36. kolo
02.05.2010 15:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Souboj cagliarského a udineského Calcia skončil remízou 2:2

Ne náhodou Cagliari s Udinese dělí v tabulce pouze skóre. Vzájemný zápas obou celků, které mají naprosto shodný počet výher, remíz a proher, nabídl možná nejzajímavější podívanou 36. kola Serie A se dvěma góly a mnoha šancemi na obou stranách. Spravedlivá dělba bodů za remízu 2:2 byla na místě.

Domácí poprvé skórovali v 15. minutě zásluhou Lazzariho, Di Natale a Sanchéz ovšem během dvou minut stačili vsítit v první půli dvě branky a Udinese náhle vedlo. Ve druhé půli nakonec zařídil konečnou remízu Jeda, pro něhož to byla jeho druhá trefa během posledních dvou zápasů, do kterých nastoupil. Cagliari je třinácté, Udinese příčku za ním.

Nový kouč cagliarských Rossoblu - Giorgio Melis - zůstal a týmem doposud neporažený. A že chce tuhle sérii prodloužit, ukázali jeho svěřenci už v 15. minutě. Biondini hezky uvolnil Jedau, ten centrem na vzdálenější tyči našel spoluhráče Lazzariho, na jehož hlavičku už hostující brankář Handanovič nestačil.

Jenže Udinese za deset minut vyrovnalo a děkovat může zabijákovi Di Natalemu. Jako zkušený mazák se pohyboval na hranici ofsajdu, dostal přihrávku od Pepeho, nenechal se zaskočit nabídnutou šancí a chladnokrevně zakončil.

Cagliari bylo jako opařené, když ani ne za dvě minuty muselo lovit míč z branky podruhé. Pepeho centr z levé strany našel úplně volného Sanchéze, jenž hlavou z blízkosti nemohl minout. Marné byly snahy domácího mužstva směrem k asistentovi k odpískání ofsajdu, který nedovolené postavení udineského útočníka v žádném případě neviděl.

Samozřejmě že Cagliari tenhle pro ně nepříznivý stav nenechal klidnými. Handanovič tak musel nejprve likvidovat střelecký pokus Matriho, o pár chvil později ho slovinský gólman vychytal tváří v tvář. V chaotickém období utkání nakonec vsítil gól Jeda, který dorazil do sítě vyraženou střelu Matriho brankářem Handanovičem.

Autor: Patrik Sandev / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
vanGomm

Tipuji,že Cagliari doma už zabere a zízká 3 body tedy 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele