32. kolo
19.04.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AC Siena - Chievo Verona 0:2

Sergio Pellissier dvěma zásahy sestřelil Sienu a přiblížil Chievo ke konečné záchraně. V utkání toho nebylo příliš k vidění, kromě dvou branek se prakticky nic nestalo.

Utkání nenabídlo příliš krásy, nicméně branky padaly. Tu první vstřelil ve 22. minutě Sergio Pellissier. Mantovani přelstil ofsajdovou past a krásně vybídl ke skórovaní Pellissiera, jenž nepohrdl - 1:0 pro hostující Chievo. Siena na vstřelenou branku odpověděla střelou z první Paula Codrey, jenomže Codrea nebyl příliš přesný. Do branky nezamířil ani rohový kop, který zahrával Daniele Portanova. Neatraktivní první poločas skončil jednobrankovým vedením hostujícího Chieva.

Na začátku druhého dějství vstřelilo Chievo nesmírně důležitý druhý gól. Luca Rigoni vymyslel báječnou přihrávku na Pellissiera, jenž se vyhnul ofsajdovému postavení a souboji jeden na jednoho přelstil brankáře Dmitrios Eleftheropoulose - 0:2. Siena, ačkoliv vstoupila do druhého poločasu katastrofálně, utkání nechtěla ještě zabalit, ovšem střela Fricka se mezi tři tyče nevešla.

Zpět do zápasu mohl vrátit Sienu v 72. minutě Nicola Amoruso, jenomže jeho hlavička jen těsně minula hostující branku. Sieně se vstřelit branku nepodařilo, takže hostující Chievo Verona slavilo další vítězství, tentokrát 2:0 na půdě Sieny.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele