36. kolo
02.05.2010 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - Juventus FC 1:1

Příští ročník Ligy mistrů bude definitivně bez účasti Juventusu Turín. Rozhodlo o tom toto kolo, ve kterém Stará dáma jen remizovala na horké sicilské půdě s Catanií 1:1. Domácí šli v prvním poločase do vedení zásluhou Silvestreho, po změně stran však zařídil nerozhodný stav Claudio Marchisio.

Na Sicílii panovalo velice dobré počasí, avšak na průběhu utkání to nebylo příliš znát. První poločas sice nabídl několik zajímavých situací a dokonce i úvodní branku, jenže o nějakém ofenzivním koncertu nemohla být ani řeč. Jako první vyslal svůj projektil na branku Buffona Maxi Lopéz, nicméně branka z toho nebyla. Stará dáma mohla jít do vedení po hrubé chybě domácí defenzívy. Alessandro Del Piero se zmocnil míče, jenže situaci, kdy byl sám před brankářem Catanie, vyřešil prachbídně. Pak už přišel první gól a vstřelila ho Catania. Po standardní situaci vytáhl Buffon skvělý zákrok, avšak na dorážku Silvestreho už nedosáhl - 1:0 pro Catanii. Oba celky pak předváděly nemastný a neslaný fotbal, a proto nebylo divu, že do konce poločasu už se skóre nezměnilo.

Druhý poločas se prakticky nesl ve stejném duchu. Diváci se povětšinu zápasu nudili. Výjimkou byla nebezpečná hlavička Biagiantiho, která šla těsně vedle a vyrovnávací branka Juventusu. Claudio Marchisio se dostal před branku Andujara a když ho obrana Catania nezastavila, poradil si i s brankářem - 1:1. O několik minut později tvrdě vypálil Iaquinta, naštěstí pro domácí mířil vedle. Podobně jako Marchisio mohl přijít k brance Maxi Lopéz, jenže ten si vylámal zuby na poslední defenzivní instanci Juventusu, brankáři Buffonovi. Fenomenální Gigi zkrotil i akrobatický pokus Mascary. Do konce utkání už se nic nestalo, takže oba celky braly po bodu.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

trafí sa aj v tomto zápase kanonier Catanie Maxi Lopéz?kiežby to nebol len jeden gol v sieti Gigiho,ale kludne aj viac

Reagovat
Tomtaf

1:3

Reagovat
JuveIt

Zase ta naše záloha je úplně na hovno. Měl by hrát od začátku Candreva nebo Camoranesi. Věřím, že vyhrajem. FORZA JUVE!!!!

Reagovat
JuveIt

A je to v prdeli. Dneska zazářili hlavně oba brankáři. Už ať ta sezona skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo pěkné to maj rozjetý budou se hulit špeky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele