36. kolo
02.05.2010 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

SS Lazio - Inter Milán 0:2

Obhájce prvenství - fotbalisté Interu Milán učinili důležitý krok na cestě za obhajobou Scudetta. V dnešním utkání totiž dokázali zvítězit na půdě Lazia Řím 0:2, když se o branky postarali víceméně defenzivní hráči, totiž Walter Samuel a Thiago Motta. Nerazzurri se tak vrátili zpět do čela před AS Řím.

Svěřenci trenéra Josého Mourinha začali utkání lépe a od úvodní minuty se hnali za vítězstvím. V první opravdu velké gólovce se ocitl brazilec Maicon, ten se dostal netradičně k hlavičce a Muslera musel proti němu vytáhnout skvostný zákrok. Brankář Lazia sehrál hlavní roli i při dalekonosném pokusu Thiaga Motty. U přímého kopu Sneijdera pak nemusel zasahovat, Holanďanova rána šla totiž těsně vedle. Lazio vystrašilo hostující fans až po ráně Kolarova, jeho střela se ale podobně jako ta Sneijderova mezi tři tyče nevešla.

Samuel Eto’o vyslal do další šance Dejana Stankoviče, srbský záložník ale poměrně hodně přestřelil. Inter hodně tlačil a v jednu chvíli spálil neuvěřitelnou příležitost. Po Cambiassově centru se před brankou Lazia ocitli dva hráči Interu, Muslera ale vyběhl a fantasticky zabránil Sneijderovi ke střele. K té se pak, když byla odkrytá branka, dostal Eto’o, jenže neuvěřitelně minul branku. Muslera byl k nepřekonání, obrana Lazia vůbec nestíhala a Eto’o opět ztroskotal na výtečném brankáři. Inter se dostal do vedení až těsně před odchodem do šaten, na přesný Sneijderův centr zareagoval Walter Samuel, a ačkoliv byl těsně hlídán, dokázal dostat míč za záda brankáře Muslery, ten tak konečně pro hosty inkasoval - 0:1 pro Inter Milán.

Inter pokračoval v náporu i ve druhém poločase, Samuel si naskočil na rohový kop, avšak trefil jen spoluhráče. Thiago Motta znovu ukázal, že je dobrým střelcem z velké vzdálenosti, tentokrát jeho dělovku vyrazil Muslera. V 70. minutě hry posadil z rohového kopu Maicon míč na hlavu Thiaga Motty a nešťastník ze semifinále Ligy mistrů proti Barceloně vstřelil důležitý druhý gól v utkání - 0:2 pro Inter Milán. Nerazzurri vyhráli naprosto zaslouženě a míří za obhajobou mistrovského titulu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokuď vyhrajem tento zápas tak už nás nikdo nezastaví ani nezabrání vyhrát titul,musíme výhrát, CHievo doma porazíme a poslední zápas je Siena a to už detail jí porazit,takže tohle je náš rozhodující utkání,bude to těžký zápas hned po Barceloně,ale věřim,že Inter nezklame a vyhraje důležitý zápas,Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

INTER je najlepšíííííííííííííííííííííííí

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
scr

vzhledem k povaze tohoto utkani a financni situace lazia....nic vic snad neni potreba dodavat

Reagovat
smazaný uživatel

nějak mi asi uniká co jsi tímhle svým příspěvkem myslel??!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ORA E PER SEMPRE INTERNAZIONALE!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele