36. kolo
01.05.2010 18:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Parma FC - AS Řím 1:2

Minimálně do neděle se na první místo ligy dostal AS Řím, který dokázal brankami Tottiho a Taddeie zvítězit na půdě Parmy 1:2. Jedinou branku Parmy obstaral Lanzafame, navíc v 88. minutě obdržel druhou žlutou kartu Jimenéz.

AS Řím měl fantastický začátek, už v 5. minutě šel totiž do vedení zásluhou parádní branky Francesca Tottiho. Kapitánu Vlků předložil skvělý dlouhý pas Daniele De Rossi a Totti lišácký lobem překonal domácího brankáře - 0:1 pro AS Řím. O zvýšení se pokoušel Menez, jeho střela se ale neujala. Rovněž Parma měla dobrou možnost, té předcházela chyba stopera Juana, jenže proti Biabianymu se vyznamenal Julio Sergio. Brankář Říma čaroval především po hlavičce Francesca Valianiho, po které předvedl těžký zákrok.

Čtvrthodiny před koncem přidal důležitý druhý gól Rodrigo Taddei, ten využil Tottiho krásného centru z pravé strany a hlavou nedal Mirantemu žádnou šanci - 0:2. O pár minut později se ukázalo, nakolik byla tato branka důležitá, neboť Parma dokázala snížit. Hned za sedm minut od druhé inkasované branky se prakticky tatáž akce udála na druhé straně, tentokrát centroval domácí Biabiany a hlavou překonal Sergia Lanzafame - 1:2.

Parma vycítila šanci na vyrovnání, jenže vše pokazilo vyloučení Jimenéze, ten obdržel v závěru utkání druhou žlutou kartu a musel do sprch. Ačkoliv se Parma snažila, tak vyrovnat už nedokázala a Římu podlehla 1:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
Francesco Totti AS

musíme vyhrát všechny 3 zápasy...tento vidím jako nejjednodušší.....0:3 FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AS prehralo po sebe dva zápasy,závaha aj v tomto a Parma si zobere minimálne bod?snád jo

Reagovat
smazaný uživatel

To bol ale poharovy, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

jj,prvý bol pohárový a druhy bol liga

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
Mihal

Posledných 7 zápasov má AS s Parmou parádnu bilanciu (7 výhier a skóre: 23:1). Dúfam, že sa aj táto, pre AS pekná séria, skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

1-1

Reagovat
scr

Totti krasnej gol a krasna nahravka!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele