32. kolo
19.04.2009 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - SSC Neapol 2:0

Neapol pod trenérem Donadonim poprvé prohrála, osudným se jí stalo utkání na půdě Cagliari, které si vítězstvím 2:0 zachovalo šanci na účast v evropských pohárech i pro příští sezonu. Cagliari zasadilo Neapoli dva zásahy, jeden za začátku utkání a druhý v samotném konci.

Domácí borci se dostali do vedení už v 6. minutě. Cossu zatáhl míč a přesným centrem našel hlavičku Jedy, která skončila v síti - 1:0. Po této brance začala Neapol hodně zlobit, brankář Marchetti nejprve odvrátil střelu Zalayety, poté zamířil uruguayský útočník mimo tři tyče. Po dvaceti minutách hry se dostával do dobrého zakončení Jeda, ale byl tvrdě zastaven Santacrocem a veterán Bucci následně zlikvidoval pokus Lazzariho.

Ve druhém poločase se musel opět činit brankář Bucci, jenž si skvěle poradil s Matrim a dorážkou Jedy. Neapol mohla být ráda, že to nebylo už 2:0. O velký rozruch se před brankou domácích postaral střídající hráč Jesus Datilo, který dobře zužitkoval přihrávku Lavezziho, jenomže své kvality prokázal v brance Cagliari Federico Marchetti.

Tlak Neapole se s postupem času stupňoval, na nebezpečnou střelu Lavezziho Marchetti skvěle zareagoval. Svěřenci trenéra Donadoniho ještě více otevřeli hru, což se jim stalo osudným v samotném nastavení zápasu. Výsledek definitivně zpečetil povedenou levačkou nikým nehlídaný Lazzari - 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele