Pipo123

ty kokote, "Já sa teším ked sa od vás odvráti štastie a zraní sa vám viac ako jeden hráč za sezónu tak ako budete hrať"

Asi na čo narážam ? bože ved práve na vašu minulú sezónu, tá naša je v tomto podobná já len tvrdím že tento rok nemáte taký počet zranený a hned sa to aj odzrkadli v tabuľke

Reagovat
scr

ale prosim te...proste vysledky mluvi za vse..to neokecas

Reagovat
Pipo123

Já len tvrdím že tú našu sezónu posralo viac vecí. Prirovnal som to trocha k tej vašej minulej ked ste mal velkú maródku, já som sa len v tom vyjadril že táto naša sezóna bola samý problém či už od Lotita až po zranenia atd. žiadna koncepčná práca nič, proste chaos je v klube... tým samozrejme neospravedlnujem naše umiestenie

Reagovat
Alberto Aquilani

ten chaos tam máte už dlhšie , 3 roky hráte tušku , s haluzou ste ukopali Coppu , vyhrať SuperCoppu proti kamarátom s INTERU TAKE TAZKE NEBOLO .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

tak máš pravdu, já súhlasím stým čo si napísal až na tú haluz, já verím tomu že Lazio pôjde znova hore a dostane sa na lepšie pozície v budúcnu. To že sú ta dané problémy je smutné a mna to mrzí ako fanúšika SS, ale verím že budú aj lepšie časy a osbone som ani neočakával nič prevratné v posledných rokoch a ani ma to neprekvapuje, to že klub má dlhy a takmer skrachoval atd. Takže já ani vyskakovať moc nemôžem, som rád že vôbec Lazio ešte existuje a nezaniklo

Reagovat
Alberto Aquilani

....s tou haluzou som myslel ,jak ste vyradili ACM , ešte v 80 minute viedli , potom velky Lazioli Favalli spravil hrubku a vyrovanli ste a na konci rozhodli . Finale ste potom až na penalty dali .

Reagovat
smazaný uživatel

OH NOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výtěžek z tohodle zápasu půjde doufám na charitu.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrajou dneska ti samí hráči za Lazio, co se tak po prohraném derby s AS doslova prali za svůj tým?

Reagovat
Slejdy

trapas nic vic na to nejde rict..

Reagovat
scr

treba jim prodaj po sezone nejakyho lavickare, kdyz jim to tak hezky pustili

Reagovat
lnterista

pred derby rikal Ranieri ze nepotrebuje pomoc Lazia...tak nevim o co vam jde

Reagovat
Lubinterista

Navíc mám pocit, že kdyby se jednalo o jiné obsazení týmů a Roma na to měla nějaký vliv, tak by taky byli proti Laziu. U fandů všech klubů se najdou vymletý hlavy. Navíc pomoc nebylo dnes třeba.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono tu dneska ide hlavne o ich fanúšikov , čo na tom štadióne robia .

Reagovat
Lubinterista

A co si čekal?

Reagovat
Alberto Aquilani

úprimne - toto isté ,ale je to hanba , ich hráčov ľutujem že ich vlastny fans zato , že sa snažia hrať futbal vypískajú .

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu ide o to,aby ste nezískali titul a potom tým fanusikom sa da v pohode rozumieť,že chceli vyhru Interu

Reagovat
Alberto Aquilani

za cenu pískania na vlastných hráčov ? Ja si nedokážem predstaviť , že by boli fanúšikovia AC (s ktorymi mame s tych silnych asi najlepsie vztahy , i ked sa samozrejme nejdeme roztrhat od lasky) , ze by boli v Curva Sud a cely štadion by fandil Milánu . To by som sa fakt hanbil a nepozeral nato .

Reagovat
Lubinterista

Juventus nemá rád nikdo a oni na vás zbyli (říká se to).

Reagovat
smazaný uživatel

i když starej Sensi nebyl s Gallianim zrovna parťák..., zbytek souhlas, styděl bych se neskutečně.

Reagovat
Lubinterista

Myslim, že zase až tak horký to nebylo, výhra by byla asi tak, ale v něčem máš pravdu.

Reagovat
Pipo123

ak ste postrehli tak medzi fans Lazia boli fanúšikovia Interu takže to bolo aj trocha skreslené že všetci pískal

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO sa snazi ako len vie,davaju do toho cele srdce,dusu,idu sa zodrat a pluju krv,ale Inter je jednoducho vo vsetkom lepsi,co sa da robit.

Fans AS tak neplacte,dalo sa to cakat.

Reagovat
smazaný uživatel

fans AS cakali ze nieco ine

Reagovat
Lubinterista

Nejdůležitější a nejtěžší zápas sezony máme za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scr

nejtezsi?Nejtezsi byl s AS, kde ste to projeli :)

Reagovat
smazaný uživatel

INTEEEEEEEEEEEEEEEEER

SAMUEEEEEEEEEEEEEEEL a MOTTAAAAAAAAA ROZHODLIIIIIIIIIIIII plus pomoc fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

o tri dni sa vydime znovu na tom istom stadione a to sa bude bojovať už o pohár....FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio se nechalo inspirovat Liverpoolem

Reagovat
Lubinterista

A za co? Mohu-li se zeptat?

Reagovat
Lubinterista

Proč se to smáá zlooo

Reagovat
Slejdy

no nic shrnu to a idu do hajan .. Lazio

Reagovat
10

bohužel jste si to prohráli sami, doma s Dorií...spoléhat na Lazio byla jen taková naivní touha...na druhou stranu ještě není konec, ono se to klidně pořád může zlomit v Sieně, v posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

A co Chievo??? s ním nikdo nepočítáte?

Reagovat
10

může se stát cokoliv...Inter ale znovu nabral obrovský sebevědomí, naopak mi příjde, že AS poslední zápasy hrajou tak trošku na krev...paradoxně hráli nejlíp proti Dorii

Reagovat
Lubinterista

Zlomit se to může i v předposlednim (?). Prohráli si to tim spackaným začátkem sezony. Každopádně v čele byli nějaký dvě kola a za to titul? Ale dodávám, že kdyby se jim to povedlo, tak taky celkem zaslouženě, ale to my taky, hysterie je zbytečná.

Reagovat
10

zaslouží si to ten, kdo bude po 38. kole první, je to jednoduchý...

Reagovat
Lubinterista

Takhle to taky beru. Ale prvotní myšlenka byla, že si to posrali na začátku sezony, ne s Dorií.

Reagovat
10

každej tým má během sezony hluchý období, vy jste ho měli třeba v březnu, v tak vyrovnaný lize nejde vyhrávat pořád...v době, kdy se před vás i přes ten špatnej start dokázali pár kol před koncem dostat a měli všechno ve svých rukou se to musí v domácím prostředí uhrát...ale klidně se to ještě může zamotat

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už můžeme na 100% říct, že od září už pátý rok s námi, v dobrém i zlém, v nemoci i ve zdraví, v bohatství i chudobě, na Stadio Angelo Massimino vždy připravená a nažhavená.......

http://www.spaghettifile.com/viewtrack.php?id=626844

!!! DĚKUJEME !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik, Lááácioooo....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

lazio gratulujem k zachrane ,SERIA B ma v dalsom rocniku pre vas volne miesto.fans lazia livorno ma lepsich

Reagovat
Jajinek

No, první poločas jsem měl strach, že Muslerovi neřekli, že to má pustit...

Ne, teď vážně, zápas jsme zvládli, byli jsme lepší pošetřili jsme Milita i Wese, zasmáli se zase Samymu ...ale hlavně jsem zase o krok blíž ke Scudettu.

Hráče Lazia bych neobviňoval, že to nějak úmyslně vypustili, je jasné, že tamnebylo nasazení jako v derby, ale tak mají to spočítáné, záchrana na 99% v kapse, tak kam by se hnali...Cagliari se za týden proti AS taky nebude drát do krve...

Fanoušky Lazia moc nekomentuji, už jsem to tu sálodlouze řešili. Bylo to očekávané, mě se to nelíbí, ale respektuju to...

Těším se na finále Copy...to bude aspoň zápas!!

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

“In this year as a Coach I have realised something,” commented Leonardo. “So few people understand football."

s takovou bude ještě horko

Reagovat
Jajinek

jeho setrvání u vás nevidím moc růžově a ani bych se mu nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

teď je to tak 50 na 50..., stojí za ním Galliani, hráči i tifosi, navíc pokud uhraje třetí flek, bude mít v rukávu i splněnej cíl do sezony. na druhou stranu Silvio je všehoschopnej a Leonardo už na tiskovce řekl, že jsou to prostě 2 absolutně odlišní lidé...

Reagovat
Jajinek

právě...a navíc...poslouchat pak celou sezónu ty jeho kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to totiž nezdá, ale Berlusconi s Gallianim se za poslední roky taky celkem rozcházejí...

Reagovat
smazaný uživatel

Lippi zverejnil predbežnú nomináciu na MS 3.5.2010 7:42:09

3.5.2010 7:42:09Tréner talianskej futbalovej reprezentácie Marcello Lippi predstavil verejnosti predbežnú 29-člennú nomináciu na tohtoročné majstrovstvá sveta ktoré sa uskutočnia v Juhoafrickej republike. Medzi zverejnenými menami sú aj menšie prekvapenia, chýba napríklad rímsky gladiátor De Rossi či v tejto sezóne veľmi dobre hrajúci Miccoli z Palerma. Marcello Lippi nominoval aj štyroch hráčov z milánskeho AC : Zambrottu, Pirla, Gattusa a Borriella. Najväčšie zastúpenie však majú hráči Juventusu, ktorých je v nominácii až 9 ! Taliansko narazí v F-skupine na Slovensko, Paraguaj a Nový Zéland.

Brankári: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Neapol), Federico Marchetti (Cagliari), Salvatore Sirigu (Palermo).

Obrancovia: Salvatore Bocchetti, Domenico Criscito (obaja FC Janov), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro, Giorgio Chiellini, Fabio Grosso, Nicola Legrottaglie (všetci Juventus), Mattia Cassani (Palermo), Christian Maggio (Neapol), GIANLUCA ZAMBROTTA (AC Miláno).

Stredopoliari: Mauro Camoranesi, Antonio Candreva, Claudio Marchisio (všetci Juventus), Andrea Cossu (Cagliari), GENNARO GATTUSO, ANDREA PIRLO (obaja AC Miláno), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese).

Útočníci: MARCO BORRIELLO (AC Miláno), Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Neapol).

To mi tedařekni proč tam není De Rossi? doufám že pojede, a co je se Santonem? taky musí hrát na pravým beku....

koho bych vyřadil tak asi Quagliarellu, Candrevu možná Legrottaglieho

pak ale nevím jak chce Lippi hrát pokud ne na křídla tak bych vyřadil Maura

Reagovat
smazaný uživatel

ešte tam níe su hraci z AS a Interu,lebo hraju cez tyzden Coppu a z Interu nepojde

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaď to proboha máš? Jde o 3 denní kemp v Římě, a nejsou povolaní ani hráči AS ani Interu, ptž hrajou ve středu finále poháru

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mna ale z Interu nebude nik povolany do repre

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad Santon..i když je po operaci

Reagovat
smazaný uživatel

Pre goal.com je Samuel svetovym hracom vykendu. Len tak dalej, Muro!

Reagovat
smazaný uživatel

Poklidné body, splněný cíl. Grazie ragazzi. Nnyí za první trofejí kupředu, láme se chleba, ještě 4 zápasy kluci!

FORZA INTER, ORA E PER SEMPRE!!!

Reagovat
Pipo123

Lotito, tak Masimmo Moratti budou podrobeny vyšetřením od komise pro odhalování ovlivňování zápasů. Kritikům se zdál zápas "odklouzaný", v tréninkovém tempu připomínal utkání, ve kterých je předem o výsledku rozhodnuto...

Itálii, kde se do Lazia obulo vedení AS. Rosella Sensi zuřila po konci utkání. "Po tom, co jsme viděli je definice pro nejkrásnější ligu v Evropě přinejmenším paradox. Inter se může stydět vyhrát takovou cestou." Manager AS, Gian Paolo Montali pro radio Rai podotkl. "Včera by na stadio Olimpico napsán jeden z nejošlivějších stránek italského fotbalu, protagonisté by se měli stydět a kát."

Objevilo se i několik názorů, které Lazio a jejich výkon nezatracovali. "Myslím, že soupeři by nekladli větší odpor ani AS, však je čeká doma Cagliari a že by se soupěř snažil do roztrhání žil bodovat, to se mi taky nezdá," padlo v jedné z diskuzí...

A už je to tu, každý sa teraz stará o ten zápas, v celej európe sa kritizuje Inter a Lazio

Reagovat
Lubinterista

A co ta kráva blbá povídá, že Inter se může stydět za tuhle výhru, když do toho šli hoši naplno a chtěli prostě vyhrát. Jestli něco vypustilo Lazio, tak ať se naváží do vás. Pravda je, že družba mezi tifosi je roky a že se nesnášíte je taky jasný, čekal to každej, ale že by to bylo až tak hrozný... Vzhledem k letošní sezoně Lazia odehráli standard.

Hráči nevím, nehodnotím, ale tifosi měli jasno

http://www.youtube.com/watch?v=mKWhRNLRxC8&feature=player_embedded

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Sensiová by se měla soustředit na kadeřníka, fotbalu nerozumí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Ještě ke všemu šovinista. Ty to vedeš, chlapče.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Lubinterista

Tak jsem se dneska stavoval za jedním kamarádem. Prej někdo zeblil hostel v Comu a ráno měl takovou vejlohu, že si to ani nepamatoval. Nevíš o tom něco?

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to byla akce ty vole, ani nechci vzpomínat. Zkazil mi to Martin, s nímž jsem ještě okolo půlnoci chodil po Comu (ostatní šli na hostel) a kupovali jsme chlast - on že nepije whiseky a koupil si litr vína. Já litr skotské a tak to i vypadalo. Zatímco on vypil víno, já whiskey (stejným tempem). Dojdeme na pokoj, vše OK, ale sotva vylezu na postel, chytne mě blbej pocit v těle a jde to ven - chudák Tonda dostal sprchu (ale malou) na předloktí. Pak jsem v noci (prý) urputně hedal dres Facchettiho, neboť jsem si prý vsugeroval představu o tom, že jsem jej ztratil. Nějakej cigán se dost čílil (byl to asi majitel), ale nakonec vše totálně v klidu, jen jsem připlatil 2 eura za nový povlečení no, nechci to znova zažít... ale byla prdel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Fiore nevyužila přesilu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele