32. kolo
19.04.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Atalanta BC - Reggina Calcio 0:1

Šance Regginy na udržení v nejvyšší soutěži stále žijí. Kalábrijský celek dokázal naplno bodovat na půdě Atalanty Bergamo a připsat si veledůležité tři body. Utkání rozhodl jedinou trefou Ceravolo.

Domácí zahájili utkání aktivněji, první šanci měl na své kopačce Cristiano Doni, od branky ho dělily pouze centimetry. Ve 21. minutě měl další velkou příležitost opět Doni, ale tentokrát se blýskl senzačním zákrokem brankář Regginy Puggioni. Brankář hostí byl jednoznačně nejdůležitější postavou prvního poločasu, protože uchránil Regginu od stoprocentních branek. Další důležité zákroky si Puggioni připsal po pokusech Valdese a Guarenteho. Reggina přežila klinickou smrt a pak nemilosrdně udeřila, Costa vypálil, Andrea Consigli skvěle zasáhl, bohužel pro domácí, na dorážku Ceravola už byl krátký - 1:0 pro Regginu.

Ve druhém poločase pokračovalo skvělé představení brankáře Puggioniho. Ten neuvěřitelným způsobem vytáhl hlavičku Floccariho. Reggina byla blízko vstřelení i druhého gólu. Consigli ale nečekanou Barrettovo střelu z třiceti metrů zlikvidoval. Druhý poločas přinesl několik vzrušivých momentů na obou stranách, střelu Padoina chytil Puggioni a na druhé straně napálil Franco Brienza břevno. V závěru hosté přežili několik nervových okamžiků a nakonec překvapivě vyhráli.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele