Serie A - souhrn 32. kola

18.04.2009, 20:06, aktualizováno 19.04.2009, 22:27
Komentáře a souhrny
Inter remizoval na hřišti Juventusu a je opět o krůček blíže k zisku titulu. Druhý už je druhý milánský celek AC, které doma smetlo Turín. Zajímavý ještě bude boj o čtvrté místo, zatímco Janov a Fiorentina prohrály, tak římské AS porazilo Lecce a stáhlo manko. O záchranu stále bojuje Reggina...

Janov CFC - SS Lazio 0:1

18.04.2009 18:00

Góly: 65. Mauro Zárate

FC Janov si zkomplikoval účast v předkole Ligy mistrů, když v dnešním utkání nestačil na Lazio Řím. Výhru Biancocelesti zařídil po hodině hry jedinou trefou utkání Mauro Zarate. Janov může být v tabulce přeskočen Fiorentinou.

Utkání začalo hodně divoce, už po 120 sekundách hry, měl na hlavičce úvodní gól Giuseppe Biava, jenomže Fernando Muslera v brance Lazia vytáhl pohotový zákrok. O chvíli později mohl zakončovat Motta a po něm střela Raffaela Palladina v brance neskončila. Janov byl v úvodu lepší ale Lazio se pomalu dostávalo do tempa.

První velkou příležitost Biancocelesti zařídila dvojice Ledesma - Panděv. První jmenovaný vymýšlel, druhý zakončil, pohlednou akci zmařil brankář Rubinho. Další nebezpečnou střelu na branku Janova vyslal obránce Kolarov, ale nepřesně. Na druhé straně zase musel Muslera likvidovat pohotový volej Domenica Criscita. Ve 37. minutě postupoval sám na brankáře Goran Panděv, makedonský útočník přelstil ofsajdovou past, jenomže Rubinho mu míč z nohou sebral a bylo po akci.

Pět minut před koncem prvního poločasu postihla Lazio velká smůla, zranil se Goran Panděv a musel být vystřídán. Na jeho místo přišel Tommaso Rocchi. Ve 42. minutě měli Janovští velkou příležitost na skórování. Giuseppe Sculli zahrál dlouhý aut do pokutového území, míč proletěl kolem Muslery, který následně nebezpečí zažehnal.

Po změně stran muselo Lazio znovu střídat. Při rohovém kopu se zranil Mobido Diakhite a do hry musel Siviglia. V 57. minutě přežili hosté další velkou šanci Janova. Sculli se objevil před brankou Muslery úplně sám a až skvělý zásah Kolarova neznamenal vedení domácích. Nevyužitou šanci Lazio vzápětí potrestalo. Klasický protiútok zakončil povedenou střelou do rohu branky Mauro Zarate - 1:0 pro Lazio.

Inkasovaná branka znamenala pro domácí obrovský šok, ze kterého už se FC Janov nevzpamatoval. Biancocelesti měli ještě několik dobrých příležitostí skóre navýšit, jenomže brankář Rubinho nebo obrana další pohromu zažehnali. Nezažehnali ovšem konečnou porážku 1:0.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Inter Milán 1:1

18.04.2009 20:30

Góly: 90+1. Zdeněk Grygera - 64. Mario Balotelli

Fotbalová turínská nuda nakonec přinesla jen dva góly. Za Juventus až v nastavení vyrovnal český obránce Zdeněk Grygera.

První poločas začal lépe Juventus, několikrát se natlačil před branku, ale vždy mu chyběla přesnost v koncovce. O pořádný rozruch se navíc postaral Figo, který hned zkraje zápasu obdržel žlutou kartu za tvrdý zákrok na Molinara u postranní čáry. První obrovskou šanci zápasu však neproměnil Mario Balotelli. Prosmekl se kolem dvou beků, zakončil přes Buffona, ale míč do branky nedoputoval. Tiago jej stihl zpacifikovat ještě před brankovou čárou.

Juventus zahrozil až ve čtrnácté minutě. Po rohovém kopu Del Piera se na zadní tyči hlavou skoro prosadil Grygera. To bylo však na jistou dobu vše. Inter ohrožoval Buffonovu branku jen sporadicky, povětšinou míč na svých kopačkách drželi hráči Staré dámy, ale většinou jejich úsilí končilo na nekvalitním centru.

Diváky ze sedaček opět zvedla až 28. minutě. Pavel Nedvěd přihrál Iaquintovi, ten už mohl skórovat, kdežto mu do rány skočil obránce Internu a zahrál na roh. Hned o dvě minuty obrovskou příležitost spálil Zdeněk Grygera - po Del Pierově standardní situaci číhal na zadní tyči, dostal míč, kolem něj nikdo a z první míč napral pánu Bohu do oken. Jako by tyto akce spustily lavinu dalších. Hned v té příští selhal na Césarovi Marchionni.

Inter dokázal odpovědět až čtyři minuty po půlhodině hry Stankovićem, ten však branku přestřelil. Pak opět kromě průniku Figa na dlouhou dobu nic. Do konce prvního poločasu si střelci dali volno, první půli branku nepřinesla.

V druhé půli se poprvé ozvala pravačka Luise Figa - jeho dalekonosná rána však Buffona nepřekvapila. Poměrně nudný zápas z ospalosti připomínající Šípkovou Růženku probudila až hlavička Ibrahimoviče pod břevno, kterou zlikvidoval Buffon. Na druhé straně se k přímému kopu zpoza šestnáctky postavil Del Piero, ale César byl na místě.

Na první gólový zásah jsme se načekali do 68. minuty. Muntari potáhl míč, podél pokutového území jej předstrčil Balotellimu, který zakončil podél Buffona. Juventus nadále co nejvíce tlačil Inter, jenomže gólový účinek se jaksi nedostavoval. Jednu z největších příležitostí měl Marchioni, ale jednak byl z úhlu a také jej vytlačil gólman César. Pro Juventus navíc přišla čtvrthodiny před koncem další rána - Tiago byl totiž vyloučen.

Jeho absence se projevila, hned za tři minuty se musel Buffo vytáhnout proti štiplavé ráně Stankoviće.V závěru zápasu se snad nedal ani čekat tlak Juve, naopak v závěru se do šancí tlačili hosté, například střídající Cruz na konci 88. minutě opět pořádně protáhl Buffona.

Nastavovalo se ještě pět minut, přišel rohový kop na který si vyskočil český obránce Zdeněk Grygera, jenž překonal Césara stojícího na malém vápně. Do konečného hvizdu sudího Fariny se ale už nic závažného nestalo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Reggina Calcio 0:1

19.04.2009 15:00

Góly: 40. Fabio Ceravolo

Šance Regginy na udržení v nejvyšší soutěži stále žijí. Kalábrijský celek dokázal naplno bodovat na půdě Atalanty Bergamo a připsat si veledůležité tři body. Utkání rozhodl jedinou trefou Ceravolo.

Domácí zahájili utkání aktivněji, první šanci měl na své kopačce Cristiano Doni, od branky ho dělily pouze centimetry. Ve 21. minutě měl další velkou příležitost opět Doni, ale tentokrát se blýskl senzačním zákrokem brankář Regginy Puggioni. Brankář hostí byl jednoznačně nejdůležitější postavou prvního poločasu, protože uchránil Regginu od stoprocentních branek. Další důležité zákroky si Puggioni připsal po pokusech Valdese a Guarenteho. Reggina přežila klinickou smrt a pak nemilosrdně udeřila, Costa vypálil, Andrea Consigli skvěle zasáhl, bohužel pro domácí, na dorážku Ceravola už byl krátký - 1:0 pro Regginu.

Ve druhém poločase pokračovalo skvělé představení brankáře Puggioniho. Ten neuvěřitelným způsobem vytáhl hlavičku Floccariho. Reggina byla blízko vstřelení i druhého gólu. Consigli ale nečekanou Barrettovo střelu z třiceti metrů zlikvidoval. Druhý poločas přinesl několik vzrušivých momentů na obou stranách, střelu Padoina chytil Puggioni a na druhé straně napálil Franco Brienza břevno. V závěru hosté přežili několik nervových okamžiků a nakonec překvapivě vyhráli.

Více informací k zápasu

AC Siena - Chievo Verona 0:2

19.04.2009 15:00

Góly: 22. Sergio Pellissier, 48. Sergio Pellissier

Sergio Pellissier dvěma zásahy sestřelil Sienu a přiblížil Chievo ke konečné záchraně. V utkání toho nebylo příliš k vidění, kromě dvou branek se prakticky nic nestalo.

Utkání nenabídlo příliš krásy, nicméně branky padaly. Tu první vstřelil ve 22. minutě Sergio Pellissier. Mantovani přelstil ofsajdovou past a krásně vybídl ke skórovaní Pellissiera, jenž nepohrdl - 1:0 pro hostující Chievo. Siena na vstřelenou branku odpověděla střelou z první Paula Codrey, jenomže Codrea nebyl příliš přesný. Do branky nezamířil ani rohový kop, který zahrával Daniele Portanova. Neatraktivní první poločas skončil jednobrankovým vedením hostujícího Chieva.

Na začátku druhého dějství vstřelilo Chievo nesmírně důležitý druhý gól. Luca Rigoni vymyslel báječnou přihrávku na Pellissiera, jenž se vyhnul ofsajdovému postavení a souboji jeden na jednoho přelstil brankáře Dmitrios Eleftheropoulose - 0:2. Siena, ačkoliv vstoupila do druhého poločasu katastrofálně, utkání nechtěla ještě zabalit, ovšem střela Fricka se mezi tři tyče nevešla.

Zpět do zápasu mohl vrátit Sienu v 72. minutě Nicola Amoruso, jenomže jeho hlavička jen těsně minula hostující branku. Sieně se vstřelit branku nepodařilo, takže hostující Chievo Verona slavilo další vítězství, tentokrát 2:0 na půdě Sieny.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SSC Neapol 2:0

19.04.2009 15:00

Góly: 5. Jeda, 90. Andrea Lazzari

Neapol pod trenérem Donadonim poprvé prohrála, osudným se jí stalo utkání na půdě Cagliari, které si vítězstvím 2:0 zachovalo šanci na účast v evropských pohárech i pro příští sezonu. Cagliari zasadilo Neapoli dva zásahy, jeden za začátku utkání a druhý v samotném konci.

Domácí borci se dostali do vedení už v 6. minutě. Cossu zatáhl míč a přesným centrem našel hlavičku Jedy, která skončila v síti - 1:0. Po této brance začala Neapol hodně zlobit, brankář Marchetti nejprve odvrátil střelu Zalayety, poté zamířil uruguayský útočník mimo tři tyče. Po dvaceti minutách hry se dostával do dobrého zakončení Jeda, ale byl tvrdě zastaven Santacrocem a veterán Bucci následně zlikvidoval pokus Lazzariho.

Ve druhém poločase se musel opět činit brankář Bucci, jenž si skvěle poradil s Matrim a dorážkou Jedy. Neapol mohla být ráda, že to nebylo už 2:0. O velký rozruch se před brankou domácích postaral střídající hráč Jesus Datilo, který dobře zužitkoval přihrávku Lavezziho, jenomže své kvality prokázal v brance Cagliari Federico Marchetti.

Tlak Neapole se s postupem času stupňoval, na nebezpečnou střelu Lavezziho Marchetti skvěle zareagoval. Svěřenci trenéra Donadoniho ještě více otevřeli hru, což se jim stalo osudným v samotném nastavení zápasu. Výsledek definitivně zpečetil povedenou levačkou nikým nehlídaný Lazzari - 2:0.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Bologna FC 4:1

19.04.2009 15:00

Góly: 6. Manuel Belleri (vl.), 44. Simon Kjaer, 63. Davide Succi, 90. Edinson Cavani - 84. Marco Di Vaio

Další dobrý výsledek si připsalo Palermo, které velice znepříjemnilo debut Giuseppe Papadopulovi na lavičce Boloni. Palermo vyhrálo 4:1 a udrželo si naději na start v evropských pohárech.

Kanonádu Palerma zahájil už v 6. minutě Edison Cavani, ten sice branku nevstřelil, ale měl na ní největší podíl, protože zkázu dokonal vlastním, velice komickým gólem Manuel Belleri - 1:0 pro Palermo. Sicilský klub pokračoval v náporu dál, Cavani protáhl střelou Colomba a brankář Boloni se vytáhl i po střele Davida Succiho, kterou vyškrábl konečky prstů. Hosté zahrozili až po půlhodině hry a hned mohli vyrovnat. K hlavičce se totiž propracoval Di Vaio, jenomže nezamířil přesně. Ve 40. minutě mohl zvýšit vedení Palerma Balzaretti, který si zpracoval dlouhý pas od Liveraniho, jenomže obrana Boloni ho s vypětím všech sil zastavila. Před koncem prvního poločasu udeřili domácí podruhé. Rohový kop se snesl až ke Kjaerovi, jenž se nemýlil - 2:0.

Do druhého poločasu udělal nový kouč Boloni dvě změny, ale jak se ukázalo, nebylo mu to nic platné. V 64. minutě totiž hosté inkasovali potřetí. Cavani sklepl dlouhý Liveraniho pas na Succiho, který parádní střelou z první zvýšil na 3:0 pro domácí. Boloni se nedařilo a v 77. minutě musel předčasně opustit hřiště Sergio Volpi za druhou žlutou kartu po faulu na Hernandeze. Nicméně i přes početní nevýhodu se hostům podařilo snížit. Di Vaio se po centru Valianiho prosadil hlavou - 3:1. Tento stav ale nevydržel, protože v poslední minutě zvýšil na konečných 4:1 Cavani, který zakončil pohlednou kombinaci s Hernandezem.

Více informací k zápasu

AS Řím - US Lecce 3:2

19.04.2009 15:00

Góly: 3. Francesco Totti, 13. Matteo Brighi, 59. Francesco Totti (pen.) - 31. Gianni Munari, 55. Dimitrios Papadopoulos

AS Řím nakonec přeci jenom ulovilo tři body a přiblížilo se účasti v předkole Ligy mistrů. Na výhru proti Lecce se hodně nadřelo. Dvěma brankami se blýskl kapitán Francesco Totti. Hosté dohrávali od 72. minuty bez vyloučeného Ariattiho.

Giallorossi se ujali velice rychle vedení, ve třetí minutě zahrával z dobré pozice přímý kop Baptista a skvělou střelou donutil brankáře Benussiho k vynikajícímu zákroku, jenomže brankář Lecce vyrazil míč do prostoru, kde stál Francesco Totti, jenž dorážkou dal první gól - 1:0 pro AS Řím. Lecce mohlo vzápětí vyrovnat, hrubou chybu předvedl v obraně Říma Souleymane Diamoutene, jenomže Caserta chybu nevyužil a ke vší smůle se dokonce zranil, takže musel být střídán. Jeho místo zaujal Papadopoulos. Ve třinácté minutě vedli Římané už 2:0, Motta odcentroval a do jeho centru se neohroženě položil Brighi - 2:0 pro AS Řím. Jenomže druhá branka jakoby Giallorossi ukolébala, Lecce přidalo na tempu a začalo domácím zle zatápět. Nejprve vychytal brankář Artur přímý kop Zanchetty a ve 31. minutě vstřelilo Lecce kontaktní branku. Hosté rozebrali obranu Říma a Munari neměl před Arturem žádný problém - 2:1. Do konce poločasu nastřelil ještě hlavou Tiribocchi břevno.

Po změně stran pokračovalo snažení Lecce. Nicméně první šanci si vytvořili domácí, kombinace Totti - Pizarro úspěch nepřinesla. V 55. minutě doslova zmrazil celý Olympijský stadion Papadopoulos, který si přihrál s Tiribocchim a sřelou na vzdálenější tyč nedal Arturovi šanci - 2:2. Nadějný stav hostům příliš dlouho nevydržel, Baptista byl v pokutovém území faulován Edinhem a rozhodčí odpískal pokutový kop, který Francesco Totti proměnil - 3:2 pro AS Řím.

Lecce se nevzdávalo a chtělo opět vyrovnat, velice blízko k tomu měl Zanchetta a ještě blíže střídající Axel Konan, jenž uprchl obraně domácích, ale na poslední chvíli ho zablokoval Motta. V hektickém závěru si Vlci výsledek pohlídali a výhrou využili zaváhání nejbližších konkurentů.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - UC Sampdoria 2:0

19.04.2009 15:00

Góly: 39. Giuseppe Mascara (pen.), 48. Jorge Martínez

Catania porazila Sampdorii 2:0, čímž přerušila Janovským dobrou sérii zápasů bez porážky. Utkání rozhodly branky z konce prvního a začátku druhého poločasu.

Utkání začalo nehezky pro domácí, kteří už ve 13. minutě ztratili Pabla Ledesmu, jenž si poranil koleno. Sicilský klub měl smůlu i po střele Taka Morimota, která byla zablokována Padalinem. První šanci Sampdorie si vypracoval Pazzini, jenomže brankář Bizzarri tento pokus zneškodnil. Na druhé straně se pokusil překvapit branku Sampdorie Silvestre, ale přestřelil.

Ve 38. minutě nařídil rozhodčí pokutový kop po přestupku Stefana Lucchiniho a zahrávající Giuseppe Mascara ho s klidem proměnil - 1:0 pro Catanii. Situace Sampdorie byla ještě horší po změně stran. Ve 48. minutě totiž šanci Morimota vyškrábl konečky prstů Castellazzi, jenomže na dorážku Martineze už byl krátký - 2:0. O utkání bylo prakticky rozhodnuto, protože Sampdoria rozhodně nepůsobila dojmem, že by mohla ztrátu dotáhnout.

Catania výsledek nepustila a vyhrála zaslouženě 2:0, oba celky zaujímají i nadálé umístění ve druhé polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 3:1

19.04.2009 15:00

Góly: 10. Kwadwo Asamoah, 47. Gaetano D'Agostino (pen.), 69. Gaetano D'Agostino - 67. Dario Dainelli

Fiorentina propásla možnost dostat se na čtvrtou pozici před Janov a po porážce o dvě branky zůstala pátá, ovšem její náskok před AS Řím se ztenčil. Výhru 3:1 pro Udinese vystříleli D'Agostino a Asamoah.

Udinese se ujalo vedení po deseti minutách hry. Perfektní akcí se blýskl ghanský reprezentant Gyan Asamoah, jenž prokličkoval obranou Violy a přesným zásahem vyškolil i brankáře Freye - 1:0 pro Udine. Hosté z Florencie na sebe nenechali dlouho čekat a následující akcí domácím zle zatopili. Alberto Gilardino se objevil v čisté gólové šanci hned dvakrát, ale ani jednou nebyl úspěšný. V prvním případě trefil pouze boční síť a ve druhém ho zablokoval Cristian Zapata. Velice sporný moment přinesl zákrok Freye po střele Fabia Quagliarelly, Frey vytahoval míč z brankové čáry. V prvním poločase se už nic podstatného nestalo, takže domácí Udinese vedlo nad Fiorentinou 1:0.

Krátce po změně stran odpískal hlavní sudí pokutový kop ve prospěch domácích za údajnou ruku Gamberiniho, ale jak se ukázalo, o ruku se nejednalo a penalta byla velice přísná. Nic naplat, D'Agostino penaltu proměnil a domácí vedli nad Fiorentinou už 2:0. A mohlo být ještě hůře, Frey proti Quagliarellovi skvěle vyběhl a zabránil možné třetí brance v síti hostí. V 67. minutě zdramatizoval utkání Dario Dainelli, kapitán Fiorentiny se trefil hlavou po centru Pasquala - 2:1. Nicméně netrvalo to příliš dlouho a domácí opět vedli o dvě branky. D'Agostino předvedl skvělou kopací techniku a z přímého kopu pojistil vedení Udinese - 3:1.

Viola se ještě snažila něco s utkáním udělat, ale nebylo jí příliš přáno. V dobré pozici se objevil střídající Martin Jorgensen, ale střelou minul branku. V brance neskončila ani pohotová hlavička Gilardina, kterou skvěle zlikvidoval Handanovič. Udinese vyhrálo 3:1 a Fiorentina přišla o možnost dostat se na čtvrtou pozici před Janov.

Více informací k zápasu

AC Milán - Turín FC 5:1

19.04.2009 20:30

Góly: 13. Filippo Inzaghi, 35. Filippo Inzaghi, 60. Filippo Inzaghi, 68. Kaká (pen.), 90. Massimo Ambrosini - 80. Ivan Franceschini

AC Milán pokračuje v dobrých výsledcích a po jednoznačné výhře 5:1 se bodově dotáhl na Juventus. Hvězdou utkání byl bezpochyby Fillipo Inzaghi, který zaznamenal hattrick. Po jedné brance si pak připsali Kaká a Ambrosini, jediný zásah hostí obstaral Franceschini.

Ve 13. minutě poprvé skvěle zafungovala souhra Beckhama s Inzaghim. Beckham mu z přímého kopu naservíroval přesný centr a Inzaghi ho hlavou přetavil v úvodní branku utkání. Dobrou příležitost měl i Pato, ale jeho střela šla mimo. Ve 37. minutě přinesla souhra Beckham - Inzaghi druhý gól. Na počátku všeho byl rychlý útok Kaká, následný lehoučký centr Beckhama a přesná hlavička Inzaghiho - 2:0. O tři minuty později se dostal odraženému míči Flamini a jeho dělovka je těsně minula branku hostí. Milán tak šel do šaten s pohodlným vedením 2:0.

I druhý poločas byl ve znamení milánského AC, ovšem první šanci druhého dějství měli na kopačkách hosté. Rolando Bianchi zcela nečekaně z dobrých pětatřiceti metrů vypálil na branku Milána a brazilský brankář Dida musel vytáhnout na roh. To bylo ze strany Turína vše. V 60. minutě završil Superpipo Inzaghi hattrick, milánský kanonýr využil lahůdkové přihrávky od Ronaldinha a nekompromisně skóroval - 3:0. O pět minut později nahradil hrdinu utkání Inzaghiho Ukrajinec Andrej Ševčenko. Milán byl hodně při chuti a zanedlouho přidal čtvrtý gól. Massimo Ambrosini si velice chytře před Serenim hodil míč do strany a turínský brankář ho fauloval. Rozhodčí Banti nařídil pokutový kop, který proměnil Kaká - 4:0 pro Rossoneri.

AC Milán nakonec čisté konto neudržel, Turín předvedl v pokutovém území Milána "ťukec", na jehož konci byl Franceschini - 4:1. V 88. minutě mohl přidat pátý gól Kaká, ale jeho střela jenom těsně minula pravou tyčku Sereniho branky. Milán příliš inkasovaný gól nemrzel, protože si dál na hřišti dělal, co chtěl. V nastaveném čase pečetil výhru AC Milán Massimo Ambrosini. Opět akce vedená Ronaldinhem a Kaká skončila rozebráním turínské obrany a Ambrosiniho zakončením - 5:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán32228258:2474
2.AC Milán32197659:2964
3.Juventus FC32197657:3064
4.Janov CFC32169743:3057
5.ACF Fiorentina321741144:3455
6.AS Řím321571051:4852
7.Città di Palermo321541346:4149
8.Cagliari Calcio321461238:3148
9.SS Lazio321451344:4547
10.Udinese Calcio321191243:4342
11.Atalanta BC321251536:3641
12.Calcio Catania321171433:3740
13.UC Sampdoria3210101236:4140
14.SSC Neapol321091335:3739
15.AC Siena321071529:3537
16.Chievo Verona328101430:4034
17.Turín FC32691729:5227
18.Bologna FC32681834:5726
19.US Lecce324121629:5624
20.Reggina Calcio324111723:5123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (308)

Přidat komentář
GEGE

Tak výhra v derby Lazio očividně nakopla.Dneska hráli dobře a zaslouženě vyhráli.Genoa mě sklamala čekal jsem od nich víc.

Reagovat
terry

Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Lazio mělo být rádo, že nepustí hodně gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze bude LAZIO hrat apon UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Hm nejede mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

rozi super

Reagovat
jtbs

pls aky je ten web na sledovanie online zapasov...si nemozem spomenut..athe.com ci nieco take?

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net myslím

Reagovat
Benesse

atdhe.net ale nejak to nejde mám tam len biele okno

Reagovat
jtbs

diky chlapi...pravda keby ten zapas isiel tak by to bolo idealne

Reagovat
Benesse

nemáte niekto iný link ako na atdhe? tam mi to akosi dnes nefachá

Reagovat
Benesse

díky ale mne to nejde dnes asi nikde :D

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden z nich?

Reagovat
Benesse

no jo :D nečudujem sa kombinácia môjho počítača a môjho netu je skutočne impozantná tak ak tak napíš keď padne dáky gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi v jednom z těch oken naběhlo porno

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší než ten fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

jakého fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus - Inter...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

by som bol rád aj za to

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo myp2p.eu a přes SopCast...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jediný, komu u Sportu 2 píše televize že k němu není přístup? já to asi rozflákám, mám ho zaplacenej tak by ku*va snad měl jít...... hold musim ladit po dlouhý době net....

Reagovat
Slejdy

taky mi to pise ... divne ..uz me to se*e

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, takovej kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera ho měl na lopatě...

Reagovat
smazaný uživatel

To to trefuje vždycky takto?

Reagovat
smazaný uživatel

on moc nestřílí, ale v loňské sezóně dal pěkný gól z dálky...

Reagovat
Tomanatura

To dal i proti Francii za ČR v přáteláku, který jsme vyhráli 2:0, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Zidanova hrubka...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nestřílí, ale dnes už jedna hlavička a jedna "střela" na zadní tyči... To vypadá, jako by jej nikdo nechtěl, když furt chodí na zadní tyč...

Reagovat
Benesse

jo ten som videl ale musel som si to pustiť asi 3x kým som uveril že ho dal Grygera

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to špicově zahrál na roh...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehnalův nejlepší výkon v Laziu, sbírá zasloužené pochvaly. Naopak Motta dnes asi tragéd zápasu, to bylo hrozný.

Reagovat
M11

nebe a dudy behem tydne

Reagovat
smazaný uživatel

To je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě nemusíš o tom psát...

Reagovat
smazaný uživatel

mě by se nechtělo psát o žádném zápase

Reagovat
smazaný uživatel

kancikovi ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadils?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ja mam Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám zase upřímně chuť na smažený květák...

Reagovat
smazaný uživatel

Já na pěknou sestřičku v nemocnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ani jedno v mrazáku nemáme...

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsme měl dneska plný talíř, taky že to je patřičně cítit.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počkat, jdu se kouknout do kuchyně, možná ještě nějaký zbyl....

Reagovat
smazaný uživatel

To je řeč...

Reagovat
smazaný uživatel

řeč mé zadní dolní poloviny těla, i když to spíš přechází spíš pomalu v křeč.... ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

no delpiero gol

Reagovat
smazaný uživatel

zase mě neposlouchá

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

MAAAAAAAAAAAAAAARIOOOOOOOOO!

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!

SUPER MARIOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

To už se tam vracel rychleji Alex než ten zapomněný stoper...

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari skvělýýýýýýý míč

Reagovat
smazaný uživatel

zase asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, druhá po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano

Reagovat
smazaný uživatel

minchia!!!

Reagovat
M11

ty primaky nemusime ani kopat kdyz ta zed stoji vzdy tak blizko

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodcí je fakt krypl...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Marchioni...... to nevypadá dobře....

Reagovat
smazaný uživatel

Treza přijde obrátit stav

Reagovat
smazaný uživatel

nožičky nevyjdou, střela z voleje nevyjde, zešílim.....

Reagovat
Tomanatura

Bude to ještě zajímavé, jde tam Vieira . Každopádně Figo za pas na Balotelliho

Reagovat
Tomanatura

Jinak, Tiago se mi dnes konečně celkem líbil a on udělá toto

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Krypl ten Tiago...

Reagovat
M11

Mario docili co chtel.. snad ho to aspon bolelo

Reagovat
smazaný uživatel

Burdisso a Vieira... Snad to dobře dopadne.

Reagovat
M11

Tiago

Reagovat
M11

Buffon

Reagovat
Antijuve

Tak jsem si nejdřív myslel, že to byla hodně přísná červená, ale podle opakovačky tam nejdřív tvrdě sundal Muntariho a potom Maria, takže zasloužená.

Reagovat
M11

jednoznacna.. cekam 3 zapasovy flastr

Reagovat
Antijuve

Tiago vám tím dost zavařil a možná tím nakonec rozhodne zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu v prvním poločase zabránil jasnému gólu.

Reagovat
M11

i tak jste nas drzeli mimo dosah nebezpeci.. ted uz tuplem

Reagovat
Antijuve

Specialista na Juve jde na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

sme uplně odevzdaní...

Reagovat
Antijuve

To vidím.Já se na to ..........

Reagovat
M11

tolik rohu ubranite a

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GRYGERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ho tam bránil?

Reagovat
Antijuve

Nikdo.

Reagovat
Sosi

proč vždycky grygera v týmu dobrý a v repre ne

Reagovat
Tomanatura

Řekl bych, že Juliův gól. Balon v malém vápně musí mít...

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDEEEEEEEEE ZDENĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚK!

Reagovat
Tomanatura

100. pro Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeho rádoby fan...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

no tak aspon tak

Reagovat
smazaný uživatel

před golem juve, mela byt tentokrat jasna penalta na zlatana a tim padem ruda pro legra, ale vzhledem k odstupu obou tymu mi ta plichta ani nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Zlatan jasne simuloval...

Reagovat
smazaný uživatel

rad se podivam jeste jednou, ale ruce legra tam jednoznacne byli, spis to vidim tak, ze kdyby nedal rudou tiagovi tak to asi piskne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ruce tam byli, ale Zlatan padal az moc teatralne....

Reagovat
smazaný uživatel

smutnej

Reagovat
Lubinterista

Gratuluju Juve k bodu, který jim spadnul do klína odněkud z vesmíru. To co jsme začali před týdnem s Palermem, jsme teď s přehledem zopakovali. Jinak tohle byl souboj prvního s druhým? Juventus, že by chtěl ještě titul? Po ty červený jsem myslel, že je po zápase. Naštěstí mě Jose vyplašil s Burdissem a umocnil to Vieirou. Ještě že je scudetto na dosah .

Reagovat
smazaný uživatel

Videl sem poslednich 10 min, ale jak sem zahlidl Nicolase, mrazilo me v zadech

Reagovat
smazaný uživatel

Občas z vesmíru něco padá . Vzpomínám si že Interu v roce 2005/06 spadlo dokonce Scudetto .

Reagovat
Lubinterista

....no...všichni víme jak to bylo.

A nemáš něco mladšího než 3-4 roky? Nebuď hned nasranej, že jste plichtili , běž slavit .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdálo že jsi byl z plichty nasranej ty , jen jsem tě chtěl utěšit ( zamáčknout slzu ) . Nepovedlo se .

Reagovat
Lubinterista

Ne neboj, plichta jako taková mi nevadí, protože v podstatě stačí. Jenom trochu jak jsme se připravili o tři body, ale že by mi z toho měla ukápnout slza ? Možná kdyby to bylo o 2-3 body, ale takhle? Je mi to docela jedno, protože se Juve chvástali, že budou bojovat ještě o titul, ale konfrontace na hřišti vypadala trochu jinak. Navíc se asi dotáhne Milan. Od Juve jsem čekal víc, ty asi ne. Osobně jsem, ale z bodem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že všichni víme, jak to bylo...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

proč se tak shazuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, výhra byla blízko, ale moje dnešní přání bylo neprohrát, což se podařilo. Řekl bych, že jsme měli víc šancí, Buffon ale zachytal. Defenzivně to dnes bylo dobré, až na ten poslední roh samozřejmě. Šance na vstřelení gólu byly, bohužel jen jednou se povedlo překonat Buffona. Kromě toho gólu byla asi největší v prvním poločase, kdy Mariovo střelu vykopnul Tiago (který asi sledoval nějaká videa s Matrixem) z brankové čáry. V příštím kole to chce vyhrát v Neapoli, tam věřím ve vítězství.

Reagovat
Jajinek

Škoda gólu, už mohlo být definitivně hotovo, ale přesto věřím, že by už nemělo být drama. Ten gól byla chyba celé defensivy, jakoby ten roh úplně vypustili. škoda, že se v závěru nepřidal druhý gól, Gigi nám to všechno čapnul.

Dnes se mi líbil Muntari, Stankovič a tradičně Cuchu. Cordoba byl hodně nejistý a potvrdil, že Chivu i Samuel jsou letos lepší. Zanetti sice hezky tahá míč, ale nic z toho zase nezapršelo.

Mario je krypl, aspoň už konečně dostal kartu....SuperMario naopak pochvala, rozhodl a nezdhrál nejhůř (záměrně používám schozifrení hodnocení Balotelliho, protože můj názor je na něj rozporuplný, stejně jako on sám....na hřišti je na facku, ale v zakončení má neuvěřitelnou jistotu a klid, za jeho góly ho začínám mít rád, ale za jeho chování to můj oblíbenec nikdy nebude).

Ibra poslední dobou hraje hodně na sebe, ale akci před gólem založil nádherně.

Jinak potvrdilo se, že záloha Stankovič, Muntari a Cuchu zahrála slušně a byla možná rozhodujícím článkem dnes.

ČK pro Tiaga jasná, ale na jeho obhajobu, být já bianconerri, taky bych si do Maria kopnul....

Jinak gratulace Juve k bodu, boj o druhé místo bude ještě zajímavý, pevně věřím, že o titulu už je rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario hrál včera pěkně , patičky , narážečky atd . Měl by jen zapracovat na svém image . Zatím je to hodně nesympatický fracek , hlavně v utkání s AS se ukázal ve své primitivní nahotě . Pak se diví že ho Lippi nepovolá .

Reagovat
smazaný uživatel

Za včerejší výkon je hráče potřeba pochválit. Kdyby hráči předváděli podobné výkony pořád, o Scudettu by rozhodnuto zdaleka nebylo. Docela mě to mrzí, ale vrátit už to nejde. Teď potvrdit dobrý výkon v týdnu proti Laziu, ať vyhrajeme aspoń něco...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden tým tam nad síly Juve stejně bude

Reagovat
Jajinek

Já jsem teda od vás čekal trošičku víc. Hráli ste dobře a bod asi zasloužený, ale vzhledem k tomu, že to bylo možná poslední naděje ligu zdramatizovat, jsem čekal že na nás vletíte a budete nás chtít přejet. Byly tam asi 2x náznaky tlaku, ale nebylo to dotaženo do konce a těch šancí taky moc nebylo. Ale jak říkám, výkon to nebyl špatný.

Reagovat
M11

s tou nasi sestavou jsme odehrali celkem slusne utkani.. sanci moc nebylo ale celkove to bylo vyrovnane.. samozrejme kvalita jednotlivcu byla na vasi strane.. ale s tim se s vama momentalne nemuzeme merit..

Reagovat
Jajinek

To zase musím uznat, ono s tím složením zálohy ani prostě nějaký velký tlak vytvořit nešlo no. Každopádně utkání svou kvalitu mělo..

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitu mělo, José byl jistě nadšený, ale nezaujatý divák se moc nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti vaší defenzívě se prosazuje těžko a i když se nám to párkrát povedlo, nebylo to dotažené do konce. Ale to je asi náš výkonostní strop. Jen kdybychom ho byli schopni předvádět častěji...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ač nerad, gratuluji Interu k prvnímu titulu po 20 letech...

Reagovat
Jajinek

Tohoto si vážím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super..titul je uz snad nas...pristi rok to jeste o prsa vyhrajem a pak to bude honicka

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak nějak to taky vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej bod Forza inter

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem bohužel neviděl, za to tabulku vidím jasně a zřetelně. Scudetto vítej po roce opět v rukou Javiera Zanettiho. Per sempre Nerazzurri!!!

Reagovat
vanGomm

I když Inter nakonec nevyhrál je stejně už hotovo.Kdo měl vlastně v Itálii titul 2004-05?Juventus měl podvody?

Reagovat
smazaný uživatel

odebrali jej Juventusu a oficiálně nepřidělili nikomu...

Reagovat
vanGomm

Sezonu 2005-2006 začli ve II.lize,ale po sebraném titulu 2004-2005 hráli 2005-2006 ligu mistrů.Skončili až ve čtvrtfinále s Arsenalem.To nevadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

calciopoli vypuklo v létě 2006, v Serii B hrál Juventus sezonu 06/07. v předchozích dvou byly bodové odpočty..., v sezoně 04/05 se Scudetto nepřidělovalo a v sezoně 05/06 byl jmenovám dodatečným mistrem Internazionale.

Reagovat
vanGomm

Koukám do ročenky a ano Juventus hrál 2.ligu až v sezoně 06/07.Omlouvám se a děkuji za vysvětlení.

Reagovat
Slejdy

moje nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem spíše remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellissier wtf?

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

MILAN : Dida; Flamini, Senderos, Maldini, Zambrotta; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Inzaghi.

TORINO: Sereni; Rivalta, Natali, Franceschini, Rubin; Abate, Dzemaili, Barone, Diana; Rosina; Bianchi.

Flamini pravý bek .

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou hráči no..., Paolo nebyl vůbec jistej, Favalli stejně tak a Antonini není ani v nominaci. na složení obrany jsem byl dneska obzvlášť zvědavej. uvidíme jak to půjde..., ale právě Becks by to měl zprava zvládnout i bez ofenzivní podpory beka. snad se konečně rozehraje Ricky.

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto prej dokonce uvažoval o nasazení Darmiana..., možná mohl vpravo zkusit Mattioniho, ale zatím mu očividně nevěří. vyzkoušel ho v jednom přáteláku, pak se zranil a od té doby je rád, když se vleze do nominace.

Reagovat
GEGE

Je to hrůza ta marodka Chápu Carla,že dát tam Darmiana nebo Mattioniho by byl risk ale zvlášť první jmenovaný by měl dostat někdy šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj..., znáš Carla.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sleduješ? mě to prostě nikde neběží..shit...

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky ne..., nevím co se děje.

Reagovat
GEGE

Mě to běží přes SopCast uplně párádně.

Reagovat
rufus

Jednu dobu hrával v Arsenalu levýho beka.. Může se v průběhu hry prohodit se Zamtrottou, kdyby mu to napravo nešlo a třeba se nalevo chytně víc.

Reagovat
panca

mate nejakej slusnej odkaz na milan??

Reagovat
smazaný uživatel

bet365

Reagovat
smazaný uživatel

as řím opět výhra díky penaltě:))) ale nadržuje se jen interu

Reagovat
smazaný uživatel

pippo takovej vyraz po neuznanym gole :o)

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria, co jsem říkal Já měl z toho utkání špatný pocit už předem, a dopadlo to jak sme viděli všichni. Škoda, snad ještě Uefu trošku proženem, stejně ji budeme mít díky poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

superpippo!! pekne zavesil :)

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERPIPPOOOOO !!!

Reagovat
GEGE

PIPPOOOOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

Kde nato koukate?:\

Nato klikam na atdhe a z prvniho odkazu se mi vynori pornostranka a z 2 nic

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

na rojadirecta, musíš to tam projet mít štěstí. Jinak je to s těmi přenosy hrozné poslední dobou. A k zápasu: přítomnost Beckse na hřiště je vždy znát, nemůžu si pomoci. On prostě jako nikdo jiný dokáže z nudné rozehrávky na půlce jedním kopnutím do míče udělat obrovskou šanci na míru šitou Pippovi Kaká se snaží a snaží..ale nemůžu ho poznat poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky není v optimální kondici a ruku v ruce s tím není forma, páč mu schází rychlost, z které nejvíc těží...

Reagovat
smazaný uživatel

zkus tohle...na justinu dobrý. http://www.justin.tv/libyasoccer/popout

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, uz to bezi

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERPIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

My nepotřebujem Adebayora nebo Benzemu..my potřebujem elixír mládí pro PIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Kua a já ho zrovna neviděl vypl se mi přenos. Jakého dal?

Reagovat
smazaný uživatel

becks strilel z vapna tusim a pippo do toho strcil hlavu a tim na posledni chvili zmenil smer a prudkost strely :))

Reagovat
GEGE

Aha takže klasika .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten pippo je neuveritelny forza milan!!

Reagovat
mastakillah

Pippo a jeho jarní forma..to je paráda

Reagovat
smazaný uživatel

aha ale stejne jsem asi neco prosvihl

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli, Gaetano da 2 goly, u vandertoma je až druhej nahradník. P......čaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

no to je dobře, protože to už by nebylo ani snad možný, kdyby se ti tak dařilo...jinak já teď poprvé nedám do kupy 11. všeho všudy mi totiž hrálo 10 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Fáákt? Tak to budeme spolu bojovat o 3-4 flek, One-Real nam zas uteče beztak, a terrymu to taky šlape docela už. Z favoritu je pohřebiště rázem

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak já mám zaplaťpánbůh Kjaera (jestli i tenhle kluk uteče do ciziny, tak ať se už Palermo jde zahrabat) a Di Vaia, kterej se snad trošku probudil. No ale co mě tedy čeká za neslplnění podmínky minimálně 11 hodnocených hráčů? Navrhuji přičíst známku 7..

Reagovat
smazaný uživatel

Započítám deset hráču, nedá se svítit. Jinak, ja mam tak dobrej vykon za Musleru, asistenci za Muntariho, a nevím jak hral Julio Baptista. Sampdoria, jak sme čekali nedala gol, a D´Agostino bohužel sedět. Ariatti ČK.

Reagovat
smazaný uživatel

uffff sem si oddychl, protože mě hrál ještě z lavičky Morero (bek z chieva), tzn. jeho známka se mi bude započítávat místo záložníka Oboda, kterej nehrál, nepletu se že ne?..chápej, potřebuju body abych se vrátil tam, kam patřím - tzn. 2. místo Btw. o té Sampdorii sme se nedávno spolu bavili, což?..

Reagovat
GEGE

Zatím pohodka.Obrana v pohodě jen sem tam zazlobí Abate.Flamini hraje na netradiční pozici dobře. Záloha dobrá i Ricky je už dneska o něco lepší měl tam dobré momenty.Pato se snaží jako vždy přál bych mu gol.SuperPippo paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím těžce bezproblémovej zápas. divím se, že se Granata snaží v jednom kuse kombinovat, když je Rosinaldo celkem neviditelnej a na hrotu mají Bianchiho, kterej je na dlouhé míče ideální. no ale tím líp pro nás..., defenzíva zatím funguje bezchybně a ofenzívě to rovněž klape - Ricky není ideální, ale on je i tak přínosem, Pato je Pato..., škoda jen, že projde se zavázanýma očima přes 2 hráče a pak zkazí finálku, Becks má dneska den a Pippo prožívá tradiční jarní formu, jenže právě být Patinho přesnější, mohl mít na kontě hattrick po poločasu. jen tak dál a 3 poklidné body jsou doma..., FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

V Turíně je hold něco špatně, dneska to je ukázkově vidět. Hrajou hodně odevzdaně a jedinej, kdo je aspoň malinko vidět je Rosina (ikdyž jen jestli mne spíše neklame ta jeho blýskavá lebka).

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že Rosina se veze v mizérii s ostatníma. není tam snad nikdo, koho by šlo pochválit..., ani Sereni dneska nechytil nic navíc a ten většinou čaruje. Abate je sice vyhecovanej proti "svým", snaží se to oběhat, ale když jde do tuhého a má přejít hráče, poslat finálku, nebo centr, tak se otočí a vrátí míč za sebe. to tam pak Bianchi ani nemusí být...

Reagovat
Inzaghi

Bych právě řekl, že Kaká po dlouhé době zase dneska předvádí slušnej výkon. Pippo je neuvěřitelnej... Ten bude dávat góly i v padesáti. Patinhovi chybí ta rozhva, kterou až nabere, tak bude za 2-3 roky na vrcholu. Takový AC bych chtěl každej týden.

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem, že Kaka' není ideální..., čímž jsem chtěl říct, že umí samozřejmě zahrát lépe, ale dneska to každopádně není špatný. doufám, že až se dostane do kondice, do tempa, do jakés takés formy, bude to zase ten starej dobrej Ricky. dneska mu ještě pořád až moc často nevychází klička jeden na jednoho, únik, k tomu nějaká ta smůla (poslání míče na tribunu po ideální přihrávce na jedenáctku).

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět Slye!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Senderos dobře zastavil bojím se, že sii ho necháme

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
Tsigi

Myslím, že bude levnej na to by vedení mohlo slyšet a toho se bojím

Reagovat
smazaný uživatel

No ja bych ho nechtěl ani zadarmo. Četl jsem, že ho chce HSV, nebo někdo z Německa, tak ho snad vemou...

Reagovat
smazaný uživatel

PIpooooooooooooooooooooo Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Superpippo

Reagovat
smazaný uživatel

omfg omfrg omfg PIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOOo a hlavně Dinho

Reagovat
mastakillah

a ta nahrávka...krása

Reagovat
smazaný uživatel

skvela prihravka od dinha nepletu-li se....a pippo cg. k hattricku :))

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERPIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

TREEE e TREEEEEE e TREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Trezegét

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, bral bys teď tu plichtu 3-3?

Reagovat
smazaný uživatel

je mi Tora líto, ale vždyť oni na to těžce kašlou..., takže ne . ať si to vyžerou...

Reagovat
Tsigi

Kdyby Pippo hrál podzim jako jaro, tak má zlatou kopačku

Reagovat
smazaný uživatel

takovy zapasy vam vyhovuji

Reagovat
smazaný uživatel

šikanovat slabší, to umí

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo explodoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď už se skore nezmení.

Reagovat
Tsigi

Rosina by měl v létě odejít tohle už mu vůbec nic nedává. Letos stagnuje. Nejlepší by byla Fiorentina

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Samp.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bych řekl, že pro Mazzarriho bude posílení tohoto postu v létě klíčové. Obránci mu vždycky stačili průměrní, krajní záložníky má skvělé, za Palomba, kdyby odešel, má náhradu, a útok luxus. Navíc už v Reggině ukázal, že rád hraje na 3 velmi ofenzivní hráče. Rosina jasná volba, já myslím .

Reagovat
smazaný uživatel

BACKHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
Tsigi

Přeju mu lepší klub a Samdoria snad ani nehraje na to co hraje Rosina. Do Violy by zapadl ideálně

Reagovat
smazaný uživatel

v Torinu bohužel není budoucnost no..., i když jsem po jejich postupu do SA očekával pohybování se kolem pohárových příček. mylně..., býkům se zastavil čas.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud hodlá Granata pokračovat v tomhle uspávání hadů, tak očekávám lekci z držení míče (né, že by jsme je nerozdávali každej víkend ) s konečným procentem mezi 60-70%.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo? Ricky?

Reagovat
smazaný uživatel

Sereni umí na penlaty!

Reagovat
smazaný uživatel

těsné

Reagovat
smazaný uživatel

RICARDOOOOOOOOOO MAGICO KAKAAAAAAAAAAAAAAAAAA'

čekal jsem, že na ní půjde, přestože jsou tam hned 2 lepší, ale jemu jsem ten gól obzvlášť přál.

Reagovat
Tsigi

Kdo je tn druhej lepší ? Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho , Becks by podklouzl už jen z principu

Reagovat
Tsigi

Zkušeně u Rickyho se dycky bojím. Ještě jeden dejme Ševa by si to zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

jeste dva...pro pata a pro shevu :))

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká-Beckham-Ronaldinho-Shevchenko...zní to až neuvěřitelně co nám hraje v útoku..(sice minimálně u 2 pouze zní, ale i tak )

Reagovat
smazaný uživatel

Ka-Be-Ro-Sh

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian za Paola..., tak to je stylový

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by name nekdy Paolo sahl jako ted na Darminana, hned bych se sel celej pojistit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi Dinho líbí..., samba

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu Didu, proč vybíhal..

Reagovat
mastakillah

ted sem to chtěl napsat...úplně nesmyslně tam šel

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák Franceschini .

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Sheva..on musí být opravdu psychicky na dně, jinak si ten jeho výkon nedovedu představit. V podstatě hrajem v 10..oproti tomu, co ve předu předváděl Pippo, jak běhal, bojoval, je výkon Andreje tristní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ambroooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, uz sem myslel, ze to byl sheva Ty vlasy..

Reagovat
smazaný uživatel

AMBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

jinak DINHO & KAKA' , magico...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dinhovi jsem dneska přál gól asi nejvíc . Kromě Senderose, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

5:1, typické

Reagovat
Tsigi

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

pekne :) gratulace milanu k vyhre a pippovi k hattricku :) ...trochu zklamani z vykonu torina, ale ta marodka taky sehrala sve no...nicmene se mi bude dobre usinat...FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

prostě Milan . jednou za čas zahřejou své tifosi podobnou nadílkou, krásnou hrou a příští kolo aby se člověk bál, že remizujou s Regginou. dneska se mi to ale fakt líbilo no, přestože tomu značně pomohlo odevzdané Torino. když se začnou Ricky s Dinhem bavit fotbalem, tak mi nic nechybí..., jen škoda, že musel střídat Patinho..., snad to nebylo nic vážnýho. obrana fungovala dobře, Senderos se rozehrál k slušným výkonům (snad to pro jeho budoucnost u nás nic neznamená). záloha dnes špičková..., aspoň si snad Carletto uvědomí, že to jde bez Seedorfa celkem bez problémů. no a v útoku řádil král jarních sezon - Superpippo INZAGHI. k němu není co dodat..., jsem rád, že má smlouvu ještě na jednu sezonu. nikdy bych nevěřil, že se bude u mě tlačit v oblíbenosti před Ševu..., ale ten si bohužel zvolil sám svou cestu (respektive jeho žena no). souboj o 2. místo s Juventusem by mohl být fajn třešničkou v závěru sezony. GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

p.s.: Toru budu držet palce do posledního kola, ale když se na to podívám bez emocí - za podobné výkony (a že jich letos bylo) by si sestup opravdu zasloužili..., bohužel.

Reagovat
Tsigi

Dobrej souhrn. Jen vypíchnu, že bez Seedorfa to bude snad trvale udržitelnej stav

Reagovat
herbage

Seedrofa vraťte zpátky za Santona, když jste jim předtím dali Cociho

Reagovat
smazaný uživatel

tssssss

Reagovat
herbage

Dobře, navrch Emersona, aby si zakopal za každý klub Italské Big4

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste pato

Reagovat
herbage

za něj Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

to muzu rict max. Kaka, ale ty reknes maicon nebo cambiasso a jsem v prdeli...nehraju

Reagovat
herbage

Kompromis, Abiatti, Dida, Zambrotta, Nesta, Bonera, Kaladze, Jankulovski, Antonini, Beckham, Pirlo, Gattuso, Kaká, Ronaldinho, Ambrosini, Flamini, Sheva, Pato, Pippo a Borriello za Césara, Tolda, Maicona, Cordobu, Chivua, Samuela, Rivase, Santona, Maxwella, Cambiassa, Zanettiho, Muntariho, Vieru, Figa, Stankoviče, Ibru, Balotteliho, Cruze a Obinhu + modré proužky za červené

Reagovat
smazaný uživatel

to by jsi bral?? ja nikdy

Reagovat
herbage

Zůstal by vám Mourinho, Materazzi, Burdisso a Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

jose je lepsi jak carlo a Burdisso by se vam taky hodil a Adri uplne nejvic

Reagovat
herbage

Fuj, jaký nám, já AC nikdy nefandil

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim komu fandis, ale myslel jsem ze AC

Reagovat
herbage

V Serii A vyloženě nikomu, ale pár oblíbených klub mám. rozhodně ale nepřeju titul Interu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mas blby obdobi co

Reagovat
herbage

Posledních pár let ano, ale Serie A mě vskutku mnoho netrápí

Reagovat
herbage

Jinak vím že se řiká: darovanýmu koni na zuby nekoukej, ale ten první titul, kterým jste načali tu sérii, tím bych se moc nechlubil a ten další bez Juve, to nemělo cenu

Reagovat
smazaný uživatel

ja se tim nechlubim ale potesi..zvlast kdyz je to na ucet Juve

Reagovat
herbage

Tak potěšit možná potěší, ale kápni božskou, byl čistý? Já se v poměrech v Serii A nevyznám, ale ten váš Moratti mi přijde jako největší mafián široko daleko

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ten co odebrali Juve??Proste Juve delalo neco co se nedela a inter byl bohudik nebo bohuzel ten komu padl do klina...taky ho nidko neslavil...nerikam ze je Moratti bez chyby, ale rozhodne nedosahuje kvalit Moggiho atd.

Reagovat
herbage

Tak Moggi je jednička, to ano, ale Inter mi nepřijde, jakože by mu podmazávání bylo cizí Třeba to vysvětluje, proč jste tak dlouho předtím neměli titul, Gambáč liga byla kupodivu spravedlivější, když všichni mazali, rozhodčí pak pískali rovinu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne me prijde blbost...kdyz mel inter konkurenci tak nemazal(viz. zadnej uspech) a ted kdyz byla konkurence pryc najednou zacnou...to je blbost,ale treba je to uplne jinak nevim ale uz me to neba resit...uz se toho napsalo dost a ja jdu spat... tak zdar a Forza Inter

Reagovat
herbage

zdar

Reagovat
smazaný uživatel

bylo ztřeba se odrazit k úspěchui, nám ta "krize" Juve pomohla jako odrazový můstek. Někteří to uslyší neradi ,ale jednou to přijít muselo, nemohli jsme být druzí či třetí věčně... Jinak, sice to není přímo pro tebe, ale rád bych zdůraznil, že Scudetto z roku 06/07 vůbec není podřadný proto, že Juve nehráli Áčko, ten směšný osmibodový odpočet Milán nikrterak nepoškodil do té míry, že by ovlivnil jeho sezónjní výkony. I kdyby jim neodečetli nic, ztráceli by na nás nějakých 20 bodů, což je samo o sobě úžasné. Byla to rekordní a neopakovatelná sezóna, proto mi dost vadí, že ji někteří stále znevažují

Reagovat
Radin

Pipo ten rekord dá jak nic :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak poď Reggi to ještě dáš

Reagovat
M11

velka gratulace AC ... super magico pippo.. ten jeho cuch mu muze zavidet kde jaky policejni pes

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu, tak se Totti dostal mezi desítku nejlepších střelců v historii Serie A

1. Silvio PIOLA - 274 gólů

2. Gunnar NORDHAL - 225

3.-4. Guiseppe MEAZZA - 216

3.-4. José ALTAFINI - 216

5. Roberto BAGGIO - 205

6. Kurt HAMRIN - 190

7. Guiseppe SIGNORI - 188

8. Gabriel BATISTUTA - 184

9. Gianpiero BONIPERTI - 178

10. Francesco TOTTI - 175

...gratulace Francesco

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zampa no , ten chlap není normální

Reagovat
M11

jejda

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko dal Pipo golov v Serii A?????

Reagovat
smazaný uživatel

na Nordahlovu bilanci stejně nikdo mít nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se v Itálii rozmohlo Catanacio? Nebylo to ještě před Nordahlem?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, začalo na konci 50. let ve Fiorentině, pak jej na krátko přebral AC Milán pod Roccem, k dokonalosti jej v 60. letech dovedl Herrera v Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já jen že jsou poté o dost víc cenění střelci, když nehráli s týmy, které hrály catanacio.

Reagovat
smazaný uživatel

CATENACCIO!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, prosím tě Jsem to většinou jenom slyšel a Italsky neumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Tsigi

to mělo bejt pod to video

Reagovat
smazaný uživatel

proc Juve nestavi Trezegueta??takovej snajpr ten bude davat goly porad...docela bych ho do interu bral(zadarmo)

Reagovat
M11

pry je na odchodu

Reagovat
Tsigi

Já do AC i za prachy

Reagovat
smazaný uživatel

asi taky no

Reagovat
fabec1222

ten Inzagni je ale borec

Reagovat
fabec1222

inzaghi uz by se tu melo zavist editovani prispevku

Reagovat
GEGE

GRANDE MAGICO MILAN!

Reagovat
GEGE

300 pro SUPERPIPPA!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele